czerwonylucjan 30.04.21, 10:54 Macie jakies doswiadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanusinamama Re: Fala uderzeniowa na celulit 30.04.21, 12:14 Ja miałam falą rehabilitowaną nogę po operacji. Operacja kolana ale długo chodziłam w ortezie i miałam problemy z mięśniami uda tez. Po 3 miesiacach rehabilitacji mam zdecydowanie mniejszy na rehabilitowanej nodze Ale miałam nie tylko fale, miałam tez masaż i chodziłam 5 razy w tygodniu przez pierwsze 4 tygodnie, przez kolejne 2 mce 3 razy w tygodniu. Nie jestem w stanie powiedziec czy róznica jest przez samą fale czy moze przez masaże=fala. Zapisałam sie teraz na masaże i fale na obie nogi Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Fala uderzeniowa na celulit 30.04.21, 12:40 Tak, jeśli się ma prawdziwy cellulit to jedyne co działa to schudnięcie - komórki tłuszczowe zmniejszają się więc mniej krzyczą przez skórę braillem. Masaże, kremy, szczoty działają nieznacznie - najbardziej na tych, którym się tylko wydaje, że mają prawdziwy cellulit. Odpowiedz Link Zgłoś
kira02 Re: Fala uderzeniowa na celulit 30.04.21, 15:08 Nie tylko schudnięcie, ale też ćwiczenia na różne partie mięśni. Podobno po rolkach jest świetny efekt - nogi jak z fotoshopa. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Fala uderzeniowa na celulit 30.04.21, 16:45 eeee... 😂 rolki dają efekty też tylko u tych, co im się wydaje, że mają cellulit jeżdżę na rolkach od 8 roku życia, dość intensywnie, więc wiem co mówię Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Fala uderzeniowa na celulit 30.04.21, 16:52 Tia...schudnąć to w zasadzie nie mam z czego A moja doopa i uda mówią do mnie brailem...😳 Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Fala uderzeniowa na celulit 30.04.21, 16:57 jeśli nie masz z czego chudnąć, to i nie masz dużego cellulitu, ujędrnij ciało sportem, zbuduj mięśnie i będzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Fala uderzeniowa na celulit 30.04.21, 20:37 Znam dziewczyne która ma cukrzyce jest chuda jak patyk, wysportowana...i ma mega celulit. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Fala uderzeniowa na celulit 30.04.21, 16:49 Kiedyś już pisałam tu- jedyne, co odchudza, to portfel. U mnie zero efektu... Odpowiedz Link Zgłoś
czerwonylucjan Re: Fala uderzeniowa na celulit 30.04.21, 17:09 Ale tu nie chodzi o wyszczuplenie tylko o ujednolicenie faktury skory, wyszczyplic moze liposukcja reszta to wyciagacze kasy Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Fala uderzeniowa na celulit 30.04.21, 17:13 Miały też się zmniejszyc obwody z tego co pamiętam. Nic się nie ujednoliciło, cellulit bez zmian. Może onda lub icoone? Odpowiedz Link Zgłoś
czerwonylucjan Re: Fala uderzeniowa na celulit 30.04.21, 18:53 To cale wymrazanie to tez sciema a fale polecil lekarz po lipisukcji dlatego pytam Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Fala uderzeniowa na celulit 30.04.21, 20:36 A nie miał czasem urządzenia do tej fali? Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Fala uderzeniowa na celulit 30.04.21, 20:47 Ja juz pisalam kiedys- szczotkowanie na sucho dziala cuda. I tanie jak barszcz. Odpowiedz Link Zgłoś