treo.tralve 24.03.21, 10:54 no czekam, czekam, nie mogę się doczekać I jeszcze zakaz poruszania do 10 km od domu, pls [świąte nie święcę, tereny spacerowe mam w tym promieniu wspaniałe] Wtedy nareszcie damy w d..@#$%^&*(ę elektoratowi PIS Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
runny.babbit Re: zamkną kościoły? :D 24.03.21, 11:06 Chyba śnisz. Kościoły się wietrzy. Można tam robić imprezy, spytaj toruńskiego sanepidu. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: zamkną kościoły? :D 24.03.21, 11:06 Nie zamkną, a obostrzenia elektorat PiS ma jeszcze głębiej niż reszta społeczeństwa. Nam zamknięcie na święta też nie robiłoby większej różnicy, co najwyżej zrezygnowalibyśmy z podjechania do rodziców na spacer i nie wiem jak wyglądałby odbiór jedzenia z restauracji. Odpowiedz Link Zgłoś
cku Re: zamkną kościoły? :D 24.03.21, 11:09 Skad. W kościele ludzie nie pluja covidem jak na strajku kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: zamkną kościoły? :D 24.03.21, 14:56 cku napisała: > Skad. W kościele ludzie nie pluja covidem jak na strajku kobiet. Bo plują jadem. Znaczy się katolicką miłością do bliźniego. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: zamkną kościoły? :D 24.03.21, 11:14 treo.tralve napisał(a): > no czekam, czekam, nie mogę się doczekać Kościół nie jest miejscem, przestrzenią i czasem rozprzestrzeniania wirusów! Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: zamkną kościoły? :D 24.03.21, 14:03 przebieraniec? drugi przebieraniec? trzeci przebieraniec? czwarty przebieraniec? piąty przebieraniec? i jest ich więcej. Twierdzący tak są debilami czy o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
bknrkw1 Re: zamkną kościoły? :D 24.03.21, 14:16 eee , koleś jest z tego KUL-u to wszystko wyjaśnia ............... www.facebook.com/tygodnikfaktypomitach/photos/a.1749439251934432/3098414153703595/?type=3&theater Odpowiedz Link Zgłoś
tokyocat Re: zamkną kościoły? :D 25.03.21, 10:52 A poza tym, wlozenie czubkow palcow do wody to mycie dloni. No, no, no, nie wiedzialam. A ja tu sie z zelem i mydlem trzaskam. Ale ze mnie idiotka. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: zamkną kościoły? :D 24.03.21, 11:19 Wątpię. Co prawda mignęło mi w TVN24, że rząd ma rozmawiać z episkopatem w sprawie obostrzeń, ale pewnie skończy się na jakimś żałosnym ogólniku typu "starajcie się nie przychodzić, blabla". Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: zamkną kościoły? :D 24.03.21, 13:54 Biskupi będą tę sprawę załatwiać, jak załatwiają sprawy pedofilów w sutannach. Z miłością, roztropnością, mając na uwadze dobro drugiego człowieka, bez pośpiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennikaktywnosci Re: zamkną kościoły? :D 24.03.21, 14:18 sumire napisała: > Wątpię. Co prawda mignęło mi w TVN24, że rząd ma rozmawiać z episkopatem w spra > wie obostrzeń, Rząd ma rozmawiać z episkopatem? Aha... Czyli jaśniej już nie można. Episkopat rządzi. Brawo. Dalej popierajcie kk Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: zamkną kościoły? :D 24.03.21, 14:25 Ale to chyba nie żaden news, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
elkas11 Re: zamkną kościoły? :D 24.03.21, 11:33 Suski nie słyszał o związku kościoła z zakażeniami, a Sanepid o tym nie wie i wzywa wiernych w Sułowie. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: zamkną kościoły? :D 24.03.21, 13:52 Na razie rząd się płaszczy przed biskupami, żeby raczyli przestrzegać dotychczasowych zaleceń. Odpowiedz Link Zgłoś
asfiksja Re: zamkną kościoły? :D 24.03.21, 14:03 Oczywiście, że nie. Chodzi przecież o to, żeby wyborcy PIS mieli piękne, rodzinne święta. Wnusie muszą być przetrzymane 2 tygodnie w domach, żeby móc iść z dziadkami do święconki i zjeść białą kiełbasę przy wspólnym stole, a przedtem obowiązkowa komunia do ust. Minister zdrowia sobie inaczej nie wyobraża. Odpowiedz Link Zgłoś
asfiksja Re: zamkną kościoły? :D 25.03.21, 11:38 Całkowicie bez satysfakcji wspomnę tylko "a nie mówiłam?" Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: zamkną kościoły? :D 24.03.21, 14:05 Zamkną kościoły i powietrza. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: zamkną kościoły? :D 24.03.21, 14:07 treo.tralve napisał(a): > no czekam, czekam, nie mogę się doczekać > I jeszcze zakaz poruszania do 10 km od domu, pls [świąte nie święcę, tereny spa > cerowe mam w tym promieniu wspaniałe] > Wtedy nareszcie damy w d..@#$%^&*(ę elektoratowi PIS Zamkną. W zamian za obowiązkową religię na maturze. S. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: zamkną kościoły? :D 24.03.21, 14:21 snajper55 napisał: > > Zamkną. W zamian za obowiązkową religię na maturze. > > S. Nawet tak nie żartuj. 😫 Odpowiedz Link Zgłoś
reinadelafiesta Re: zamkną kościoły? :D 24.03.21, 14:08 Ośmielam się wątpić. Choć nie miałabym nic przeciwko: najlepiej niech zamkną z wiernymi w środku, żeby mogli się modlić o koniec pandemii, bo póki co, coś słabo im idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
jasnoklarowna Re: zamkną kościoły? :D 24.03.21, 14:35 W kościoły nie wierzę. A kasyna zamknęli? Wie ktoś? Czy tylko zakazali spożywać? Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: zamkną kościoły? :D 24.03.21, 14:58 reinadelafiesta napisała: > Ośmielam się wątpić. Choć nie miałabym nic przeciwko: najlepiej niech zamkną z > wiernymi w środku, żeby mogli się modlić o koniec pandemii, bo póki co, coś sła > bo im idzie. > 👍 Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: zamkną kościoły? :D 24.03.21, 15:01 Jak dla mnie to mogą być otwarte. Przecież tam głównie chodzi elektorat partii Posady i Stołki. Odpowiedz Link Zgłoś
sabek81 Re: zamkną kościoły? :D 25.03.21, 11:07 Nie zamkną, przecież, Mateusek mówił, że maja wysokie sufity i tam wirusa nie ma Odpowiedz Link Zgłoś