magdallenac
30.04.21, 01:36
1. Opowiesc Wigilijna- mialam jakies 5 lat i ogladnelam z tata film. Pojawil sie tam duch w kolatce na drzwiach, przez dlugi czas mialam problemy z zasypianiem.
2. Zmuszanie do jedzenia w przedszkolu- kiedy przychodzilam rano juz po zapachu potrafilam rozpoznac co bedzie. Pomimo wyraznej prosby rodzicow panie wmuszaly we mnie jedzenie. W koncu moj ojciec zrobil prawdziwy ematkowy dzihad i daly mi w koncu spokoj.
3. Znowu filmowo- wykradlam sie ze swojego pokoju i przez szpare w drzwiach podgladalam serial, ktory ogladali rodzice. Byl to Popielec i trafilam akurat na scene gdzie palili, badz wieszali na szubienicy ludzi. Mam prawie 43 lata i nadal pamietam te scene😳
4. Przeczytalam ksiazke Atwood Kobieta do Zjedzenia- mialam wtedy jakies 8 lat i nabawilam sie jadlowstretu na dlugi czas. Mialam wrazenie, ze wszystko co wkladam do ust zyje.
Pomimo, ze rodzice starali sie ograniczac ilosc bodzcow bylam bardzo ciekawskim dzieckiem i zawsze mi sie udawalo przeczytac lub zobaczyc cos w “podziemiu” 😀