kropkacom 03.01.21, 19:31 Muzyczny. W moim własnym zawsze będzie miejsce dla: David Bowie/Pat Metheny - This Is Not America (Promo Clip) Richard Ashcroft A Song For The Lovers Massive Attack - Unfinished Sympathy System Of A Down - Question! (Official Video) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janja11 Re: Wasz Top Wszech Czasów 03.01.21, 19:50 Słucham wszystkiego , na ten moment wybieram Green Day - 21 Guns [;Official Music Video]; Imagine Dragons - Demons (Official Video) Metallica: Nothing Else Matters (Official Music Video) Faith No More - Epic (Official Music Video) Dire Straits - Romeo and Juliet 1980 No to bym sobie wrzuciła na best of składankę, ale też wiele innych Odpowiedz Link Zgłoś
koko8 Re: Wasz Top Wszech Czasów 03.01.21, 19:57 www.youtube.com/watch?v=-v67LpSz6Ck Alice In Chains- Down In a Hole www.youtube.com/watch?v=cWGE9Gi0bB0 Pink Floyd - Shine On You Crazy Diamond www.youtube.com/watch?v=sfR_HWMzgyc Kashmir - Led Zeppelin www.youtube.com/watch?v=7QU1nvuxaMA Audioslave - Like a Stone Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Wasz Top Wszech Czasów 03.01.21, 20:04 I "Shallow" też bym wrzuciała Lady Gaga, Bradley Cooper - Shallow (from A Star Is Born) (Official Music Video) Odpowiedz Link Zgłoś
dolcenera Re: Wasz Top Wszech Czasów 03.01.21, 20:13 Mam powiedzmy 3, stawiam, że trzeci nie w klimatach statecznej emateczki Leonard Cohen - Famous Blue Raincoat (Live) Have You Ever Seen The rain? - Creedence Clearwater Revival Rage Against The Machine - Killing In the Name (Official Music Video) Odpowiedz Link Zgłoś
koko8 Re: Wasz Top Wszech Czasów 03.01.21, 20:16 dolcenera napisała: > Mam powiedzmy 3, stawiam, że trzeci nie w klimatach statecznej emateczki > A zobaczyłaś w ogóle wpisy przed tobą? Odpowiedz Link Zgłoś
klaviatoorka1 Re: Wasz Top Wszech Czasów 03.01.21, 20:23 cieszę się, że te utwory powstały wiele lat temu i mogę się nimi cieszyć już tak długo; z Irlandii: www.youtube.com/watch?v=Yi52HjJbwVQ&ab_channel=U2VEVO z Korei: www.youtube.com/watch?v=TaKoUL7kqBQ&ab_channel=SitiSolehaZuaimi z USA: www.youtube.com/watch?v=JRWox-i6aAk&ab_channel=LanaDelReyVEVO z Grecji/ Wlk. Brytanii- ale o Włoszech www.youtube.com/watch?v=3cQHKx0x1ww&ab_channel=JonandVangelis-Topic z Polski: www.youtube.com/watch?v=HP5braDUPvg&ab_channel=PiotrRubik-Topic Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Wasz Top Wszech Czasów 03.01.21, 20:35 3? OK, let it be 3 #1 Claudio Arrau Beethoven "Moonlight Sonata" (Full) #2 No video, sorry #3 Tez tylko muzyka I jeszcze moze dorzuce "bonus" #4: Buffy Sainte-Marie & Tanya Tagaq "You Got To Run (Spirit Of The Wind)" Enjoy. Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
fil.lo Re: Wasz Top Wszech Czasów 03.01.21, 20:42 Nie da się tego zrobić, ale wybieram, co mi do głowy przychodzi: Jimmy Page & Robert Plant - Yallah [;from "Unledded", 1994]; Etta James - I'd Rather Go Blind (Live at Montreux 1975) TINARIWEN - ISLEGH TAGHRAM TIFHAMAM The Mamas & The Papas - California Dreamin' INSTANT KARMA! (WE ALL SHINE ON). (Ultimate Mix, 2020) - Lennon/Ono with The Plastic Ono Band The Beatles - Don't Let Me Down Jefferson Airplanes - Somebody to Love - Live At Woodstock, August 17, 1969 (Remastered Audio) Velvet Underground-"Venus in Furs" from "Velvet Underground and Nico" LP The White Stripes - Jolene (Official Music video) Wersję Dolly Parton też lubię. R.E.M. - Drive (Official Music Video) I setki innych. Stara jestem, to i starocie wrzucam. Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: Wasz Top Wszech Czasów 03.01.21, 22:05 Z tej listy mogłabym sporo skubnąć Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Wasz Top Wszech Czasów 03.01.21, 20:56 MAm mnóstwo, ale dzisiaj pierwszy, jaki mi przyszedł do głowy, to ten: Amália Rodrigues - Coimbra - Letra Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Wasz Top Wszech Czasów 03.01.21, 21:30 moj top topow Elvis Presley - You gave me a mountain Elvis Presley - If I Can Dream ('68 Comeback Special 50th Anniversary HD Remaster) (Official Video) Elvis Presley - My Boy Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: Wasz Top Wszech Czasów 03.01.21, 21:47 Ciężko wybrać, ale na pewno na pudle znajdą się: Led Zeppelin - Since I've Been Loving You Live (HD) David Bowie - Wild Is The Wind (Official Video) Melanie Safka - The Saddest Thing Sister Morphine; Marianne Faithfull 1969 Canned Heat - On The Road Again Odpowiedz Link Zgłoś
naszastruga Re: Wasz Top Wszech Czasów 03.01.21, 21:59 Moja trójka Izabela Trojanowska / Wszystko czego dziś chcę Irena Jarocka - Kawiarenki www.youtube.com/watch?v=2oANV6SQhwI&ab_channel=mikepeters Odpowiedz Link Zgłoś
naszastruga Re: Wasz Top Wszech Czasów 03.01.21, 22:00 Jon and Vangelis - I'll Find My Way Home (with lyrics) Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: Wasz Top Wszech Czasów 03.01.21, 21:58 Amy Winehouse - Back To Black Jaka szkoda, że nie żyje. Mam jeszcze wiele innych ale zawsze gdy słucham Amy Winehouse jest mi źle, że już jej nie ma. Co za głos! Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: Wasz Top Wszech Czasów 03.01.21, 22:03 Kocham ten kawałek wielką miłością♥ Odpowiedz Link Zgłoś
bylam.stara.mostowiakowa Re: Wasz Top Wszech Czasów 03.01.21, 22:15 Wspaniała jest ta rozmaitość! Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Wasz Top Wszech Czasów 03.01.21, 22:34 Kult Polska Kate Bush & Peter Gabriel Don't give up Myslovitz Długość dźwięku samotności Maanam Boskie Buenos Queen Bohemian Rhapsody Odpowiedz Link Zgłoś
bialeem Re: Wasz Top Wszech Czasów 04.01.21, 06:06 Johnny Cash - Hurt (Official Music Video) Sinatra - Swing on a star (ale Sinatry oczywiście w kolejce stoi więcej) Swinging On A Star Ten mix cantaloop island, ale lubię też oryginał: US3 Cantaloop The XX Intro long version]; Florence + The Machine - Breath Of Life Edwyn Collins - A Girl Like You (Official Video) Michael Jackson - Dirty Diana (Official Video) Odpowiedz Link Zgłoś
szybki-lisek Re: Wasz Top Wszech Czasów 05.01.21, 21:51 youtu.be/ujNeHIo7oTE Oraz moze Judas Priest... Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama