Dodaj do ulubionych

Moda dziecięca

• 1maja1 Re: Moda dziecięca 18.03.21, 18:13
      Z tego outfit jedynie buty mi sie podobaja. Nie kupilabym w zyciu tak obcislej sukienki z tym czyms na gorze dla mojej 10latki. I to jeszcze w czarnym kolorze😑 ten rozowy top na kolejnym zdjeciu tez koszmar, niech sobie zalozy 16latka, ale male dziewczynki to jakies nieporozumienie.
    • wapaha Re: Moda dziecięca 18.03.21, 18:15
      Ja generalnie nie mam dobrego gustu ubraniowego- ale nie, nie podoba mi się. Mała wdówka. Widać że to dziecko a ubrania jak dla dorosłej kobiety na pogrzeb. Jeszcze kapelusz z woalką uncertain
    • asia.sthm Re: Moda dziecięca 18.03.21, 18:48
      Mnie sie bardzo podoba.
      Zawsze balam sie falbanek ale w tym czarnym wydaniu tak jakby mniej w nich falbankowatosci, i tak, sama bym w tym chodzila. To jest wielopokoleniowy outfit, bardzo praktyczny.
      • mashcaron Re: Moda dziecięca 18.03.21, 18:50
        asia.sthm napisała:

> b
        > ardzo praktyczny.
        >
        Praktyczny? Dla dziecka? A gdzie ma dzieciak iść tak ubrany? Na rolki czy na rower?:p
        • ichi51e Re: Moda dziecięca 18.03.21, 18:53
          pogrzeb? dysko? kawiarnia? klub szachowy? teatr?
          • mashcaron Re: Moda dziecięca 18.03.21, 18:56
            🤣
            • piataziuta Re: Moda dziecięca 18.03.21, 21:03
              Mona, płaczę razem z Tobą. big_grin
          • 35wcieniu Re: Moda dziecięca 19.03.21, 07:11
            Do wszystkich rzeczy których w życiu nie zobaczę, a bardzo bym chciała, dołączam dziecko w tym stroju wbijające do klubu szachowego. big_grin
        • asia.sthm Re: Moda dziecięca 18.03.21, 20:39
          mashcaron napisała:

> Praktyczny? Dla dziecka? A gdzie ma dzieciak iść tak ubrany? Na rolki czy na ro
          > wer?:p

Praktyczny w sensie dla mamy i corki a i babcia sie zalapie.
          A powaznie to na zdjeciu widac juz podrastajaca panienke a nie dzieciaka co to do piaskownicy czy na rower sie wybiera. To jest wyrazna propozycja na wyjscie nie sportowe.

Po powaznie do kwadratu to musze nadmienic, musze bo sie udusze: jesli zaczynamy narzekac na sposob ubierania sie mlodziezy, jesli nie potrafimy zrozumiec powodow dlaczego chca miec swoj odmienny od naszego styl, to znaczy ze sie nieublaganie starzejemy. Mentalnie konserwowo i modowo.
          Zawsze tak bylo.
          • mashcaron Re: Moda dziecięca 18.03.21, 20:43
            Na zdjęciu jest dziecko na oko 8-9 letnie. Dla mnie to jest dziecko, nie podrastająca panienka. I jest to reklama sklepu,nie prywatnych upodobań tej dziewczynki.
            • asia.sthm Re: Moda dziecięca 18.03.21, 21:49
              > I jest to reklama sklepu,nie prywatnych upodobań tej dziewczynki.

To moze daj linka, bo widze ze podejmujemy temat z dwoch roznych stron. Mnie sie podoba wiec chetnie rzuce okiem na calosc.
              • mashcaron Re: Moda dziecięca 18.03.21, 21:51
                Sklep stacjonarny we Włoszech, nie sądzę żebyś się tam teraz na zakupy wybierała :p
                • asia.sthm Re: Moda dziecięca 18.03.21, 22:17
                  Jesli to jest zdjecie reklamowe to pokaz zrodlo i juz sie nie draznij. No jak tak mozna smaku narobic?
                  • mashcaron Re: Moda dziecięca 19.03.21, 05:54
                    Nie pokażę, i tak nie skorzystasz. Nie po to zamazywałam temu biednemu dziecku twarz żeby tu teraz linki wrzucać. Wystarczy że całe miasto i koleżanki ze szkoły oglądają ją w tych kreacjach :p
          • saszanasza Re: Moda dziecięca 18.03.21, 21:09
            asia.sthm napisała:

> Po powaznie do kwadratu to musze nadmienic, musze bo sie udusze: jesli zaczynam
            > y narzekac na sposob ubierania sie mlodziezy, jesli nie potrafimy zrozumiec pow
            > odow dlaczego chca miec swoj odmienny od naszego styl, to znaczy ze sie nieubla
            > ganie starzejemy. Mentalnie konserwowo i modowo.
            > Zawsze tak bylo.

Przede wszystkim to nie jest zdjęcie dziecka w beznadziejnej stylówce, tylko zdjęcie beznadziejnej stylówki, wypromowanej na dziecku, która ma zachęcić do zakupu. To nie jest więc scricte styl dzieci, tylko styl firmy odzieżowej, lub sklepu który toto wcisnąć dzieciakom na szczęście jak widać po wątku, niewiele dzieci marzy o takim „bazguście” i bardzo dobrze.
    • milupaa Re: Moda dziecięca 18.03.21, 19:08
      Dla rodziny Adamsów jak znalazł.
    • shmu Re: Moda dziecięca 19.03.21, 07:01
      Dla mnie tak. Dla dziecka nie - chyba że już nastolatki, raz, że kolor smutny a dwa, to zbyt obcisła, kobiecy krój, a nie dziecięcy.
      • waleria_s Re: Moda dziecięca 19.03.21, 08:44
        Odbieram to tak samo, krój jest zbyt dorosły. Obcisłe kiecki w założeniu mają podkreślać kobiece kształty, u dziecka jest to niesmaczne, dające efekt starej malutkiej.
    • kandyzowana3x Re: Moda dziecięca 19.03.21, 07:16
      Strój jak strój. Widzę tu spora inspiracje stylem gothow i emo, a to chyba już minęło ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka