kokosowy15 02.08.21, 21:35 Kto pamięta, że w innym wątku pisałem o dominującej roli mediów w sporcie? Chodziło o stroje, godziny rozgrywek, regulaminy. Teraz francuska telewizja wymusiła przesunięcie czasu meczu Polska - Francja w siatkówce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taki-sobie-nick Re: Mecz Polska - Francja 03.08.21, 01:00 Ja mogę podyskutować o dominującej roli sportu w mediach, czyli: dlaczego rozgrywki sportowe, w szczególności kopanie piłki do bramki, traktowane są jak wydarzenia rangi państwowej. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Mecz Polska - Francja 03.08.21, 02:19 A, przy okazji. Nie ruszając się z Łodzi (twój ulubiony motyw - co prawda musisz wyjść poza podwórko [sarkazm]) możesz spróbować kuchni zagranicznych. Interesują cię one czy w kółko schabowy? Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Mecz Polska - Francja 03.08.21, 10:33 Biorąc pod uwagę straty, jakie media poniosły na Euro, to nic dziwnego się nie dzieje. Mam wrażenie, że nadchodzi czas pęknięcia pewnej bańki, która została zbyt mocno napompowana. W sumie przypomina mi się to, z czym musiał się zmierzyć przemysł muzyczny na początku XXI wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Mecz Polska - Francja 04.08.21, 13:13 No i dodatkowo przegraliśmy Wielki smutek, ale jako prawdziwy kibic jestem dumny po zwycięstwie, ale wierny po porażce. Chłopaki, jestem z Wami mimo odpadnięcia! Odpowiedz Link Zgłoś