krwawy.lolo 27.02.21, 09:25 Bardzo mnie wzruszają wątki, w których autor rzuci negatywnym stereotypem na temat dowolnej zbiorowości, co wywołuje szarżę święcie oburzonych, to starszych, to facetów, to mieszkańców Wąchocka ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boogiecat Re: Rozczulająca solidarność stadna 27.02.21, 09:44 Mnie w tym temacie rozczula, ze w rezultacie na forum co pietnascie minut odkrywamy ze « w kazdych grupach ludzie sa po prostu rozni » 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Rozczulająca solidarność stadna 27.02.21, 09:52 Nie powtarzaj tego za głośno. Zaraz się zlecą tutaj ci "różni", żeby dać wyraz swojemu zgorszeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Rozczulająca solidarność stadna 27.02.21, 11:38 Co mnie znowu cenzurujesz ! Odpowiedz Link Zgłoś
kokoszka123 Re: Rozczulająca solidarność stadna 27.02.21, 09:51 Dodaj: swoim zachowaniem doskonale potwierdzająca tezę zawartą w wątku startowym Odpowiedz Link Zgłoś
fitfood1664 Re: Rozczulająca solidarność stadna 27.02.21, 09:55 ach jakiż jesteś spostrzegawczy i oryginalny, do tego to poczucie humoru, nic tylko brać Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Rozczulająca solidarność stadna 27.02.21, 09:58 I wrażliwy. Mnie nie tak łatwo wzruszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Rozczulająca solidarność stadna 27.02.21, 10:22 Kobiety jedynie symulują wrażliwość. Większość to zimne, wyrachowane suki. (Doskonały temat na płomienną gównoburzę.) Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Rozczulająca solidarność stadna 27.02.21, 12:10 Przecież faceci lubią zołzy, więc twój masochizm jest czystą kalkulacją i planowaną stymulacją. Ofiarę możesz zgrywać przed kolesiami. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Rozczulająca solidarność stadna 27.02.21, 12:17 Rozumiem Twój zapał, w końcu bywam na tym forum od jakiekoś czasu, niemniej mój greps jest tylko nic nie znaczącym ogólnikiem. Przykładem wydłubanej z odbytu tezy, nad którą brandzlują się domorośli bądź zawodowi psychologowie w niezwykle fascynujących tematach "związków". Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Rozczulająca solidarność stadna 27.02.21, 12:23 Hm, wydłubane z odbytu tezy w celu zabicia nudy, to może być dobry trop. Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Rozczulająca solidarność stadna 27.02.21, 11:44 Konskie zaloty, eat jako potencjalny obiekt seksualny, ostra jak brzytwa ironia- tu macz jak dla mnie😛 Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Rozczulająca solidarność stadna 27.02.21, 12:04 Nie wiem jak ci pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Rozczulająca solidarność stadna 27.02.21, 12:07 Pomódl się za mnie. Odpowiedz Link Zgłoś