Dodaj do ulubionych

Chesapeake Shores - moda

04.01.21, 12:57
W ramach relaksu i tzw odmóżdżania, oglądam na Netflixie serial Chesapeake Shores. Dotarłam już do 3 sezonu i nie mogę wyjść z podziwu, jak bardzo wymuskane i piękne są wszystkie postacie. Krajobraz też niczego sobie, sztuczne kwiaty w donicach pominę milczeniem. W każdym razie, fabuła jest kretyńska, ale złapałam się na tym, że wręcz czekam na każdą nową scenę z powodu....strojów bohaterek. Są zawsze tak ładnie wystylizowane, że aż przyjemnie patrzeć, a w dodatku te stroje są na tyle casualowe, że spokojnie można by je odtworzyć. Stroje Bree biorę wszystkie w ciemno. No właśnie, ale w jakich sklepach patrzeć? Z amerykańskich znam Gapa i Banana Republic, ale te ubrania chyba są z innych sklepów. Chętnie bym się dowiedziała, bo podobają mi się, mają normalne kobiece fasony i do tego ładne kolory, nie szarobure i nie żarówiaste. Może forumki z US coś podpowiedzą, gdzie takich ubrań szukać?
Obserwuj wątek
    • magdallenac Re: Chesapeake Shores - moda 04.01.21, 13:31
      Zobacz tutaj: www.shopyourtv.com/chesapeake-shores/
      • paola.brunetti Re: Chesapeake Shores - moda 04.01.21, 13:52
        O, super! Zaraz popatrzę, może to da mi jakieś wskazówki 🙂
    • magdallenac Re: Chesapeake Shores - moda 04.01.21, 13:34
      Ja mam to samo z Riviera- najgłupszy serial jaki kiedykolwiek oglądałam, za to stylówki są po prostu obłędne www.shopyourtv.com/riviera/
    • pani_tau Re: Chesapeake Shores - moda 04.01.21, 15:18
      A propos pięknych ludzi - widziałaś jakie jest ich nagromadzenie w Chicago Med?
      • paola.brunetti Re: Chesapeake Shores - moda 04.01.21, 17:14
        Tego nie znam, popatrzę przy okazji!
    • canaille Re: Chesapeake Shores - moda 04.01.21, 18:50
      Jedne jeansy z GAPa, inne z Citizens od Humanity, jest bluza z H&M, jest płaszczyk od projektantki.
      W polskich warunkach po to mam właśnie lumpeksy i TKMaxxa w pakiecie z Zalandowink
    • klaviatoorka1 Re: Chesapeake Shores - moda 04.01.21, 19:07
      w najbliższym dużym lumpeksie, w dniu dostawy
      Nie ma opcji, ze nie znajdziesz czegoś dla siebie, warto poeksperymentować z kolorami, fasonami, rozmiarami - ryzyko wpadki nie będzie bolesne finansowo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka