swiecaca 09.01.22, 15:33 Głupi wątek, ale serio... jaki papier polecacie, aby był delikatny dla szlachetnej ematczynej zadniej strony. Same blachy trafiam ostatnio a zawsze biorę oznaczone delikatny albo premium... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koronka2012 Re: Mięciutki papier toaletowy 09.01.22, 15:35 Nie wiem czy będzie wystarczająco luksusowy dla twojego zadka, ale ja od wieków kupuje Delicatis z Reginy, głównie dlatego że jest kilkuwarstwowy i nie trzeba z używać polowy rolki na jedno podtarcie 😝 Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Mięciutki papier toaletowy 09.01.22, 17:04 dołączam do fanów Reginy Delicatis nie wszędzie go można kupić, ale warto polować Odpowiedz Link Zgłoś
z_lasu Re: Mięciutki papier toaletowy 09.01.22, 17:50 Tak! Regina delicatis i żaden inny. A każdy, kto u nas w gościach spróbuje dopytuje, co to za papier i już nie chce innego. Odpowiedz Link Zgłoś
z_lasu Re: Mięciutki papier toaletowy 09.01.22, 22:30 Gdzie się uda. U nas w miasteczku był kiedyś w Mili i w takim lokalnym spożywczaku, a teraz nie ma nigdzie i wozimy z Poznania z Carrefoura. Odpowiedz Link Zgłoś
swiecaca Re: Mięciutki papier toaletowy 10.01.22, 18:25 A w Carrefour express występuje? Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Mięciutki papier toaletowy 10.01.22, 21:25 w moich okolicznych (W-wa) - nie Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Mięciutki papier toaletowy 09.01.22, 15:51 Ja od lat trzywarstwowy marki własnej kaufland, niebieskie opakowanie. Inne mi nie podchodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
rich_coconut Re: Mięciutki papier toaletowy 09.01.22, 15:55 Wg mnie najlepszy jest z Lidla, taki w folii z fioletowymi wzorkami (chyba po ok. 16 zł). Odpowiedz Link Zgłoś
dariamax Re: Mięciutki papier toaletowy 09.01.22, 17:21 Tez polecam ten fioletowy z Lidla.Przedtem kupowałam rossmanowski ale się zepsuł, zrobił się szorstki. Ten Lidlowy staram się wyhaczyć na promocjach, wtedy kupuje duży zapas. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Mięciutki papier toaletowy 09.01.22, 16:01 Używamy z Biedronki, trzywarstwowy, z misiami chyba. Nam pasuje, ale my chyba nie jesteśmy bardzo wybredni. Kiedyś kupowałam w Rossmannie, też był ok. Może spróbuj nawilżanego? Choć nie każdy jest mięciutki, na przykład tańszy z Rossmanna jest sztywny Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Mięciutki papier toaletowy 09.01.22, 16:26 Solo lizus z Aldi. Wszyscy orzelliśmy, że najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
nigdynigdynigdy84 Re: Mięciutki papier toaletowy 09.01.22, 16:57 Lizus tu pasuje idealnie 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
manon.lescaut4 Re: Mięciutki papier toaletowy 10.01.22, 09:57 Naprawdę się zdziwiłam, ze ktoś ośmielił się tak nazwać papier toaletowy 😅 Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Mięciutki papier toaletowy 09.01.22, 16:26 Foxy mega albo Velvet w misie. Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Mięciutki papier toaletowy 09.01.22, 16:37 Ponoć najzdrowszy papier toaletowy to szary. Te wszystkie bielutkie, nawilżane, w kolorowe wzory - to sama chemia. Tak gdzieś czytałam. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Mięciutki papier toaletowy 09.01.22, 17:03 Tylko że szary nie jest taki łatwy do kupienia, jeśli ma być miększy niż papier ścierny i jeszcze w sensownych rolkach. Mnie tam na bielonym nie zależy, ale na fajny szary nie trafiłam od lat Odpowiedz Link Zgłoś
czerwonylucjan Re: Mięciutki papier toaletowy 09.01.22, 22:32 Jak to, w biedrojce z duze rolki za sztuki. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Mięciutki papier toaletowy 09.01.22, 23:21 Unikam Biedronki Chodzę tam tylko po suszone pomidory w ziołami i pestkami dyni, bo tam są najlepsze - a tych używam do jednego dania. Jak nie zapomnę, to przy następnej wizycie (pewnie za miesiąc, ostatnio kupiłam 4 słoiki, na 2 razy) zajrzę na półki przemysłowe Odpowiedz Link Zgłoś
nigdynigdynigdy84 Re: Mięciutki papier toaletowy 09.01.22, 16:56 Lubię ten biedronkowy, w dużych opakowaniach po 24 albo 32 rolki. Lidl też ma w dobrej cenie duże paczki, miękkie. Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: Mięciutki papier toaletowy 09.01.22, 17:01 Ja od lat rossmanowski Aluette, trzy lub czterowarstwowy,tylko ten. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Mięciutki papier toaletowy 09.01.22, 17:44 Zalamalyscie mnie tym wątkiem, każda ma swój papier toaletowy. Ja do tej pory kupowałam po prostu najtańszy w sklepie. Teraz czuję się jak toaletowa latawica, raz ten, potem tamten, daje dobie wycierać byleczemu. Wtydze się 😟 Odpowiedz Link Zgłoś
rich_coconut Re: Mięciutki papier toaletowy 09.01.22, 18:02 Mam nawet swój nr dwa! Regina w długich rolkach, pakowana po 4 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Mięciutki papier toaletowy 09.01.22, 18:53 Nie jestem w stanie, mam koleżankę Reginę Odpowiedz Link Zgłoś
manon.lescaut4 Re: Mięciutki papier toaletowy 10.01.22, 10:00 Nie mów proszę, ze to ta z kultowego nagłówka Super Expressu „Nie jestem do du…!” Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Mięciutki papier toaletowy 10.01.22, 18:31 Nie, moja dużo młodsza i chyba jeszcze ....mądrzejsza Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Mięciutki papier toaletowy 10.01.22, 09:37 Mam ulubiony papier tak jak chusteczki higieniczne itp. Nie ulegam reklamom tylko kupuję testując dopóki nie trafię ideału....pech chce, że owe ideały najczęściej są droższe a do tego dostępne tylko w wybranych sklepach więc kupuję "zapas" 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
sandrasj Re: Mięciutki papier toaletowy 09.01.22, 18:05 Kupuje tylko Rosmanowski, najbardziej nam pasuje. Miękki jest też Lambi, ale mniej ekonomiczny. Odpowiedz Link Zgłoś
segregatorwpaski Re: Mięciutki papier toaletowy 09.01.22, 23:23 Ja lubię foxy mega, bardzo miękki. Odpowiedz Link Zgłoś
bominka Re: Mięciutki papier toaletowy 10.01.22, 05:24 My też jestesmy wierni rosmaniwskiemu Aulette. Jest miękki, i b. wydajny. 3 lub 4 warstwowy. Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Mięciutki papier toaletowy 10.01.22, 09:29 Kupuje tylko Reginę bez nadruków. Velvet i Lidl robią za cienkie. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Mięciutki papier toaletowy 10.01.22, 09:35 U mnie tylko Regina Aloe Vera - doklady ten www.carrefour.pl/drogeria-kosmetyki-i-zdrowie/papier-toaletowy-i-reczniki/papier-toaletowy/regina-aloe-vera-papier-toaletowy-8-rolek?gclid=CjwKCAiAz--OBhBIEiwAG1rIOq8Wcye_nbgI84vC2-3WXUVsF24WtRE0PnAaIJn4oMBfeVD1rBegxxoCGd8QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds Odpowiednio gruby, miękki i nie śmierdzi fiołkami czy innymi rumiankami. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Mięciutki papier toaletowy 10.01.22, 10:16 W życiu bym nie kupiła papieru nasączanego czymkolwiek, nie dość, że zatruwa środowisko, to inie jest obojętny dla skóry, a w przypadku zapachowych, i dla płuc. Odpowiedz Link Zgłoś
sundace46 Re: Mięciutki papier toaletowy 10.01.22, 10:01 Rosmannowsi 5warstwowy. Innego od dawna nie używam. Odpowiedz Link Zgłoś
liliawodna222 Re: Mięciutki papier toaletowy 10.01.22, 20:11 Rossmanowski, bo wydajny, ale i wystarczająco miękki. Odpowiedz Link Zgłoś
bo1 Re: Mięciutki papier toaletowy 11.01.22, 11:47 Foxy cotton, 5-warstwowy. Te wszystkie 3-warstwowe są marne. Kiedyś ktoś polecił mi 5-warstwowy rossmanowy. Po zakupie z ciekawości sprawdziłam, czy faktycznie ma te deklarowane 5 warstw, bo jakiś "cienkawy" mi się wydał. Miał tylko 4. Być może wadliwa paczka mi się trafiła, ale już go więcej nie kupiłam. Odpowiedz Link Zgłoś