crossword
07.11.21, 01:35
Tak, spotkało mnie to zjawisko w sieci i to słowo tak mnie męczy, że nawet nie wypowiem go głośno. St...er dokucza mi w sieci. Mr X śledził mnie przez kilka miesięcy w sieci i nie byłam tego świadoma. Podrzucił mi wirusa i zablokował komputer poprzez aplikację o nazwie True Key (o ile dobrze pamiętam). Kiedy wydawało mi się, że się tego pozbyłam radośnie przewertował cały mój system. Sorry, że tak mało składnie piszę, ale już mi słabo od tego wszystkiego.
Tak, jestem ciemna w tych kwestiach i nic na to nie poradzę...Muszę prosić kogoś o pomoc, bo sama tego nie rozwiążę.
Więc to co ja podejrzewam to tyle, że wpakował mi się do mojego systemu wysyłając mi jakiegoś linka..
A głównym problemem teraz jest ...Google. Poznał kilkanaście moich haseł (szczęśliwie nie bankowych) i wie jak się nazywam i prawie na pewno wie, gdzie mieszkam .W tych zapisanych hasłach miałam jedno do strony z kreatorem CV, a tam moje zdjęcie i inne dane - niby CV już bardzo przestarzałe, ale i tak głupio. Mam też niestety przeczucie, że zn... rzeczy, których nie po...Program antywirusowy co kilka dni wysyła mi info o wy... danych albo o pliku śledzącym. Dobrze, że mam starego kompa bez kam
Co mam zrobić, żeby pozbyć się go z sieci? Zlikwidować swoje konto na Google? Cholera, prawie 10 lat temu czułam, że to może mi kiedyś za... i proszę...Wiem, że piszę mało składnie i sensownie, ale ja po prostu nie chcę napisać za dużo. Pewnie myślicie, że popadam w paranoję, ale w realu nie mam takich problemów i jestem ostrożna. A w sieci wpadłam jak śliwka w kompot przy scammerze. Słabe obcykanie w kwestiach netu ugryzło mnie w p..Nic na to nie poradzę - to zawsze było moją "piętą achillesową" i nie dla się tego wytłumaczyć chyba inaczej niż, że niektórzy ludzie tak po prostu mają - tak samo jak inni mają dysortografię, dyskalkulię, itd. Wiem, że brzmię jak osobą z paranoją, ale pomyślcie jak wy byście się czuli w podobnej sytuacji. Ja się nawet boję pisać gdziekolwiek, bo czuję się jakby ktoś cały czas mnie śledził.
Nie śmiejcie się. Nie, nie mam schizofrenii, Ta osoba dawała mi do zrozumienia, że mnie śledzi. Nie chcielibyście być w takiej sytuacji.