Dodaj do ulubionych

Rusin vs Rosati

28.04.21, 02:21
Jest nowa celebrycka drama, a na ematce cisza?!
W skrócie Weronika Rosati została poproszona o komentarz do tegocznego rozdanie Oskarów i korzystając z okazji wbiła szpilę Kindze Rusin. Oburzyła się, że to co zrobiła Kinga w zeszłym roku jest w Holyłud nieakceptowalne i że to wiocha tak się podniecać gwiazdami kina.
Kinia w odpowiedzi wyraziła swoje rozczarowanie koleżanką, pogroziła prawnikami, a na końcu zadałam cios ponizej pasa i wypomniała, że kiedy tamta prowadzała się z Weinsteinem to ona tego nie komentowała.
Jednym słowem, wielka drama i Instagramowe nawalanki. Niby nic nowego, ale osobiście uważam, że Kinia jednak przegięła i po kazała totalny brak dystansu do siebie.
Wątek z założrenia plotkarski i na luzie smile
Obserwuj wątek
    • magdallenac Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 03:26
      Kto sieje wiatr, ten zbiera burze. Pieknie ja Rusin zalatwila tym ostatnim zdaniem. 🙃
      • savignonblanc Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 06:45
        Nooo... klaaasaaaa 🤦‍♀️
        • sofia_87 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 07:40
          Bez klasy, ale skutecznie.
          Skoro Rosati wyciągnęła nie wiadomo w jakim celu sprawę sprzed lat, to Rusin nie pozostała jej dluzna
          • 35wcieniu Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 07:49
            Z zeszłego roku a nie sprzed lat.
            • sofia_87 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 08:14
              Masz rację, przez corone wydaje mi się, że normalność była wieki temu ☺
          • borsuczyca.klusek Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 08:17
            Kinga odwaliła wtedy taką żenadę, że jeszcze nie raz i nie dwa ktoś to wyciągnie 😉
            • beata985 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 08:20
              Co takiego zrobiła?
              • mama-ola Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 08:47
                beata985 napisała:

> Co takiego zrobiła?
                >
                Była na zamkniętym przyjęciu dla gwiazd, gdzie nie robi się zdjęć, bo każdy ma się czuć swobodnie. Pstrykała fotki, umieszczała je w sieci i się chwaliła, w jakim to ona towarzystwie przebywa.
                • ichi51e Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 08:49
                  przy czym zdjecia z gat
                  • basiastel Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 13:00
                    Ale zdjęcie wyraźnie jest pozowane, zrobione podobno już po przyjęciu.
                • annajustyna Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 08:53
                  Żałosne to było.
                  • borsuczyca.klusek Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 09:11
                    Zdjęcie to nic, tam opis bił wszystko na głowę 😅
                    • fitfood1664 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 13:06
                      tylko debile nie poznali że wypowiedź była humorystyczna
                      • borsuczyca.klusek Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 13:34
                        No i wszyscy się przecież śmiali 😂
                        • rainbow_dash Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 14:07
                          i dokazywali, zwłaszcza na przyjęciu
                      • hanusinamama Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 13:42
                        NO poczucie humoru masz bardzo niewybredne
                • beata985 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 09:17
                  Dzięki...
                • szmytka1 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 14:25
                  kabaret jakiś nawet o tym zrobił skecz
            • sofia_87 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 09:09
              Podobnie jak "przyjaźń" Rosati z Weinsteinem 😀
              • hanusinamama Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 13:43
                Nie bo to jest zwykłe kurestwo. A Rusinowej zagrywki są głupie. Nie wiem głupotę i tępotę można porównyawać do bycia urwą....
            • vivi86 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 11:42
              Tu się zgodzę. wpis w stylu durnej 15-latki, a basba ma (niemal) 50 na karku
      • hanusinamama Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 12:41
        NO klasa sama w sobie. Dorosła dojrzała baba a widać ze kaszka manna zamiast mózgu. Ale akurat Rusin nigdy mądrością nie zaskakiwała.
        • fitfood1664 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 13:07
          o, klub weronisi się formuje
          • hanusinamama Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 13:13
            Nie. I jasno napisałam ze dla Mnie Rosati to dno i kilometr mułu. Jej krzywde matka zrobiła wmawiajac ze sypiajac odpowiednio zostanie gwiazdą i Oskary będzie dostawać. Ale Rusin przynajmniej ze względu na wiek powinna byc bardziej obeznana jak to środowisko działa Odwaliła maniane na Oskarach ( nie tylko PL miało z niej bękę) na miarę najaranej 17latki.
            • magdallenac Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 13:25
              Wtopa Rusin wywołuje ciary zażenowania, prowadzanie się z naczelnym stręczycielem Hollywoodu to żenada większego kalibru. Większość tutaj pisze, że Rusin wykazała się brakiem klasy- jakiej klasy?? Kasta celebrytów, to naprawdę nie jest miejsce na poszukiwanie ludzi z klasą- Rusin nigdy do specjalnie bystrych nie należała, ot znała odpowiednich ludzi i osiągnęła w Polsce sukces. Rosati natomiast, powinna zamilknąć na zawsze i nie prowokować, licząc, że może kiedyś ludzie zapomną.
              • elenelda Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 13:26
                magdallenac
                Rusin nigdy do specjalnie bystrych nie na
                > leżała, ot znała odpowiednich ludzi i osiągnęła w Polsce sukces. Rosati natomia
                > st, powinna zamilknąć na zawsze i nie prowokować, licząc, że może kiedyś ludzie
                > zapomną.

Amen
              • hanusinamama Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 13:30
                Rusin pracuje od lat w TV, każda średnio lotna osoba nauczyłaby się w tym czasie co mówić, czego nie mówić. Musi być wyjatkowo głupia skoro nieczego się nie nauczyła. Rosati jest takim narcyzem ze nie zamilnie...niestety
                • egzorcystka123 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 19:54
                  Kinia wlasnie pracując w TVN odwalała największe fopy na wizji
            • nenia1 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 14:18
              hanusinamama napisała:

> Ale Rusin przynajmniej ze względu na wiek powinna byc bardziej obezn
              > ana jak to środowisko działa Odwaliła maniane na Oskarach ( nie tylko PL miało
              > z niej bękę) na miarę najaranej 17latki.
              >
              hanusinamama napisała:

> Ale Rusin przynajmniej ze względu na wiek powinna byc bardziej obezn
              > ana jak to środowisko działa Odwaliła maniane na Oskarach ( nie tylko PL miało
              > z niej bękę) na miarę najaranej 17latki.
              >
              no dobrze, tylko w sumie czym się tu podniecać i oburzać? Że "śmiejo sie z Polaków", "wstyd na cały świat" i pogrążmy się teraz w narodowym wstydzie czy że celebryci nie zaproszą jej na kolejny event?
              Problem tak z du.py że chyba tylko czytelnicy Pudelka faktycznie są w stanie zrozumieć te himalaje obciachu w celebryckim świecie.
              • hanusinamama Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 17:14
                NO akurat z "wsytępu" Rusin nie śmiał sie tylko pudelek ale mniejsza z tym. Te przepuchanki sowne miedzy Paniami są na tak żenująco niskim poziomie. Mnie jedynie dziwi, ze ktoś o inteligencji Rusin tak długo utrzymywał sie w TV.
                • riki_i Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 17:24
                  hanusinamama napisała:

> Mnie jedy
                  > nie dziwi, ze ktoś o inteligencji Rusin tak długo utrzymywał sie w TV.

Miszczak ją popierał i trzymał. Z powodu układów środowiskowych.
                  • egzorcystka123 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 19:57
                    Miszczak otwarcie mówił ze jego najwiekszym marzeniem bylo sciagnac do jednego programu Kinię i Hanię Lis , tuz po głośnym rozwodzie.
                    Dosc otwarcie mówił ze składał b. wysokie oferty finansowe tylko ze Lisowa sie na dała kupić.

Po porstu na rozwodzie Kinia nieźle zarabiała a MIszczak chciał zarobić jeszcze więcej .
                    • kropkaa Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 20:48
                      A kisiel też miał być?
                      Co za pomysły 🤦‍♀️
        • ginger.ale Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 13:57
          hanusinamama napisała:

> NO klasa sama w sobie. Dorosła dojrzała baba a widać ze kaszka manna zamiast mó
          > zgu. Ale akurat Rusin nigdy mądrością nie zaskakiwała.
          >

Gwoli ścisłości- obie są mocno dorosłe i obie zachowują się jak durne. Rosati to nie nastolatka, ma pod 40-tkę.
          • hanusinamama Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 17:18
            Rosati to narcyz do kwadratu. Nie wiem czy jej decyzje życiowe oraz wypiwoedzi wynikają z głupoty czy raczej z wpojonego przekonania ze jest światowej sławy gwiazdą (tu rodzice ja chyba skrzywdzili). Natomiast Rusin niezmiennie wykazuje się głupotą.
            • waleria_s Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 20:08
              Zgoda. Werki nie da się lubić, ale jednocześnie człowiek widzi, że ona jest skrzywdzona przez rodziców, żyjąca we własnym świecie, gdzie jest wielką gwiazdą, robi karierę. Smutny obrazek po prostu. Rusin trochę w moim odczuciu skopała leżącego.
      • m_incubo Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 21:30
        Mam nadzieję, że to ironia.
    • kasiaabing Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 05:48
      Cóż, jak nie lubię Rusin to tu ma trochę racji.
      Werka samozwańcza specjalistka od Holiłódu.
      Rosati to trochę taki człowiek porażka, wtopa za wtopą, drama za dramą.
      Ale spacerem z tym knurem przebiła wszystko
      • triss_merigold6 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 07:10
        Niepotrzebnie jej mamusia wmówiła, że ma szansę zostać drugą Sofia Loren tylko wystarczy się starać.uncertain
        • kasiaabing Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 07:13
          Jeszcze za słabo się stara. Chociaż nie wiem czy można się Jeszce bardziej upodlić
          • fornita111 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 11:47
            Ja wiem czy za slabo, moze szczescia brak. Przeciez tam sa setki takich dziewczyn- rownie ladnych i rownie gotowych do "poswiecen"- i nie wszystkim sie uda cos osiagnac, life.
          • fitfood1664 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 13:08
            teraz to już za późno na starania, klimat już nie ten
      • vivi86 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 11:43
        rusin insiderską relacją też dała czadu.
      • hanusinamama Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 12:42
        Tylko ze Rusin pokazałaby klase gdyby milczała...a tak potwierdziła, ze jest mało lotną pieniaczką.
        • zosia_1 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 18:16
          Ja nie uważam, że klasą jest przemilczenie każdej sytuacji, kiedy ktoś Ci dosryws
          • hanusinamama Re: Rusin vs Rosati 29.04.21, 12:16
            Tej tak. Odwaliła manianę na tej bibce po oskarach, no trudno. Teraz przemilczeć trzeba było. Ale jak widać z wiekiem nie nabyła ani rozumu ani klasy
    • ichi51e Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 06:35
      "Sprawę wpisu na Instagramie Kingi Rusin na mój temat przekazałam moim prawnikom i oni zdecydują, co dalej z tym zrobić. Ja obecnie nie mam czasu na dyskusje na takim poziomie, bo jestem zajęta próbami i przygotowaniami do nowej, międzynarodowej produkcji - mówi w rozmowie z Pudelkiem."

....
      • iberka Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 07:27
        Hahaha
        • annajustyna Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 07:46
          Ale przecież chodziła z tym panem po ulicy, wszyscy widzieli, o co chodzi?
          • sofia_87 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 07:49
            Głównie o to, że teraz znajomość z tym panem nienajlepiej o niej świadczy😁
            • annajustyna Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 08:37
              Ano właśnie. Ale nie może się jej wyprzeć, bo są zdjęcia.
              • fitfood1664 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 13:09
                ciekawe co na to prawnicy big_grin
    • savignonblanc Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 06:44
      Rusin zachowała się jak typowa ematka, używając w dyskusji na zupełnie inny temat, grubego działa z przeszłości Weroniki, nie mającego nic wspólnego z tematem.
      Rusin jest paskudna. Fałszywa i zwyczajnie po ludzku głupia. I brzydka mimo kaloryfera.
      • savignonblanc Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 06:44
        😁
      • ichi51e Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 06:47
        przede wszystkim o co jej chodzi? bo opcje są dwie albo twierdzi ze Rosatti z wyrachowania wskoczyła/by albo ma do niej pretensje ze była ofiara zboczeńca... obie opcje raczej poniżej pasa
        • lilia.z.doliny Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 06:57
          albo twierdzi ze Rosatti z wyrachowania wskoczyła/

Nieno
          Rosati byla z nim, albowiem "z nim mozna tylko usc na wrzosowisko i zapomniec wsxystko". Coz, wloczega, niespokojny duch... A ze przy okazji grzmocenia zalatwia to &owo? Jestesmy dorosli.
          Wiec badzmy.
        • hanusinamama Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 12:44
          NO jak o co?? Brakło argumentów wiec postanowiła ją błotem obrzucić. Nie lubie Rosati, pani miała dziwne związki i raczej nic jej one nie dały. Ale Rusin jest starsza jak widać jednak nie jest mądrzejsza.
          • elenelda Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 12:59
            hanusinamama napisała:

> Ale Rusin jest
            > starsza jak widać jednak nie jest mądrzejsza.
            >

Co ma do rzeczy wiek Rusin? Rosati ma prawie 40 lat. To nie dzieci w piaskownicy od których niektórzy oczekują, że „starszy powinien być mądrzejszy”.
            • hanusinamama Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 13:15
              NO w przypadku Rusin nie ma nic...jak głupia była tak jest.
      • triss_merigold6 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 07:08
        Tych starych grubych dział w przeszłości panienki Rosati było sporo, można wręcz powiedzieć, że byly wyłącznie takie (wliczając żonatego plodnego ojca dzieciątka, z którym głośno handryczyła się po sądach).
        • ichi51e Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 07:25
          akurat ze na ortopedę poleciała trudno mieć pretensje nie ona jedna... powiedziałabym ze przepasc
          • annajustyna Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 07:48
            Ale kto normalny bierze chłopa z kilkorgiem dzieci z kilkoma paniami...
            • znowu.to.samo Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 08:01
              Niby nikt a jednak chętne się znajdują. A pan ani wybitnie przystojny ani nic.
              • ichi51e Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 08:09
                w porownaniu z knurem moim zdaniem duza poprawa
                • chatgris01 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 08:15
                  W porównaniu z knurem to praktycznie KAŻDY inny wygląda jak Apollo Belwederski...
              • annajustyna Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 08:16
                Pisałam chyba kiedyś o ojcu przyjaciółki córki z przedszkola. Czworo dzieci z czterema paniami, a on ma kolejną. Co te kobiety mają w głowie 🤯
                • arwena_11 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 21:07
                  A Wiśniewski też chyba miał z 5 żon i tylko Tajenrówna nie dała sobie dziecka zrobić. A on ani piękny ani sławny ani bogaty. Zamachowski też znajduje amatorki.
                  Sprawdza się powiedzenie - nie ma ofiar są ochotnicy
            • borsuczyca.klusek Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 08:19
              Żaden partner Weroniki do końca normalny nie był. Przypomnę tylko oblecha Kolonko i super oblecha Tede.
              • triss_merigold6 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 08:20
                Och, Tede był z nich najnormalniejszy i chyba najbliższy wiekiem.
              • 35wcieniu Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 08:21
                Adamczyk (pomijając kwestie gustu) oblechem nie był.
                • borsuczyca.klusek Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 08:53
                  Adamczyk chyba jako jedyny nie pasował do profilu 😉
                  Też nic złego na Weronikę nie powiedział w przeciwieństwie do wymienionych przeze mnie panów.
                  • annajustyna Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 08:56
                    Ale też facet o dziwnych upodobaniach co do pań.
                    • riki_i Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 12:15
                      annajustyna napisała:

> Ale też facet o dziwnych upodobaniach co do pań.

Tak. Madzia Gessler to zawsze było ekstremum.
                      • borsuczyca.klusek Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 12:23
                        riki_i napisał:

>
                        > Tak. Madzia Gessler to zawsze było ekstremum.

A to rzeczywiście potwierdzone czy raczej plotka z dudy?
                        • riki_i Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 12:32
                          Pani Gessler wspomina o tym obficie i ze szczegółami przy każdej okazji, a Pan Adamczyk jakoś nigdy nie zdementował.
                          • borsuczyca.klusek Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 12:45
                            Tak na marginesie, pani Gessler właśnie zapowiedziała wydanie autoryzowanej biografii 😃
                        • alpepe Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 13:25
                          Kiedyś udzielili wywiadu jako para, nawet czytałam, nie mając pojęcia, kim oni są. Chyba Twój Styl.
                      • sofia_87 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 13:23
                        Bez przesady, 20 lat temu (chyba nawet 20 z kawałkiem) nie wyglądala źle 😜
        • lauren6 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 08:33
          Na ematce jednak adminki kasują wypowiedzi w stylu: byłaś materacem dla gangu motocyklowego.

Co to w ogóle za argument: a ty sypiałaś z X? No bzykała się. I co z tego? Rusin jej zazdrości tego tłustego wieprza, czy jak?
          • annajustyna Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 08:36
            Nie. Chodzi o to, że Werka też robiła kontrowersyjne rzeczy.
            • hanusinamama Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 13:49
              NO ale to inny kaliber...
          • ichi51e Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 08:52
            tez nie rozumiem. zazdrosci ze nie bylo okazji?
            Najlepsza Korwin-Piotrowska ktora wie ale nie powie ale wszyscy lepiej siedziec cicho bo trupki z szaf wylecą. straszne ale KP wyglada na taka co na imprezie nie pije siedzi w kacie za to notatki robi...
            • fornita111 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 11:49
              ichi51e napisała:

> KP wyglada na taka co na imprezie
              nie pije siedzi w kacie za to notatki robi...
              A to prawda big_grin
          • riki_i Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 12:17
            lauren6 napisała:

> Co to w ogóle za argument: a ty sypiałaś z X? No bzykała się. I co z tego?

No chyba chodzi o to, że z pewnymi ludźmi nie wypada. Na przykład z wielokrotnym gwałcicielem o wyglądzie a la quasimodo

• savignonblanc Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 12:48
              Będę kontrowersyjna, ale akurat wildstein miał w sobie to coś... nie wiem... aurę władzy?
              Dopóki nie okazał się gwalcicielem nie dziwiłam się specjalnie Weronice. Zreszta podobnie z Żuławskim. Wszyscy tacy oburzeni, a ja tam nic oburzającego poza zemsta samego Zulawskiego nie widziałam.

Ale ja wole Hopkinsa i Nickolsona od Daniela Radcliffe... i podoba mi się Chabior, a nie mogę patrzeć na Adamczyka.
              • lauren6 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 13:01
                Trzeba jej przyznać, że w wyborze facetów jest dziewczyna konsekwentna. Nawet ortopeda wpisuje się w schemat starszego pana z władzą.
              • ichi51e Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 13:07
                Malo kto jest gorszy od Daniela Radcliffe...
              • riki_i Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 13:09
                savignonblanc napisał:

> Będę kontrowersyjna, ale akurat wildstein miał w sobie to coś... nie wiem... au
                > rę władzy?
                > Dopóki nie okazał się gwalcicielem nie dziwiłam się specjalnie Weronice.

Shell, nie pogrążaj się....

Zreszt
                > a podobnie z Żuławskim. Wszyscy tacy oburzeni, a ja tam nic oburzającego poza z
                > emsta samego Zulawskiego nie widziałam.

Akurat zemsta Żuławskiego mi się podobała. Inteligentnie i złośliwie opisał całą rodzinę Rosatich, ze szczególnym uwzględnieniem mamusi.
                • lauren6 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 13:12
                  > Akurat zemsta Żuławskiego mi się podobała. Inteligentnie i złośliwie opisał całą rodzinę Rosatich, ze szczególnym uwzględnieniem mamusi.

W to nie wątpię. Mentalnie jesteś na tym samym poziomie starego, zużytego kocura, na którego młode atrakcyjne laski spojrzą tylko wtedy, gdy będą chciały mu ustąpić miejsce w tramwaju.
                • savignonblanc Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 14:07
                  Twoja opinia na mój temat interesuje mnie jak mało co.
              • magdallenac Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 13:32
                savignonblanc napisał:

> Będę kontrowersyjna, ale akurat wildstein miał w sobie to coś... nie wiem... au
                > rę władzy?
                > Dopóki nie okazał się gwalcicielem

WSZYSCY w Hollywood wiedzieli jaka jest cena prowadzania się z HW.
                • lucky80 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 16:35
                  aha..ciekawe czemu Angelina Jolie nie wiedziała, Gwynet Paltrow itd...
                  argument z przysłowiowej d...
                  • ichi51e Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 16:39
                    "nie wiedzialy" chyba chciala napisac.
                    • ichi51e Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 16:40
                      www.google.pl/amp/s/www.nytimes.com/2017/10/10/us/gwyneth-paltrow-angelina-jolie-harvey-weinstein.amp.html
                      • riki_i Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 17:22
                        Ja nie wiem jak skrajnie naiwnym człowiekiem trzeba być, aby wierzyć w teksty typu "nie wiedzialem/ nie wiedzialam " w coś, o czym wiedzieli wszyscy. Przecież niepamięć i niewiedza to jest od niepamiętnych czasów najprostszy wykręt aby uchylić się od odpowiedzialności czy też zajęcia stanowiska w jakiejś sprawie .
                        • fornita111 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 17:26
                          Tak, tak riki, tylko to ty postulujesz, zeby kazda dziewczyne zglaszajaca gwalt czy molestowanie z gory traktowac jak przebiegla oszustke. Moze Werka myslala podobnie: ze to tylko plotki rozsiewane przez te podle bladzie a misio niewinny tongue_out
                  • riki_i Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 16:39
                    lucky80 napisała:

> aha..ciekawe czemu Angelina Jolie nie wiedziała, Gwynet Paltrow itd...
                    > argument z przysłowiowej d...

Kardynał Dziwisz też nie wiedział.
                    • magdallenac Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 16:55
                      riki_i napisał:

> lucky80 napisała:
                      >
                      > > aha..ciekawe czemu Angelina Jolie nie wiedziała, Gwynet Paltrow itd...
                      > > argument z przysłowiowej d...
                      >
                      > Kardynał Dziwisz też nie wiedział.

No dokładnie tak, to było takie "niewiedzenie" 😄
                      • fornita111 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 17:00
                        A na aktorkach i aktorach grajacych u Polanskiego jakos nikt psow nie wiesza... A o nim to NAPRAWDE wszyscy musieli wiedziec co zrobil.
                  • magdallenac Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 16:54
                    Oczywiście, że wiedziały.
              • primula.alpicola Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 14:00
                "Dopóki nie okazał się gwalcicielem nie dziwiłam się specjalnie Weronice. Zreszta podobnie z Żuławskim"

Poważnie? Mnie mdli na samą myśl o tym.
                • starczy_tego Re: Rusin vs Rosati 29.04.21, 12:08
                  Shell sama ma męża w typie HW wiec to by się zgadzało 🤢
                  • savignonblanc Re: Rusin vs Rosati 29.04.21, 13:09
                    Pilnuj swojego 😁😘
                    • starczy_tego Re: Rusin vs Rosati 29.04.21, 18:49
                      Dziś mnie wkurwia, chcesz to bierz :p
                      • savignonblanc Re: Rusin vs Rosati 29.04.21, 20:13
                        Ja cudzymi się nie interesuje
                  • fornita111 Re: Rusin vs Rosati 29.04.21, 13:45
                    No i niech ma nawet w typie Dannego deVito, uj ci do tego.
                    • starczy_tego Re: Rusin vs Rosati 29.04.21, 18:49
                      A co Tobie do tego? 🤔
                      • fornita111 Re: Rusin vs Rosati 29.04.21, 19:37
                        A to ja komntuje jej meza czy ty? Nic mi do niego i tobie tez.
              • elenelda Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 14:06
                savignonblanc napisał:

> rę władzy?
                >

Stary, obleśny knur, nawet nie aura a aureola mu nie pomoże.
                • magdallenac Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 14:09
                  https://img.i-scmp.com/cdn-cgi/image/fit=contain,width=1098,format=auto/sites/default/files/styles/1200x800/public/d8/images/methode/2020/11/18/d3de83bc-295b-11eb-bf26-f2b76f37a526_image_hires_133044.jpg?itok=8lzu14p2&v=1605677453

Patrzę na niego i jedyne co czuję to odruch wymiotny. Jak on może wydawać się atrakcyjny??
                • ginger.ale Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 14:10
                  Mam to samo skojarzenie - obleśny, zaniedbany knur.
          • melisananosferatu Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 12:23
            Nie sadze zeby zazdroscila. Jednakze prowadzanie sie z przestepca seksualnym (watpie aby w trakcie prowadzania sie Weronika nie byla swiadoma kto zacz) a podekscytowane wpisy Kingi z wiadomego party to inny poziom zenady.
            • riki_i Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 12:34
              melisananosferatu napisał(a):

> watpie aby w trakcie prowadzania sie Weronika nie byla swiadoma kto zacz

ona była dumna z tej relacji

specjalnie go przywiozła do Warszawy "na kłucie oczu", żeby wszyscy widzieli z jaką hollywoodzką szychą się prowadza

ps. Żuławski w "Nocniku" wieeeeele o niej napisał
              • lauren6 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 13:09
                No i co z tego? Podejrzewam, że część z wypowiadających się w tym wątku ma również za sobą jakieś obciachowe relacje.

Wracając do meritum. Rozmawiamy o tym czy prowadząc dyskusję na jakiś temat wypada wrzucać wstawki nt. życia seksualnego rozmówcy. Jest to niskie i głupie. A raczej bardzo głupie. Teraz mamy śmiechy, hihy z Wery, ale jej ta Rusin fajnie dowaliła. Tylko, że śmiechy ucichną i ludzie zaczną się zastanawiać czy chcą utrzymywać relacje - czy to służbowe, czy prywatne - z osobą tak zafascynowaną cudzymi sypialniami.

Kinia po raz kolejny pokazała, że nie nadaje się na poważną dziennikarkę, bo mentalnie nigdy nie wyrosła z poziomu magla. Po Weronice jej słowa spłynął, jak wszystko inne. Słowa Rusin zostaną jej zapamiętane.
                • magdallenac Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 13:30
                  lauren6 napisała:

> No i co z tego? Podejrzewam, że część z wypowiadających się w tym wątku ma równ
                  > ież za sobą jakieś obciachowe relacje.
                  >

Ty chyba żartujesz. Moja obciachowa relacja to spotykanie się z facetem, który dziwnie się ubierał i rzucił szkołę, aby grać w zespole, a nie relacja ze starym dziadem, z którym musiałam sypiać, aby dostać pracę.
                  • lauren6 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 13:33
                    Nie miałam na myśli ciebie. Widocznie jesteś krótko na forum i ominęły cię zwierzenia niektórych stałych bywalców/bywalczyń. Tematu nie będę rozwijać, bo moderacja i tak to wytnie.
            • jedn0raz0w0 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 13:32
              inny poziom żenady ale Weronika nikomu swoją żenadą nie zaszkodziła, ona zrobiła tylko to, co dziesiątki i setki innych aktorek w holyłód a jakoś po nich ematka nie jedzie. Kinia wykorzystała dla pięciu minut wątpliwej sławy prywatność innych ludzi, no nie było to przestępstwo ale jednak grube fopa, ostatecznie ona nie była chyba pierwszą dziennikarką która trafiła na taką imprezę a jakoś nikt poza nią takich rewelacji nie wypisywał.
              • magdallenac Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 13:34
                jedn0raz0w0 napisał(a):

> inny poziom żenady ale Weronika nikomu swoją żenadą nie zaszkodziła, ona zrobił
                > a tylko to, co dziesiątki i setki innych aktorek w holyłód a jakoś po nich emat
                > ka nie jedzie.

Ja uważam dokładnie odwrotnie.
                • jedn0raz0w0 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 14:15
                  czym zatem zaszkodziła komuś Rosati? A Adele mogła mieć podpisane kontrakty na "pierwsze zdjęcie po schudnięciu", które po rewelacjach Kini mogła wyrzucić do kosza.
                  • magdallenac Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 14:24
                    Każdej młodej dziewczynie, która uwierzyła, że z HW można się po prostu przyjaźnić i chodzić sobie na spacery, czyli np. tej, która została przez niego zgwałcona. Postępowanie HW było w Hollywood tajemnicą poliszynela, ale była gromadka dziewczyn, które wierzyły, że wystarczy się z nim zaprzyjaźnić, a drzwi kariery staną przed nimi otworem. Nie bronię też Rusin, która jest zwykłą królową żenady, ale Adel nie wygląda na tym zdjęciu, jakby została zmuszona do pozowania.
                    • jedn0raz0w0 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 14:34
                      Czy to mówisz wszystkim ofiarom Weinsteina, Epsteina i innych, czy tylko Rosati? I nadal zrobiła krzywdę tylko sobie, nikomu tym nie zaszkodziła, nikt inny niczego przez to nie stracił. A Adele pozowała dobrowolnie ale jest różnica między zrobieniem zdjęcia a opublikowaniem go. I Kinia jako osoba robiąca w mediach powinna o tym wiedzieć. Ty zresztą też, jako osoba wykształcona.
                      • magdallenac Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 14:47
                        jedn0raz0w0 napisał(a):

> Ty zresztą też, jako osoba wykształcona.

Co to jest w ogóle za argument w kontekście życia celebrytów i aferek instagramowych?? Rusin jest żenującą, małomiasteczkową, lokalną celebrytką, która zrobiła z siebie koncertową idiotkę. Działalność i postępowanie Rosati to zupełnie inny kaliber.
                        • jednoraz0w0 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 14:58
                          To znaczy na czym polega ten inny kaliber, komu i w jaki sposób Rosati zaszkodziła?
                          • magdallenac Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 15:19
                            Ubieranie nierządu (eufemizm) w słowa "robię karierę w Hollywoodzie nikt mi w tym nie pomógł i każda tak samo może" jest naganne i szkodliwe. Dokładnie w ten sam sposób szkodliwe, co promowanie Natalii Siwiec i im podobnych. Rosati, Siwiec, jakieś dziewczyny z Dubaju pomagają uwierzyć tysiącom młodych dziewczyn, że sukces czeka tuż za rogiem i można go osiągnąć za stosunkowo niską cenę. W Hollywood, albo jesteś częścią klanu, albo sypiasz z kimś wpływowym, bardzo rzadko zdarzają się wybitne talenty, które tylko za pomocą swojej charyzmatycznej osobowości i wybitnej urody odnoszą spektakularny sukces.
                            • jednoraz0w0 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 16:40
                              Ale ona bujając się z Weinsteinem nie pokazuje, że robi karierę i nikt jej w tym nie pomógł. I czy masz dokładnie te same pretensje do wszystkich aktorek, które były wykorzystane przez Weinsteina? Czy czepiasz nie tylko tej, której nie lubisz?
                              • magdallenac Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 16:53
                                Nie pretensje, a zarzut. Tak do całego towarzystwa wzajemnej adoracji, które wiedziało, nie odzywało się, a na koniec umyło ręce. W ogóle wycofuję się z dyskusji, bo wlazłam na Pudelka, a tam stoi, że Rosati NIE wymieniła nazwiska Rusin, a w wywiadzie dla Plejady ogólnie wypowiedziała się na temat robienia zdjęć celebrytom, Rusin wzięła to do siebie i strzeliła z grubej rury. Jeśli tak było to jest po prostu głupią pi..dą.
                                • melisananosferatu Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 22:55
                                  A to ja rowniez 'odszczekuje' bo myslalam,ze wymienila K.R z nazwiska.
    • lilia.z.doliny Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 06:53
      Niech mie ktos wytlumaczy, dlaczego wyrzyganie komus prostytucji z gwalcicielem (z wlasnej woli) jest ponizej pasa, a wydlubywanie oczu niemoralna fotka z adele juz powyzej pasa.
      • ichi51e Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 07:21
        bo ta prostytucja to nie była oczywista. To ze wszyscy i ze najlepszy sposób i ze pomoże i ze tylko frajerka nie skorzysta to była forma presji o czym niejako wiemy z perspektywy. Głupia była środowisko było tak skonstruowane ze pchało te laski rożnym chętnym dziadom. do zaorani generalnie.
        A wyciąganie Rusin dziecięcego entuzjazmu i radości fana - no tez żal pl Rusin sama sobie świadectwo wystawiła tym zdjęciem szkoda ze na głowę nie wlazła...
        • lilia.z.doliny Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 07:25
          ze tylko frajerka nie skorzysta to była forma presji o
          Kryste panie! Toz ona dorosla byla i nieprzymuszona
          Zerowy system wartosci skutkuje m
          In tym ze pysk sie trzyma na klodke, kiedy inni strzelaja fop
          • melisananosferatu Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 12:28
            Dokladnie. Hollywood wiedzialo kim byl Weinstein.
            A w temacie 'metoo ' madra rzecz powiedziala Fran Leibowitz,ze aktorki/modelki idace na spotkanie z H.W. wiedzialy jaka on ma opinie (nie mowila dokladnie o H.W. ale o artystach itd.). To, oczywiscie, nie umniejsza winy H.W ani molestowanych kobiet ale nikt nie mowi np o nielegalnych emigrantkach w NY , ktore pracujac w hotelu jako pokojowki musialy sie zgadzac na seks z managerem bo byly szantazowane.
            • melisananosferatu Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 12:49
              * dramatu molestowanych kobiet
        • vivi86 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 11:51
          zdjęcie to jest nic. ale opis....
      • veryvery Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 07:28
        Bo ja wiem, może to że z kim Weronika sie spotykała to jej prywatna sprawa, a wynoszeniem contentu z prywatnych imprez z celebrytami Kinga sie osmieszyla i naraziła sie owym celebrytom, kto wie może nawet jakie pismo od Adele wplynelo I Kinga szybko usunela to zdjecie z insta czy gdzie tam je opublikowala. Podejrzewam ze Weronika o prawach rządzących sie w Hollywood moze wiedziec dużo a jej związki z hollywoodzką pierwszą ligą mogą być głębsze niz nam sie moze wydawac smile
        • kasiaabing Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 07:53
          Podejrzewam ze Weronika o prawach rządzących sie w Hollywood moze wiedziec dużo a jej związki z hollywoodzką pierwszą ligą mogą być głębsze niz nam sie moze wydawac
          smile
          To jest jakby oczywiste patrząc z kim się prowadza...
      • hanusinamama Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 12:45
        Bo to nie jest odpowiedz na temat. Rusin nie miała co jej odpowiedziec w temacie wiec wyciagneła związek z przeszłości. Obie siebie warte, bo obie głupiutkie. Rusin wyjatkowo tępa.
      • fitfood1664 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 13:28
        Podwójne standardy, Adele nie wygląda na nieświadomą faktu że ktoś jej robi zdjęcie, jest dorosła i to ona wybiera z kim się cyka, nie wiem o co tym zołzom chodzi, pewnie żal dupę ściska.
        • hanusinamama Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 13:45
          NO ściska żal..ze nie wyszły na mega idiotki jak Rusin.
        • waleria_s Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 20:12
          fitfood1664 napisał(a):

> Podwójne standardy, Adele nie wygląda na nieświadomą faktu że ktoś jej robi zdj
          > ęcie, jest dorosła i to ona wybiera z kim się cyka, nie wiem o co tym zołzom ch
          > odzi, pewnie żal dupę ściska.
          Chodziło o to, żeby zdjęcia i relacja z tej imprezy nie poszły w świat. I tu Rusin wyszła na koncertową idiotkę.
    • borsuczyca.klusek Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 07:33
      Rusin zamiast inteligentnie wbić szpileczkę (a Rosati to dość larwy cel) to pojechała z grubej rury po całości.
      Mogła obrócić to też w żart albo przemilczeć. Moim zdaniem wybrała najgorszą możliwą opcję.

Jeszcze na trzecią dołączyła się Młynarska 😉
      • lukrecja46 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 07:40
        Bo Młynarska nie byłaby sobą, gdyby swoich trzech groszy nie wtrąciła.
        A co do afery to uważam, że Kinia dobrze powiedziała. Rosati to chyba ostatnia osoba nadająca się do umoralniania i pouczania innych.
        • lilia.z.doliny Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 07:47
          Ona jest jak moja babcia- najlepiej sie zyje w roli.ofiary
          Rusin pojechala z koksem, ale zostala sprowokowana bez potrzeby, dla funu
          I dopoki nie nastapi detabuizacja wstydliwych okolicznosci, dopoty rodzime pisarki aktorki piosenkarki i malarki beda sie zachowywac jak popyerdolone mentalnie ratlerki czyli atakowac bez powodu. Brutalny ale skuteczny behawioryzm moze oduczyc je szczekania i podgryzania bo tak.
          • primula.alpicola Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 08:15
            "popyerdolone mentalnie ratlerki"
            big_grin
          • borsuczyca.klusek Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 08:21
            Stara medialna wyjadaczka Rusin odwaliła totalną żenadę, więc nic dziwnego że się śmieją i jeszcze długo śmiać się będą 🙄
            • primula.alpicola Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 08:24
              Ona tak bardzo łaknie uznania i podziwu, biedna.
              • annajustyna Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 08:33
                W ogóle tego nie rozumiem. Po co?
        • hanusinamama Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 12:47
          Nie nie powiedziała dobrze bo wyszła na głupią pieniaczkę. NIgdy inteligencja nie grzeszyła i to sie nie zmieni ale klasy ozna nabrac z wiekiem.
      • rosapulchra-0 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 10:42
        Gdzie ta awantura jest? Podajcie linka, proszę.
        • borsuczyca.klusek Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 11:34
          Drama się dzieję na Insta, ale Pudelek dzielnie relacjonuje

Niestety nie chce mi linka przepuścić 🙄
          • rosapulchra-0 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 13:00
            Dzięki!
      • hanusinamama Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 12:45
        Rusin inteligentnie?? NO jak??
        • borsuczyca.klusek Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 12:55
          No właśnie rozwiała wszelkie wątpliwości na swój temat 🙄

