Dodaj do ulubionych

Symbolika snów

14.03.15, 15:44
Mam na głowie sprawę która mnie dość męczy. Przyśnił mi się sen na tyle męczący że zerknęłam do sennika, takiego w którym jest symboliczne potraktowanie konkretnych rzeczy. Ku mojemu zdziwieniu okazało się, że wszystkie elementy które mnie nurtowały w tym śnie symbolizują ten konkretny temat. Trudno nazwać tan sen proroczym raczej nawiązaniem do moich trosk na jawie ale w sposób symboliczny ale taki którego ja na trzeźwo nie dopatrzyłam się.
Nigdy się nie wgryzałam w symbolikę by wiedzieć że komuś się coś z czymś kojarzy. Im jestem starsza tym częściej się (ze zdziwieniem) łapię na tym że jestem szarą częścią tłumu, podobną do innych i bardzo przewidywalną w swych zachowaniach.
Obserwuj wątek
    • asmarabis Re: Symbolika snów 14.03.15, 17:18
      Ale jaka jest konkluzja?
    • woman_in_love powiem więcej: sprawny socjolog z marketingowcem 14.03.15, 17:23
      już dawno zaszufladkowali Cię do jakiejś tam grupy marketingowej i sprzedają Ci wszystko czego oczekujesz czyli co chcą.
    • priszczilla Re: Symbolika snów 14.03.15, 17:49
      Mnie się dziś śniło, że przewoziłam zwłoki znajomego i zostawiłam je na dworcu w przechowalni, żeby pójść się kawy napić. No i zapomniałam o nich, wsiadłam do pociągu i odjechałam. Dopiero w domu się zorientowałam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka