zosia_1 01.01.21, 10:50 Słyszałyście, że 4 stycznia Pekao przejmuje Idea Bank, a roszczenia oszukanych w aferze Getbeck są wyłączone z odpowiedzialności Pekao? Niezły PRL się robi, a te pisowskie dziady mają nadal 30% poparcia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zazou1980 Re: Idea Bank przejęty 01.01.21, 11:06 No wiesz, ja wczoraj slyszalam od wyborcy konfederacji, ze to wszystko ukartowane i zrobione oczywiscie za wiedza i zgoda Czarneckiego. Caly szwindel ma niby polegac na tym, ze pisiuchy zagarna kase Czarneckiego na wlasne potrzeby, a on wysadzi potem odszkodowanie na koszt panstwa. Z tym drugim akurat sie zgadzam, bo o ile za kilka lat Polska znowu bedzie krajem praworzadnym, to miliardowe odszkodowanie bedzie mu sie nalezalo jak psu buda, ale z tym ukartowaniem i zmowa to ostro pojechal 😂 Ludzie maja kupe w glowie niestety, internet powinien byc racjonowany w malych porcjach, bo spora czesc suwerenow nie radzi sobie z wyborem zrodel informacji 😕 Bosz, a co ja sie nasluchalm o szczepionkach, zadne racjonalne argumenty nie trafiaja to przezartych netem lepetynek, uhm... Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Idea Bank przejęty 01.01.21, 11:26 Pokłosie Getbacku. Czyli za upadkiem GPW i PPK idzie upadek bankowości... Odpowiedz Link Zgłoś
leni6 Re: Idea Bank przejęty 01.01.21, 12:08 Nigdy nie głosowałam na PIS, ale akurat tę decyzje popieram, Idea jest bankrutem od 2 lat i Czarnecki nic nie zrobił żeby rozwiązać te sytuację. Odpowiedz Link Zgłoś
zosia_1 Re: Idea Bank przejęty 01.01.21, 12:14 Gdyby pisowi tak zależało na ludziach, to sprawę SKOKÓW rozwiązaliby podobnie Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Idea Bank przejęty 02.01.21, 09:01 next.gazeta.pl/next/7,151003,26653523,wrobieni-w-getback-wsciekli-po-przejeciu-idea-banku-przez.html#s=BoxOpMT a poszkodowanych więcej niż w Amber Gold... Odpowiedz Link Zgłoś