hungaria Re: Królicze stopy 07.01.21, 23:32 I jakie slodkie maja te pyzate mordki. Oba konca krolika sliczne Odpowiedz Link Zgłoś
szafireczek Re: Królicze stopy 11.01.21, 00:37 Zacne! chociaż z tyłu, to jakiś mały cykor Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Królicze stopy 11.01.21, 06:55 Nie cykor tylko zaczepnica:p szaleju się wczoraj najadła, latała jak wściekła w tę i nazad co chwila sprawdzając czy siostra nie chce dołączyć. Zachęcała ją podszczypując w tyłek :p Odpowiedz Link Zgłoś
szafireczek Re: Królicze stopy 11.01.21, 14:22 Samej, to nie zabawa Może chociaż potem jej te uszole umyła Śmiesznie to wygląda, jak królisie myją się wzajemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Królicze stopy 11.01.21, 18:57 Uwielbiam na nie patrzeć jak się myją są takie dokładne i zsynchronizowane 😅 jakby im ktoś komendy wydawał. " Lewaaa nogaa w górę!" 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
lumeria Re: Królicze stopy 13.01.21, 14:16 Uwielbiam kiedy tak królisie szaleją. Dzikie skoki z wywijasami, zwroty i szusy. A nagle pad. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Królicze stopy 13.01.21, 14:30 I jeszcze się przy tym tak śmiesznie otrząsają 😁 świetne są, uwielbiam je Odpowiedz Link Zgłoś
bulzemba Re: Królicze stopy 11.01.21, 09:06 Te uszy to chyba z pluszu albo z zamszu... Tak bym je poczochrała!🐰🐰🐰 Odpowiedz Link Zgłoś
hamerykanka Re: Królicze stopy 11.01.21, 18:45 To ja dolacze z kocimi stopkami z wczoraj Odpowiedz Link Zgłoś
bulzemba Re: Królicze stopy 12.01.21, 18:56 Kobieto! Składając kita należy najpierw przeczytać instrukcję! Odpowiedz Link Zgłoś
szafireczek Re: Królicze stopy 11.01.21, 18:48 A gdzie mieciutki ręczniczek wyściełający półki? No na gołym klepisku nie przystoi takim pieknosciom Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Królicze stopy 11.01.21, 18:55 Nikt ich tam nie zapraszał :p jak się już wprosiły to muszą się cieszyć z tego co jest :p Odpowiedz Link Zgłoś
szafireczek Re: Królicze stopy 11.01.21, 20:32 Mamuuuuuuuś - chcemy mieć swój przytulny kącik! Tup. Tup! Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Królicze stopy 11.01.21, 20:44 Mają swój dywanik w Minionki, mają kartony, tunele, domek i ogrzewanie podłogowe :p Odpowiedz Link Zgłoś
szafireczek Re: Królicze stopy 11.01.21, 20:47 Miłe. Na serio widziałam na blogach kroliczych wymoszczone półki. Z jakichś względów króliki lubią tam polegiwac. Taki kroliczy chillout Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Królicze stopy 11.01.21, 21:07 Zapomniałam o cichej, ciemnej i ciasnej (musi być ciasno, bez tego nie jest przytulnie) przestrzeni pod kanapą:p Odpowiedz Link Zgłoś
szafireczek Re: Królicze stopy 11.01.21, 21:13 Żebyś się tylko nie zdziwiła, jak odsuniesz a tam... brak rogu Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Królicze stopy 11.01.21, 21:19 Nie gryzą, wiedziałabym, bo za zwyczaj na niej siedzę :p są dobrze wychowane i poza swoimi zabawkami, niektórymi zabawkami młodej ( zobaczyć królika uciekającego w podskokach z pluszową żabą w zębach 🤣) i dywanikiem nic nie gryzą. Nauczyły się też reagować na "nie" Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok_102 Re: Królicze stopy 12.01.21, 08:33 Jakie piękne te trusie ojej ojej Odpowiedz Link Zgłoś