Mnie trochę nawet dziwi, że taka osoba zrobiła sporą karierę w mediach i bardzo długo się w nich trzymała.
          • hanusinamama Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 13:16
            Mnie też dziwi bo jej występy w DDTVN to było dno dna. Co sie odezwała to sie głupota ją jej własna przerastała. Małpa by nabrała ogłady w TV przez tyle czasu
    • primula.alpicola Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 07:59
      Ale Werka nie ma teraz czasu się tym zajmować, bo jest ciężko zapracowana, więc wpisem zajmą się jej Piraniewink
      Biedna Kinia, jak już z nią skończą, to wyląduje tam, gdzie książka Żuławskiegobig_grin
      • chatgris01 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 08:08
        Kinia ma K.Rokodyla tongue_out
    • forumologin Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 08:34
      moze roznica polega na tym ze Kinia odwalila zenade bedac w pracy, jakby byla nieoperzona dzierlatka. Natomiast w odpowiedzi wy iagnela plotki z zycia prywatnego Werki, pokazyjsc po rqx kolrjny brak profesjknalizmu mimo stazu pracy.
      to tak jakby szef wam powiedzial: ematko, wioche zrobilyscie na sluzbowym bankiecie, a ematka w odpowiedzi: za to ty masz 7 dzieci z 15 kobietami.
      • lauren6 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 08:58
        Dokładnie. Dziwne, że niektóre ematki tego nie są w stanie zrozumieć.
        • ursydia Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 10:44
          Podpisuję się.
      • alpepe Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 11:50
        Skąd wniosek, że ona WTEDY nie była już po pracy?
        • jedn0raz0w0 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 13:35
          ponieważ jako prywatna osoba w życiu by się na taki bankiet nie dostała? 🤔
          • alpepe Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 16:55
            Spekulacja.
      • hanusinamama Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 12:49
        Zgadza się. Kinga jakos mimo dużego stażu nie ejst w stanie zdobyć tego profesjonalizmu, myśle ze jest zwyczajnie za głupia. jej wsytępu w DD to była wtopa za wtopą, zenujące pytanie, żenujące odpowiedzi. Tyle lat w TV małpa by sie nauczyła jak działać.
        • mandre_polo Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 13:08
          Ona jest arogancka, musiałaby zmienić podejście do ludzi. lisa nagrano że cham a ona zanim wzięła z nim ślub byla identyczna
          • mandre_polo Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 13:16
            Znajoma pracowała w sklepie i jak Kinia wchodziła nie było chętnych do obsługi bo była wyniosła, drąca mordkę. To z czasu przed jej ślubem
      • elenelda Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 13:04
        1. Nie wiemy, czy Kinga była w pracy, czy sama sfinansowała sobie bilet na imprezę.
        2. Jeżeli była w pracy, to nie wiemy, czego pracodawca od Kingi oczekiwał. Być może krótka relacja z imprezy była częścią tej pracy.
        • mandre_polo Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 13:22
          Ach ona miała naście lat i jakby tego w ten sposób nie zrelacjonowala to by ją zwolniono...
          Wg mnie była jeszcze wstawiona kiedy pisała relację 😁
    • lauren6 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 08:41
      Z Kinią coś złego dzieje się od pewnego czasu. Co wpis na mediach społecznościowych to głupszy. Owszem zachowała się jak idiotka te 2 czy 3 lata temu, owszem dostała już za to po uszach. Weronika mogła darować jej wypominanie tamtego obciachowego epizodu. Z drugiej strony argument dotyczący ex kochanka Weroniki był poniżej wszelkiego poziomu. Kinia zachowała się jak przekupa z magla, a nie rozsądna 50 latka, która swoje w życiu osiągnęła i mogła pominąć milczeniem dosrywki Wery. Postanowiła odpowiedzieć i wyszło fatalnie.
      • 35wcieniu Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 08:42
        Rok temu. To były zeszłoroczne Oscary.
        • borsuczyca.klusek Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 09:07
          I przypnijmy, że z Russian host śmiali się nie tylko w Polsce 😉
        • lauren6 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 10:05
          Kojarzę, że ona około rok temu zniknęła z anteny TVN. Myślałam, że po aferze z Oskarami popracowała jeszcze chwilę w mediach. Z tego wynika, że musieli się z nią pożegnać niemal od razu, gdy wróciła ze Stanów do Polski.
          • 35wcieniu Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 10:07
            Bo popracowała. Odeszła w sierpniu.
          • trzebasiebawic Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 17:02
            Już sobie nie dopowiadaj.
    • mae224 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 09:11
      Rusin przynajmniej coś w życiu zawodowego zrobiła/osiągnęła a pani Werka? Śmiech na sali.
      • hanusinamama Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 12:50
        Cóż takiego?? Pani jest głupia okrutnie, nie wiem kto i po co ja w TVN trzymał tyle. Przeciez jej występy w DD były żenujące.
        • mae224 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 13:54
          W ogóle miała jakąkolwiek pracę, a nie żyła z pieniędzy, sławy rodziców całe życie.
          • hanusinamama Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 17:20
            NO z Rosati nie ma co porównywać bo ta zyje na koszt rodziców. Ale Rusin zazdrościć mozna ewentualnie drogich torebek (jak ktos takie lubi).
            • mae224 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 18:55
              Zazdrościć torebek?? Hahaha.
              Ja mogę komuś zazdrościć talentu, umiejętności, wiedzy ale torebek??!! Naprawdę, dla kogoś to ma znaczenie? W dobie siedzenia w domu po co mi torebki?
    • gama2003 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 09:24
      No dobrze.
      Kinia tłumaczy, że zdjęcia zrobiła po imprezie, za zgodą itd. Może tak było, może nie. Popłynęła tym chwaleniem się i ok.

Pytanie - czy Werka myślała, że Kinia nie zareaguje ? Moim zdaniem sprowokowała, jak na ten światek mocno zaczepnie.
      Może nudzi się a potrzebuje konfliktu i adrenaliny prawniczej ?
      Co dziwi o tyle, że sama ma życiorys medialnie
      chwytliwy i raczej reakcja atakowanej była do przewidzenia.
      Weronika ma fazę pierwszej świętej holiłudzkiej, nie neguję, że mogła przejść niefajne rzeczy w ostatnim związku.
      Ale to kuta na cztery nogi stara wyjadaczka celebrycka, nie wiotka mentalnie artystka, która talent zawiódł za ocean.
      A że się wstydzi tego i owego. No cóż.
      Było nie wzniecać kurzu i myśleć trzy ruchy do przodu.
      • 35wcieniu Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 09:31
        za zgodą itd. Może tak było, może nie

No trudno sobie zrobić bez zgody zdjęcie z osobą, która do tego zdjęcia pozuje.
        • gama2003 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 09:40
          O publikację mi chodzi, nie o prywatną pamiątkę. Bo że Adele na fotkę przystała to wiadomo.
      • melisananosferatu Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 12:03
        Tez tak mysle. Dziwi mnie,ze wszyscy krytykuja Kinge. Akcja-reakcja.
        • borsuczyca.klusek Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 12:15
          Bo Kinga mogła z tego wybrnąć znacznie lepiej.
          • melisananosferatu Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 12:32
            Weronika mogla nie komentowac.
            • borsuczyca.klusek Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 12:37
              Jeszcze nie raz i nie dwa ktoś to skomentuje. Kinga powinna sobie przygotować na zaś kilka ciętych ripost. Może ematka jej podpowie 😃
              • angazetka Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 12:57
                Ale też Werka wyciągnęła tę historię całkiem bez związku, miała komentować tegoroczne Oscary, a nie zeszłoroczne wpadki.
                • melisananosferatu Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 13:13
                  Dokladnie. To zabrzmialo jak:
                  - pani Weroniko...a co pani sadzi o pingwinach?
                  - Pingwiny sa super ale juz ta Kinga to straszna wioche pokazala...
                  Na co Kinga:
                  - hmm...nie bedzie mi tu dziunia, ktora sie z naczelnym knurem Hollywood prowadzala mowila o klasie i SV.
                  Rzeklabym, ze wart pac palaca ale ja z zasady staje w obronie tych, ktorych sprowokowano.
                • borsuczyca.klusek Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 13:17
                  Widocznie na tegorocznych nikt takiej grubej akcji nie odwalił 😉
                • spirit_of_africa Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 13:28
                  Odpowiedziała na poniższe pytanie
              • hanusinamama Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 13:56
                Albo milczeć. Myśle ze sie znudzi i zapomną...no chyba ze ona nie chce aby zapomnieli. Lub tez nadal nie widzić żenady jaką wtedy odwalila..
            • hanusinamama Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 13:55
              NO i na durną zaczepkę reagujesz jeszcze durniej?
    • spanish_fly Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 09:37
      Myślę, że obie osiągnęły pożądany efekt - ktoś sobie o nich przypomniał.
    • nenia1 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 09:39
      Naprawdę Rusin zrobiła dobrą robotę innym na poprawienie własnego ego. W tym całym świecie gdzie paparazzi czatują na tzw. celebrytów na każdym kroku robiąc im zdjęcia w najintymniejszych sytuacjach bo miliony czytelników prasy plotkarskiej przeżywa ekscytację obserwacją cudzego życie, nagle mamy Rusin która umieszcza jedno zdjęcie z Adele i bach można stać się szlachetnym bohaterem walki o prawo celebrytów do prywatności.
      • melisananosferatu Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 12:50
        100/100
      • hanusinamama Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 12:51
        Ona nie musi duzo robić aby innym ego rosło. Pani jest zwyczajnie głupia.
        • nenia1 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 13:13
          w sumie tak patrząc jak pani sobie żyje na luksusie w bajowej scenerii na jednej z wysp gdzieś na oceanie
          to chyba nic nie pozostaje jak życzyć innym głupoty.
          • hanusinamama Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 13:32
            NO jezeli tak uwazasz, kazdemu wolno zazdrościć czego tam chce. Dla mnie ewenement ze tak głupią i mało lotną osobe tyle w TV trzymali
            • nenia1 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 14:03
              ciekawe dlaczego akurat zazdrość przyszła ci do głowy? ja o nie pisałam o zazdrości a o tym, że głupia, mało lotna a jednak sporo w życiu osiągnęła. Każdemu życzę.
              • hanusinamama Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 17:22
                NO bo skoro zyczysz innym takiej głupoty to zazdrościsz takiego życia. Osiągneła bo musiała miec mocne plecy albo tam lubią takie mało lotne osoby. Taki "smaczek" w DD TVN, durne wypowiedzi Rusin...
                • nenia1 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 17:41
                  hanusinamama napisała:

> NO bo skoro zyczysz innym takiej głupoty to zazdrościsz takiego życia. Osiągneł
                  > a bo musiała miec mocne plecy albo tam lubią takie mało lotne osoby. Taki "smac
                  > zek" w DD TVN, durne wypowiedzi Rusin...
                  >

ej serio? A jak komuś życzę zdrowia to czego zazdroszczę?
                  Lubię takich umniejszaczy jak ty,
                  tyle że niechby była i 10 razy głupsza od ciebie
                  to i tak odniosła o 100 razy większy od ciebie sukces i to ty ekscytujesz się nią
                  na forum podczas gdy ona nawet nie wie o twoim istnieniu.
                  A na przyszłość skoro szukasz podniet intelektualnych w tv, to już bardziej proponuję
                  chociażby kanał Kultura, zamiast DD na TVN bo to nie program dla intelektualistów, zwykłe
                  popierduchy na które szkoda w większości czasu.
        • melisananosferatu Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 13:13
          Ty zwyczajnie nie lubisz K.R. Zdarza sie.
    • fornita111 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 10:31
      Obie sa dla mnie oblesne. Ale w tej dramie to Rusin po dnie szoruje. Bleeehhh
      • alpepe Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 11:51
        Rusin nigdy inna nie była, tyle, że nie było insta.
        • pani07 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 12:32
          alpepe napisała:

> Rusin nigdy inna nie była, tyle, że nie było insta.
          >

W punkt!
        • hanusinamama Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 12:52
          MOzna by pomyśleć ze jednak troche "ogłady" po tylu latach w TV powinna nabrać ...ale nie.
    • annajustyna Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 13:12
      A wojnę Hanny Lis z niejakim byłym chłopakiem Edyty Górniak już odkrylyscie? Mam nadzieję, że ktoś mu zhakował konto, bo inaczej to totalna kompromitacja...

www.se.pl/wiadomosci/polityka/wojna-hanny-lis-z-bylem-chlopakiem-edyty-gorniak-obrzydliwe-slowa-prostytutka-s-ka-aa-kRNs-SL5e-8mVj.html
      • melisananosferatu Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 13:17
        Lis skryrykowala jakiegos lekarza-foliarza (BTW, czy bycie lekarzem i foliarzem nie powinno sie z definicji wykluczac?), Schramm zarzucil jej,ze popiera pis (myslalam,ze prawnicy ogarniaja logike) a jego klakierzy zwyzywali Lis od najgorszych? Ech...
        • shmu Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 13:57
          melisananosferatu napisał(a):

> Lis skryrykowala jakiegos lekarza-foliarza (BTW, czy bycie lekarzem i foliarze
          > m nie powinno sie z definicji wykluczac?)

Powinno, i to powinno być regulowane prawnie.
          • annajustyna Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 16:00
            Dokładnie tak. Foliarstwo = zakaz wykonywania zawodu.
      • sofia_87 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 13:33
        Schramma zawsze uważałam za bardzo inteligentnego człowieka, choć nie znam go dobrze, ale szokowal mnie jego związek z niemiłosiernie głupia Górniak. Teraz zaczynam to lepiej rozumieć...
        • annajustyna Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 13:51
          Ja też 😕
        • lilia.z.doliny Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 13:57
          Schramm teraz jest znanym naukowcem. Biologiem, lekarzem, biochemikiem i- co najwaznuejsze- SLYNNYM WIRUSOLOGIEm
        • hanusinamama Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 13:57
          NO ja też sie zastanawiłam jak mądry facet wytrzyła z taką głupią babką...no jednak go przeceniałam.
    • spirit_of_africa Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 13:24
      Ale Rosati tak naprawdę nie powiedziała nic złego. Skomentowała dość ogólnie, ze to co zrobiła Kinga jest zle widziane i już. A Kinia od razu z armaty.
      • fitfood1664 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 13:41
        przez kogo? przez nią? bo jej tam nie było?
        • spirit_of_africa Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 14:16
          Przeczytaj ten wywiad.
      • lauren6 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 15:49
        Też mi się wydaje, że ludzie nie czytali wywiadu, a komentują.
        plejada.pl/newsy/oscary-2021-weronika-rosati-to-nie-sa-obiektywne-nagrody/m5dpxws

Po pierwsze to dziennikarka zadała pytanie o zachowanie Kingi Rusin, a Rosati odpowiedziała dość ogólnie i zachowawczo. Nie atakowała Rusin bezpośrednio, nie nazwała jej np chamką. Reakcja Rusin na ten wywiad na prawdę była przesadzona.
        • spirit_of_africa Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 23:52
          Dokładnie. A emateczki od rana komentują tylko ten wyrwany z kontekstu kawałek big_grin
        • m_incubo Re: Rusin vs Rosati 29.04.21, 11:38
          Rusin to kretynka.
    • gaskama Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 14:01
      Mam wrażenie, że obie panie mocno poharatało życie. Niby bogate, niby ładne, niby karierę robią. A jednak szkoda mi jednej i drugie. Pani Rossati powinna skorzystać z terapii. Coś poszło w życiu nie tak. A Pani Rusin ... mam wrażenie, że nigdy nie doszła do siebie po tym, co jej mąż wywinął. Ten krzyk "paczcie jaka jestem szczęśliwa i zajebista" świadczy o czymś przeciwnym.
      • piataziuta Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 17:03
        A może jest szczęśliwa i właśnie dlatego się tym tak podnieca, bo kiedyś było jej dużo gorzej?
        • gaskama Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 17:56
          Cholera wie. Ale z wiązek z panem, który słynie w środowisku z bycia gejem raczej nie wróży. Może ona po Lisie też już nie chce żadnych związków. Ale nie znam w realu przypadku osoby, która siepiąc się na prawo i lewo o swoim szczęściu i równowadze byłą naprawdę szczęśliwa. W sumie, mam to w doopie. Rusin ładnie na nartach jeździ.
          • borsuczyca.klusek Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 18:02
            Kto jest gejem?
            • elenelda Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 18:04
              Mnie też zaczął wciągać ten wąteksmile
            • elenelda Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 18:07
              Z wypowiedzi gaskamy wnioskuję, że gejem jest partner kingi.
              Czego to człowiek nie dowie się od ematki.
              • borsuczyca.klusek Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 18:11
                Też tak zrozumiałam, ale oni jakoś długo są ze sobą. Z 10 lat będzie 🧐
              • gaskama Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 18:54
                Pod artykułami o kujawie zawsze pojawiają się sugestie, że ten pan jest gejem. Żeby nie było, absolutnie nic nie mam przeciwko gejom! Ale tak, jak pisałam, mnie to zwisa.
                A pani Rusin ... moim zdaniem, ma duże problemy emocjonalne. I wyjątkowo zabawne jest to jej patriotyczne zaangażowanie w polską polityką . ..... z .... na jakim zadupiu ona siedzi od roku?
                Ale kaloryfer ma ładny. I wyjątkowo ładne włosy.
    • trzebasiebawic Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 14:34
      Naprawdę? Któż by się spodziewał takich rzeczy po dorosłych, doświadczonych kobietach. No szokująca prawda, dlaczego one, skrzywdzone i oczernione.
      Wierzcie mi, że każda akcja i reakcja ma swoje korzenie w zakamarkach połamanego serduszka.
      Start tej gry rozpoczyna się u Kingi, która przez lata uchodziła za skrzywdzone i porzucone cudo, wzbudzające współczucie i sympatię. Na tych fundamentach zbudowała sobie karierę, a potem firmę i odeciała na eko skrzydłach. Gdzieś po drodze złamała naczelną zasadę Holywood, bo się za mocno podjarała na after party. Głupie to było, dokładnie tak jak te gwiazdorskie zasady, które chyba wymyśla Mała Syrenka, Walta Disneya. No ale mniejsza z tym, ważniejsze, że wszyscy się pośmiali, poszydzili, a przy okazji obgadali Adel.
      No i nagle rok później, przemawia naczelna polska gwiazda Hollywood, specjalistka od Oskarów, mająca na koncie mnóstwo zagranicznych filmów, których tytułów nie znam, bo o żadnym nie słyszalam - Wronika. Ta to dopiero wieczna ofiara losu. Zawsze na niewłaściwym miejscu, z niewłaściwymi ludźmi, spadającymi z kosmosu. Poproszona o komentarz, zobaczyła siebie rok temu na gali tychże nagród, gdzie stała odjebana, niezauważona i zakurzona gdzieś z boku imprezy, na którą nawet chyba nie weszła, podczas gdy jakaś Kinga bawiła się na after party po gali. No więc przyszedł czas aby się odegrać i wbić szpile i przy okazji jako: ciocia - dobra rada z Ameryki, powiedzieć nam, jak my, plebs z Polski mamy się nie zachowywać w Hollywood, czyli nie robić gwiazdkom zdjęcia bo potem z aparatu wyjdzie bunga, bunga i nas pozabija.
      Niestety z racji tego, że Kindze peron odjechał i stała się społeczną wyrocznią czy tam orędowniczką prawdy objawionej, musiała to skomentować, gdyż to dla niej mocno wrażliwy temat - coś jak dla mnie pierwszy szkolny bal, gdzie się odwaliłam jak Britney, a okazało się że jestem najbrzydsza w klasie. Najpierw się usprawiedliwiła, a potem wbiła swoją szpileczkę i to nie na temat burzliwej relacji z przemocowcem, dzieciorobem i to chyba żonatym, a tej z największym przegranym gwalcicielem Hoolywood, który swoje praktyki prowadził wykorzystując zawodowo swoją przewagę.
      No więc stylowe, nie stylowe ale jednak miało miejsce i trzeba się z tym liczyć jeśli zachciało się zgrywać specjalistkę od złośliwości - dowalając innym kobietom za relikty przeszłości, po tym jak się tyle pięknych wywiadów o solidarności kobiecej udzieliło.
      W odpowiedzi Werka rzuciła kośćmi i wypadło pole: prawnicy + bonus.
      Wszyscy w szoku, bo kto by się spodziewał, że do gry wkroczą znowu prawnicy, który już pewnie ledwo dyszą słysząc o niej. Jak się domyślam ona nawet w sklepie krzyczy : "prawnik" jak zabraknie rogalikow z nadzieniem.
      Bonusem okazało się jakże przewidywalne wsparcie. Już zdążyliśmy przywyknąć, że cokolwiek się nie wydarzy, w obronie Weroniki stanie pewna dziennikarka. Pozdrawiamy w tym miejscu, Karolinę z podwójnym nazwiskiem.
      W sumie na tym ten melodramat mogłoby się zakończyć, ale jak zwykle wmieszać się musiała kolejna wyrocznia - Paulina Młynarska i między jednym, a drugim tarzaniem się z psami, wygłosić jak to znowu biedna jest ta Weronika, bo jedna może drugiej coś wypomnieć, ale druga, pierwszej już nie może. Jedna złośliwość jest powyżej pasa a inna powyżej pasa.
      Jakby w ogóle jakakolwiek złośliwość była tutaj potrzebna.
      • bywalczyni.hosteli Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 16:57
        Co za bełkot. Nie da się czytać całości
        • trzebasiebawic Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 17:01
          Nie każdy jest inteligentny. 😂
        • alpepe Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 17:29
          Współczuję. Ja się świetnie bawiłam czytając.
          • bywalczyni.hosteli Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 18:04
            Nie dziwi mnie to
            • trzebasiebawic Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 18:10
              A powinno, bo to był najpoważniejszy post mojego życia.
          • melisananosferatu Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 22:57
            Mi sie tez podoba!
      • vivyan Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 21:23
        No doskonałe to podsumowanie. 🤩🤩🤩
    • hukers Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 15:24
      Jeżeli wątek plotkarski i na luzie to z męskiego punktu widzenia w pojedynku Rusin vs Rosati, preferował bym chyba Kinię, bo jest moim zdaniem nieco mniej wulgarna niż Wera.
      • piataziuta Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 17:01
        A to ciekawe.

"Z męskiego punktu widzenia" - masz na myśli ocenianie fiutkiem?

Wydawało mi się że Wera bardziej atrakcyjna jest od sporo starszej, choć perfekcyjnie zrobionej Kini.
        • hukers Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 17:15
          Rosati mi w sobie taki wulgarny rys, który mi się nie podoba.
          • waleria_s Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 20:19
            Ja jako kobieta też to w niej widzę. Niby ładna, ale jest w niej coś wulgarnego.
            • egzorcystka123 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 20:42
              bo ona ma dziwną urodę - z jednej strony jest b. fotogeniczna, ma koloryt latynoski i niewiele trzeba zeby zrobic z niej piekność a z drugiej - jeszcze mniej trzeba żeby sprawiała wrażenie wulgarne , prostackie.
              Jakos tak za dużo w niej wszystkiego - za dużo włosów, za szeroka szczęka, za duże wargi , no nie wiem
              • simply_z Re: Rusin vs Rosati 29.04.21, 19:37
                koloryt latynoski bo ma wloskie geny.
                • nolus Re: Rusin vs Rosati 29.04.21, 20:05
                  simply_z napisała:

> koloryt latynoski bo ma wloskie geny.

I staro wygląda.
    • piataziuta Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 16:59
      Żartujesz sobie?
      Przecież nic nie napisała poza "nie komentowałam twojej relacji z weinsteinem, choć byłam o to proszona" - tak jak Rosati była proszona o skomentowanie Rusin dla plejady i nazwała jej zachowanie "szczytem chamstwa".

(Podoba mi się wątek, gotujcie kisiel.)
      • elenelda Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 17:19
        Zmęczyłam ten wywiad przed chwilą. Nawiązanie do imprezy, w której uczestniczyła Kinga jest jedno i brzmi „Moja przyjaciółka pracowała przy tej imprezie i była zła jak to wszystko zobaczyła”. Następnie jest długi wywód o zasadach panujących na imprezach z gwiazdami, prywatności gwiazd i spotykaniu tychże w sklepach spożywczych. „Szczyt chamstwa” pojawia się w wypowiedzi: „tutaj gapienie się na gwiazdę jest postrzegane jako szczyt chamstwa”.

Tu wywiad:

www.google.pl/amp/s/plejada.pl/newsy/oscary-2021-weronika-rosati-to-nie-sa-obiektywne-nagrody/m5dpxws.amp
        • piataziuta Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 17:41
          Niezła z ciebie bohaterka (że to obejrzałas)! big_grin
          Wciąż - nic takiego kinia nie powiedziała.
          • elenelda Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 17:56
            Z tym, że nic nie powiedziała - też się zgadzamsmile Swoją drogą interesujące jest, że niewinne zdanie „nie komentowałam twojej relacji z Weinsteinem” skutkuje przekazaniem sprawy prawnikom.
            • piataziuta Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 18:07
              Właśnie! To mnie najbardziej rozśmieszyło.

Z drugiej strony, może Kinia wie coś więcej, a Werka zastrasza, zanim się wyda?

Podobnie było z "Nocnikiem". Żuławski wydał książkę, a Werka wysłała prawników, jeszcze zanim ktokolwiek powiedział, że to o niej.
              • kandyzowana3x Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 20:02
                przeciez t o stary, oklepany chwyt " nie bede juz wspominac, ze ....". ,
            • riki_i Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 20:45
              Prawnicy guzik Kini zrobią. To nie jest zdanie pod proces.
    • piataziuta Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 17:05
      A tak w ogóle, to czy widzialyscie przy okazji czytania o nich plotek na pudelku, że obie mają zajebiste włosy???

Jak myślicie, to baobab czy kerastase? ;P
      • annajustyna Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 17:11
        Geny
        • simply_z Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 17:30
          geny-doczepy
          • annajustyna Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 19:12
            Naprawdę 😲.
      • lauren6 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 17:30
        Doczepy
      • gaskama Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 18:00
        A ja myślę, że geny. Nigdy nie pojawiły się żadne zdjęcia, na których miałby liche włosy (tak jak np. u JLo czy tej drugiej grubej ze znanym mężem, nie pamiętam, jak się nazywa).
        • piataziuta Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 18:09
          No jasne, pielęgnacja nie istnieje. Istnieją tylko doczepy (może Wera ma, ale wątpię żeby Kinga do swoich siwulców coś doczepiała) albo geny.
        • ichi51e Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 18:11
          przecież już zulawski się z niej śmiał ze nawet śpi w peruce.
          • piataziuta Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 18:25
            echh, ładna ta peruka, taka lśniąca tongue_out
          • riki_i Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 18:49
            ichi51e napisała:

> przecież już zulawski się z niej śmiał ze nawet śpi w peruce.

Ludzi można całe życie oszukiwać vide Violetta Villas. Ona nawet wciskała bałachy jak pielęgnuje te rzekome włosy (naftą - do dziś pamiętam ten kit).
            • annajustyna Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 18:50
              To to nie była prawda?
            • alpepe Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 19:52
              No przecież, pamiętam fascynację mojej matki, że takie piękne i to cud natury.
              • annajustyna Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 20:08
                Mnie te jej włosy zawsze lekko przerażały 😱
              • riki_i Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 20:32
                alpepe napisała:

> No przecież, pamiętam fascynację mojej matki, że takie piękne i to cud natury.

Proszę . W tekście masz o "cudzie natury"

www.pudelek.pl/gabriel-seweryn-na-konkursie-pieknosci-z-1990-roku-fryzura-jak-george-michael-zuchwa-jak-brad-pitt-stare-zdjecia-6601029322759136a
              • ichi51e Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 20:37
                serio to fałszywe? moja babcia dałaby sobie rękę odciąć ze każdy włos prawdziwy
                • riki_i Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 20:41
                  Serio.
                • lauren6 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 21:33
                  Przecież było widać, że to paskudna, wypłowiała peruka. We mnie zawsze te "włosy" wzbudzały obrzydzenie. W tych kokonach pewnie kwitło życie biologiczne.
        • krypteia Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 19:22
          gaskama napisała:

> A ja myślę, że geny. Nigdy nie pojawiły się żadne zdjęcia, na których miałby li
          > che włosy (tak jak np. u JLo czy tej drugiej grubej ze znanym mężem, nie pamięt
          > am, jak się nazywa).

Piszesz o Rosati?
          Toż Tede swego czasu puścił farbę że Rosatka sypia w pełnym makijażu i doczepach.
          • waleria_s Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 20:17
            U Weroniki by mnie nie zdziwiło sypianie w makijażu i doczepy. Ona ma skórę w bardzo złym stanie i to od lat. Tak jakby było za dużo opalania, makijażu, papierosów, a zupełnie pominięta pielęgnacja.
            • riki_i Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 20:35
              Doczepy? Peruka! Żuławski napisał co i jak.
              • fornita111 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 20:36
                Ale z ciebie plotkarska pipa riki big_grin seeerio podniecasz sie peruka jakiejs dziuni? Ci niedoruchani starcy to jednak sa biedni.
                • riki_i Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 20:43
                  Nie podniecam się. Stwierdzam fakt.

A jak już tak chcesz wiedzieć do końca, to ona była bardzo brzydkie kaczątko. A potem nastąpiła metamorfoza a la Piotr Rubik.
                  • fornita111 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 20:48
                    Bardzo mi z tego powodu wszystko jedno tongue_out
                    • fornita111 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 20:50
                      A ten Rubik to jakas twoja kolejna fascynacja? Bo go wrzucasz od czapy, czy watek o Jakimowiczu, czy o Rosati big_grin
                      • riki_i Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 21:02
                        fornita111 napisała:

> A ten Rubik to jakas twoja kolejna fascynacja?

Przykład. Choć ona nie była tak gruba jak Rubik, tylko po prostu wyjątkowo mało urodziwa . Poprawka ust , zatuszowanie fatalnej cery, lekkie schudniecie , doczepy (potem peruka), porzucenie strasznych ubrań mamusi i pojawił się efekt wow .

• annajustyna Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 21:09
                          Z nosem też coś tam kiedyś niby było... Jej przede wszystkim powagi bardzo spalona cera dodawała.
                          • lauren6 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 21:28
                            Porównajcie sobie jej zdjęcia jako nastolatki z dzisiejszymi. Ja tam żadnego schudnięcia nie widzę, za to dietę wybitnie zmieniającą rysy twarzy. Ale bądźmy sprawiedliwi: Rusin jeszcze mniej przypomina siebie samą z młodych lat.
                            • annajustyna Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 21:46
                              Rusin ma teraz dużo lepsza fryzurę i chyba jednak mniej perkaty nosek...
                            • ichi51e Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 22:14
                              o jeżu ale zmiana!
                              • riki_i Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 22:45
                                Na tych zdjęciach źle nie wygląda. Ja widziałem znacznie gorsze w jakimś szmatlawcu.
                                • gaskama Re: Rusin vs Rosati 29.04.21, 13:23
                                  I co, już wtedy nosiła peruki?? Bo na tych zdjęciach to włosy ma mega.
                                  • magdallenac Re: Rusin vs Rosati 29.04.21, 13:27
                                    Co za bzdury z tą peruką🤔 Można Rosati nie lubić i zgodzić się, że ma doczepy, ale to nie jest peruka!
                                    • gaskama Re: Rusin vs Rosati 29.04.21, 13:34
                                      Ten xuj Żuławski tak Esterkę opisał. I ludzie uwierzyli.
                                      • magdallenac Re: Rusin vs Rosati 29.04.21, 13:37
                                        gaskama napisała:

> Ten xuj Żuławski tak Esterkę opisał. I ludzie uwierzyli.
                                        >

No właśnie widzę te brednie, które riki wypisuje. Rosati ma trochę zagęszczone włosy, ale na 100% nie jest to peruka.
                                        • spirit_of_africa Re: Rusin vs Rosati 29.04.21, 14:31
                                          Zulawski był na tyle stary, ze nie odróżniał doczepow od peruki
                                          • ichi51e Re: Rusin vs Rosati 29.04.21, 14:37
                                            tez tak stawiam. ale ona na 100% ma doczepy obecnie.
                                          • riki_i Re: Rusin vs Rosati 30.04.21, 00:27
                                            Miałem pannę z doczepami i wiem ile ceregieli jest z tym gównem. Nie dawała się normalnie pogładzić po głowie, żeby nic nie zepsuć. Spanie z doczepami na łbie też jest specyficzne.
                                            • magdallenac Re: Rusin vs Rosati 30.04.21, 00:55
                                              riki_i napisał:

> Miałem pannę z doczepami i wiem ile ceregieli jest z tym gównem. Nie dawała się
                                              > normalnie pogładzić po głowie, żeby nic nie zepsuć. Spanie z doczepami na łbie
                                              > też jest specyficzne.

Nigdy nie mialam doczepow, ale moge sie zalozyc, ze techniki fryzjerskie sie nieco zmienily odkad miales do czynienia z Twoja panna z doczepami. Nie lubie Rosati, ale Ty jestes wyjatkowo zjadliwy w wyszukiwaniu niedociagniec urody tego biednego dziewczecia😂
                                        • piataziuta Re: Rusin vs Rosati 29.04.21, 22:10
                                          magdallenac napisała:

> gaskama napisała:
                                          >
                                          > > Ten xuj Żuławski tak Esterkę opisał. I ludzie uwierzyli.
                                          > >
                                          >
                                          > No właśnie widzę te brednie, które riki wypisuje. Rosati ma trochę zagęszczone
                                          > włosy, ale na 100% nie jest to peruka.

teraz nie
                                          wcześniej owszem - wygugluj sobie
                                          • magdallenac Re: Rusin vs Rosati 29.04.21, 22:45
                                            Znalazlam Tekst linku
                                            • piataziuta Re: Rusin vs Rosati 30.04.21, 11:21
                                              magdallenac napisała:

> Znalazlam Tekst linku

Żuławskiemu raczej chodziło o to:
                                              https://i.iplsc.com/-/0000ZR7RE4FQIEDR-C316-F4.jpg
                              • fornita111 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 23:31
                                Zmiana z dziewczynki w kobiete- szokkk, takie rzeczy sie nie dziejo!
    • panna_lila Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 18:11
      Nie ważne co mówią byleby mówili, ot celebryckie życie. Jakby Kinga przemilczała to wszyscy by o nie zapomnieli, bo siedzi na odległym lądzie, ale dla celebryty zapomnienie to śmierć więc dolewa oliwy do ognia
      • nenia1 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 18:50
        panna_lila napisała:

> Nie ważne co mówią byleby mówili, ot celebryckie życie. Jakby Kinga przemilczał
        > a to wszyscy by o nie zapomnieli, bo siedzi na odległym lądzie, ale dla celebry
        > ty zapomnienie to śmierć więc dolewa oliwy do ognia

no otóż to, a poza tym ma firmę i reklamuje ją dosłownie swoją twarzą, im więcej się o niej mówi
        tym większą ma sprzedaż oto cała tajemnica jest (nie)szczęśliwego życia na pokaz.
        • egzorcystka123 Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 19:23
          w tej firmie to jakos niedawno Kinia odstawiała publiczne kłótnie ze swoją wspólniczką - cos na temat praw do marki, firmy, towaru , logo czy coś tam ? nie wiem jak to sie skończyło
          • riki_i Re: Rusin vs Rosati 28.04.21, 19:45
            Wygrała. Wspólniczka ją rznela na kasie.
            • 71tosia Re: Rusin vs Rosati 30.04.21, 01:59
              pani Rusin ma na tyle wiedzy biotechnologiczne by opracować receptury kosmetyków?
              Tu wersja bylej wspólniczki Magdy Hajduk
              www.ocochodzizpatandrub.com/
              • annajustyna Re: Rusin vs Rosati 30.04.21, 06:40
                I nikt o tym głośno nie mówi?!
                • 71tosia Re: Rusin vs Rosati 30.04.21, 08:39
                  Awantura o te firmę była spora, chyba nadal trwają procesy sądowe. I trochę o tym było w mediach.
    • borsuczyca.klusek Re: Rusin vs Rosati 29.04.21, 13:25
      Kinga nie odpuszcza i drąży temat 😃

www.pudelek.pl/kinga-rusin-znow-uderza-w-weronike-rosati-byla-relacja-rosati-weinstein-weronika-sie-jej-nie-wypiera-6634229365115776a
      • azalee Re: Rusin vs Rosati 29.04.21, 13:40
        surprised OJP, to jest piekna ilustracja powiedzenia Pilas, nie pisz
        Przeciez ona ma dorosle corki, nie moga jej kazac zaprzestac tej zenady?
      • spirit_of_africa Re: Rusin vs Rosati 29.04.21, 14:50
        Za dużo słońca chyba
      • veryvery Re: Rusin vs Rosati 29.04.21, 16:54
        Głupia ta Rusin czy co? W 2007 relacja Rosati z Weinsteinem nikogo nie obeszła ani tym bardziej nie "zszokowała polskiej opinii publicznej" bo zwyczajnie mało kto wtedy w Polsce słyszał o tym typie, on zasłynął później.. Hollywood dla przecietnego czlowieka to głownie aktorzy I reżyserzy a nie jacyś producenci
      • lauren6 Re: Rusin vs Rosati 29.04.21, 19:42
        Totalny brak rigcz. Nie wiem jak po takich popisach w sieci ktokolwiek może bronić Rusin.
        • mid.week Re: Rusin vs Rosati 29.04.21, 22:17
          aż poszłam sprawdzać co to ten rigcz - lubię to!
      • fornita111 Re: Rusin vs Rosati 29.04.21, 22:41
        Dalej to ciagna obie, jest relacja na pudlu big_grin maaatko, wolalabym chyba myc klozety niz takie dramy dla fejmu urzadzac
        • piataziuta Re: Rusin vs Rosati 30.04.21, 11:30
          fornita111 napisała:

> Dalej to ciagna obie, jest relacja na pudlu big_grin maaatko, wolalabym chyba myc klo
          > zety niz takie dramy dla fejmu urzadzac

Nie sądze. tongue_out

Czasy są ciężkie, fornita, również dla celebrytek. Robienie dram dla fejmu to może i nie mniej cuchnąca sprawa, niż publiczne kible, ale przynajmniej można dzięki temu mieszkać na Malediwach, a mycie kibli na niewiele się przydaje w tym kontekście. ;P
          • piataziuta Re: Rusin vs Rosati 30.04.21, 11:34
            Kurde, już runda 5 big_grin

Muszę powiedzieć, że to trochę pocieszające - każdy orze jak może. big_grin
            • fornita111 Re: Rusin vs Rosati 30.04.21, 12:21
              Ale Kinia troche szaleje, bo odpowiada juz nawet nie czekajac na riposte Rosatki big_grin
              • piataziuta Re: Rusin vs Rosati 30.04.21, 12:45
                Widzę. Może w potrzebie jest? tongue_out
                Na Malediwach pewnie trochę drogo. big_grin
            • arwena_11 Re: Rusin vs Rosati 30.04.21, 12:33
              Dotrwają do rundy 12 czy będzie nokaut?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka