marusia_ogoniok_102 26.06.21, 16:15 Kredyt wzięty, nawet znośny, nawet nie na 30 lat. Akt notarialny jest. Wszystkie papiery podpisane. Klucze przekazane. Mam własne mieszkanie Ematkowa parapetówka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akseinga1975 Re: Mam nowy dom 26.06.21, 16:18 Super, gratulacje niech sie dobrze mieszka. Wpadam z winem. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Mam nowy dom 26.06.21, 22:51 akseinga1975 napisała: > Super, gratulacje niech sie dobrze mieszka. Wpadam z winem. Gratki. Mogę ciasto zrobić. S. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Mam nowy dom 26.06.21, 16:18 Gratulacje Marusia! Niech ci się super mieszka a sąsiedzi będą nieuciążliwi. Nocujesz tam już? Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok_102 Re: Mam nowy dom 26.06.21, 16:21 Na razie nie mam łóżka jeszcze w starym. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Mam nowy dom 26.06.21, 16:37 Nie jest to takie oczywiste jak ci się wydaje, ja też jeszcze nie mam łóżka a nocuje juz ponad pół roku Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Mam nowy dom 26.06.21, 16:22 Gratulacje. To piękne chwile... 🍨🍰🍹🍸🥃🥂 Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Mam nowy dom 26.06.21, 16:24 Gratulacje !!! Takie wydarzenia muszą mieć imprezę okolicznościową. Napisz coś więcej, jak urzadzasz sobie gniazdko. Super wiesci. Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok_102 Re: Mam nowy dom 26.06.21, 16:31 No to tak, ma 42 metry, więc jest spore, nawet trochę za duże dla mnie samej, ale rodzina (która oczywiście zapewniła wkład własny) nadal ma nadzieję, że kiedyś wyjdę za mąż i urodzę dzieci ma balkon, już tam widzę hamak i fotel wiszący. No i poza tym co, odmalować trzeba, w dużym pokoju podłogę położyć pewnie nową, pilnie odmalować sypialnię i łóżko kupić a łóżko, ooo! To już mam wybrane. Z baldachimem se walnę, chcę takie odkąd Harry'ego Pottera w podstawówce przeczytałam raz się żyje! Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Mam nowy dom 26.06.21, 16:36 Łóżko z baldachimem powinna mieć każda księżniczka! U mnie się nie da, bo mam okno od podłogi do sufitu na całej scianie i nie mogłabym otworzyć przez te słupki. Będę więc #zazdrościć okrutnie tym bardziej, ze nadal mam tylko materac walnięty na palety po dostawie AGD Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Mam nowy dom 26.06.21, 16:47 MUSISZ MIEĆ ŁÓŻKO Z BALDACHIMEM ! Uważam, od niedawna w sumie, że głupotą jest nie spełniać spełnialnych marzeń , bo niepraktyczne, co ludzie powiedzą. Albo za stara jestem ( tu Marusi nie dotyczy). Bier łóżko ! Mnie się walczy z palącą potrzebą posiadania miękko aksamitnej granatowej kanapy. Patrząc na wzornik i ścinek szmatki obłazi to wszystkim i niepraktyczne jak jasna cholera. Do tego pies rudy. Ale marzę i chcę. Super wiesci, chatka własna to jest to co księżniczkom po prostu się należy ! Odpowiedz Link Zgłoś
arabelax Re: Mam nowy dom 27.06.21, 09:15 Jak masz miejsce na fotel, hamak na balkonie, to juz Ci zazdroszcze , bo ja mam maly balkon . Niech Ci sie dobrze mieszka Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Mam nowy dom 26.06.21, 16:24 Gratulacje. Mnie kredyt na mieszkanie wyjdzie w styczniu i już nie mogę się doczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
januszekxxl Re: Mam nowy dom 26.06.21, 16:27 marusia_ogoniok_102 napisała: > Mam własne mieszkanie > Ematkowa parapetówka? > > Przez to forum to ja naprawdę zostanę alkoholikiem Ale co tam, twoje zdrowie! Tylko nie wiem na pewno czy to dom, czy mieszkanie? Odpowiedz Link Zgłoś
lilia-anna Re: Mam nowy dom 26.06.21, 16:30 Gratulacje! Niech Ci się dobrze mieszka, Marusiu! Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_pierzasty Re: Mam nowy dom 26.06.21, 16:37 Super! Gratuluję! Parapetówka online obowiązkowo. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Mam nowy dom 26.06.21, 16:40 Gratulacje, niech Ci się pięknie śpi w tym łóżku z baldachimem- tylko pilnuj dobrze koszul nocnych, bo wiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Mam nowy dom 26.06.21, 16:41 Gratulacje. Niech Cię nowe 4 sciany otulają jak najbezpieczniejszy kokon, żeby Ci było ciepło w zimie i chronią przed upałami w lecie. Niech Ci się dobrze mieszka Odpowiedz Link Zgłoś
cku1 Re: Mam nowy dom 26.06.21, 16:42 O, to gratulacje ogromne! Wznoszę toast ponczem na aoerolu by sciany nie popękały! 🍹 Odpowiedz Link Zgłoś
kalafiorowa.es Re: Mam nowy dom 26.06.21, 16:59 Gratulacje! Niech Ci się dobrze mieszka Odpowiedz Link Zgłoś
strumien_swiadomosci Re: Mam nowy dom 26.06.21, 17:30 Gratulacje! A biorąc pod uwagę co się wyprawia w Krakowie z mieszkaniami to podwójnie gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok_102 Re: Mam nowy dom 26.06.21, 17:49 Ugh, szukanie to był koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Mam nowy dom 26.06.21, 21:02 z pensji muzealnej dalo się wziąć kredyt? wow gratki Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok_102 Re: Mam nowy dom 26.06.21, 22:46 Muzealnej? Ja nie pracuję w muzeum, nigdy nie pracowałam. Pomijając miesięczny staż jako opiekun wystawy. Ja robię w logistyce. Co niczego nie zmienia, i tak bym nie dostała, gdyby nie wkład własny, zbierany przez rodzinę od mojego urodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
adriana.la.cerva Re: Mam nowy dom 26.06.21, 17:33 Super, niech Ci sie dobrze mieszka! Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Mam nowy dom 26.06.21, 19:33 Gratulacje. Niech Ci się dobrze w nim mieszka, lekko spłaca, a ćmy i pająki niech trzymają się od niego z daleka.☺️ Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Mam nowy dom 26.06.21, 20:00 super, fajne są te emocje gdy coś jest pierwsze. Ja z kolei do dzisiaj pamiętam pierwszy samochód, jak się odbijał w szybach sklepów, taki piękny... potem jeździłam znacznie lepszymi, ale te emocje z pierwszym, radość była największa, pamiętam do dzisiaj. Niech ci się dobrze mieszka i łatwo urządza Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Mam nowy dom 26.06.21, 20:37 Gratulacje! Niech Ci się super mieszka Santé! Odpowiedz Link Zgłoś