Dodaj do ulubionych

Agata Kulesza

01.09.21, 11:35
Odmieniona Agata Kulesza. Jestem jej fanką, wygląda świetnie i tragicznie jednocześnie, naprawdę nie wiem który wariant wybrać. Świetnie - bo nowy kolor, młodziej, świeżo, tragicznie - bo to aktorka która ma fantastyczne role w dorobku i myślałam, że kto jak kto, ale Agata kocha swoją wyrazistą twarz i charakterystyczne zmęczenie. A co wy myślicie drogie współfanki?
www.pudelek.pl/agata-kulesza-rozdaje-autografy-i-pozuje-do-zdjec-z-fanami-przed-studio-dzien-dobry-tvn-zdjecia-6677500228467520a
Obserwuj wątek
    • ajaksiowa Re: Agata Kulesza 01.09.21, 11:38
      Ale o co chodzi?o to że ma dobry makijaż?
    • kk345 Re: Agata Kulesza 01.09.21, 11:40
      Makijaż plus chyba nieco ostrzykniete czoło?
      • barbibarbi Re: Agata Kulesza 01.09.21, 14:57
        plus chyba jakieś minimalne nici z boków twarzy, bo owal troszkę poszedł w górę. Ale w jej przypadku to akurat świetne zmiany, wcześniej wygadała na znacznie starszą niż jest, a teraz idzie drogą odwrócenia procesów starzenia a nie drogą przerabiania się na kogoś innego.
        • biala_ladecka Re: Agata Kulesza 01.09.21, 19:37
          Przytyła i twarz jej się wypełniła. Fajnie wygląda, świeżo. Zmiana na duży plus.
    • fornita111 Re: Agata Kulesza 01.09.21, 11:41
      Mysle, ze oprocz tego, ze jest aktorka, jest tez czlowiekiem. Ma chyba lepszy okres w zyciu, wyglada dzieki temu ladniej i co... ma sie specjalnie oszpecac, zeby utrzymac wizerunek, do ktorego sie ludzie przyzwyczaili? Wg mnie ta kobieta po prostu troche przytyla i troche odzyla psychicznie, nic poza kolorem wlosow tam nie bylo robione. Ale dopuszczam mozliwosc, ze sie nie znam i sie myle wink
      • grey_delphinum Re: Agata Kulesza 01.09.21, 11:43
        Straciła charakterystyczny rys, szkoda.
        • konsta-is-me Re: Agata Kulesza 01.09.21, 13:41
          Szkoda dla ciebie, ale dobrze dla niej, bo rzeczywiście każdy aktor jest też człowiekiem a nie tylko marionetka.
        • aandzia43 Re: Agata Kulesza 01.09.21, 14:55
          Nie straciła żadnego charakterystycznego rysu, ta sama baba i ta sama mimika. Nadmiar zmarszczek nie robi "rysu", o charakterze twarzy stanowi ułożenie bruzd, załamań, kątów, płaszczyzn - jakość nie ilość.
          • nuclearwinter Re: Agata Kulesza 01.09.21, 15:51
            No właśnie, nic nie straciła, przecież cały czas widać, że ma swoją charakterystyczną twarz. Ludzi chyba boli, że aktorka tej miary co Kulesza "zniżyła się" do czegoś takiego jak poprawa urody, bo powinna obnosić swoje zmarszczki i bruzdy z dumą a nie się poprawiać jak jakaś Siwiec.
            • aandzia43 Re: Agata Kulesza 01.09.21, 17:07
              Nie tyle ludzi boli co upierdliwe mendy szukają żeru.
              • misiamama Re: Agata Kulesza 01.09.21, 19:11
                Cóż, Zima ma rację - ta dzisiejsza młodzież, za grosz szacunku do farbowanych włosów wink
      • lella_two Re: Agata Kulesza 01.09.21, 17:59
        fornita111 napisała:

> Wg mnie ta kobieta
        > po prostu troche przytyla i troche odzyla psychicznie, nic poza kolorem wlosow
        > tam nie bylo robione. Ale dopuszczam mozliwosc, ze sie nie znam i sie myle wink

Mnie też się tak wydaje, bo także na sylwetce straciła kanty. Bardzo na plus, a aktorką jest tak dobrą, że zagra jędzę także z tymi warunkami😎.
    • lauren6 Re: Agata Kulesza 01.09.21, 11:44
      Jak to ematki piszą, przeszła remont generalny.
    • gaskama Re: Agata Kulesza 01.09.21, 11:44
      Ale o co chodzi? To piękna kobieta. Zawsze była piękna, tyle że zwykle gra role kobiet, po których życie się przejechało. Wygląda na wypoczętą, dobrze umalowaną. I może ciut przytyla. Jeśli cokolwiek zrobila, to chciałabym znać jej klinikę.
      • nuclearwinter Re: Agata Kulesza 01.09.21, 12:02
        Ja też, takie zmiany bardzo mi się podobają, wygląda jak ona sama, tylko po długich, relaksujących wakacjach.
        • gaga-sie Re: Agata Kulesza 01.09.21, 19:25
          Super wygląda! I mam nadzieję, że czuje się tak jak wygląda.
    • hummorek Re: Agata Kulesza 01.09.21, 11:44
      A ja myślę, że super wygląda.
    • nuclearwinter Re: Agata Kulesza 01.09.21, 11:47
      Dla mnie wygląda super, mimika zachowana, bez trudu ją rozpoznałam, nie ma czego się czepiać. Chyba nie przestanie być świetną aktorką tylko dlatego, że wygląda na bardziej wypoczętą i zrelaksowaną, do roli na pewno się ją uda ucharakteryzować, jak będzie potrzeba.
    • angazetka Re: Agata Kulesza 01.09.21, 11:49
      Klikałam w link z lękiem, bo kocham Kuleszę. Ale nie, jest ślicznie i to nadal ona.
    • konsta-is-me Re: Agata Kulesza 01.09.21, 12:00
      Ale w czym problem?
      Przytyła chyba trochę i super bo była za chuda
      Od razu wygląda lepiej, bardziej pozytywnie.
      Twarz ma zmęczona nie bez powodu, to ciężkie życie wypisane na twarzy...
      Chyba dobrze, że odżyła trochę , niech się wreszcie trochę pocieszy życiem ?
    • misiamama Re: Agata Kulesza 01.09.21, 12:04
      hmm, owszem przytyła (tylko stwierdzam fakt, żadnej oceny), ale twarz ma ewidentnie zrobioną. Zrobioną nieźle, tyle że ona zarzekała się, że twarzą pracuje i nie pozwoli sobie na żadne zmiany. Wygląda dobrze, ale dla mnie to jednak zaskoczenie - że presja młodego wyglądu podziałała nawet na Agatę.
      • aandzia43 Re: Agata Kulesza 01.09.21, 14:51
        A właściwie to o ci chodzi, cos chcesz nam powiedzieć, coś zasugerować, może masz jakiś problem z A.K.? Agata ma tę samą twarz, tę samą mimikę, jak najbardziej nie pozwoliła sobie na żadne zmiany i może nią dalej pracować wink
        • gaskama Re: Agata Kulesza 01.09.21, 14:52
          👍
      • magdallenac Re: Agata Kulesza 01.09.21, 15:29
        Powiedz dokładnie co ma zrobione, przyglądam się pod każdym możliwym kątem i nic nie widzę. Nawet odrobiny botoksu. Ma dobry makijaż i jest wyspana.
        • lauren6 Re: Agata Kulesza 01.09.21, 15:33
          Ma zrobioną wolumetrię, ostrzyknięte czoło. Porównaj sobie ze zdjęciem z 2020:
          www.pomponik.pl/plotki/newsamp-agata-kulesza-zaskoczona-byly-maz-wlasnie-zareczyl-sie-z-art,nId,4867009
          • magdallenac Re: Agata Kulesza 01.09.21, 15:43
            Ok, nie widziałam stanu wyjściowego. W takim razie ogromne brawa dla lekarza, który się nią zajmuje- nie zmienia rysów twarzy, a odejmuje dobre 10 lat.
            • afro.ninja Re: Agata Kulesza 01.09.21, 16:59
              Zmienia, zmienia.
      • hanusinamama Re: Agata Kulesza 01.09.21, 15:45
        Ale widać ta zmiana pozwala nadal na pracę twarzą. Nie jest woskową figurą, oczy jej sie marszczą, jak najbardziej mimika żywa.
    • aguha Re: Agata Kulesza 01.09.21, 12:06
      Bardzo lubię Agatę Kuleszę. Wcześniej miałam wrażenie, że jest bardziej umęczona, a nie zmęczona. Teraz wygląda świetnie. O ile większości gwiazd po przeróbkach nie jestem w stanie rozróżnić, to tutaj nie ma takiego problemu.
    • gdanskamarylka Re: Agata Kulesza 01.09.21, 12:07
      Może lubić, może chcieć zmiany, może wszystko smile I tak błyszczy na tle ostrzykniętych koleżanek po fachu.
    • primula.alpicola Re: Agata Kulesza 01.09.21, 12:10
      Przytyła trochę, rozjaśniła włosy, no i przede wszystkim- uśmiecha się, czyli odżyła psychicznie po rozwodzie.
      Na twarzy nie widzę jakichś poważnych ingerencji (na pewno była jakaś rewitalizacja), Ty widzisz?
    • piekna_remedios4 Re: Agata Kulesza 01.09.21, 12:12
      e tam! dobrze wygląda. Może troszkę przytyła, może troszkę się wypełniła, ale nie straciła rysów i mimiki. Ostatnimi czasy wyglądała źle, na zmęczoną i chorą.
      Ale - czy ona ma licówki tylko na górnych jedynkach?
      • misiamama Re: Agata Kulesza 01.09.21, 12:51
        no tak ale poniewaz ja lubie nie chcialam tego dotykac smile
        • damartyn Re: Agata Kulesza 01.09.21, 13:36
          Fajna babka i fajna aktorka. Zauważyłam ją po raz pierwszy w takim filmie "Moje pieczone kurczaki" i pomyślałam, ze powinna sobie poprawić te jedynki, bo ją trochę szpecą, a dla aktorki wygląd jednak ma znaczenie, i to się w bardzo niedługim czasie stało.
          Bardzo lubię jej wszystkie role.
    • jolie Re: Agata Kulesza 01.09.21, 12:19
      Bardzo ją lubię i pewnie dlatego inaczej oceniam. Zrobiła, co zrobiła, może tego potrzebowała po relacji z tym dziwnym mężem - ciężko mi uwierzyć, że on był obiektem psychicznej przemocy z jej strony, a coś takiego opowiadał w mediach. Moim zdaniem przed przeróbkami i teraz i tak wiek widać po niej bardzo, ma chyba taki typ rysów twarzy. Nie widziałam jej jeszcze w żadnej nowej produkcji po tej przemianie, może to w ogóle nie zaszkodzi ekspresji. Twarz ewidentnie jest inna i to nie tylko imo kwestia przytycia.
    • india-mia21 Re: Agata Kulesza 01.09.21, 12:25
      Wg mnie wygląda prześlicznie
    • spanish_fly Re: Agata Kulesza 01.09.21, 12:55
      Wygląda jakby rzuciła palenie.
      • gaskama Re: Agata Kulesza 01.09.21, 13:00
        Właśnie! Może udało jej się.
        No i mam wrażenie, że fotograf był łaskawy, a bardziej grafik. Użył filtrów. Jak się powiekszy zdjęcia, to widać niedoskonałości skóry. Moim zdaniem wygląda pięknie. Ale ja przy Kuleszy nie jestem obiektywna.
    • gryzelda71 Re: Agata Kulesza 01.09.21, 12:59
      Jedyne do czego mogę się przyczepić, to zbyt biale jedynki
      No chyba, że w planie dalsze licówki.
      • gaskama Re: Agata Kulesza 01.09.21, 13:02
        Albo ma koronki i z wiekiem reszta zębów trochę pożółkła. Ja mam koronę. Zrobiona ponad 10 lat temu i jest teraz delikatnie bielsza od reszty zebow.
        • gryzelda71 Re: Agata Kulesza 01.09.21, 13:07
          To można na jednej wizycie poprawić. Ale się nie czepiam fajnie wygląda, nie na styraną życiem.
      • waleria_s Re: Agata Kulesza 01.09.21, 14:56
        Może robi stopniowo i dalsze zęby poprawi na kolejnej wizycie.
    • aniani7 Re: Agata Kulesza 01.09.21, 13:05
      A ja uwazam, ze ma prawo wygladac tak, jak chce i nic nikomu do tego. Akurat to bardzo madra babka i raczej nie zrobi z siebie glonojada, ale jezeli mozg jiz jej w przyszlosci nie bedzie tak funkcjonowal i jednak zrobi, to nadal jest to tylko jej sprawa.
    • mid.week Re: Agata Kulesza 01.09.21, 13:09
      Ona przede wszystkim porządnie przytyła więc trudno żeby jej się twarz nie zmieniła. Ma nie jeść, bo fani ją lubią jak jest charakterystyczne chuda?
    • marcelinasok Re: Agata Kulesza 01.09.21, 13:13
      Jest nie do poznania.
      • gaskama Re: Agata Kulesza 01.09.21, 13:15
        A u okulisty byłaś?
        • marcelinasok Re: Agata Kulesza 01.09.21, 17:51
          A ty u psychiatry?
          • gaga-sie Re: Agata Kulesza 01.09.21, 19:29
            Ić stont.....
    • joaaa83 Re: Agata Kulesza 01.09.21, 13:22
      Moim zdaniem przytyła i zrobiła korektę nosa i dlatego wydaje się być taka odmieniona. Chyba, że to takie konturowanie na tym nosie.
      • gaskama Re: Agata Kulesza 01.09.21, 13:30
        Eeee ... nie, nie zrobiła korekty nosa.
        • alpepe Re: Agata Kulesza 01.09.21, 17:47
          wygląda, jakby zrobiła.
    • hanusinamama Re: Agata Kulesza 01.09.21, 13:25
      Ona czasmai nie przytyła? Bo moze cos tam sobie ostrzykneła ale ma pełniejszą buzie i po figurze widać ze przytyła.
      • skat_0 Re: Agata Kulesza 01.09.21, 14:08
        Przytyla i tyle, ale bardzo dobrze wygląda, a na pewno lepiej niz jej koleżanka z klasy Małgorzata Kożuchowska
        • gaskama Re: Agata Kulesza 01.09.21, 14:23
          No bo ona jest też z natury ładniejsza od Kożuchowskiej. Ma to coś, ten błysk.
        • hanusinamama Re: Agata Kulesza 01.09.21, 15:47
          NO tu nie ma o czym dyskutować. Kozuchowska wygląda sztucznie..ale tez musi chałturzyć w avonach i innych takich bo dupa z niej a nie aktorka.
          Kulesza wygląda bardzo dobrze.
          • gaga-sie Re: Agata Kulesza 01.09.21, 19:30
            I na dodatek przyjaźni się z Nosowską. Obie fajne babki, z nimi napiłabym się winawink
    • megwhite25 Re: Agata Kulesza 01.09.21, 14:40
      Wygląda dobrze , świeżo. Widać ma dobry nastrój.
      W tym wywiadzie powiedziała że miała pierwszy raz fajne wakacje od dłuższego czasu. To nadal ona.
      Nie wygląda karykaturalnie jak to często bywa.
      • aqua48 Re: Agata Kulesza 01.09.21, 17:26
        Widać. że zaczęła się wysypiać i przytyła, dlatego straciła te swoje charakterystyczne trupio wystające kości policzkowe i ostry nos. Moim zdaniem rewelacja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka