Dodaj do ulubionych

Rozenek-Majdan na campingu:D

07.07.21, 16:42
Ona udaje dla klikalności, czy faktycznie jest...yyy... takim głupiątkiem?

www.pudelek.pl/malgorzata-rozenek-przezywa-trudy-zycia-na-campingu-ja-bede-szla-do-bagaznika-po-ubrania-w-pizamie-po-trawie-6658634553883200a
Obserwuj wątek
    • little_fish Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 07.07.21, 16:53
      Hłe hłe hłe 😂
    • little_fish Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 07.07.21, 16:54
      Inni ludzie na kempingu! No szok! Trzeba pojechać po opinii 😜
    • chabry.chabry Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 07.07.21, 16:56
      Oczywiście, że udaje. Czego się nie robi dla kasy...?
    • hanusinamama Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 07.07.21, 16:57
      Tez o tym pomyślałam. Nie można być aż tak tępą...no nie da się.
    • aniani7 Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 07.07.21, 17:04
      Udaje dla klikalnosci, to madra kobieta, ktora wie, jak zrobic z siebie glupia, zeby zarobic.
      • pani_tau Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 07.07.21, 17:29
        Jest sprytna, obok mądrości nawet nie stała.
    • moze_sprobowac_inaczej Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 07.07.21, 20:56
      My podróżujemy kamperem również, z rodzicami jeździłam z przyczepą 😊 znamy i lubimy te klimaty. Lubimy też hotele. Nasze auto to raczej z wyższej półki. Nie zmienia to faktu, że trzeba lubić "ten sport", trzeba lubić ludzi, którzy są blisko. Którym warto powiedziec "dzień dobry!". Niestety, coraz więcej na kempingach (i na drogach- sic!) nadetych buraków, którzy wypozyczyli kampera lub kupili w zeszłym roku na fali pandemii i niestety oprócz sprzętu nie mają żadnego związku z karawaningiem. Śmiecia, wylewają wodę pod siebie, udają, że nie widzą innych.
      Az zaobserwowałam profil tej Pani i mam niezły ubaw. Mysle, ze większa część branży karawaningowej również 😜
      • little_fish Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 07.07.21, 20:58
        To idę 😃
        • moze_sprobowac_inaczej Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 07.07.21, 21:06
          Ach, bo Ty, little_fish też?
          • little_fish Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 07.07.21, 21:13
            Tak. My co prawda team przyczepa 😉,
            • moze_sprobowac_inaczej Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 08.07.21, 00:19
              Super! Moi rodzice też z przyczepą jeżdżą.
              A w kwestii Majdanow - czekam na relację z wyprowadzania kota haha
              • little_fish Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 08.07.21, 00:28
                Bardzo mi się podobało podkreślenie, że na kempingu są wspólne prysznice. Ciekawe, czy ktoś sobie to wyobraża inaczej 😃
                • taki-sobie-nick Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 08.07.21, 01:34
                  Jakie prysznice?!

To camper nie ma własnej łazienki?

I jeszcze to piękne zdjęcie z podniesioną nogą nad rozpadającym się klozetem, z deską w ręku. tongue_out tongue_out

Po co ona tę nogę podnosi?
                  • taki-sobie-nick Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 08.07.21, 02:36
                    A nie, pardon. To wiadro. Rozenek nam tłumaczy, do czego przydaje się wiadro.
                  • kryzys_wieku_sredniego Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 08.07.21, 07:17
                    A potem wylewaj szarą wodę po 10 razy dziennie ;P. Szybko wspólne prysznice będą super ;P
                  • little_fish Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 08.07.21, 08:10
                    Ma łazienkę, ale trzeba wodę nosić w tę i z powrotem 😉
                • moze_sprobowac_inaczej Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 08.07.21, 01:34
                  We Wloszech (choć pewnie nie tylko) możesz wynająć parcele, do której jest przydzielona łazienka przy parceli, dostajesz kluczyk i tylko Twoja rodzina z niej korzysta 😊
                  • little_fish Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 08.07.21, 08:13
                    No ale to jednak nie jest standard umówmy się 😉
                    To już łatwiej znaleźć kemping z własnym ujęciem wody i odpływem kanalizacyjnym
                    • moze_sprobowac_inaczej Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 08.07.21, 15:53
                      Oczywiscie 😊
    • hrabina_niczyja Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 07.07.21, 21:14
      Oj tam, ja dla rozrywki nawet lubię ją oglądać 😄 Niech zdaje relacje 😄
    • 18lipcowa3 Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 07.07.21, 21:20
      Ich kamping mi wisi ale jedno muszę powiedzieć - Henryczek jest prze-śli-czny. Super sie rozwija, udał im się, no i Majdan ma w koncu swoje własne dziecko. Na to miło patrzeć.
      • akseinga1975 Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 07.07.21, 21:23
        Fakt bardzo ladne dziecko.
      • dominika9933 Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 07.07.21, 21:26
        Tak, Henryczek jest przeslodki smile. A Rozenek ma już nową relacje, w sztormiakach cala rodzina, stylowa jest to i opisy radosnesmile. Niech się bawią.
        • simply_z Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 08.07.21, 00:31
          i przez takie tępe dzidy, głupie babsko żyje jak królowa...bo debile wchodzą, obserwują, komentują.
        • bye-bye Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 08.07.21, 01:27
          Matko jedyna, widziałam na pu do lu.

Ja nie jestem człowiekiem specjalnie zbratanym z przyrodą i czasem zdarza mi się nie do końca dopasowac strój do pogody, ale chyba takie sztormiaki w letni dzień to już gruba przesada?

• kanna Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 08.07.21, 10:23
            Nie po to się lokuje sztormiaki w kamperze, żeby w nich NIE chodzić big_grin
            Pokazywali już specjalną szafkę dedykowana sztormiakom.
          • hanusinamama Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 08.07.21, 10:26
            W takim sztormiaku ostatni raz byłam...w czasie deszczu na żaglach.
            NO ale jak sie skomletowało sztormiaki dla całej rodziny, to zeby upał lał sie z nieba trzeba założyć i foty porobić.
            • roks30 Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 08.07.21, 12:12
              No nie bardzo ten upał chyba. Chwilę wcześniej padało, a w Szwecji jest chyba chłodniej niż w Polsce. 😊
              • bye-bye Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 10.07.21, 13:48
                Chyba około 20 stopni. Nawet w deszcz to nie jest dobra pogoda na sztormiaki 😸 one były chyba częściowo rozpięte.

Ogólnie, no może jest to niemiły komentarz, ale zgrywanie ciuchów rodziny to obciach nie z tej ziemi😝
    • conena Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 08.07.21, 11:05
      gdyby ktoś miał kaprys zasponsorować mi i mojej rodzinie wyprawę kamperem do Skandynawii, stawiając mi przy tym warunek, że będę na tym wyjeździe przejmowała się tym, że jak ja w piżamie po trawie do bagażnika dotrę, to ja się pytam grzecznie: gdzie mam się zgłosić?
      i obiecuję, że będę miała głęboko w doopie to, że "branża karawaningowa" mnie obserwuje.
      • little_fish Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 08.07.21, 11:58
        "Branża karawaningowa" z rozrzewnieniem obserwuje takie historie na żywo na kempingach i czule wspomina swoje początki 😃
      • taniarada Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 08.07.21, 14:28
        conena napisała:

> gdyby ktoś miał kaprys zasponsorować mi i mojej rodzinie wyprawę kamperem do Sk
        > andynawii, stawiając mi przy tym warunek, że będę na tym wyjeździe przejmowała
        > się tym, że jak ja w piżamie po trawie do bagażnika dotrę, to ja się pytam grze
        > cznie: gdzie mam się zgłosić?
        > i obiecuję, że będę miała głęboko w doopie to, że "branża karawaningowa" mnie o
        > bserwuje.
        >
        Kto bogatemu zabroni coś i po co.
    • moze_sprobowac_inaczej Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 10.07.21, 11:32
      Deszcz popadał, pani Gosia chce do domu 😊
      • little_fish Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 10.07.21, 11:41
        Do hotelu 😃
        Ale faktycznie mają pogodowego niefarta
    • segregatorwpaski Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 10.07.21, 12:25
      Ale te dwa młode Rożenki to coraz bardziej do taty podobne, starszy to niemal ksero smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka