Dodaj do ulubionych

Fala uderzeniowa na celulit

30.04.21, 10:54
Macie jakies doswiadczenia?
Obserwuj wątek
    • hanusinamama Re: Fala uderzeniowa na celulit 30.04.21, 12:14
      Ja miałam falą rehabilitowaną nogę po operacji. Operacja kolana ale długo chodziłam w ortezie i miałam problemy z mięśniami uda tez. Po 3 miesiacach rehabilitacji mam zdecydowanie mniejszy na rehabilitowanej nodze smile Ale miałam nie tylko fale, miałam tez masaż i chodziłam 5 razy w tygodniu przez pierwsze 4 tygodnie, przez kolejne 2 mce 3 razy w tygodniu. Nie jestem w stanie powiedziec czy róznica jest przez samą fale czy moze przez masaże=fala. Zapisałam sie teraz na masaże i fale na obie nogi smile
    • piataziuta Re: Fala uderzeniowa na celulit 30.04.21, 12:40
      Tak, jeśli się ma prawdziwy cellulit to jedyne co działa to schudnięcie - komórki tłuszczowe zmniejszają się więc mniej krzyczą przez skórę braillem.
      Masaże, kremy, szczoty działają nieznacznie - najbardziej na tych, którym się tylko wydaje, że mają prawdziwy cellulit. tongue_out
      • kira02 Re: Fala uderzeniowa na celulit 30.04.21, 15:08
        Nie tylko schudnięcie, ale też ćwiczenia na różne partie mięśni. Podobno po rolkach jest świetny efekt - nogi jak z fotoshopa.
        • piataziuta Re: Fala uderzeniowa na celulit 30.04.21, 16:45
          eeee... 😂
          rolki dają efekty też tylko u tych, co im się wydaje, że mają cellulit tongue_out

jeżdżę na rolkach od 8 roku życia, dość intensywnie, więc wiem co mówię wink
      • beata985 Re: Fala uderzeniowa na celulit 30.04.21, 16:52
        Tia...schudnąć to w zasadzie nie mam z czego A moja doopa i uda mówią do mnie brailem...😳
        • piataziuta Re: Fala uderzeniowa na celulit 30.04.21, 16:57
          jeśli nie masz z czego chudnąć, to i nie masz dużego cellulitu,
          ujędrnij ciało sportem, zbuduj mięśnie i będzie dobrze
          • hanusinamama Re: Fala uderzeniowa na celulit 30.04.21, 20:37
            Znam dziewczyne która ma cukrzyce jest chuda jak patyk, wysportowana...i ma mega celulit.
    • marta.graca Re: Fala uderzeniowa na celulit 30.04.21, 16:49
      Kiedyś już pisałam tu- jedyne, co odchudza, to portfel. U mnie zero efektu...
      • czerwonylucjan Re: Fala uderzeniowa na celulit 30.04.21, 17:09
        Ale tu nie chodzi o wyszczuplenie tylko o ujednolicenie faktury skory, wyszczyplic moze liposukcja reszta to wyciagacze kasy
        • marta.graca Re: Fala uderzeniowa na celulit 30.04.21, 17:13
          Miały też się zmniejszyc obwody z tego co pamiętam. Nic się nie ujednoliciło, cellulit bez zmian. Może onda lub icoone?
          • czerwonylucjan Re: Fala uderzeniowa na celulit 30.04.21, 18:53
            To cale wymrazanie to tez sciema a fale polecil lekarz po lipisukcji dlatego pytam
            • marta.graca Re: Fala uderzeniowa na celulit 30.04.21, 20:36
              A nie miał czasem urządzenia do tej fali? tongue_out
    • magdallenac Re: Fala uderzeniowa na celulit 30.04.21, 20:47
      Ja juz pisalam kiedys- szczotkowanie na sucho dziala cuda. I tanie jak barszcz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka