lilia.z.doliny 18.10.21, 21:59 Foteczki Marceli Moja sunia Zdjecie z reklamy psich ciuchów (rozbawiło mnie bardzo) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gama2003 Re: No to cyk 18.10.21, 22:07 Marcel niezmiennie wkurzony. Para w kurtkach wygląda jak przyjaciółki z sanatorium. A sunia malutka ma minę- jestem taka grzeczna, że już bardziej się nie da ( czy wtulenie się w nią na kanapie jest wykonalne ? , zmieści się człowiek a pieseczek się przesunie ?). Odpowiedz Link Zgłoś
sasanka4321 Re: No to cyk 18.10.21, 22:57 berdebul napisała: > On ma taką twarz chyba 😅 Gdyby byl czlowiekiem, to by sobie biegiem - zgodnie z wczorajszym watkiem - podniosl powieki, zrobil nici, wypelnil co trzeba, podniosl kaciki ust, i wygladal jak kazdy. A ze jest kotem, to moze miec na to wywalone, i tak go wszyscy kochaja. I jakie sliczne ma te biale skarpetki... Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: No to cyk 19.10.21, 08:07 sasanka4321 napisała: > berdebul napisała: > > > On ma taką twarz chyba 😅 > > Gdyby byl czlowiekiem, to by sobie biegiem - zgodnie z wczorajszym watkiem - po > dniosl powieki, zrobil nici, wypelnil co trzeba, podniosl kaciki ust, i wygla > dal jak kazdy. A ze jest kotem, to moze miec na to wywalone, i tak go wszyscy k > ochaja. O, o o. tak wlasnie ! Jak ja mu zazdroszcze ! Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: No to cyk 19.10.21, 09:54 No to jestem kotem. Mam wywalone na zmarszczki I chomiki. I lubie milo i wygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: No to cyk 18.10.21, 22:31 Para w kurtkach wygląda jak przyjaciółki z sanatorium. Chustek brakuje ( czy wtulenie się w nią na kanapie jest wykonalne ? , zmieści się człowiek a pieseczek się przesunie ?). Z tym.jest cala historia. Tradycja zwana męczeniem wilka. No otoż - na moje " a teraz bedziemy meczyc wilka" Kiwi gleboko wzdycha i przesuwa sie by zrobic miejsce swemu oprawcy. Przesuwa sie tak, ze nie mam juz zupelnie miejsca. Ale i tak sie przytulam, ona jest tak oblednie pluszowa... i caluje tego durnego kundla Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: No to cyk 18.10.21, 22:46 Trudno, niech wzdycha. Męczenie wilka brzmi kusząco. Jaka ona musi być cieplutka i mięciutka ! Moja to tak z 1/3, tulenie punktowe uprawiamy. Przy czym moje zwierzę tulenie uważa za ludzki psi obowiązek. Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: No to cyk 18.10.21, 22:09 Jak cyk, to cyk. Spokojny wieczór u Solejrolii wygląda tak: Odpowiedz Link Zgłoś
elenelda Re: No to cyk 18.10.21, 22:09 Marcelego wycałowałabym we wszystkie piegi na nosie. Odpowiedz Link Zgłoś
piszaca.zza.swiatow Re: No to cyk 18.10.21, 22:10 Piękne. Ja mam tylko kocie łapki, a właściwie ich odciski Odpowiedz Link Zgłoś
piszaca.zza.swiatow Re: No to cyk 18.10.21, 22:12 Oj przepraszam, jeszcze taki przystojniak się znalazł: Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: No to cyk 18.10.21, 22:25 Boziu, przystojniak pozuje jak stary! Odpowiedz Link Zgłoś
elenelda Re: No to cyk 18.10.21, 22:11 Sunia śliczna, mój mąż się zachwycił, on bardziej w sekcji psiarzy (chociaż kotami też nie gardzi Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: No to cyk 18.10.21, 22:22 Piękne wszystkie piesie (solejrolii też). Ja w tym tygodniu stała z drugiej strony obiektywu, więc nic nie wrzucę, ale chętnie zdjęcia (a najlepiej psów) pooglądam. Odpowiedz Link Zgłoś
cudko1 Re: No to cyk 19.10.21, 09:42 yvi1 napisała: > > To mój zwariowany pies 😀😀😀 widac ze zwariowany Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: No to cyk 18.10.21, 23:03 Marcel jak zawsze wymiata. Twoja sunia jest słodka. Mój młodszy syn by ją wyprzytulał na śmierć 😄. Zdjęcie w kurtkach (kocykach?) przypomina mi moje dzieciaki na plaży 😁. A ode mnie skalny kurczaczek Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: No to cyk 19.10.21, 01:20 Natura stworzyła tego kurczaczka w jednej z jaskiń na Sardynii. Zupełnie przypadkowo do niej trafiliśmy, a było bardzo warto. To jest jedyna w Europie i jedna z bardzo niewielu jaskiń na świecie, w której spływająca woda nie tworzy normalnych stalaktytów i stalagmitów tylko różne przedziwne formy. Dzieje się tak, kiedy z sufitu jaskini spływa mniej niż litr wody rocznie. Wtedy spływające krople zastygają niejako w powietrzu i tworzą się najprzedziwniejsze formy. Ten kurczaczek najprawdopodobniej rósł przez tysiące lat. Zamiast stalaktytów w tej jaskini jest wata cukrowa. A jedną komnatę woda stworzyła dla zakochanych 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: No to cyk 19.10.21, 01:21 Najważniejsze już spakowane, można ruszać 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
szafireczek Re: No to cyk 19.10.21, 10:34 ha, ha - sprawdza, czy jego rzeczy się zmieszczą Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: No to cyk 19.10.21, 01:16 Dałabym zdjęcie, gdyby mi wyszło... Jak kot wyżera psu z miski, pies stoi i kota nie rusza... Wyżarta została fasolka szparagowa... Pies fasolkę uwielbia. Odpowiedz Link Zgłoś
b-b1 Re: No to cyk 19.10.21, 09:48 lilia.z.doliny napisała: > Jakie uczucie na 2! > Racja - zgrany duet. Jak pańcia jednemu kołnierz założyła, to drugi pomagał zdjąć i kołnierz wyglada tak : Odpowiedz Link Zgłoś
cudko1 Re: No to cyk 19.10.21, 09:44 dlaczego ten kot jest wywrocony na lewa strone to nie jest koootttt Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: No to cyk 19.10.21, 09:58 Twoje zdjecia to moj plan na przyszlosc - chce jezdzic z sianem i tymi dokladnie psami, a potem dotykac spiacego brzydala i poprawiac mu kocyk. Tak wyglada raj :p Odpowiedz Link Zgłoś
b-b1 Re: No to cyk 19.10.21, 10:19 boogiecat napisała: > > Twoje zdjecia to moj plan na przyszlosc - chce jezdzic z sianem i tymi dokladni > e psami, a potem dotykac spiacego brzydala i poprawiac mu kocyk. Tak wyglada ra > j :p To zacznij się rozglądać🤣 Cześć moich skarbów znalazłam na ulicy 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: No to cyk 19.10.21, 11:40 Rozgladam sie i to jak! Moj Bugi jest ze smietnika, a Kebab ze szklarni znajomego. Od dawna fantazjujemy z corka, ze znajdujemy jeszcze kogos i jestesmy przygotowane krok po kroku na wszelkie ewentualnosci Odpowiedz Link Zgłoś
b-b1 Re: No to cyk 19.10.21, 12:01 boogiecat napisała: > Rozgladam sie i to jak! Moj Bugi jest ze smietnika, a Kebab ze szklarni znajome > go. > > Od dawna fantazjujemy z corka, ze znajdujemy jeszcze kogos i jestesmy przygoto > wane krok po kroku na wszelkie ewentualnosci Już prawie macie komplet🤣 Jeszcze tylko jeden jako alarm i jeden do wypłaszania myszy i ekipa gotowa 🥰 Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: No to cyk 19.10.21, 13:06 Lubie obserwowac wspolpracujace zwierzeta. U nas na razie kazdy jest klasycznym kontrolerem jakosci w swojej dziedzinie, ale kiedy jeden wskoczyl na dach sasiada i nie moglismy go znalezc, a drugi go wyczail - przyszedl nas dramatycznie zaalarmowac. Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: No to cyk 19.10.21, 09:26 Marcel zawsze na propsie! Ja nie mam zwierzatka😭 Odpowiedz Link Zgłoś
piesfafik Re: No to cyk 19.10.21, 09:50 Cierpliwie czeka pod biurkiem az skoncze pracowac Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: No to cyk 19.10.21, 10:10 Nie nie nie nie Ja sie nie nadaje na zadna opiekunke w psim.przrdszkolu! Po prostu nie. Kundle beda ode mnie wychodzic rozpuszczone jak oranżada w proszku. A ja po takim spojrzeniu roztopie sie jak balwan z frozen Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: No to cyk 19.10.21, 17:49 piesfafik napisała: > Cierpliwie czeka pod biurkiem az skoncze pracowac Nie nadaje sie na psiare... przy takim spojrzeniu natychmiast odstawilabym robote i zaczelabym karmic/tulic/prowadzic na spacer - bardzo niewychowawcze, wiem, ale nie bylabym w stanie sie oprzec Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: No to cyk 19.10.21, 10:22 Marcel zostal przylapany na byciu kotem ("No tsooooo?") Odpowiedz Link Zgłoś
szafireczek Re: No to cyk 19.10.21, 10:31 Marcel chyba uskuteczniał toaletę - ma takie zmierzwione futerko na łapce, jak świeżo umyte Odpowiedz Link Zgłoś
vivyan Re: No to cyk 19.10.21, 10:54 Oooo!! Marcel wygląda tu wyjątkowo figlarnie 😁 A sunia przecudna 😍 Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: No to cyk 19.10.21, 11:50 1. Spróbuj wyjść beze mnie 2. Niebo poranne 3. Lecą liście, trzeba łapać Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: No to cyk 19.10.21, 11:53 A, jeszcze byłam na gościnnych występach obejrzeć nową stajnię koleżanki i sportretowałam jej koninę. Pięknie wyszła Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: No to cyk 19.10.21, 17:23 Koniczynka też po przejściach, koleżanka ma ją z interwencji. Była odebrana jako niespełna roczna źróbka z kanarem zaczynającym wrastać w pysk (widać pod kantarem taką jasną plamę, to blizna) Tu w całej swej okazałości Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: No to cyk 19.10.21, 18:48 Ja też nie, ale lubię szczęśliwe zakończenia a Saar wygląda na szczęśliwą Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: No to cyk 19.10.21, 19:00 Tak. Tu bylo szczesliwe zakonczenie. No to cyk za koniczynke i wszystkich ludzi dobrej woli Odpowiedz Link Zgłoś
totutotam.org Re: No to cyk 19.10.21, 20:12 Samochód sąsiada, a kot należy do samego siebie. Codziennie mogłabym to zdjęcie robić, on jest tam zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
feniks_4 Re: No to cyk 19.10.21, 16:45 Widok Marcela – „Lek na całe zło". Twoja Sunia wspaniała… Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: No to cyk 19.10.21, 16:47 Twoja Sunia wspaniała… Och tak Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
myelegans Re: No to cyk 19.10.21, 19:06 no to ja, mlody go ustawia fotograficznie: 1. w budce 2. foka 3. bardzo cierpliwy pies Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: No to cyk 19.10.21, 19:16 Cierpliwy pies zawiera lokowanie produktu Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: No to cyk 19.10.21, 19:27 Mam podobne zdjęcie do tego z psami w kurteczkach. Tu moje - bez kurteczek. Obydwoje - Rudy i Mela - juz nie żyją, niestety. A na drugim Irena, przeszcześliwa, bo wreszcie spotkała psa, z którym mogła się wybiegać (whippeta). Odpowiedz Link Zgłoś
myelegans Re: No to cyk 19.10.21, 20:00 whippety zyja dla biegania... sa nie do zdarcia... Odpowiedz Link Zgłoś