agjot 10.04.21, 10:15 For all mankind alternatywna wersja wyścigu kosmicznego między USA i Rosja. W drugim sezonie polski akcent w postaci Piotra Adamczyka w roli radzieckiego kosmonauty! Polecam jak ktoś lubi takie klimaty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ginger.ale Re: Serial polecam 10.04.21, 16:55 Zaciekawiłaś mnie, zobaczę. Ja już gdzieś polecałam, ale dodam, że na Apple tv jest jeszcze fajne Defending Jacob (W obronie syna) i szpiegowski Teheran Odpowiedz Link Zgłoś
agjot Re: Serial polecam 10.04.21, 17:20 W obronie syna widziałam i zgadza sie jest świetny. Teraz kończymy tez polecany tutaj Człowiek z wysokiego zamku i trzeba się będzie rozejrzeć za czymś nowym. A i jak ktoś lubi Jasona Momoa to tez na Apple TV jest serial See, to się świetnie ogląda na słuchawkach ze względu na super dźwięk. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Serial polecam 10.04.21, 17:26 Jak widziałaś Defending Jacob, to z applowskich polecam Teheran. Oprócz tego fajny jest polski Klangor. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Serial polecam 22.04.21, 23:00 agjot napisała: > For all mankind alternatywna wersja wyścigu kosmicznego między USA i Rosja. W > drugim sezonie polski akcent w postaci Piotra Adamczyka w roli radzieckiego kos > monauty! Polecam jak ktoś lubi takie klimaty. Super serial! Od początku pandemii nie widziałam nic ciekawszego niż to i Defending Jacob. Odpowiedz Link Zgłoś