primula.alpicola 07.07.21, 16:42 Ona udaje dla klikalności, czy faktycznie jest...yyy... takim głupiątkiem? www.pudelek.pl/malgorzata-rozenek-przezywa-trudy-zycia-na-campingu-ja-bede-szla-do-bagaznika-po-ubrania-w-pizamie-po-trawie-6658634553883200a Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
little_fish Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 07.07.21, 16:54 Inni ludzie na kempingu! No szok! Trzeba pojechać po opinii 😜 Odpowiedz Link Zgłoś
chabry.chabry Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 07.07.21, 16:56 Oczywiście, że udaje. Czego się nie robi dla kasy...? Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 07.07.21, 16:57 Tez o tym pomyślałam. Nie można być aż tak tępą...no nie da się. Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 07.07.21, 17:04 Udaje dla klikalnosci, to madra kobieta, ktora wie, jak zrobic z siebie glupia, zeby zarobic. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_tau Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 07.07.21, 17:29 Jest sprytna, obok mądrości nawet nie stała. Odpowiedz Link Zgłoś
moze_sprobowac_inaczej Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 07.07.21, 20:56 My podróżujemy kamperem również, z rodzicami jeździłam z przyczepą 😊 znamy i lubimy te klimaty. Lubimy też hotele. Nasze auto to raczej z wyższej półki. Nie zmienia to faktu, że trzeba lubić "ten sport", trzeba lubić ludzi, którzy są blisko. Którym warto powiedziec "dzień dobry!". Niestety, coraz więcej na kempingach (i na drogach- sic!) nadetych buraków, którzy wypozyczyli kampera lub kupili w zeszłym roku na fali pandemii i niestety oprócz sprzętu nie mają żadnego związku z karawaningiem. Śmiecia, wylewają wodę pod siebie, udają, że nie widzą innych. Az zaobserwowałam profil tej Pani i mam niezły ubaw. Mysle, ze większa część branży karawaningowej również 😜 Odpowiedz Link Zgłoś
moze_sprobowac_inaczej Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 07.07.21, 21:06 Ach, bo Ty, little_fish też? Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 07.07.21, 21:13 Tak. My co prawda team przyczepa 😉, Odpowiedz Link Zgłoś
moze_sprobowac_inaczej Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 08.07.21, 00:19 Super! Moi rodzice też z przyczepą jeżdżą. A w kwestii Majdanow - czekam na relację z wyprowadzania kota haha Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 08.07.21, 00:28 Bardzo mi się podobało podkreślenie, że na kempingu są wspólne prysznice. Ciekawe, czy ktoś sobie to wyobraża inaczej 😃 Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 08.07.21, 01:34 Jakie prysznice?! To camper nie ma własnej łazienki? I jeszcze to piękne zdjęcie z podniesioną nogą nad rozpadającym się klozetem, z deską w ręku. Po co ona tę nogę podnosi? Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 08.07.21, 02:36 A nie, pardon. To wiadro. Rozenek nam tłumaczy, do czego przydaje się wiadro. Odpowiedz Link Zgłoś
kryzys_wieku_sredniego Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 08.07.21, 07:17 A potem wylewaj szarą wodę po 10 razy dziennie ;P. Szybko wspólne prysznice będą super ;P Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 08.07.21, 08:10 Ma łazienkę, ale trzeba wodę nosić w tę i z powrotem 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
moze_sprobowac_inaczej Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 08.07.21, 01:34 We Wloszech (choć pewnie nie tylko) możesz wynająć parcele, do której jest przydzielona łazienka przy parceli, dostajesz kluczyk i tylko Twoja rodzina z niej korzysta 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 08.07.21, 08:13 No ale to jednak nie jest standard umówmy się 😉 To już łatwiej znaleźć kemping z własnym ujęciem wody i odpływem kanalizacyjnym Odpowiedz Link Zgłoś
moze_sprobowac_inaczej Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 08.07.21, 15:53 Oczywiscie 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina_niczyja Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 07.07.21, 21:14 Oj tam, ja dla rozrywki nawet lubię ją oglądać 😄 Niech zdaje relacje 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 07.07.21, 21:20 Ich kamping mi wisi ale jedno muszę powiedzieć - Henryczek jest prze-śli-czny. Super sie rozwija, udał im się, no i Majdan ma w koncu swoje własne dziecko. Na to miło patrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
akseinga1975 Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 07.07.21, 21:23 Fakt bardzo ladne dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika9933 Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 07.07.21, 21:26 Tak, Henryczek jest przeslodki . A Rozenek ma już nową relacje, w sztormiakach cala rodzina, stylowa jest to i opisy radosne. Niech się bawią. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 08.07.21, 00:31 i przez takie tępe dzidy, głupie babsko żyje jak królowa...bo debile wchodzą, obserwują, komentują. Odpowiedz Link Zgłoś
bye-bye Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 08.07.21, 01:27 Matko jedyna, widziałam na pu do lu. Ja nie jestem człowiekiem specjalnie zbratanym z przyrodą i czasem zdarza mi się nie do końca dopasowac strój do pogody, ale chyba takie sztormiaki w letni dzień to już gruba przesada? Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 08.07.21, 10:23 Nie po to się lokuje sztormiaki w kamperze, żeby w nich NIE chodzić Pokazywali już specjalną szafkę dedykowana sztormiakom. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 08.07.21, 10:26 W takim sztormiaku ostatni raz byłam...w czasie deszczu na żaglach. NO ale jak sie skomletowało sztormiaki dla całej rodziny, to zeby upał lał sie z nieba trzeba założyć i foty porobić. Odpowiedz Link Zgłoś
roks30 Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 08.07.21, 12:12 No nie bardzo ten upał chyba. Chwilę wcześniej padało, a w Szwecji jest chyba chłodniej niż w Polsce. 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
bye-bye Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 10.07.21, 13:48 Chyba około 20 stopni. Nawet w deszcz to nie jest dobra pogoda na sztormiaki 😸 one były chyba częściowo rozpięte. Ogólnie, no może jest to niemiły komentarz, ale zgrywanie ciuchów rodziny to obciach nie z tej ziemi😝 Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 08.07.21, 11:05 gdyby ktoś miał kaprys zasponsorować mi i mojej rodzinie wyprawę kamperem do Skandynawii, stawiając mi przy tym warunek, że będę na tym wyjeździe przejmowała się tym, że jak ja w piżamie po trawie do bagażnika dotrę, to ja się pytam grzecznie: gdzie mam się zgłosić? i obiecuję, że będę miała głęboko w doopie to, że "branża karawaningowa" mnie obserwuje. Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 08.07.21, 11:58 "Branża karawaningowa" z rozrzewnieniem obserwuje takie historie na żywo na kempingach i czule wspomina swoje początki 😃 Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 08.07.21, 14:28 conena napisała: > gdyby ktoś miał kaprys zasponsorować mi i mojej rodzinie wyprawę kamperem do Sk > andynawii, stawiając mi przy tym warunek, że będę na tym wyjeździe przejmowała > się tym, że jak ja w piżamie po trawie do bagażnika dotrę, to ja się pytam grze > cznie: gdzie mam się zgłosić? > i obiecuję, że będę miała głęboko w doopie to, że "branża karawaningowa" mnie o > bserwuje. > Kto bogatemu zabroni coś i po co. Odpowiedz Link Zgłoś
moze_sprobowac_inaczej Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 10.07.21, 11:32 Deszcz popadał, pani Gosia chce do domu 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 10.07.21, 11:41 Do hotelu 😃 Ale faktycznie mają pogodowego niefarta Odpowiedz Link Zgłoś
segregatorwpaski Re: Rozenek-Majdan na campingu:D 10.07.21, 12:25 Ale te dwa młode Rożenki to coraz bardziej do taty podobne, starszy to niemal ksero Odpowiedz Link Zgłoś