edelstein Re: PiS PO jedno zło? 14.08.21, 18:51 No cóż wybór między dżuma,a cholerą,ani na jednych,ani na drugich nigdy nie głosowałam Odpowiedz Link Zgłoś
bistian Re: PiS PO jedno zło? 14.08.21, 19:00 edelstein napisała: > No cóż wybór między dżuma,a cholerą,ani na jednych,ani na drugich nigdy nie gło > sowałam Ja rozumiem, masz wybór i wybierasz, jak ze szczepionkami. Ale już nie przesadzaj z tą dżumą i cholerą. Po PiS zostają zgliszcza. Jeżeli ktoś się interesuje prawem, to doskonale sobie zdaje sprawę, że odkręcenie tego wszystkiego i błędnych decyzji, to na teraz już 20 lat ciężkiej pracy sądów. Można nie lubić PO, ale takich numerów nie odwalali. A co do Konfederacji, to oni mają taki sam poziom kadr, jak PiS, i tak samo nierealne pomysły, niestety. Ubawił mnie kiedyś Korwin, który cały czas jest za gospodarką rynkową, gdy zapytał, czemu coś jest takie drogie? W domyśle, że ktoś powinien zrobić z tym porządek. Ale on to pewno jest ZA i może mieć inne problemy, jak widać, może to współistnieć z wysoką inteligencją, ale ciężko się funkcjonuje z takim człowiekiem. Reszta się nie zbliża do jego poziomu i to już jest tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: PiS PO jedno zło? 15.08.21, 18:50 edelstein napisała: > No cóż wybór między dżuma,a cholerą,ani na jednych, Nie. To wybór między dźumą o przeziębieniem. > ani na drugich nigdy nie głosowałam Obawiam się, że w najbliższych wyborach będzie walka PiS-PO, a reszta partii nie będzie się liczyła. Odpowiedz Link Zgłoś