kotejka 29.12.21, 21:18 www.clairewoman.com/en/commodity/7315-claire-pippa-pullover Fajny? Niefajny? Z czym go nosić? Szukam pomysłu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
potworia116 Re: Taki sweter? 29.12.21, 21:23 Mam około siedmiu merynoskich pulowerków w tym rodzaju, milion stylizacji da się z nich wyrzeźbić w zależności od potrzeb. Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Taki sweter? 29.12.21, 21:24 No zwykły sweter, co tu można powiedzieć. Do dżinsów spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Taki sweter? 29.12.21, 21:29 Ma dużo kolorów do wyboru ale to już rzecz gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
perspektywa Re: Taki sweter? 29.12.21, 21:31 Zwykły, uniwersalny sweter. Fajny do wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
veryvery Re: Taki sweter? 29.12.21, 21:35 Zwykły, prosty sweter. Co tu wymyślać? Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Taki sweter? 29.12.21, 21:40 kotejka napisała: > No właśnie, zwykły, ale czerwony Jak weszłam z linka to mi pokazalo różowy (znaczy "orchid"), dopiero jak napisałaś, że chodzi o chilli, to przełączyłam. A sweter prosty, nieudziwniony - do wszystkiego pasuje, można na różne okazje wykorzystywać. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Taki sweter? 29.12.21, 21:42 O właśnie ten chili www.clairewoman.com/en/commodity/8292-claire-pippa-pullover Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: Taki sweter? 29.12.21, 21:42 To co się u mnie wyświetla nie jest czerwone ale śliwkowe.. Niebezpieczny kolor. Odpowiedz Link Zgłoś
veryvery Re: Taki sweter? 29.12.21, 21:49 Ale że ta czerwień taka niezwykła? Normalny kolor, nic w nim nie ma ekstrawaganckiego. No chyba że zazwyczaj ubierasz sie na szaro-buro Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Taki sweter? 29.12.21, 21:52 Trochę tak - biało, beżowo, szaro, granatowo Na czerwony sweter szukam pomysłu Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Taki sweter? 29.12.21, 22:00 Nie trzeba pomysłu - sam kolor robi za pomysł. Bardzo ładny Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Taki sweter? 29.12.21, 22:02 No właśnie jak wbiłam w Pinterest outfity z czerwonym swetrem, to wszystko z dżinsami po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
veryvery Re: Taki sweter? 29.12.21, 22:41 Fakt, tez z ciekawosci w google wrzucilam I większość propozycji jest z dżinsami Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Taki sweter? 29.12.21, 21:41 Też mam sweter w tym kolorze, chociaż trochę inny w kroju. Noszę z wąską spódnicą. Jak wszystko zresztą... Bardzo zachowawczo się ubieram, mam z 5 wąskich spódnic, a do tego jednokolorowe bluzki lub sweterki. Ten bordowy noszę z szarą spódnicą. To nie wiem, czy pomogłam czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Taki sweter? 29.12.21, 21:45 wow zapomniałam o tej firmie... sweter ok trzeba by zobaczyc Odpowiedz Link Zgłoś
bo1 Re: Taki sweter? 29.12.21, 21:58 Ale czemu on taki przezroczysty? Podejrzewam, że to cienizna. No i nie podoba mi się ściągacz doczepiony aż do łokcia. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Taki sweter? 29.12.21, 22:00 Tak, cieniutka wełna Kimonowy krój, a rękaw doszyty od łokcia bardzo się zweza Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Taki sweter? 29.12.21, 22:05 Zimno ci? to bierz. Jak niekoniecznie, to poszukaj czegoś z dekoltem. Do tego to tylko wisiorek można założyć, taki z dekoltem i biust ładniej eksponuje, i coś z kołnierzykiem można pod spód założyć Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Taki sweter? 29.12.21, 22:27 No dekolt nie jest wymarzony, ale leży fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Taki sweter? 29.12.21, 22:16 Ale ze serio ktoś może mieć problem z dobraniem takich kolorów. To chyba właśnie rozwiązuje mi sue wuelks rajemnica czemu ludzie płacą za pokazanie 60 chusteczek w 60 odcieniach i uważają ze to wydatek zmieniający ich życie Z czym bym to połączyła? Na szybko: Grafit, granat, butelkowo zielony, fiolet, musztardowy, czarny, camelowy, ewentualnie zgniłozielony jak ktoś lubi. Może też bladorozwy wersji pudrowej. Chłodny błękit tez ma szansę fajnie wyglądać Gdzie tu problem? Odpowiedz Link Zgłoś
la_felicja Re: Taki sweter? 29.12.21, 22:34 Dłuzszą chwilę zajęła mi rozkmina, to to jest Sue Wuelks Rajemnica. Najpierw uznałam, że pewnie jakaś celebrytka anglosasko-nordycko-hiszpańska, o której nie słyszałam z racji hobbystycznego bycia dinozaurem. Z musztardowym i camelowym (brrr) bym tego nie łączyła, ale poza tym zgadzam się Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Taki sweter? 29.12.21, 22:57 Czy ja już pisałam że nienawidzę pisać przez smartfona. Albo autokorekta mnie robi w wała, albo sama sadzę tak nieprawdopodobne literówki ze sama siebie wprowadzam w stupor. Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Taki sweter? 29.12.21, 22:30 Taki sobie choc kolor ladny. Nosilabym jak kazdy inny sweter. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Taki sweter? 29.12.21, 22:32 Fajny, zwykły sweter. Z dżinsami. Odpowiedz Link Zgłoś
fitfood1664 Re: Taki sweter? 29.12.21, 23:51 z kamelowym sztruksem, będzie cudnie Odpowiedz Link Zgłoś
zielonakonwalia90 Re: Taki sweter? 30.12.21, 09:45 Całkiem fajny ale nie jest za długi? Ostatnio kupiłam 2 podobne ale są trochę krótsze. Chyba że ja jestem po prostu niezbyt wysoka. Mam wrażenie, że jeśli to się nosi do dżinsów to sięga aż za pupę. Chyba że tak wygląda na zdjęciu. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Taki sweter? 30.12.21, 10:09 Niezły, ma fajny kolor, ale trzeba bardzo dobrze dobrać rozmiar, żeby nie wisiał i nie pogrubiał. Do czego pasuje- do brązów, do zółtego, do białego. Zarówno do spódnicy jak i spodni. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_tau Re: Taki sweter? 30.12.21, 11:05 Ten sweter jest tak cieniutki, że podkoszulek widać bardzo wyraźnie? Odpowiedz Link Zgłoś