Dodaj do ulubionych

Prośba o ocenę butów

04.09.21, 09:43
marshallshoes.eu/pl/wiosnalato-21/853-tutu-latte.html
Szukam do codziennych ciuchów,
często dżinsy ( zazwyczaj boyfriendy, mum dżins, klasyczne levisy czasem) i t shirty lub swetry . Pasowałyby? W ogóle co myślicie?
Obserwuj wątek
    • kk345 Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 09:59
      Osobiście szukałabym bardziej sztybletow niż kowbojek, ale ja nie znoszę kowbojek
      • extereso Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 10:07
        Dzięki przeglądam ale żadne jakoś nie mogą wpaść mi w oko.
      • ulla_cebulla Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 11:01
        Nie cierpię sztybletów, uwielbiam kowboje. Ale muszą mieć szeroką cholewę i odpowiednią wysokość. Niestety obecnie praktycznie nie do zdobycia.
        • kk345 Re: Prośba o ocenę butów 05.09.21, 18:56
          Jeszcze nie widziałam kowbojek, które wyglądałyby gustownie...
    • scarlett74 Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 10:01
      Sorry, nie obraź się, ale one są po prostu brzydkie, a kolor taki bezpłciowy😉. No chyba , ze kochasz wszelkie wariacje nt kowbojek
      • homohominilupus Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 10:03
        Całkiem.ladne wg mnie tylko dosyć panciowate. A pancie nie noszą boyfriendow czy tam tshirtow
      • extereso Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 10:04
        Nie nie miałam dotad kowbojek.
        • bylam.stara.mostowiakowa Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 10:06
          Moim zdaniem brzydki kolor, fason może być.
          • extereso Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 10:10
            Moim też kolor coś nie taki. Trudno coś znaleźć. Na razie nosze glownie skórzane trampki, się szukam czego innego. Całe lata kupowałam buty do sukienek, których mam pełno, w różnych odsłonach i co? I tak noszę dżinsy 85 procent. Więc teraz już świadomie szukam do dżinsów.
        • lauren6 Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 10:14
          Ja lubię kowbojki. Takie zboczenie. Kolor będzie pasował do wszelkich beż, brązów, jesiennych stylizacji.

Jakbym zachorowała na te buty to bym je wzięła.
          • extereso Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 10:18
            Muszę granaty, inne odcienie niebieskiego, fuksje, czasem zieleń, często czerwień i fiolet. Chyba niezbyt ten kolor pasuje.
            • 21mada Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 11:18
              No właśnie ten kolor pasuje najlepiej do błękitu i fioletu. Wszystkie klasyczne dżinsowe stylizacje to blue jeans i naturalne skórzane buty/pasek/torba.
              Jeśli beżem zastąpisz czerń we wszystkich zimowych stylizacjach to od razu zyskasz styl i klasę jakich brakuje paniom noszącym czarne kurtki, czarne buty i czarne torebki (taka bieda-stylizacja).
              • waleria_s Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 21:23
                Lubię beż, ale bierz pod uwagę jedno. Nasza zima to jest bardziej nieustająca jesień. Z pluchą, błotem i takimi urokami. Beż jest na taką pogodę bardzo niepraktycznym kolorem.
        • magdallenac Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 15:13
          Kocham kowbojki i gorąco polecam smile
    • lauren6 Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 10:05
      Fajne
    • alpepe Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 10:05
      Nie.
      • extereso Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 10:11
        Dzięki. Muszę bardziej przyłożyć się do szukania. Jeśli macie coś fajnego, będę wdzięczna za trop.
    • elenelda Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 11:10
      Popatrz na sztyblety Vagabond.
      • extereso Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 12:57
        Dzięki są fajne tylko nie chce czarnych
    • 21mada Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 11:11
      Fajne. Plus że nie czarne jakie nosi 99% ulicy.
      Beż też jest kolorem neutralnym i pasuje do wszystkiego, zwłaszcza do niebieskich dżinsów.
    • szmytka1 Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 11:17
      nie, myślę, że kowbojki to najwyżej do trumny jak mi kupią i założą, a te do tego mają taki nijaki kolor. Nie piszę złośliwie, po prostu moja opinia.
      • 21mada Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 11:19
        > mają taki nijaki kolor
        To się nazywa "neutralny" i jest zaletą.
      • pasquda77 Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 11:20
        Jestem na nie
    • annpierle Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 11:25
      za mna ten kolor chodzi od dwoch lat, w roznych odcieniach, i kupilam sobie (bez sensu) trzy pary butow. Wiec ja pozwole sie kolorem zachwycic.
      Co do fasonu - do dzinsow jest ok, moim zdaniem, trzeba tylko przymierzyc, czy ten czubek palcow Ci nie sciska za bardzo.
      • annpierle Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 11:28
        dopowiem: chyba wolalabym nizszy obcas.
    • annpierle Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 11:33
      https://www.carrepointu.com/image/medias/public/articles/rose-metal/h0603i-fraissines/brun/rose-metal-h0603i-fraissines-brun-9120601-1.jpg?p=article_image_main
      takie
      • lot_w_kosmos Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 11:42
        Nie. Rozplaszczone i czubiaste.
      • nuclearwinter Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 11:43
        Ładne, ale właśnie lepiej by wyglądały na wyższym obcasie. Taki gruby 5-6 cm jest bardzo wygodny.
        • gaga-sie Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 16:30
          W Rylko są.
      • fitfood1664 Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 14:18
        paskudny fason, kolor też ni to ni sio
    • koko8 Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 11:36
      Kup, są super.
    • nuclearwinter Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 11:37
      Całkiem fajne, kolor też ciekawy, choć wolałabym trochę cieplejszy odcień. Jedna rzecz mi się w nich nie podoba - mają zadarte do góry czubki, a jakoś mam awersję do tego. Poza tym zgrabne buty.
      • fitfood1664 Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 14:26
        takie buty mają zazwyczaj bardzo twardą podeszwę, czubki muszą być zadarte
        • nuclearwinter Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 14:51
          No ale nie muszą, miewam buty na twardej podeszwie i żadne nie mają zadartych czubków.
    • lot_w_kosmos Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 11:41
      Ładne. Mogłabym nosić.
    • bergamotka77 Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 11:42
      Bardzo fajne botki. Ja kocham botki, wszelakie.
    • kasiaabing Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 12:31
      Podepnę się.
      Jak Wam się widzą takie?
      • extereso Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 12:51
        To całkiem nie mój styl. Ale jak widzisz mam problemy z oceną
      • kosmos_pierzasty Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 13:12
        Nie.
      • fitfood1664 Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 14:17
        nie, nie , nie, to nie to samo
        • kk345 Re: Prośba o ocenę butów 05.09.21, 21:23
          Ona nie twierdzi, ze to to samo... pyta o zdanie na temat innych butów
      • magdallenac Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 15:10
        Jestem absolutnie na nie.
      • mama-ola Re: Prośba o ocenę butów 05.09.21, 00:05
        Kasiaabing - mnie się bardzo te buty podobają.
      • ursydia Re: Prośba o ocenę butów 05.09.21, 12:10
        Ja jestem absolutnie na tak!
      • 35wcieniu Re: Prośba o ocenę butów 05.09.21, 14:22
        Najlepsze z tych wszystkich dotychczas pokazanych, chociaż nie mój styl.
      • majenkir Re: Prośba o ocenę butów 05.09.21, 14:47
        Imo lepsze od tych tytułowych.
      • kk345 Re: Prośba o ocenę butów 05.09.21, 21:23
        Podobają mi się
    • thank_you Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 13:05
      Problem tych butów jest taki, ze wyglądają tandetnie, jakby były z ekoskory. Moze na żywo prezentują sie inaczej.
      • fitfood1664 Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 14:18
        to twoje zdanie, ja tam nic takiego nie widzę
        • thank_you Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 16:14
          Kurde, myślałam, ze wypowiadam sie w twoim imieniu. Dobrze, ze wyjaśniłaś, ze to moje zdanie, myśle, ze nikt by na to nie wpadł.
          • fitfood1664 Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 19:44
            piszesz że problem butów jest taki, nie, problem tych butów nie jest taki, to jest twój problem
            • thank_you Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 19:56
              Po prostu masz inny poziom wrażliwości na tandetę. smile
              • fitfood1664 Re: Prośba o ocenę butów 05.09.21, 17:36
                nie, to tylko ty masz xujowy gust
                • thank_you Re: Prośba o ocenę butów 05.09.21, 17:37
                  Nie mam. smile
                  • fitfood1664 Re: Prośba o ocenę butów 05.09.21, 21:09
                    ale na butach to ty się nie znasz, bo to nie są kowbojki tylko botki kotku
                    • thank_you Re: Prośba o ocenę butów 05.09.21, 21:22
                      Lojezu, a gdzie napisałam, ze to kowbojki? Próbujesz sie strasznie nieudolnie doj...
                      nie szkoda ci czasu?
      • magdallenac Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 15:11
        O! Właśnie coś mi w tej skórze nie pasowało. Rzeczywiście trochę trąci ekoskórą.
        • thank_you Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 16:16
          No tak, bo to nie o kształt czy typ chodzi - mam takich kilka, ale te na zdjęcie wyglądają jakby były sztuczne, sztywne, takie mało szlachetne. Może na żywo inaczej - nie wiem, nie znam tej firmy.
          • thank_you Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 16:17
            No i ja nie lubię "ładnych" kowbojek - dla mnie kowbojki to taki typ obuwia, który musi być lekko "ściorany", choćby od nowości. Tutaj nie wyobrażam sobie tego. smile
            • waleria_s Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 21:26
              Mnie kowbojki za to podobają się tylko zamszowe. Widziałam ostatnio cudne w tkmaxx, taki jasny beż, świetne wykonanie, ale ten zamsz brudziłby się nieziemsko i darowałam sobie zakup.
              • nuclearwinter Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 22:03
                Ja impregnuję zamszowe buty i od czasu do czasu czyszczę specjalnym środkiem do zamszu. Wbrew pozorom on nie jest aż tak kłopotliwy w użytkowaniu.
              • thank_you Re: Prośba o ocenę butów 05.09.21, 00:02
                Kup Nanoprotector - moje wszystkie zamszowe buty wyglądają jak nowe, tylko trzeba o nie dbać, czyli impregnować wielokrotnie i je czyścić.
            • fitfood1664 Re: Prośba o ocenę butów 05.09.21, 17:39
              Czyli kochasz sztucznie postarzoną tandetę, brawo, super gust. Prawdziwe kowbojki wyglądają jak nowe, kiedy są nowe. Pewnie za PRLu kochałaś się w dekatyzowanych szmatach.
              • thank_you Re: Prośba o ocenę butów 05.09.21, 17:48
                Nie zrozumiałaś - nihil novi.
                • fitfood1664 Re: Prośba o ocenę butów 05.09.21, 20:48
                  och, jakież to subtelne i skomplikowane co piszesz, tylko wtajemniczeni mogą ogarnąć big_grin big_grin big_grin
                  sztucznie postarzane przedmioty to kicz do kwadratu, tylko naturalna patyna jest elegancka
              • magdallenac Re: Prośba o ocenę butów 05.09.21, 18:01
                Wejdz sobie na frye.com- (wszystkie moje ulubione kowbojki sa od nich)i zobacz na te “sztucznie postarzana tandete” W zyciu nie kupilabym pieknych, nieskazitelnych, blyszczacych butow kowbojskich.
                • thank_you Re: Prośba o ocenę butów 05.09.21, 18:12
                  Daj spokój, rozmowa z kimś takim to jak ze ślepym o kolorach - niby można, ale po co? wink
                • interstate95 Re: Prośba o ocenę butów 05.09.21, 20:13

" - Ty cholero, ty - rzuciła się na Idę matka Jarka i Marka - Ja cię na milicję podam! Ja cię zniszczę! (...) - Ja się nie dam! Ja nie pozwolę! Podam cię do sądu za zniszczenie mienia!" ( Ida Sierpniowa)

Ty cholero, ty - rzuciła się na magdallenac interstate - Ja cię na milicję zapodam i tak dalej!
                  Oraz podam się do sądu za zniszczenie i tak już nadwerężonej wątkiem mojej słabej silnej woli, ot co!
                  Po co ja na tę stronę przez ciebie podaną wchodziłam, choleeeraaaa jasna : ))
                  To znaczy tę frye z butami, bo na frye.com mi się jakieś elektroniczne ustrojstwa wyświetlały.
                  Właśnie mdleję z pożądania przy co drugich kowbojskich butach, a do tego okazało się ( dziewczyno, kocham cię i to oficjalne) że jedne są idealną kopią moich opłakiwanych zniszczonych, których po 15 latach dostać nie sposób, bo już tego modelu nie robią.
                  A tu proszę, robią. I to jak robią <3 I to w wersji i krótkiej i długiej.

Na razie obciążam twoje sumienie rychłymi planami wydania 796 dolców oraz ciśnieniem które skoczyło mi z radości pod korek tak, że moje policzki przybrały barwy wojenne.
                  A niech cię diabli! smile) Miej świadomość, że właśnie mnie uszczęśliwiłaś niebotycznie i boję się, że w przyszłym miesiącu znów tam pójdę, bo pewnie " chcę też takie czarne".
                  W ogóle otworzyłaś przede mną piekło butowe. Bo te co muszę mieć i każdy mnie uniewinni to jedno, ale na stronie jest dużo takich co mieć chcę i tu się robi aferka... No ale. Jakby tak co dwa, trzy miesiące z tych co chcę jedną parę kupować, to może by mi przeszło przez cenzurę budżetu. Co nie? Co nie?
                  Buty ( dobra: i bluzy) to jedyna rzecz obok której nie umiem przejść obojętnie.
                  A bogi wszystkich butów świadkami, że mam więcej niż mogłabym ich wynosić.
                  Normalnie jestę minimalistką jak extereso. Ale buty, no szlag jasny.

Zwierzenie: od lat mam jednego 3.14erdolca na punkcie butów ( krótkich kowbojków) których cena używanych i z drugiej reki zaczyna się od 1300 dolców i to się nazywa wyjątkowo tanio i okazja. Na szczęście dla mnie wystawiają najczęściej same kajaki rozmiarowo. Zbiorowa ematczyne ciało pewnie by na nie nie chciało spojrzeć, ale gdybym miała wybrać jedną parę butów w której muszę chodzić do końca życia, to byłyby te.
                  Szalona jestem na tyle, że opócz tych kajaków na grailedzie obserwuję zaledwie o numer za duże. Za dwa i pół tysiąca dolców - a jakże, używane i cena dla mnie zaporowa - więc wyraźnie widać rozmiar mojej obsesji.

• interstate95 Re: Prośba o ocenę butów 05.09.21, 20:24
                    A już co najlepsze, na frye sprzedają same, nie wiem jak to ująć, strap on do kowbojków, w sensie te paski z obręczami. I to jest mistrzostwo świata dopiero, potrzebuję do kilku par, nawet się szewca wybierałam szukać, a tu co ja paczę : ))
                    Naprawdę dzięki : )
                  • magdallenac Re: Prośba o ocenę butów 07.09.21, 18:06
                    Ha! Niech sie dobrze nosza! A beda, bo to sa buty niezniszczalne, im starsze, tym lepiej wygladaja.
                • fitfood1664 Re: Prośba o ocenę butów 05.09.21, 20:50
                  ty byś nie kupiła, ja bym kupiła i miliony ludzi kupuje
    • kosmos_pierzasty Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 13:13
      To są kowbojki, więc wg mnie to bardzo ogranicza.
    • januszekxxl Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 14:14
      extereso napisała:
      > marshallshoes.eu/pl/wiosnalato-21/853-tutu-latte.html

 OPIS
      materiał zewnętrzny - skóra naturalna

materiał wewnętrzny - skóra naturalna podszewkowa

z boku guma

No gumiaki to są czy nie? Bo wyglądająa na gumiaki.
      • fitfood1664 Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 14:16
        sam jesteś gumiak
    • fitfood1664 Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 14:16
      piękne, fason, kolor, chętnie bym kupiła, ale koniecznie musiałabym je najpierw przymierzyć, zresztą mam już kilka w tym typie, ale akurat nie ten kolor
    • shmu Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 14:43
      Kolor fajny, ale kształt butów mi się nie podoba i raczej nie pasuje do mom czy boyfriendow.
      • extereso Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 14:57
        A co pasuje? Będę serio wdzięczna za podpowiedź. Moje skórzane trampki pasują, ale właśnie chce coś innego.a nie mam wyczucia modowego.
        • magdallenac Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 15:09
          Pasują, pasują zarówno do mom, jak i boyfriendów.
          • waleria_s Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 21:31
            Jak dla mnie robi się wtedy tak za ciężko. Do mom/boyfriend bardziej leżą mi smukłe botki.
            • shmu Re: Prośba o ocenę butów 07.09.21, 16:47
              Ponieważ boyfriendy mocno pogarszają sylwetkę i zaburzają proporcje, ja bym je zakładała tylko do czegoś wydłużającego nogi, najlepiej obcas. Mom są pod tym względem lepsze, bo podkreślają atuty kobiecej sylwetki ale nie mam pojęcia jakie botki by pasowały.
    • damartyn Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 15:02
      Ładne buty.
    • magdallenac Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 15:08
      Mam kilka par tego typu butów- kowbojki, sztyblety, botki i bardzo je lubię. Jednak te w brązach i beżach wolę kiedy są z zamszu. Czarne lubię i ze skóry licowej i zamszowe. Szukałabym podobnych, ale zamszowych.
      • extereso Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 15:19
        Dzięki. Nie lubię zamszu, ale teraz mam dwie pary zamszowych balerinow, może się przekonam.
        • nuclearwinter Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 15:52
          Nie lubisz zamszu! 😱 jak możesz? big_grin

Nie no, żartuję sobie, każdy ma jakieś swoje preferencje, wiadomo smile Ja po prostu uwielbiam zamsz a zamszowe botki to jest coś co muszę mieć w szafie, bardzo lubię zwłaszcza takie naturalne, brązowe odcienie ale mam i czarne zamszowe botki w stylu nieco ugrzecznionych kowbojek, które uwielbiam smile
          • magdallenac Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 15:59
            Nuclear poprzeglądaj buty na tej stronie- znalazłam chyba z 6 par, które bym przygarnęła od razu.
            • nuclearwinter Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 16:07
              Boję się je oglądać 🙈 Mam już tyle butów, że autentycznie przestaję mieć je gdzie trzymać, niestety nie mam garderoby sad Bardzo dbam o buty, więc trzymam je popakowane w pudłach, żeby się nie niszczyły, i nie mam już miejsca na nowe. Buty to jest mój nałóg, do torebek nie mam sentymentu, ale buty mogłabym kupować co chwilę 🙈 Teraz mam detoks, w sumie nawet nie powinnam wchodzić w takie wątki big_grin
              • magdallenac Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 16:18
                U mnie to samo, koło torebek przechodzę w miarę obojętnie, a na widok fajnych butów szybciej bije mi serce 😄
    • extereso Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 15:44
      marshallshoes.eu/pl/wiosnalato-21/887-7717-creed-pigeon.html#/36-rozmiar-35

A te lepsze? Chcę tę firmę wypróbować, jakoś zimą już miałam coś kupić i nie kupiłam ciągnie mnie do tej firmy sama nie wiem dlaczego.
      • magdallenac Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 15:51
        O te mi się podobają! Nie rozumiem czemu modelka nosi je do takich dziwnych wysokich skarpet. Nie idź tą drogą tereso😉
        • extereso Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 15:53
          No to wiadomo! Chociaż... Kto wie co by mi tam do łba strzeliło, więc dzięki.
          • magdallenac Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 15:58
            Mnie się też podobają te marshallshoes.eu/pl/jesienzima-20-21/662-5715-ella-camel.html#/30-rozmiar-36 i te marshallshoes.eu/pl/jesienzima-20-21/623-5478-heart-black.html#/36-rozmiar-35, gdyby były w innym kolorze, a tak w ogóle to znalazłam na tej stronie tyle butów, które mi się podobają, że jestem teraz wkurzona, bo oczywiście do mnie nie wysyłają.
            • nuclearwinter Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 15:59
              O te są najbardziej w moim stylu!
              • magdallenac Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 16:00
                Zauważyłam ostatnio, że mogłybyśmy się ciuchami wymieniać wink
                • nuclearwinter Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 16:02
                  Taaaak, zdecydowanie! big_grin
            • extereso Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 16:04
              Dzięki! Niestety nie lubię brązu a te drugie czarne. Ale jeszcze będę myśleć które no i cieszę się że podrzuciłam Wam stronę!
              • magdallenac Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 16:17
                Bardziej mi chodziło o fason, niż o kolory. Świetne te buty, szkoda, że nie wysyłają międzynarodowo 😒
                • extereso Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 17:04
                  Może do Twojej siostry a ona do Ciebie
            • pade Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 20:24
              magdallenac napisała:

> Mnie się też podobają te marshallshoes.eu/pl/jesienzima-20-21/662-5715-ella-camel.html#/30-rozmiar-36 i te marshallshoes.eu/pl/jesienzima-20-21/623-5478-heart-black.html#/36-rozmiar-35, gdyby były w innym kolorze, a tak w ogóle to znalazłam na tej stronie tyle butów, które mi się podobają, że jestem teraz wkurzona, bo oczywiście do mnie nie wysyłają.

Bardzo podobne do tych pierwszych ostatnio kupiłamsmile
              • pade Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 20:26
                Ja w ogóle jestem team zamszowy camel.
      • nuclearwinter Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 15:59
        A mnie te się mniej podobają, może przez te wycięcia plus mało zamszowy kolor (ale ja jestem fanką bardziej naturalnych zamszowych brązów jeśli chodzi o botki). Ogólnie jedne i drugie buty są ładne, ale w jednych i drugich coś mnie nie przekonuje.

Te skarpety modelki to faktycznie jakiś dziwny pomysł wink
      • thank_you Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 16:18
        Te są dużo, dużo lepsze, tylko koniecznie z impregnatem. smile
      • piataziuta Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 21:11
        Nie!
        O borze
    • interstate95 Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 16:44
      Marka którą mogę polecić ( kupuję od lat kolejne, niestety, niektóre z moich ulubionych modeli są już nie do dostania) to Sancho.
      sanchoboots.online/gb/woman/biker/?page=2
      Wbrew pozorom są - jak na kowbojki - całkiem wygodne, chociaż nie całkiem lekkie.
      Noszę ich długie i - rzadziej - krótkie bikery, jakoś za stylem western nie przepadam.
      Obejrzyj, może coś ci w oko wpadnie, bo widzę, że ty celujesz w takie do kostki?
      Z długich ostatnio sobie kupiłam model Detroit Mixt.
      Sancho chociaż są luźne ( mam wąską stopę) to nigdy w życiu mnie nie otarły, niezależnie od tego czy noszę do nic skarpetki stópki, czy takie do kostek, czy też podkolanówki : )
      Teoretycznie wydają się drogie. Ale są warte swojej ceny. Każdy ich model noszę, niespecjalnie je oszczędzając, ok 10 lat. A i to tylko dlatego, że nie chce mi się ich za często konserwować, mało o nie dbam i zaczynają wyglądać na nieco zbyt zużyte. Poza tym nic im nie dolega i te zużyte ( podrapane, otarte, spatynowane - że tak to elegancko ujmę) dalej naszam do ściochranych kurtek skórzanych typu ramoneska i klasyczna skóra. Czy tam złachana dżinsowa katana ( mam taką która ma 20 lat i chyba mnie w niej do trumy włożą) pewno wyglądając na " miałam ci ja kiedyś rancho w Teksasie" i nic tylko mi strzelby brakuje.
      Ale ponieważ JA się czuję w tym dobrze ( i wyglądam dobrze) _tryndy_ ulicy mogą mnie pocałować wszędzie ; )
      Enyłej. Sancho wygodne są. Jakby co.
      I -jakby nie patrzeć - długowieczne.
      • extereso Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 17:12
        Dzięki. Jak wrócę do domu ( jedziemy na saunę) to obejrzę, bo na komórce strona się nie otwiera. Gdybym się w którychś zakochała to zawsze mogę jedno czy dwa popołudnie popracować, żeby budżetu nie naruszyć 😁
    • princesswhitewolf Re: Prośba o ocenę butów 04.09.21, 20:53
      calkiem ok. Timeless Classics tylko ze na grecka stope, jak masz rzymska czyli szeroko rozlozone palce a nie w szpic to beda uciskac prawdopodobnie. Z podkresleniem na ostatnie slowo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka