Dodaj do ulubionych

Żenady ciąg dalszy

05.08.21, 11:43
www.plotek.pl/plotek/7,154063,27413418,magdalena-stepien-nadal-kocha-jakuba-rzezniczaka.html

Wiem, że ematki lubią ten temat.
Kolejny wywiad uświadamia, że panna w głowie ma pstro.
Zamiast zająć się dzieckiem bez przerwy opowiada jaka to była wielka miłość
Obserwuj wątek
    • borsuczyca.klusek Re: Żenady ciąg dalszy 05.08.21, 12:22
      E tam ważniejszy news dzisiaj to że Zborowska urodziła 😃
      Też macie wrażenie, że te celebryckie ciąże trwają 2x dłużej niż normalnie? 🙉
      • nigdynigdynigdy84 Re: Żenady ciąg dalszy 05.08.21, 12:29
        Imię dziecka mnie powaliło
        • sophia.87 Re: Żenady ciąg dalszy 05.08.21, 12:37
          A jakie bo nie chce mi się szukać?
          • borsuczyca.klusek Re: Żenady ciąg dalszy 05.08.21, 12:40
            Nadzieja
            • tanebo001 Re: Żenady ciąg dalszy 05.08.21, 13:06
              Myślałem że Tradycja...
              • borsuczyca.klusek Re: Żenady ciąg dalszy 05.08.21, 13:07
                tanebo001 napisał:

> Myślałem że Tradycja...
                >

Też ładnie 😉
            • bei Re: Żenady ciąg dalszy 05.08.21, 13:16
              Miałam kolezankę w liceum o tym imieniu. Piękna, mądra dziewczyna, wiec bardzo dobrze kojarzę imię.
        • borsuczyca.klusek Re: Żenady ciąg dalszy 05.08.21, 12:41
          O imieniu też tu była dysputa.
          Ematka nie śpi, ematka czuwa 😣
    • ardiss1 Re: Żenady ciąg dalszy 05.08.21, 12:22
      a ja ją trochę rozumiem.
      co prawda nie znam szczegółów tej telenoweli, ale skoro została sama w 8 miesiącu ciąży to musi być jej ciężko. tym bardziej ze jak sama mówi kogo tego gościa.
      Lepiej dla niej byłoby chyba gdyby odcięła się od tego, od tych wywiadów, po co. Tylko to tak jest, ze chcesz to wyrzuć pewnie z siebie.
      No ciężka sytuacja i dla niej i dla dziecka...

A on - bez komentarza.. Bo wszystko wszystkim, ale pewne zasady moralne to jednak trzeba mieć. Kolejna panna za chwile będzie byłą...woda sodowa w głowie.
      • borsuczyca.klusek Re: Żenady ciąg dalszy 05.08.21, 12:24
        Pan już zmienił status na fejsbuku na zajęty. Zaskoczyło mnie że jeszcze ktoś w ogóle to robi 😳
        • nigdynigdynigdy84 Re: Żenady ciąg dalszy 05.08.21, 12:29
          Małolaty to wciąż robią.
          A on małolatem umysłowym jest
          • pani07 Re: Żenady ciąg dalszy 05.08.21, 12:52
            Rozumiem, kasa, bogate życie przy nim, ale za Chiny pojąć nie mogę, jak taki facet może pociągać kogoś- i niezbyt przystojny, i głupawy;
            • nigdynigdynigdy84 Re: Żenady ciąg dalszy 05.08.21, 12:59
              Jak dziewczyna ogarnięta to pozwie go o wysokie alimenty
            • heca7 Re: Żenady ciąg dalszy 05.08.21, 15:29
              To chyba Triss powiedziała- jak stanie na portfelu to wydaje się wyższy tongue_out
              Ja nie wiem jak musiałabym być biedna i głodna aby się z nim związać. A i wtedy tylko z zamkniętymi oczami i ku chwale ojczyzny tongue_out
          • ardiss1 Re: Żenady ciąg dalszy 05.08.21, 13:36
            o i tu sie zgadzam.
    • ajr27 Re: Żenady ciąg dalszy 05.08.21, 13:02
      Depresja poporodowa.
      Wiem, że to są pustaki to całe piłkarskie towarzystwo, ale w tym wypadku mi żal, zwłaszcza tego dzieciaczka, który od startu ma takie "relacje" z tatusiem
    • lauren6 Re: Żenady ciąg dalszy 05.08.21, 13:06
      > Zamiast zająć się dzieckiem

Kolejna, która wie lepiej co młode matki mają robić że swoim wolnym czasem.

Facet się zachowywał jak śmieć, porzucił kobietę w końcówce ciąży. Dziewczyna prawdopodobnie ma depresję poporodową. Choroba jest żenująca? Jedyną żenadą, którą tu widzę jest roztrząsanie cudzego nieszczęścia.
      • iuscogens Re: Żenady ciąg dalszy 05.08.21, 18:16
        A czego można się spodziewać po facecie, który zdradza każda kobietę z którą jest. Żonę zdradzał, zrobił baby na boku i długo się do niego nie przyznawał. Jak zaczęli być razem z tą kobietą, to już na początku ją zdradzał, zerwali ze sobą, wrócili i pani zaraz zaszła w ciążę, głosząc że dziecko było wyczekane i planowane (między zdradą a ciąża nie minęło nawet pół roku) a uroczy Kuba jest jej miłością na całe życie. To niestety jest żenada i to całkowicie na własne życzenie. Planowanie potomstwa z facetem który 3-4 miesiące wcześniej ja zdradził i to na początku znajomości a wcześniej zdradzał żonę???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka