Dodaj do ulubionych

Sennik pptrzebny

27.04.21, 08:27
Albo lepiej nie big_grin
Przyzwyczailam sie do swoich snow - dziwadel (laryngolog wyprowadzajacy swoje plomienie z kominka na spaxer na smyczy, dwa duchy urzadzajace ostra impreze na cmentarzu), ale dzisiaj obsmialam sie rano jak norka ze sztucznego futra.
Otoz snilo mi siecos w rodzaju filmu dla doroslych, ale w wersji z ciastkami. Jakby gingerbread man ze szreka indifferent. Pan ciastko byl jurny i wydolny, pani ciastko umeczona licznymi porodami (?), bo.mieli juz 12 ciasteczek.
- walkujemy nowe? - spytal maz
Ciastkowa zona miala srednia ochote, ale sie zgodzila. Wyjela tylko zza pazuchy kartke z gotowymi tekstami: tak, jestes wspanialy, cudownie, etc big_grin i w odpowiednim momencie pokazywala malzonkowi pasujace wyznanie big_grin
A wam.co sie sni?
Obserwuj wątek
    • ajaksiowa Re: Sennik pptrzebny 27.04.21, 08:35
      Nie zazdroszczę,ale myślę że ,,pomys£,,tego snu wart jest jakichś pieniędzy👋👋
      • homohominilupus Re: Sennik pptrzebny 27.04.21, 08:42
        Swietne te sny!!!
      • lilia.z.doliny Re: Sennik pptrzebny 27.04.21, 08:59
        Myslisz zeby ufostepniac za oplata
        • tt-tka Re: Sennik pptrzebny 27.04.21, 09:25
          lilia.z.doliny napisała:

> Myslisz zeby ufostepniac za oplata
          >

Koniecznie ! ja bym chetnie zaplacila za laryngologa z plomieniami na smyczy i to dla wlasnej przyjemnosci, nawet nie w celu wykorzystania w reklamie czy gdziekolwiek smile

PS nie wiem, co mi sie sni, kiedy sie budze, nic nie pamietam. Choc zapewniono mnie, ze kiedys przez sen powiedzialam z przekonaniem "zajezdzimy kobyle historii"
          • lilia.z.doliny Re: Sennik pptrzebny 27.04.21, 09:31
            zajezdzimy kobyle historii"
            big_grin
            Do boju, Polsko big_grin
          • lilia.z.doliny Re: Sennik pptrzebny 27.04.21, 09:37
            Ech, ten laryngolog mial rozne cechy. Poszlam do niego z bolacym gardlem, a on jakby nieobecny duchem. Mowi mi: jestem lekarzem, ale tez hodowca kamieni. Nuech pani sobie obejrzy kolekcje tych, ktore wyhodowalem, a ja pojde z ogniem na spacer. I wzial smycz do reki, podszedl do kominka i zalozyl ja " na szyje" jednemu z jezorow ognia. I wyszli...
            • tt-tka Re: Sennik pptrzebny 27.04.21, 09:40
              Dawaj nazwe tego, co bierzesz, moze byc na priva ! Ja tez chce ! Za hodowce kamieni i spacerowicza z plomieniami zaryzykuje nawet inne skutki uboczne big_grin
              • annajustyna Re: Sennik pptrzebny 27.04.21, 10:00
                Pewnie się Astrą zaszczepiła i to stąd...
              • lilia.z.doliny Re: Sennik pptrzebny 27.04.21, 10:47
                Etam, polopiryna S zwykla big_grin
    • ichi51e Re: Sennik pptrzebny 27.04.21, 08:44
      Przeczytalam sernik potrzebny i juz sie mialam zgodzic wiec jak weszlam w watek sie rozczarowałam. Ale potem doczytalam i strasznie masz smieszne te sny. Pan ciastko mnie rozwalił
      • daniela34 Re: Sennik pptrzebny 27.04.21, 09:11
        Ja też przeczytałam "sernik", a że akurat sernik mam w lodówce to chciałam się podzielić 😃 wirtualnie, rzecz jasna.
        • ajaksiowa Re: Sennik pptrzebny 27.04.21, 09:16
          Myślę że mogłyby być wykorzystywane od macherów z reklamy np😁
      • morekac Re: Sennik pptrzebny 27.04.21, 09:26
        Też czytałam o serniku. A tu sekszące się pierniki...
        • lilia.z.doliny Re: Sennik pptrzebny 27.04.21, 09:32
          . A tu sekszące się pierniki...
          big_grin
      • annajustyna Re: Sennik pptrzebny 27.04.21, 10:01
        Pan ciastek - demon seksu 😈
    • azja_pl2 Re: Sennik pptrzebny 27.04.21, 09:24
      Bierzesz psychotropy? Fajny efekt uboczny smile
      • lilia.z.doliny Re: Sennik pptrzebny 27.04.21, 09:33
        Biore leki antymigrenowe, gdzie "halucynacje, dziwne sny, etc" stoja jak byk w ulotce w rozdziale o skutkach ubocznych suspicious
        • szarotka83 Re: Sennik pptrzebny 27.04.21, 10:47
          O masz! Tez biorę od kilku dni. A dzisiaj mi się śniło, ze zgodziłam sie na kolejnego bobasa 😨
    • daniela34 Re: Sennik pptrzebny 27.04.21, 09:41
      lilia.z.doliny napisała:

> A wam.co sie sni?

Na ogó, nic szczególnego. Nudy, panie, nudy. Raz na jakiś czas mam coś, co na własne potrzeby nazywam "snem fabularnym"- czyli dłuższy, bardziej rozbudowany sen, podczas którego jeśli lekko się wybudzę, to po ponownym zaśnięciu, przyśni mi się ciąg dalszy historii. I to są na ogół jakieś sny wojenne lub konspiracyjne (kiedyś przez całą noc uciekałam przed gestapo wyskakując w biegu z pociągów, wsiadając w biegu do następnych i tak aż do rana), ale czasem zdarzają się też historie z mojego życia, tylko...bogatsze. Raz na przykład, w okolicach ślubu mojej przyjaciółki, wyśniłam całą historię o tym jak jej wzgardzony poprzedni narzeczony (nie było takiego w realu) zjawia się w kościele z oczywistym zamiarem udaremnienia ślubu. I przez cały sen upychałam go gdzieś po zakrystiach i zamykałam na klucz, a on mi się wykradał i ja znowu... a przed rodziną młodej pary i panem młodym udawałam, że wszystko gra i w ogóle: "Widzieli Państwo te piękne piwonie w dekoracji kościoła?" . I tak przez całą noc. Ależ byłam rano zmęczona!
    • kura17 Re: Sennik pptrzebny 27.04.21, 09:56
      > A wam.co sie sni?

mnie prawie nigdy nic sie nie sni (potrojne zaprzeczenie LOL) - albo nie pamietam zadnych snow (tylko podwojne).
      podobno to charakterystyczne dla ludzi z problemami psychicznymi ...
    • szaraiwka Re: Sennik pptrzebny 27.04.21, 10:27
      rewelacyjne sny. Laryngolog z plomieniem na smyczy, pani ciastko z kartka westchnien ... to na film oskarowy wink Alicja w krainie czarow w wersji dla doroslych.. spisuj te cuda
    • ortolann Re: Sennik pptrzebny 27.04.21, 10:36
      Myślałam, że moje sny są porąbane, ale przy Twoich zostaję daleko w tyle. Ta pani piernikowa z karteczkami - rewelacja.Mam nadzieję, ze w następnym odcinku będzie miała karteczki z ocenami big_grin big_grin big_grin
    • mallard Re: Sennik pptrzebny 27.04.21, 10:45
      Laryngolog rządzi! 👍
    • elenelda Re: Sennik pptrzebny 27.04.21, 12:01
      W tym śnie byłaś panią ciasteczkową czy panem?smile
      • lilia.z.doliny Re: Sennik pptrzebny 27.04.21, 12:13
        Hm...
    • lilia.z.doliny Re: Sennik pptrzebny 27.04.21, 12:13
      Ten z duchami to tez byla gruba sztuczka.
      Noc, cmentarz centralny w szxzecinie, oni i ja. Oni to dwa duchy meskie, jakby faceci utkani z mgly. Spytali czy mam ochote na impreze. Jeden odsunal plyte nagrobna i wyjal ze srodka omszale wino. Kieliszki zrobili z pustych wypalonych zniczy. Bylo ciemno. I niestrasznie.
      I poplynelismy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka