21mada 30.08.21, 23:07 Czy świecenie rowkiem w pracy to molestowanie czy nie? Zawsze kiedy mowa o molestowaniu mężczyzn to zaczynają się śmichy-chichy no bo przecież to niemożliwe (tak jak twierdzenie że "nie można zgwałcić prostytutki"). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borsuczyca.klusek Re: A szczucie cycem 30.08.21, 23:30 Ktoś cię szczuje cycem w pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
annabernadeta Re: A szczucie cycem 31.08.21, 00:14 Az mi sie jeden tatus, z placu zabaw, przypomnial. Szczul rowkiem hydraulika, fuujj. To juz nawet nie byl rowek a cale gole dupsko. Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: A szczucie cycem 31.08.21, 00:20 Gruba z księgowości kupiła nową kieckę z dekoltem? Mnie w pracy szczuł ostatnio rowek tzw. uśmiech hydraulika. Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: A szczucie cycem 31.08.21, 00:30 A mnie umiesnione, opalone lydki kolegi w casual Friday. Moge zglosic do HR? Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: A szczucie cycem 31.08.21, 00:27 A praca to gdzie? W biurze szkole,nie wypada Roznosząc piwo ma Oktoberfest jak najbardziej Formuła taka i dresskod Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: A szczucie cycem 31.08.21, 00:37 Adam, idz na piwo z januszkiem, padalcem, rysiem& co I ponarzekajcie na te zue kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś