Dodaj do ulubionych

Nowy odkurzacz

24.06.21, 12:22
Dobre kobiety, pomóżcie w wyborze- po remoncie padł mi odkurzacz i muszę kupić nowy. Co wybrać ? Pionowy? Słyszałam nie najlepsze opinie, że słabo ciągną, że szybko bateria pada... podłogi deska Barlinek i płytki, bez dywanów, więc nie może rysować, zwierząt i dzieci brak ale kurzyć się pewnie będzie. Doradźcie proszę
Obserwuj wątek
    • mid.week Re: Nowy odkurzacz 24.06.21, 12:25
      No ja zachęcona super opiniami znajomych kupiłam pionowy i go odsprzedalam dość szybko dalej. Teraz mam najzwyklejszy i mi z nim dobrze a moja koleżanka na taki sam przeklina. Powinny być wypozyczalnie takiego sprzętu, każdy by sobie mógł go wypróbować czy mu odpowiada wink
      • fraudes Re: Nowy odkurzacz 24.06.21, 12:48
        O, pomysł na biznes big_grin
    • jehanette Re: Nowy odkurzacz 24.06.21, 12:45
      Nie znam się na pionowych, mam tradycyjny Electrolux Ultra Silencer i to jest magia. Silnik jest cichutki a ssie jak smok. Polecam.
      • fraudes Re: Nowy odkurzacz 24.06.21, 12:49
        też mam -faktycznie smok, ale szczotka rysuje parkiet, przez te g...niane malutkie kółeczka (oprawki od nich rysują)
        • jehanette Re: Nowy odkurzacz 24.06.21, 12:51
          Ja mam w zestawie szczotkę do parkietów i podłóg laminowanych, ona nic nie rysuje.
          • fraudes Re: Nowy odkurzacz 24.06.21, 13:00
            a ja mam dwufunkcyjną i katastrofa - parkiet rysuje, a po dywanach ciężko
            zresztą, założyłam obok wątek o odkurzaczach, bo chyba zmienię, jak nowo kupione szczotki taż będą takie...
            • mid.week Re: Nowy odkurzacz 24.06.21, 13:02
              Ja mam taką z samymi włosami, nie ma koleczek
            • jehanette Re: Nowy odkurzacz 24.06.21, 13:06
              Możesz dokupić szczotkę do obecnego odkurzacza, ja taką dokupiłam jak przeprowadzałam się do nowego mieszkania z piękną podłogą smile
      • mid.week Re: Nowy odkurzacz 24.06.21, 13:00
        jehanette napisała:

> Nie znam się na pionowych, mam tradycyjny Electrolux Ultra Silencer i to jest m
        > agia. Silnik jest cichutki a ssie jak smok. Polecam.
        >

O ja też właśnie ten mam. I ma dłuuugi kabel, wpinam się na środku chaty i wystarcza go żeby wjechać w każdy kąt. Uwielbiam.
        • jehanette Re: Nowy odkurzacz 24.06.21, 13:07
          Prawda, kabel też jest extra.
    • ritual2019 Re: Nowy odkurzacz 24.06.21, 12:56
      Mamy pionowy bezprzewodowy, ma 3 baterie wiec nawet jesli jedna sie rozladuje to sa jeszcze dwie wiec to nie problem. Ma system nie zwijania wlosow, usuwa swietnie kocia siersc, uzywamy do odkrzania aut takze.0. Lekki, latwo sie odkurza, nie chcialabym juz innego.
    • pelissa81 Re: Nowy odkurzacz 24.06.21, 13:05
      www.dyson.pl/wsparcie/dodatkowe-informacje/testuj-30-dni-na-dyson-pl
      • pelissa81 Re: Nowy odkurzacz 24.06.21, 13:05
        mam Dysona, dla mnie rewelacja, kupiłam V11 za ok 2200 zł. Na mojej małej powierzchni - rewelacja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka