Dodaj do ulubionych

Wulkan - pytania

01.09.21, 14:45
Chodzi oczywiście o ten badziewny dziennik elektroniczny, z którym miałam dziś wątpliwą przyjemność się zapoznac.

Pytanie dotyczy aplikacji mobilnej. Warto? Opinie ma średnie, ale przyzwyczaiłam się już do apki z dziennikiem elektron., (wcześniej librus).
Obserwuj wątek
    • grey_delphinum Re: Wulkan - pytania 01.09.21, 14:48
      I jeszcze mam pyt. dotyczące poczty: gdzie jest menu z nazwiskami nauczycieli? Nie umiem znaleźć ogólnej bazy, widzę tylko możliwość wpisywania adresata z ręki.
      • 3fanta Re: Wulkan - pytania 01.09.21, 18:05
        W Librusie mobilnym wiadomości od nauczycieli są płatne tzn trzeba ten pakiet mobilny opłacić?W Vulcanie były za free.A unas to właśnie na Librus zamienili i nie wiem po co
        • grey_delphinum Re: Wulkan - pytania 01.09.21, 18:17
          Nie płaciłam za wiadomości, wszystko bylo za darmo.
          A możesz przy okazji odp na moje pyt? Będę wdzięczna.
          • grey_delphinum Re: Wulkan - pytania 01.09.21, 18:31
            Naprawdę szkoła mojego syna jest jedyną mającą ten dziennik?

• oliemi_as Re: Wulkan - pytania 01.09.21, 18:50
        Wciskasz na + ( nową wiadomość) a dalej przy opcji do jest ikonka ludzika z plusem. Gdy wciśniesz rozwija się lista nazwisk. Mówię o aplikacji.
      • oliemi_as Re: Wulkan - pytania 01.09.21, 18:52
        Jeśli często korzystasz z dziennika na telefonie to warto. Vulcan przez stronę na telefonie jest koszmarem.
      • asia_i_p Re: Wulkan - pytania 01.09.21, 19:28
        Nowa wiadomość, otwiera ci się okno, a tam na górze jest przycisk dodaj/zmień adresata.
    • asia_i_p Re: Wulkan - pytania 01.09.21, 19:23
      Uczniowska warto, ale podobno nie ta producenta, tylko ta druga. Rodzicielska nie wiem, nauczycielska nie jest zaktualizowana i nie działa.
      • grey_delphinum Re: Wulkan - pytania 01.09.21, 19:44
        Jaka druga???
        Napisz proszę dokładniej lub podaj link, bo nie wiem, która apkę masz na myśli.
        • ela.dzi Re: Wulkan - pytania 01.09.21, 21:55
          Nie wiem, o której pisze Asia, ja korzystam z 'Dzienniczek Vulcan'.
          • grey_delphinum Re: Wulkan - pytania 01.09.21, 22:20
            Ok, dziękuję, popatrzę.
            • bulzemba Re: Wulkan - pytania 02.09.21, 06:42
              Moja młoda ma taki z ikonką z uproszczonym rysunkiem wulkanu.

Ja mam dzienniczek wulkan.

Szczerze? Przy przesiadce z librusa dostawałam piany, bo wszystko na opak. Teraz na telefonie mam apkę bo istotnie wersja komputerowa w tel robi się nieczytelna.
              • bulzemba Re: Wulkan - pytania 02.09.21, 06:48
                Klękajcie narody! Dopiero 2.09 a dziennik już zauważył że dziecko jest w kolejnej klasie! I już jest wpisany plan (pewnie i tak krótkoterminowy ale jednak)!

W zeszłym roku ze dwa tygodnie to trwało!
    • ela.dzi Re: Wulkan - pytania 01.09.21, 21:51
      Apka lepsza niż wersja w przeglądarce.
    • iwoniaw Re: Wulkan - pytania 02.09.21, 07:00
      Warto, bo przecież nie będziesz się logować co chwilę na stronie. Poza tym coś tam naprawiają, parę lat temu był gorszy 😉

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka