Dodaj do ulubionych

Nastolatka i dorosły

05.06.21, 15:06
Nie wiem czy ten wątek o 27latku i nastolatce nie jest trollwątkiem.
Ale tak mi się przypomniało, że jako 16latka zakochałam się w 22 letnim chłopaku. Był nad wyraz dojrzały. Pracował, studiował. Co ciekawe byliśmy 3 lata razem. Rozeszło się po kościach kiedy on skonczył studia ja liceum i nasze drogi się rozeszły. Wszystko w pełnym pokoju i zgodzie. Nawet teraz od czasu do czasu napieszemy do siebie a i zdarzyło się nam spotkać rok temu. Zastanawiam się jakby potoczyło by się nasze życie gdyby to się rozeszło. Nadal zostało mu to co bardzo cenię u męzczyzn inteligencja, polot, humor, wewnętrzna młodość pomimo 50 na karku, otwartość. Nawet byśmy klasowo do siebie pasowali. Ja programistka on adwokat.
A tak mi się zebrało na wspomnienia.
Obserwuj wątek
    • lotka_5 Re: Nastolatka i dorosły 05.06.21, 15:35
      Programistka....buahaha wink
      • lajtova Re: Nastolatka i dorosły 05.06.21, 15:45
        Tak. Jestem programistką i mam sporo innych kompetencji w dziedzinie informatyki.
        • minerallna Re: Nastolatka i dorosły 07.06.21, 03:25
          No jeśli naprawdę jesteś programistką to pamiętam wątek gdzie chwaliłaś się ile masz zarabiać w nowej pracy. Oj słabo.
          Tyle to z 15 lat temu (lekko licząc) zarabiał dobry informatyk.
      • bistian Re: Nastolatka i dorosły 05.06.21, 16:06
        lotka_5 napisał(a):

> Programistka....buahaha wink

No, co? Programuje pomidory na sałatkę wink
      • memphis90 Re: Nastolatka i dorosły 05.06.21, 17:03
        Bardziej podoba mi się dopasowanie klasowe.
        • annajustyna Re: Nastolatka i dorosły 06.06.21, 06:55
          Sama określenie boskie 😍
    • lauren6 Re: Nastolatka i dorosły 05.06.21, 15:39
      Nawet byśmy klasowo do siebie pasowali.

Tyle fantazjowania by błysnąć trollmyślą.
      • lajtova Re: Nastolatka i dorosły 05.06.21, 15:48
        Pochodzenie, miejsce pochodzenia,wykształcenie, poziom intelektualny, znajmość kultury są dla mnie bardzo ważne. Kierowca, płytkarz, motocyklista czy ktoś pochodzący z innej częście polski niż były zabór pruski są dla mnie skresleni na wejściu.
        • makinetka82 Re: Nastolatka i dorosły 05.06.21, 23:04
          lajtova napisał(a):

> Pochodzenie, miejsce pochodzenia,wykształcenie, poziom intelektualny, znajmość
          > kultury są dla mnie bardzo ważne.

Szkoda tej kultury, wiesz... w sensie że znasz, a nie stosujesz...
        • angazetka Re: Nastolatka i dorosły 06.06.21, 13:00
          > ktoś pochodzący z innej częście polski niż były zabór pruski

Piękne big_grin
        • rozaliaolaboga Re: Nastolatka i dorosły 09.06.21, 11:05
          Ale zawód, ani nawet bogactwo, nie ma nic wspólnego z klasą. Możesz być nawet milionerką, prawnikiem i programistką w jednym, ale dla wyższej klasy wciąż jesteś tylko zdolnym nuworyszem z aspiracjami.
          Mówię oczywiście o spoleczenstwie klasowym, w Polsce takie nie występuje...
    • stasi1 Re: Nastolatka i dorosły 05.06.21, 15:49
      Mój kumpel ożenił się jak jego żona skończyła szkołę średnią. Był 10 lat starszy od niej. Są szczęśliwym pisowskim małżeństwem z trójką dzieci
      • lajtova Re: Nastolatka i dorosły 05.06.21, 15:53
        Troche jednak obciach nazywać pisowca kumplem.
        • stasi1 Re: Nastolatka i dorosły 06.06.21, 07:58
          Czemu obciach? Sam o sobie mówi pisuar. Znaliśmy się kiedy jeszcze pisu nie było. Ale miał takie ciągnoty. Jak bywał na pielgrzymkach to najbardziej podobało się mu bicie rózgami tych co na kolanach wchodzili pod górę. Na konto szybkiego wejścia w związek małżeński
          • homohominilupus Re: Nastolatka i dorosły 06.06.21, 11:21
            stasi1 napisał:

> o. Ale miał takie ciągnoty. Jak bywał na pielgrzymkach to najbardziej podobało
            > się mu bicie rózgami tych co na kolanach wchodzili pod górę

Fuj fuj
            • stasi1 Re: Nastolatka i dorosły 06.06.21, 17:17
              Ale pierwszym razem to i on dostawał po tych łydkach
            • kira02 Re: Nastolatka i dorosły 07.06.21, 13:13
              🤯 Jakaś pisurowa wersja Greya, czy jak? Ludzie to mają upodobania...
      • annajustyna Re: Nastolatka i dorosły 06.06.21, 06:56
        Tylko z trójką to coś kiepskie to pisie małżeństwo.
    • nikita1908 Re: Nastolatka i dorosły 05.06.21, 16:00
      Klasowo😂😂😂
      • trampki-w-kwiatki Re: Nastolatka i dorosły 05.06.21, 16:05
        Co nie?
        I to pisze naczelna intelektualistka na forumie.
    • lilia-anna Re: Nastolatka i dorosły 05.06.21, 16:01
      Spotykałam się z 28-latkiem jako 18-latka. Rodzice przyjmowali to nad wyraz spokojnie smile Związek nie przetrwał próby czasu, coz.
      Ale, ale, Lajtova, jesteś programistka? To świetnie, bede mieć niebawem pytanie branżowe do Ciebie - można? Dla mnie to skomplikowane, kumpel informatyk mowi, że to do DOBREGO programisty trzeba, więc Ty na pewno podołasz! Spytam Cie publicznie tu, na forum, jesli będę potrzebować pomocy, ok? smile
      • lajtova Re: Nastolatka i dorosły 05.06.21, 16:04
        Obecnie moja stawka to 101 pln netto za każdą rozpoczętą godzinę mojej pracy.
        • lilia-anna Re: Nastolatka i dorosły 05.06.21, 16:10
          Czyli nie pomożesz koleżance z forum? Szkoda sad Nawet jedno króciutkie branżowe pytanko nie wchodzi w grę? Wiesz, dziewczyny często wypowiadają się, gdy zajmują się czymś zawodowo, a Ty zawsze milczysz jak zaklęta... sad Daniela o prawie, Memphis o medycynie, a Ty ani słóweczka, gdy padają pytania o sprawy związane z informatyka... No tak, czasu brak Ci pewnie, zajęta jesteś bardzo swoją pracą, rozumiem...
          • lajtova Re: Nastolatka i dorosły 05.06.21, 16:14
            Pracuję od 8 do 16 od poniedziałku do piątku.
            Dawaj to pytanie.
            • lilia-anna Re: Nastolatka i dorosły 05.06.21, 16:19
              O, dziękuję Ci bardzo za chęć pomocy! smile Tak, jak pisałam wcześniej, niebawem będę mieć to pytanie do Ciebie i chciałam się tylko upewnić, ze można. Ja też pn-pt, więc gdy tylko będę potrzebować pomocy, niezwłocznie się do Ciebie zwroce!
        • azjazameryki Re: Nastolatka i dorosły 06.06.21, 07:03
          lajtova napisał(a):

> Obecnie moja stawka to 101 pln netto za każdą rozpoczętą godzinę mojej pracy.
          >
          To skromniutko... Tyle to dobra firmy stażystom placą.
          • lajtova Re: Nastolatka i dorosły 06.06.21, 07:50
            Które?
            • azjazameryki Re: Nastolatka i dorosły 07.06.21, 02:17
              Ta na g smile
        • mysiulek08 Re: Nastolatka i dorosły 07.06.21, 02:44
          27usd? nisko sie cenisz jak za znajomosc niszowego (juz) jezyka tongue_out
          • azjazameryki Re: Nastolatka i dorosły 07.06.21, 14:28
            mysiulek08 napisała:

> 27usd? nisko sie cenisz jak za znajomosc niszowego (juz) jezyka tongue_out
            >
            Gdybym mogła dałabym lubię to. smile
    • kaki11 Re: Nastolatka i dorosły 05.06.21, 16:06
      Mam koleżankę która jeszcze w liceum mając te 17 lat poznała chłopaka starszego o 5 lat, wtedy chyba jakoś kończył pierwszy stopień studiów i zaczynał jakąś pracę. Wzięli ślub już na pierwszym roku studiów i od tych mniej więcej 7 lat są szczęśliwym małżeństwem. Od tego czasu trochę nam się drogi rozeszły, i spotykamy się sporadycznie, więc nie znam szczegółów ich życia, wiem, że mają synka tak z 5cio letniego, pracują i generalnie wiedzie im się dobrze smile więc i takie związku jak widać są możliwe i mogą być udane.
    • mama-ola Re: Nastolatka i dorosły 05.06.21, 23:12
      Moja koleżanka gdzieś tak na 3 czy 4 roku studiów wyszła za 27-latka. Jak ja jej współczułam, że ma tak starego męża!
    • mashcaron Re: Nastolatka i dorosły 06.06.21, 00:15
      Dziewczyna z mojej szkoły jako 16to latka zaszła w ciążę z gościem chyba z 10 lat starszym. Jak skończyła 18 wzięli ślub i nadal są razem, już prawie 20 lat.
    • annajustyna Re: Nastolatka i dorosły 06.06.21, 07:00
      Kuzyna żona miała 17 lat, jak zaczęli być razem, on miał 21. Ślub wzięli po 5 latach.
    • fitfood1664 Re: Nastolatka i dorosły 06.06.21, 17:43
      I w tym środowisku takie chlanie? Jak, za przeproszeniem, na budowie??? Z góry przepraszam niepijących budowlańców.
    • simply_z Re: Nastolatka i dorosły 07.06.21, 13:19
      powiedzcie mi..tak mnie to nurtuje, czy lajtova to krejzi czy gazet? zalatuje bardzo gazetem ale gazet pisal w bardziej prymitywny sposob..
      • sarah_black38 Re: Nastolatka i dorosły 08.06.21, 07:38
        simply_z napisała:

> powiedzcie mi..tak mnie to nurtuje, czy lajtova to krejzi czy gazet? zalatuje b
        > ardzo gazetem ale gazet pisal w bardziej prymitywny sposob..

Krejzi to troll lewicowy a gazet miał bardziej poglądy na prawo tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka