Dodaj do ulubionych

Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie

18.06.21, 13:51
Tak w nawiązaniu do ostatnich wątków ubraniowych, co jest ładne a co absolutnie nie i w żadnym wypadku.
Czy któraś ematka by się tak ubrała do ludzi?
A może uważacie, że to odważny i seksowny look?
Obserwuj wątek
    • magdallenac Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 13:54
      Ona ma pod tą marynarką sam cielisty stanik?
      • daniela34 Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 13:57
        Chyba raczej body z wbudowanym stanikiem. Bo tam ba brzuchu też jest jakaś tkanina wg mnie
        • magdallenac Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 14:01
          Ugh, moim zdaniem, to trzeba mieć talent, aby znaleźć marynarkę, która jest w tym samym czasie i za duża i za mała.
          • annajustyna Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 14:03
            A kojarzysz jej suknię ślubną? Podobny efekt...
          • daniela34 Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 14:06
            No, jest źle. Ale ona tak często ma. A szkoda.
          • triismegistos Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 14:09
            Eee tam, 90% marynarek jest na mnie za mała i za duża jednocześnie.
          • arthwen Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 14:11
            Nie trzeba specjalnego talentu. Wręcz przeciwnie - jak masz większy biust (taki większy, większy, nie 70F wink ) to trzeba naprawdę się naszukać, żeby znaleźć coś, co nie będzie za małe w biuście, nie będąc jednocześnie wielkim worem wszędzie indziej.
            • magdallenac Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 14:20
              Pewnie tak, w takim wypadku odpuściłabym sobie marynarkę. Przecież to musi być okropnie niewygodne- tu się zsuwa, tam obciska i trudno dopina, pod spodem się roluje, a i ramionami trudno ruszać.
            • klaviatoorka1 Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 15:47
              Ale ta pani pewnie oprócz pokaźnego biustu, posiada zapewne równie pokaźne środki i możliwości, żeby dobrać dla siebie odpowiednią kreację.
              Nie musi z braku czasu i finansów szukać pasujących outfitów na pobliskim bazarku, w zaprzyjaźnionym lumpeksie za rogiem, czy w Pepco.
              Nie skomentowałabym takiego wyglądu matki ucznia towarzyszącej mu po swiadectwo gdzieś w szkole gminnej, jednak wygląd celebrytek podczas imprez z fotoreporterami -świadczy jedynie o ich guście (lub jego braku)
              • thank_you Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 15:57
                O matko, ale gustu sie nie kupi - jakby pieniądze powodowały, ze ludzie ociekają klasą i dobrym gustem. Spójrz na hollywoodzkie gwiazdy oszpecone przez chirurgów plastyków, na ofiary mody z milionami na koncie. Bezguście jest ponad podziałami finansowymi.
                • chatgris01 Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 19:39
                  Można sobie kupić porady stylisty. Lady Di była bardzo spektakularnym przykładem, mimo świetnych warunków wyjściowych gustu nie miała za grosz i ubierała się fatalnie, dopiero po oddaniu się w ręce stylistów została jedną z najlepiej ubranych kobiet na świecie.
                  • kira02 Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 20:20
                    W punkt! A pani ubrana fatalnie - nie rozumiem, po co pokazuje stanik? Topów nie było? Plus z taka wymagająca figurą i dysponując takimi środkami mogłaby spokojnie zainwestować w prywatną krawcowa.
                  • kropkaa Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 20:57
                    Diana miała super figurę, Liszowska ma figurę trudną, a o tytuł wyjątkowego bezguścia może bić się ze Skrzynecką. Kasy raczej im nie brakuje, nie wiem, o co kaman, lustra dużego nie mają, wada wzroku, do której nie chcą się przyznać.
                  • thank_you Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 22:26
                    Czyli jednak coś z gustu miała i wyrobiła go sobie po drodze, w odróżnieniu od setek kobiet na jej miejscu, które tego nie zrobiły. Naprawdę, piszesz tak, jakby wszystkie bogate kobiety rzucały stylem i wysublimowanymi poprawkami estetycznymi na kolana. No, nie.
                    • chatgris01 Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 19.06.21, 13:22
                      Diana? Nie miała i nie wyrobiła, za to oddała decyzje ubraniowe stylistom i to była bardzo słuszna (jej) decyzja.
                      • thank_you Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 19.06.21, 14:48
                        No wiec jakiś gust miała, skoro była w stanie oddac sie w całości stylistom - w odroznieniu od wielu bogatszych od niej kobiet. Nie wiem po co ta dyskusja - gdyby było tak jak mówisz, to gwiazdy i miliarderki powalałyby na kolana - stylizacjami, mądrymi decyzjami dot. urody, a to naprawdę wręcz rzadko idzie w parze.
                        • chatgris01 Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 19.06.21, 15:02
                          thank_you napisała:

> Nie wiem po co ta dyskusja - gdyby było tak jak mówisz, to gwiazdy i miliarderki powalałyby na kolana - styli
                          > zacjami, mądrymi decyzjami dot. urody, a to naprawdę wręcz rzadko idzie w parze
                          > .

Nigdzie nie mówię, że tak jest, napisałam tylko, że można tak zrobić.
                          Co oczywiście nie oznacza, że wszyscy tak robią (albo że powinni).
                          • thank_you Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 19.06.21, 15:38
                            A ja napisałam, ze gustu sie nie kupi (w odpowiedzi na post, ze pani finanse ma pokaźne), po czym ty podajesz przykład lady di, która to kupiła sobie porady stylistów, jako przykład właściwie czego? Tego ze niektórzy maja stylistów? Ano maja. Ale nie jest to taka oczywistość, jak ktoś, pod kogo sie podpielam, napisał.
                            • kropkaa Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 19.06.21, 19:22
                              Dodam, że za wiele nietrafionych strojów gwiazd, od sukni ślubnych po kreacje na różne Oskary/Cezary i inne czerwone dywany, odpowiadają stylisci i projektanci. Więc jaki gust chyba Diana miała, skoto zatrudniła kogo trzeba.
                        • chatgris01 Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 19.06.21, 15:05
                          thank_you napisała:

> No wiec jakiś gust miała, skoro była w stanie oddac sie w całości stylistom - w
                          > odroznieniu od wielu bogatszych od niej kobiet.

Bo pewnie z fatalnego doboru strojów innych bogatszych od niej kobiet prasa brukowa się aż tak nie nabijała cool
                          Przecież ta nagonka trwała dobre 10 lat, w końcu się wnerwiła i poszła do tych stylistów (i dobrze zrobiła).
        • casasingato Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 14:10
          Ale czemu to różnokolorowe jest?

Przynajmniej w tego typu stylizacji bezbiuściaste górą - Anji super to wychodzi (jej modowo chyba mało co nie wychodzi)
          • daniela34 Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 14:13
            Bo na biuście jest dwuwarstwowe, a niżej jest sama siateczka.
          • ludzikmichelin4245 Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 14:14
            casasingato napisał(a):

> Ale czemu to różnokolorowe jest?
            >
            > Przynajmniej w tego typu stylizacji bezbiuściaste górą - Anji super to wychodzi
            > (jej modowo chyba mało co nie wychodzi)

Moim zdaniem z większością ubrań tak jest.
        • borsuczyca.klusek Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 14:11
          Chyba masz rację, że to co się tak dziwnie wałkuje na brzuchu to jakaś cielista siateczka czy inny wynalazek.
          • malia Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 14:34
            Niestety, to coś na brzuchu niczego nie ratuje, wygląda jakby miała brudny brzuch i fałdy.
      • elenelda Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 15:04
        Anja pod marynarką nie ma nawet stanika. U Joanny Liszowskiej to nie stanik jest problememwink

• mayaalex Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 15:24
          o, to wlasnie chcialam napisac. To nie stanik czy marynarka, to rozmiar.
          • snakelilith Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 15:39
            Przestańcie się wyzłośliwiać. Nawet dużo większa kobieta może nosić takie kreacje, nie powinna jednak zakładać cielistego stanika, bo on służy do czegoś innego, a bluzkę na ramiączkach, top.
          • ichi51e Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 19:42
            ale ona tez mogłaby pewnie tego stanika nie zakładać tylko trzeba by nakleić zające
            • georgia.guidestones Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 20.06.21, 00:20
              ichi51e napisała:

> ale ona tez mogłaby pewnie tego stanika nie zakładać tylko trzeba by nakleić za
              > jące
              >
              Zajace to raczej dla mniejszych biustow, tutaj chyba konstrukcja z cielistej tasmy do biustu/ew fizjoterapeutycznej.
        • hanusinamama Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 19:29
          Akurat ta Pani tez mi się nie podoba. Wiem ze jest fotogeniczna ale figure moim zdaniem ma kiepską.
    • daniela34 Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 13:55
      Nie, nie założyłabym tego na siebie. Nie, moim zdaniem nie jest to seksownie, natomiast bywają seksowne zestawy z marynarką- marynarka założona na biustonosz albo nawet i bez biustonosza (no, to może nie). Ale to inny krój marynarki wtedy musi być
      • daniela34 Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 13:55
        *tu może nie, bo J.Liszowska ma spory biust
        • annajustyna Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 14:03
          Ale gdyby miała pod spodem gorset?
          • daniela34 Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 14:05
            Gdyby miała gorset, albo dobry stanik to tak. Ale wtedy i tak marynarka musiałaby być inna.
      • fitfood1664 Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 19.06.21, 18:49
        inny "krój" kobiety przede wszystkim big_grin
        ta tutaj wygląda, sorry, workowato
    • primula.alpicola Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 13:56
      Nie, w życiu. Tragiczna ta wielka dziura ze stanikiem na wierzchu, proporcje zmasakrowane, nie, nie, nie.
    • primula.alpicola Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 13:58
      Z Liszowską jest trochę tak, jak ze Skrzynecką- niby mają wszystko, żeby korzystnie się prezentować, a zawsze coś schrzanią.
      • annajustyna Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 14:04
        Zgadzam się.
      • borsuczyca.klusek Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 14:04
        Tylko ten kicz Skrzyneckiej bywa zabawny i taki z przymrożeniem oka. A u Liszowskiej to chyba bardziej parcie na bycie seksowną zawsze i wszędzie co często smutno się kończy.
        • alpepe Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 14:09
          Ani razu nie widziałam u Skrzyneckiej tego przymrużenia oka w ubiorze. Owszem, nie ma tam próby bycia seksowną, to taka pani ciocia z jakiejś prowincji.
          • borsuczyca.klusek Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 14:12
            Tylko ona taka po prostu jest, nikogo nie udaje. W parze z mężem też czasem zabawnie wyglądają.
        • primula.alpicola Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 14:24
          Nie wydaje mi się, że Skrzynka się droczy. Ona naprawdę nie ma gustu i wyczucia modowego.
        • malia Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 14:32
          Eeee kicz Skrzyneckiej jest od zawsze i i występuje zawsze. Jakby był z przymrużeniem oka, to byłyby chwile, gdzie ubrałaby się lepiej, a tak się nie dzieje
          • simply_z Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 14:36
            ona wyglada dobrze na potrzeby programu twoja twarz brzmi znajomo (choc tez nie zawsze) ale tam jednak ja ladnie stylizuja, czyli dobry makijaz, stroj, kolory itd. Sama natomiast maluje sie i ubiera bardzo zle, mimo, ze to ladna kobieta. Liszowska ma podobnie..
            • princy-mincy Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 20.06.21, 10:55
              Dobry makijaż w twoja twarz brzmi znajomo? Żart chyba. Oczywiście fakt, że sama też się źle maluje.
      • jolie Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 14:53
        Liszowska od zawsze ma trudną figurę moim zdaniem, nie jest jej tak łatwo się ubrać (choć pewnie może spokojnie korzystać z rad stylistów). Skrzynecka od pewnego wieku również nie poszaleje. Zarówno jedna jak i druga stawiały na seksowny look, z wiekiem to coraz trudniejsze.
    • alicia033 Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 13:58
      Mogłabym pokazać się w siateczkowym top i cielistym staniku (czy tam w przeźroczystym topie z wbudowanym stanikiem) - no, przynajmniej jeszcze te parę lat temu ale nigdy w tak fatalnie rozmiarowo dobranym.
    • thank_you Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 13:59
      Kto nigdy nie wyszedł z domu bez bluzki niech pierwszy rzuci kamieniem. tongue_out
      • primula.alpicola Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 14:01
        A wiesz, że nie. Bez majtek wielokrotnie, ale nie bez bluzkiwink
        • annajustyna Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 14:04
          Patrz, jak się zgadzamy 🤣🤣🤣
        • casasingato Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 14:08
          Ja kiedyś na wesele poszłam bez, wg mojego ówczesnego chłopaka, dołu, bo to co uznałam za sukienkę, wg niego było zaledwie bluzką.
      • daniela34 Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 14:07
        Bez bluzki nigdy 😀
      • chatgris01 Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 19:42
        Rzucać nie będę (za duży upał i mi się nie chce tongue_out ), ale ja nigdy.
    • dvdva Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 14:00
      Nie.
      Bardzo mi sie podoba jej figura I twarz ale tu wygląda niekorzystnie. I stanik nieseksowny 😂
    • asfiksja Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 14:02
      O matko. A taka ładna kobieta.
    • fornita111 Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 14:05
      Jestem na nie. Ale Liszowska w dobrej formie, ladnie wyglada.
    • gaskama Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 14:07
      Kurczę, założyć coś, co podkreśli wszystkie twoje mankamenty i skutecznie zniweluje wszystkie atuty ... nie lada sztuka. Pani się udała po mistrzowsku.
      • mokka39 Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 20:00
        Ja też tak często mam. Kto pamięta moje wątki modowe ten wie wink Zawsze nieodpowiednie kolory i fasony, jakoś samo tak wychodzi. No nie umiem się ubrać. Ostatnio jednak jestem z siebie dumna - trafiłam na bluzkę, która i mi się podoba i ponoć ładnie w niej wyglądam, a nawet kilka razy byłam pytana gdzie kupiłam. Pochwalę się, a co.
        • primula.alpicola Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 20:07
          O, jasny kolor, super.
        • dvdva Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 21:09
          To ty? Bardzo ladnie wykrojone usta
          • mokka39 Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 22:51
            Dzięki smile To jedna z nielicznych rzeczy, która mi się u siebie podoba.
        • hosta_73 Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 22:09
          Ale jesteś ładna 😍!
          Bluzka też fajna.
          • mokka39 Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 22:53
            Na zdjęciach wink Tutaj tona fluidu nałożona, żeby nie było widać przebarwień. Włosy wymodelowane na szczotkę, od fryzjera itd. Normalnie tak nie wyglądam. To były fotki jakie robiłam do swojego bloga perfumowego, więc były i filtry wyładniające itp.
            • hosta_73 Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 19.06.21, 09:20
              Ale to nie ważne, że jesteś "zrobiona"! Jesteś ładna, masz piękne rysy, włosy ładnie wykrojone usta.
              Też muszę używać podkładu i pudru bo mam trądzik różowaty. Codziennie do pracy robię makijaż bo inaczej wyglądam staro i nieciekawie, mam obwisłe policzki i wąskie usta, małe oczy ale nie jestem tak krytyczna wobec siebie jak ty. Przyjmij komplement i ciesz się 😘
        • annajustyna Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 22:52
          Super! Piękne włosy też.
          • mokka39 Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 22:59
            Za to okropne przebarwienia. Stosuję filtr 50 cały czas, a i tak latem się pojawiają. Tak przed czterdziestką mi się to zaczęło, a teraz to już w ogóle masakra. Nawet przez fluid zaczyna toto prześwitywać.
            • shmu Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 23:15
              Śliczna bluzka i buzia.
            • gryzelda71 Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 19.06.21, 08:39
              Nie umiesz przyjąć komplementu co? Jesteś ładna i masz dobra figurę koniec kropka.
              • primula.alpicola Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 19.06.21, 08:54
                Nigdy nie umiała....
                Mokka, jesteś atrakcyjna kobieta i przestań się sabotować!
                • kira02 Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 19.06.21, 09:18
                  Dokładnie, mokka, uwierz w siebie! Myślisz, że te wszystkie aktorki i celebrytki wstają z łóżka i wyglądają jak młode boginie? 😄
            • kura17 Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 19.06.21, 09:19
              > Tak przed czterdziestką mi się to zaczęło, a teraz to już w ogóle masakra.
              > Nawet przez fluid zaczyna toto prześwitywać.

Mokka, tak samo sie to pojawilo u mojej siostry! czy to sa takie dosc duze, ciemniejsze ,rozlane plamy?
              wychodzace od razu przy sloncu?
              u niej w koncu zdiagnozowano bielactwo. nie bardzo da sie cos z tym zrobic, ona tez tuszuje makijazem i sie wscieka, jak wylazi ...
              mnie tam sie podoba, uwazam to z uroczy znak rozpoznawczy wink
              u mnie wychdza podobne plamy po sloncu (nawet po filtrze), na bokach twarzy i kosciach policzkowych (czasem na nosie). uwazam, ze to piegi i nic z nimi nie robie smile

buziak!
              • mokka39 Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 19.06.21, 13:17
                Tak, ciemne rozlane plamy, ale u mnie to akurat melasma. Usunęłam sobie w zimie laserem, ale już pod koniec maja znowu się to paskudztwo pojawiło. Wystarczy, że jest słońce. A tak w ogóle, to dzięki dziewczyny za miłe słowa 🧡Dla Ciebie też buziak, kurko wink Mam trochę fajnych próbek perfumowych, to Ci niedługo coś znowu podeślę.
        • enigma81 Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 19.06.21, 19:05
          mokka39 napisała:

> Ja też tak często mam. Kto pamięta moje wątki modowe ten wie wink Zawsze nieodpow
          > iednie kolory i fasony, jakoś samo tak wychodzi. No nie umiem się ubrać. Ostatn
          > io jednak jestem z siebie dumna - trafiłam na bluzkę, która i mi się podoba i p
          > onoć ładnie w niej wyglądam, a nawet kilka razy byłam pytana gdzie kupiłam. Poc
          > hwalę się, a co.
          >

Masz piękne usta!
          I choć nie widać całej twarzy odnoszę wrażenie, ze ta bluzka bardzo do ciebie pasuje smile
    • ludzikmichelin4245 Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 14:11
      borsuczyca.klusek napisała:

> Czy któraś ematka by się tak ubrała do ludzi?
      > A może uważacie, że to odważny i seksowny look?
      >

Na tej figurze imo nie.
      Na bardzo szczupłej, wysokiej dziewczynie z małym biustem - tak.
      • alpepe Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 14:17
        otóż to.
      • hanusinamama Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 15:33
        Ale nie taki stanik (cielisty z tym wolem na brzuchu) i nie tyle. To jest zwyczajnie nieeleganckie
    • ms.piggy Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 14:14
      Pani ma swój styl (bo to chyba Liszowska? ), nie jest wyrocznią mody, ani policją modową, dla jednych będzie seksowna, modna i fajnie ubrana, dla innych nie.
      Mój styl to nie jest, ale akceptuję, ze ktos dobrze się w tym czuje
    • alpepe Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 14:17
      Jej problemem jest to, że za bardzo przytyła, a ubiera się, jakby była szczuplejsza i mniej obfita na górze, przy mniejszym biuście i ogólnie w mniejszym rozmiarze ten żakiet leżałby idealnie, a tak, cóż, wygląda jak jakaś pani, która zaraz będzie się obłapiać z ukochanym.
      • hanusinamama Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 15:32
        Nie. Taka bielizna w takiej ilości odsłonieta nie wygląda dobrze.
        • alpepe Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 16:15
          No toż piszę, że w innym rozmiarze nie byłaby w takiej ilości odsłonięta, rozumiesz? Po prostu ona jest za obfita i na dodatek to wycięcie jest za duże, względnie ta góra za mała, że się dopina, ale za bardzo rozchyla.
          • hanusinamama Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 19:31
            Marynarka chyba jest ok rozmiarowo, tylko nie taki krój. I nie taki stanik pod spodem. Tzn ok rozumiem ze dziewczyna szczupła wyglądałaby ładniej...ale to nadal nie jest eleganckie.
    • heca7 Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 14:33
      O Sweet Mother of God...
    • mama-ola Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 14:45
      Okropność.
    • kura17 Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 14:46
      sam pomysl mi sie podoba, ale wykonanie juz nie.
      wszystko powinno byc w jednym kolorze i stanik dobrze dobrany.
      gdyby to bylo "wszystko na czarno", to bym sie tak ubrala moze i ja.

czasem chodze do knajpy w czarnym gladkim gorsecie, jeansach i czarnej marynarce.
      kiedys na wieczor panienski kuzynki poszlam do klubu w czarnym staniku retro i na to przeswitujaca bluzka (i czarnecygaretki).
      • snakelilith Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 15:22
        To nie musi być w jednym kolorze. Ale pod spodem ma być top, najlepiej ciemny, a nie cielista bielizna.
        • primula.alpicola Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 15:39
          No, można? Można.
          • kropkaa Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 19.06.21, 19:24
            Porównywanie figury Liszowskiej z tymi drobnymi paniami to nie do końca uczciwe wink
            • primula.alpicola Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 20.06.21, 11:01
              Figura figurą, a i tak Liszowska lepiej by wyglądała w czarnym topie (nie musi być odsłonięte dużo brzucha, wystarczy tyle, co na pierwszym zdjęciu snake; spodnie z wysokim stanem), ROZPIĘTĄ marynarkę z podwiniętymi rękawami. Naprawdę takie drobiazgi robią różnicę.
      • hanusinamama Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 15:31
        Ale ten stanik to powinno być widać troszeczkę ...aczkolwiek wolę jednak jak jest to np krótki top a nie stanik. Nie taki nie tyle..
    • hanusinamama Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 15:30
      Miałam sama założyć watek bo aż się zapowietrzyłam jak to zobaczyłam. Nie wiem co Pani miała na celu wychodząc tak ubrana. Chyba jedynie aby było o niej głośno w myśl zasady "nie ważne jak byle pisali".
      • borsuczyca.klusek Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 15:36
        Mnie też wcięło, bo jednak rzadko się widzi aż taki fuckup modowy.
        • hanusinamama Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 20:03
          Ale to nie jej pierwszy. Zdecydowanie nie ma gustu i nie umie się ubrać. Ja rozumiem, ze ma trudną figure, chociazby biust spory ale ona sie kiepsko ubierała nawet jak była szczuplejsza
          • borsuczyca.klusek Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 20:09
            Mnie najbardziej zaskoczyła na swoim ślubie. Chyba najgorzej ubrana polska celebrytka, a z jej możliwościami urodowymi i finansowymi mogła wyglądać jak milion dolców.
            • annajustyna Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 20:15
              Ta jej sukienka to nawet przy biuście miała za mało materiału i ten spod spodu wystawał 🤪
              • hanusinamama Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 20:23
                Ona wtedy była szczuplejsza, mogła miec bardzo fajną kiecke podkreślającą walory. Ta była koszmarna. BYł kiedys ranking najkoszmarniejszy sukienek ślubnych gwiazd, Liszowska zajeła 2 miesjce. Pierwsze Szmaszc-Kurzajewska ale ona wyglądala jak przebrana smile
                • borsuczyca.klusek Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 20:31
                  O panie dzieju nie widziałam tego nigdy 😳
                  • hanusinamama Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 20:33
                    No na mnie zrobiło to takie wrażenie, ze zapamietałam 2 pierwsze miejsca.
                  • annajustyna Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 20:36
                    I ta lycra i te buty o nieroenych cholewkach. Tego się nie od zobaczy 🤯
                  • kropkaa Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 21:02
                    O żesz w mordkę jeża 😱 Nie widziałam wcześniej tego kuriozum.
    • wapaha Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 16:38
      aż się zakrztusiłam
      powiedz że to fotoszop
    • kotejka Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 19:13
      Takie gigantyczne pardon cyce wywalone na wierzch wyglądają ordynarnie
      Takie wielkie dekolty będą wyglądać dobrze tylko na jajkach na patelni niestety Boni tak trzeba się domyślać co tam jest
      Jak u Rubik
      A tak jest zbyt dosłownie, zbyt wulgarnie
    • gama2003 Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 19:32
      Koszmar.
      Wygląda jakby bieliznę korygującą uznała za gwóźdź programu.

Ładna kobieta, z jej możliwościami i finansami mogłaby wyglądać jak petarda. Zawsze.
      A tu wygląda żałośnie. Nie ma gustu za to jest odważna.
      W sumie to dobrze. Co jej ktoś tam będzie kazał, sama się ubierze.
    • madi138 Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 19:34
      Mieć takie możliwości i tak podkreślić wszystkie mankmenty? To naprawdę jest sztuka, ale ten typ tak ma. To piękna kobieta, a na ściankach zwykłe wygląda niefajnie. Ona za bardzo się stara wyglądać sexy. W jej przypadku, mniej znaczy więcej i to widać na dwóch ostatnich zdjeciach. Prosty krój, stonowany kolor, mały dekolt i wygląda atrakcyjnie, ale z klasą.
      • apallosa Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 19:55
        Madi138- co racja,to racja...
        Pani Joannie przydałaby się dobrą gorseciarka.Pojecia nie mam,czy jeszcze ostał się choć jeden salon gorseciarski w Warszawie??
        Sprawę załatwiłby dobrze uszyty gorset albo top dla ,,duzobiusciastej"...
        Przecież to jest prześliczna dziewczyna i pojęcia nie mam ,czemu wywala swój biust jak towar na wystawie w Pcimiu Dolnym? Skoro chce być seksowna ( bo uroda ,biust i włosy są śliczne) ,to przecież są odpowiednie fasony i kolory. To beżowe body pod żakietem- bardzo na nie...
      • hanusinamama Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 20:04
        Ona lubi cyckiem świecić.
      • gama2003 Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 20:31
        No tak.
        To taki tyo, który sexi wygląda w golfie i czapce uszatce.
        A ona się rozbiera przesadnie, co daje efekt wyuzdanego kiczu. I takiego ,, niedomycia,, choć to wypielęgnowana kobieta.
        Licho wie, czemu to robi. Efektowna jest z natury i nic więcej nie potrzeba.
    • ichi51e Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 19:40
      jus mogla tego stanika nie zakładać w sumie
      • hanusinamama Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 20:05
        smile
    • ga-ti Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 19:57
      Niechby sobie i ten stanik pokazała i dekolt i piersi wywaliła na wierzch z marynarki, ok, celebrytka, wolno jej więcej smile ale kurcze, ten stanik wygląda jak bielizna korygująca, a taką bieliznę się zakłada pod spód, ona ma być niewidoczna, żeby było widać ładny efekt, a nie bieliznę.
      Jak napisała Hanusina, to jest po prostu nieeleganckie.
    • piesiedwa Re: Wątek plotkarsko ubraniowy na luzie 18.06.21, 19:59
      To jest zle😅

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka