lajtova 23.01.21, 19:09 Zrobimy sobie dziś z dzieciakami słodki wieczór. Jakiś film i coś na przekąske. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majenkir Re: Słodki wieczór 23.01.21, 19:35 Przy bombelkach? Co Ty, patologia jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Słodki wieczór 23.01.21, 19:29 Te czokostiki ciągle za mną chodziły jak byłam w ciąży :p od tamtej pory nie mogę na nie patrzeć:p Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Słodki wieczór 23.01.21, 20:09 Miałam tak z cini minis, pod koniec ciąży zjadałam paczkę dziennie- na sucho, z mlekiem, z jogurtem, z musem jabłkowym. Obrzydlistwo, nie rozumiem jak mogłam🤦♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
arista80 Re: Słodki wieczór 23.01.21, 19:31 Uważaj bo przytyjesz, dostaniesz cukrzycy, które staną się chorobami współistniejącymi i będziesz narażona na ciężki przebieg covida. Odpowiedz Link Zgłoś
mea8 Re: Słodki wieczór 23.01.21, 19:35 Piekę tort na urodziny syna. Wylizałam już wszystkie miski. Jestem przesłodzona Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Słodki wieczór 23.01.21, 20:07 Właśnie jestem po kolacji i tak zastanawiam się, czy nie zrobić jakiś babeczek i do nich bitej śmietany...albo może lody...albo chociaż bombonierkę wyciągnę... 😋 Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Słodki wieczór 23.01.21, 20:14 Wczoraj mieliśmy słodki wieczór, bo upiekłam karpatkę. Dzisiaj z mężem zrobimy sobie wieczór z alkoholem 🤪 ale najpierw dla wszystkich będzie wieczór z pizzą, którą mąż zaraz przywiezie z naszej ulubionej pizzerii. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Słodki wieczór 23.01.21, 20:25 Milkę bym zjadła, ww i kitkatów nie lubię, a rurki też są różne, trzeba trafić na smaczne. Ja mam chlebek bananowy (córka upiekła) i cukierki trufle, też słodkie Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Słodki wieczór 23.01.21, 22:50 Dla mie mleczna czekolada smakuje jak mydło z cukrem. Dwa kęsy i mnie mdli Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Słodki wieczór 23.01.21, 21:09 Z tego znam jedynie kitkaty. Lubię. Lubię poza tym miśki i kulki ferrero. Pamiętam też belgijską czekoladę mleczną, taką trochę dmuchaną. Jednak wolę piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Słodki wieczór 24.01.21, 01:49 Od poniedziałku będziemy się odchudzać 😅 Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Słodki wieczór 24.01.21, 11:50 Przestań, od samego patrzenia można przytyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama