backup_lady 24.10.21, 13:37 Czy taka sytuacja miała miejsce? Nie mam polskiej tv. Jeśli to autentyk, to zaoranie level master Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kk345 Re: Więzy krwi 24.10.21, 17:03 W obecnej sytuacji politycznej to nie jest żadne zaoranie, tylko maleńki pikuś. Pan Pikuś. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Więzy krwi 24.10.21, 17:22 Tak, to prawda. Dodatkowym smaczkiem jest to, że pan jest elgiebetem. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Więzy krwi 24.10.21, 17:30 Ale nie tworzy trwałych związków, a jedynie ceni towarzystwo panów zapoznanych w barze. Odpowiedz Link Zgłoś
margit49 Re: Więzy krwi 24.10.21, 17:52 Pan i Golden Gej w San Francisco. Pan z przejęciem opowiadał o swej bytności w SF i że elbegiety mają tam nawet swoje sklepy mięsne Odpowiedz Link Zgłoś
backup_lady Re: Więzy krwi 24.10.21, 23:18 Ja też nie. Chyba mam trochę do nadrobienia. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Więzy krwi 24.10.21, 22:43 Nie widzę tu żadnego zaorania. Wykręcanie kota ogonem, owszem, level master. Odpowiedz Link Zgłoś
kotletymielone5 Re: Więzy krwi 25.10.21, 09:33 Ale głupie - oczywiście, że w przypadku męża i żony więzy krwi są - w dzieciach. jak widać, wszystkie panie wypowiadające się w tym wątku - zachwycone, tak, tak, wincyj związków jednopłciowych, precz z mężem & żoną. Rozumiem, że entuzjazm na bazie własnych doświadczeń wzrastania z dwiema mamusiami / dwoma tatusiami, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Więzy krwi 25.10.21, 09:37 LOL, posiadanie dzieci w małżeństwie nie jest obowiązkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Więzy krwi 25.10.21, 09:41 A jak dzieci nie ma?? Poza tym co to za wiezy krwi jak są w innej osobie? Nie kombinuj bo ci nie idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Więzy krwi 25.10.21, 09:46 kotletymielone5 napisała: > Ale głupie - oczywiście, że w przypadku męża i żony więzy krwi są - w dzieciach Czekaj, czekaj... czyli bezdzietne małżeństwa hetero nie powinny adoptować dzieci, jako że nie mają więzów krwi w dzieciach- zupełnie jak związki tej samej płci Nawet ci to wyszło zabawnie, musze przyznać. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Więzy krwi 25.10.21, 10:13 In vitro byłoby szansą na więzy krwi, ale jak podkreślają przeciwnicy tej metody, można przecież adoptować. Ale co z tymi więzami krwi? Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Więzy krwi 25.10.21, 10:14 jowita771 napisał: > In vitro byłoby szansą na więzy krwi, ale jak podkreślają przeciwnicy tej metod > y, można przecież adoptować. Ale co z tymi więzami krwi? > Gdzie się nie obrócisz doopa z tyłu 🤷♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
bulzemba Re: Więzy krwi 25.10.21, 10:00 Małżonków wiążą więzy krwi przez dzieci? Rozejrzyj się ilu jest byłych ojców bo rozwodząc się z żoną rozwodzą się z dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Więzy krwi 25.10.21, 10:07 Już nie mówiąc o tym, że są dzieci adoptowane, są dzieci, które nie są biologicznie dziećmi swojego "ojca" (=brak więzów krwi, które miałyby "łączyć" rodziców w tej sytuacji). Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Więzy krwi 25.10.21, 10:07 kotletymielone5 napisała: > Ale głupie - oczywiście, że w przypadku męża i żony więzy krwi są - w dzieciach W takim razie są zlaczeni krwią i w zwiazkach partnerskich, jeśli tylko para ma dzieci. Dlaczego więc dzieciate osoby w związkach partnerskich nie mogą być traktowane jak rodzina - dziedziczenie, darowizny etc? 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Więzy krwi 25.10.21, 10:14 Ty sposobem więzy krwi łączą też mnie z moimi teściami a nawet moją mamę z moimi teściami. Czego to się człowiek dowie o więzach krwi. Odpowiedz Link Zgłoś
hadron-plus Re: Więzy krwi 26.10.21, 09:10 ginger.ale napisała: > kotletymielone5 napisała: > > > Ale głupie - oczywiście, że w przypadku męża i żony więzy krwi są - w dzi > eciach > > > W takim razie są zlaczeni krwią i w zwiazkach partnerskich, jeśli tylko para m > a dzieci. Dlaczego więc dzieciate osoby w związkach partnerskich nie mogą być t > raktowane jak rodzina - dziedziczenie, darowizny etc? 🤔 > > Co wy ciągle z tymi pieniędzmi? Schodzicie? Dobrze, że ja mam gdzieś. Dziedziczymy po sobie z moją połówką w calosci (testament), a gdy zejdziemy lub spadniemy (np. samolotem) niech prawo rozstrzyga co komu się należy. Niczego po mojej śmierci nie będę dzielić. Odpowiedz Link Zgłoś
backup_lady Re: Więzy krwi 25.10.21, 22:48 kotletymielone5 napisała: > Ale głupie - oczywiście, że w przypadku męża i żony więzy krwi są - w dzieciach > . Ale już jak jest konkubinat to tych więzów krwi nie ma, nawet jak są dzieci? Takie wybiórcze te więzy. Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Więzy krwi 26.10.21, 00:58 Bez ślubu nie ma. Rozumiesz, bez ślubu to są takie luźne nitki i tylko prawdziwy ślub (nie jakieś tam cywilne firdygałki), sakramentalny, te nici wiąże - stąd więzy. Jak się natomiast okaże po 20 latach i trójce dzieci, że ślub był zawarty nieważnie, to wiadomo, że i żadnych więzów krwi nie było, bo skoro nieważny to się nie związały te nitki. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Więzy krwi 26.10.21, 10:29 Ale wtedy można nawiązać więzy z zupełnie inną osobą i mieć z nią dziecko i wówczas masz więzy krwi między nowymi małżonkami, każdym z nich i ich wspólnym dzieckiem, natomiast zupełnie nie ma więzów krwi między tym "nowym" dzieckiem a dziećmi z poprzedniego (nieważnego!) związku. Oni zupełnie nie mają więzów krwi...wprawdzie biologia mówi co innego, ale furda z biologią! Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Więzy krwi 26.10.21, 01:12 kotletymielone5 napisała: > Ale głupie - oczywiście, że w przypadku męża i żony więzy krwi są - w dzieciach > . jak widać, wszystkie panie wypowiadające się w tym wątku - zachwycone, tak, t > ak, wincyj związków jednopłciowych, precz z mężem & żoną. Rozumiem, że entuzjaz > m na bazie własnych doświadczeń wzrastania z dwiema mamusiami / dwoma tatusiami > , tak? Warto było zapomnieć o wrzuceniu Cię na listę wygaszonych, żeby teraz przeczytać, jak się fachowo zaorałaś wstępnie i jak dziewczyny Cię gładko dokończyły. Nie mogę przestać się śmiać Pozamiatane Odpowiedz Link Zgłoś
soft.kitty Re: Więzy krwi 26.10.21, 10:02 Jak najbardziej miała miejsce : na końcu nagrania Odpowiedz Link Zgłoś