heca7 Re: gadżetowo będzie 19.10.21, 15:50 Matko! Poproszę córkę żeby mi coś takiego wyrzeźbiła pod choinkę Odpowiedz Link Zgłoś
helena-maryla Re: gadżetowo będzie 19.10.21, 15:54 Chyba to można kupić , nadaje się na okolicznościowe i bezokolicznościowe prezenty jak mało co Znalezione na fb Racjonalna Polska Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: gadżetowo będzie 19.10.21, 15:56 Można kupić. Ale ceny są nieziemksie. Wiem bo strasznie chciałam mieć taki rozwijany centymetr krawiecki. Tylko że cena w okolicach 300 zł nieco ostudziła moje zapędy. Pozostaje mi trzymanie lubrykantu w buteleczce Maryjki z odkręcaną głową. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: gadżetowo będzie 19.10.21, 16:40 beataj1 napisała: > Można kupić. Ale ceny są nieziemksie. > > Pozostaje mi trzymanie lubrykantu w buteleczce Maryjki z odkręcaną głową. > Piekło siostro już czeka 😳 Odpowiedz Link Zgłoś
kandyzowana3x Re: gadżetowo będzie 19.10.21, 16:58 a sa rzeczywiscie takie z odkrecana glowa? widywalam tylko i wylacznie z odkrecana korona, o odkrecanych glowach to tylko na forum czytywalam Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: gadżetowo będzie 19.10.21, 17:31 Są. Kupiona kiedyś ma odpuście i przywieziona do domu jak skarb. Jest konkubiną Stiga z odkręcanym kaskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
helena-maryla Re: gadżetowo będzie 19.10.21, 17:39 Jak ktoś ściągnie z Chin z 5 kontenerów tego gadżetu to może zrobić interes życia Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: gadżetowo będzie 19.10.21, 19:18 Muszę pokazać młodszemu synowi i poprosić o wydrukowanie takiego w 3D 😄 Odpowiedz Link Zgłoś