adriana.la.cerva
30.11.21, 21:04
Dziewczyny jestem na tym forum już kilka lat, pewnie mnie kojarzycie I wiecie, że nie jestem trollem. Ale zakładam wątek, jaki mógłby być z łatwością potraktowany jako trololo,A kurcze nie jest niestety I zbieram szczękę z podłogi.
Za parę dni wychodzę za mąż, wszystko dograne, gości liczba 40, wszystko dla nich opłacamy tj. Noclegi, śniadania, przewozy itd.
Slub jest w tzw. starym folwarku, jest część gastronomiczna plus u góry hotel. Niestety pokoje są albo 2 osobowe albo 4 osobowe.
No i rozdzililam pokoje wg pokrewieństwa, na zasadzie kuzynka Kasia będzie z mężem plus jej siostra Basia z mężem w 4 osobowym.
No niestety część osób musi być w czwórce bo jest tylko 10 dwojek.
No i rozmawiałam teraz z kuzynka Kasia i kuzynka Basia I kurcze się okazuje, że one koniecznie chcą po pokoju dwuosobowym bo chcą poprawiać seks z meczami (nie żartuję, takie coś uslyszalam). Nie wiedziałam w sumie co odpowiedzieć więc obrocilam w żart, że pewnie żaden z panów nie będzie w stanie po ilości alkoholu wypitego na weselu.
Ale teraz tak siedzę i myślę czy ja się nie przeslyszalam. Kurde jestem w stuporze po tych rozmowach. To jest jeden nocleg, a już się robi dla mnie dość zaskakująco.
Nie wiem co mam napisać w sumie🙉