hamerykanka Re: Królicze stopy 12.01.21, 16:10 To drugie zdjecie przypomnialo mi spanie synchroniczne moich psic! Odpowiedz Link Zgłoś
bulzemba Re: Królicze stopy 12.01.21, 18:58 Mój pies też tak lubił. Tylko że z ludźmi. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Królicze stopy 12.01.21, 21:25 Oj, myślałam, że tu o nóżkach-breloczkach 😅😭. Śliczne te Twoje króle, moja już tak nie wyciaga łapek 😞. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Królicze stopy 12.01.21, 23:10 Przypomniałaś mi coś... Jak byłam nastolatką pewien kolega mojego brata pałał do mnie bardzo dziwnie wyrażanym uczuciem. Ogólnie był i nadal jest dziwny, choć jakimś cudem się nawet ożenił. I kiedyś, pewnego pięknego letniego dnia, mój dziwny wielbiciel postanowił dać mi prezent. Wręczył mi coś zawinięte w kartkę z gazety "Zły" jeśli dobrze pamiętam... Odwijam, coś kiziu-miziastego, zakręconego, z przytwierdzonym łańcuszkiem. Zanim dotknęłam to przezornie zapytałam co to k..wa jest?? A on mi mówi że to breloczek z kociego ogona 😱🤮🤮 dla mnie zrobił... Ja pierdole, do dziś chyba wszyscy sąsiedzi pamiętają mój wrzask. Koleś leciał po schodach z prędkością światła i zapowiedziałam bratu że jak go jeszcze raz zobaczę u nas w domu to zrobię sobie breloczek z jego ogona... Odpowiedz Link Zgłoś
szafireczek Re: Królicze stopy 13.01.21, 16:44 Ale z marchewką, czy bez...bo się zapodziała...? Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Królicze stopy 13.01.21, 16:47 One już swoją porcję pożarły i żebrały o jeszcze :p Odpowiedz Link Zgłoś
szafireczek Re: Królicze stopy 13.01.21, 17:09 Bo kto widział tak racjonować marchewkę, przecież to samo zdrowie, tyle witamin i lepiej się widzi po zmroku ... Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Królicze stopy 13.01.21, 17:11 Trzeba racjonować, bo to sam cukier co w dupkę idzie :p a one by ze dwa kilo na raz zeżarły :p Odpowiedz Link Zgłoś
bulzemba Re: Królicze stopy 14.01.21, 08:07 Ja jestem "skąpa" i daję tylko obierki z marchewki. Wciąga jak spagetti. Uważam że ma z tym więcej zabawy a mniej cukru. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Królicze stopy 14.01.21, 08:43 A też jest taki żebrak? Te moje to w ogóle są księżniczki, mało co lubią, zwłaszcza Maia. W sumie to tylko marchewkę i wszelkie natki lubi.. innymi warzywami gardzi a jak jej wczoraj podsunęlam plasterek banana pod nos to się odwróciła z obrzydzeniem 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
bulzemba Re: Królicze stopy 14.01.21, 09:09 Mam żarłoka. Nie gardzi niczym co roślinne. Drewniane meble też są interesujące. Oraz worek ziemniaków. No grzech się nie poczęstować. Nawet jak trzeba samej dziurę zrobić by się do skarbu dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Królicze stopy 14.01.21, 09:52 Może im się jeszcze odmieni, bo są na początku warzywno-owocowej przygody :p ale kurde, żeby bananem gardzić? Odpowiedz Link Zgłoś
lumeria Re: Królicze stopy 15.01.21, 14:50 Ty odpocznij, ona mail juz pisze Śliczna. Oczka jakie bystre Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Królicze stopy 15.01.21, 15:14 Takie oczy robią jak jest coś nowego :p jak postawię coś nowego na podłodze albo wlezą w nowe miejsce. To oko typu " zesram się że strachu ale sprawdzę co to!" Odpowiedz Link Zgłoś