krwawy.lolo 26.02.21, 22:27 Czy eMatka mogłaby mi polecić gustowne kabaretki, które nie drażniłyby moich delikatnych i zgrabnych odnóży? I żeby nie gilgały włochami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
primula.alpicola Re: Pończochy samonośne 26.02.21, 22:33 Ty chcesz nosić kabaretki?! Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Pończochy samonośne 26.02.21, 23:17 primula.alpicola napisała: > Ty chcesz nosić kabaretki?! No właśnie nie wiem, jakie założyć na sumę. Rozumiem, że na rezurekcję z mniejszymi oczkami, w końcu to nie roraty. Niemniej dlaczego miałbym roraty faworyzować? Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Pończochy samonośne 26.02.21, 22:38 Zaklad był? Czy masz coming out? Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Pończochy samonośne 26.02.21, 23:19 gaskama napisała: > Zaklad był? Czy masz coming out? Był zakład repasacji pończoch w pedecie i peesesie. Tudzież punkt napełniania wkładów do długopisów na Waryńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Pończochy samonośne 26.02.21, 23:23 Lolo, kabaretki za cholere do kiltu nie pasują! Kup zwykłe wełniane podkolanówki. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Pończochy samonośne 26.02.21, 23:46 Przypomniało mi się, jak kiedyś na Forum SV wrzzuciłem wątek, czy wypada na spotkanie biznesowe pójść w kraciastej spódnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
mondaymorning1987 Re: Pończochy samonośne 26.02.21, 23:49 Zawsze i wszędzie Veneziana.... Do kilku xxxxl więc się zmießcisz Odpowiedz Link Zgłoś