manon.lescaut4 Re: Charlie Watts 😢 24.08.21, 20:12 Jak Rolling Stonesi zaczynaja umierać, to znaczy, ze jest naprawdę złe Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Charlie Watts 😢 24.08.21, 19:27 www.youtube.com/watch?v=Zl3M5K2FIbo It's a sorrow, Charlie( Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Charlie Watts 😢 24.08.21, 19:41 No właśnie czytam A wydawało się, że Stoensi są wieczni... Absolutna klasyka rock and rolla. "Wild, wild horses We'll ride them some day" Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: Charlie Watts 😢 24.08.21, 20:05 Wątek "pies mi odchodzi" - 17 wpisów w pół godziny, rozbudowane wypowiedzi. Wątek "Charlie Watts" - 8 wpisów w godzinę, same emotki albo "smutna wiadomość" Odpowiedz Link Zgłoś
szare_kolory Re: Charlie Watts 😢 24.08.21, 21:06 Ale widzisz różnicę tych sytuacji? Czy tak sobie tylko pier.dolisz bez sensu? Odpowiedz Link Zgłoś
manon.lescaut4 Re: Charlie Watts 😢 24.08.21, 21:11 Oczywiście, ze sobie tak tylko pierdoli, za to mu płaca. Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: Charlie Watts 😢 24.08.21, 21:49 "Ale widzisz różnicę tych sytuacji? Czy tak sobie tylko pier.dolisz bez sensu?" Wiem wiem, "to zupełnie inna sytuacja" i "nie wolno porównywać". Jeśli jednak ośmielimy się porównać, wychodzi na to, ze w sytuacji pożegnania anonimowy pies jest cztery razy bardziej angażujący niż wybitny perkusista, jeśli chodzi o samą liczbę wpisów w czasie, a jeśli uwzględnimy złożoność wypowiedzi, jakieś 10 razy bardziej angażujący. Takie są fakty. Spróbuj podejść optymistycznie - przynajmniej pies został godnie pożegnany. Wulgaryzmy w wątku pogrzebowym są zupełnie nie na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
szare_kolory Re: Charlie Watts 😢 24.08.21, 22:38 tiszantul napisała: > Wulgaryzmy w wątku pogrzebowym są zupełnie nie na miejscu Mądrego to aż miło posłuchać. Słowom arbitra elegancji zawsze warto poświęcić uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
lella_two Re: Charlie Watts 😢 24.08.21, 20:20 Wielka strata, trudno to przyjąć do wiadomości. Pomalowałeś mi ten dzień na czarno, Charlie. Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: Charlie Watts 😢 24.08.21, 20:21 Jaka jest Wasza ulubiona piosenka i płyta Rolling Stonesow? Co natomiast byście polecili osobie, która nie zna kunsztu Charlie Wattsa, a chciałaby się zapoznać? Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: Charlie Watts 😢 24.08.21, 21:52 No, nie mówcie mi, ze nie znacie żadnej piosenki. Na pewno macie jakąś ulubioną. Pytanie o Wattsa uchylamy jako za trudne, przyjmijmy, ze po prostu był pozbawionym indywidualności trybikiem we wspaniałej maszynie The Rolling Stones, to wystarczy, by przejść do historii Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Charlie Watts 😢 24.08.21, 20:29 The Rolling Stones – Little Red Rooster (1964) [;High Quality Sound, Subtitled]; Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Charlie Watts 😢 24.08.21, 22:44 Wątek rozłazi się oczywiście na wydłubane z odbytu poboczności, zamiast wspomnieć muzykę, której jedynie marginesem jest obyczajowa otoczka. Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: Charlie Watts 😢 24.08.21, 22:51 Dokładnie o to samo apelowałem. Przypomnienie jednej piosenki to znacznie więcej niż zdawkowe "co za smutna wiadomość". Tymczasem fani The Rolling Stones wolą wstawić kilka emotek. Tajemnicza sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Charlie Watts 😢 24.08.21, 22:47 A to tak, luźno związane ... . Easy Rider ~ "Indians" Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: Charlie Watts 😢 25.08.21, 18:07 Hehehe, zaczęło się i skończyło na wklejaniu emotek oraz "smutna wiadomość", nikt z żałobników nie był w stanie podać ani jednej ulubionej płyty Rolling Stones. Cała prawda o forumowych pożegnaniach. Watts szybko pożegnany i zapomniany, tymczasem wątek pożegnaniowy anonimowego psa hula w najlepsze już drugi dzień Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Charlie Watts 😢 25.08.21, 20:03 naprawdę nie umiałeś sobie tego sam znaleźć i trzeba ci tu specjalnie wkleić? The Rolling Stones - Sympathy For The Devil (Live) - OFFICIAL Odpowiedz Link Zgłoś