Dodaj do ulubionych

Promod. Zwrot.

07.05.21, 17:48
kupiłam dwie pary dżinsów, niestety muszę zwrócić i czytam na stronie, że mam odesłać pocztą na adres we Francji.... Cóż, przed zakupem nie doczytałam, bo do głowy mi nie przyszło, głupia ja.... Ktoś może wie, czy ewentualnie istnieje inna możliwość zwrotu? Sklep stacjonarny nie przyjmie?
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Promod. Zwrot. 07.05.21, 17:59
      A to promod się nie wycofał z Polski?
      • glittergirl Re: Promod. Zwrot. 07.05.21, 18:07
        Chyba się wycofał, więc zostaje wysyłka, wrrrr... (pretensje mam wyłącznie do siebie że nie sprawdziłam...)
    • zazou123 Re: Promod. Zwrot. 08.05.21, 08:28
      Zrób zwrot przez stronę pójdzie inpostem.
    • zazou123 Re: Promod. Zwrot. 08.05.21, 08:32
      Aby dokonać zwrotu, przejdź na link dostępny w zakładce « Mój profil » i postępuj zgodnie z instrukcjami.

Po wprowadzeniu danych zostanie wygenerowany kod, W ciągu 3 dni możesz nadać zwrot w paczkomacie Inpost. Pieniądze za zamówienie zwrócimy Ci niezwłocznie, w terminie do 14 dni od daty otrzymania zwrotu.
      Możesz również zwrócić zamówienie na swój koszt bezpośrednio do naszego magazynu we Francji na poniższy adres. Jedynym sposobem na dokonanie bezpłatnego zwrotu jest zarejestrowanie go na link dostępny w zakładce « Mój profil ».
      • megan81 Re: Promod. Zwrot. 28.06.21, 15:54
        Witam
        11.06.2021r. Po wygenerowaniu kodu zwrotu nadałam paczkę do Promod-minęło 15 dni, od chwili odebrania od nich przesyłki i zero kontaktu z firmą. Nie otrzymałam zwrotu płatności, nie ma też możliwości kontaktu z firmą pod podanymi na fb nr telefonów ..Czy ktoś z Was też miał taki problem?Nie wiem , co w takiej sytuacji mogę zrobić...z góry dziękuję za pomoc
        • glittergirl Re: Promod. Zwrot. 28.06.21, 21:50
          Dostałam email z potwierdzeniem zwrotu chyba po 45 dniach od wysylki paczkomatem. Na następny dzień pieniądze wpłynęły na konto. Tak więc tylko cierpliwości życzę.
    • ms.piggy Re: Promod. Zwrot. 08.05.21, 08:32
      promod wycofał sie z PL, nie oddasz stacjonarnie, ja dlatego przestalam tam kupować, zeby nie bawic sie z płatne zwroty

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka