krambambuli 23.08.21, 13:44 Ale poważnie, ten facet jest jak strumień świeżego powietrza w zatęchłym budynku. wyborcza.pl/7,75398,27484991,frasyniuk-moge-przeprosic-za-skandaliczne-zachowanie-polskich.html#S.DT-K.C-B.1-L.1.duzy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
triss_merigold6 Re: Jestę fanę Frasyniuka 23.08.21, 13:48 Jest dziadersem, któremu wydaje się, że wciąż jest jakimś trybunem ludowym. Odpowiedz Link Zgłoś
krambambuli Re: Jestę fanę Frasyniuka 23.08.21, 17:15 Ooo, właśnie. Dokładnie to miałam na myśli, mówiąc o zatęchłym budynku. Taką zatęchłą narrację. Jeden wywiad nic specjalnie nie zmieni, ale zawsze to ulga się odświeżyć. Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: Jestę fanę Frasyniuka 23.08.21, 13:55 Osobiście jestem większym fanem Lecha Wałęsy, ale Frasyniuk zaczyna dorównywać mistrzowi Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Jestę fanę Frasyniuka 23.08.21, 17:38 Pan Frasyniuk nazwał żołnierzy Wojska Polskiego śmieciami i watahą psów. Można i tak, ale myślałam, że PO chce jednak odsunąć PiS od władzy, a połowę narodu wziąć głodem nie wpuszczając do sklepów, a tu taka rejterada. Odpowiedz Link Zgłoś