Dodaj do ulubionych

Niby normalny,ale jednak problem

25.04.10, 12:35
Już wiecie ? Napewno się domyślilście,jeśli nie chodzi ani o szkołę,ani o wygląd,ani o
przyjaźń to chodzi o chłopaka ...
No więc,chodzę do 1 gimn. Mam rocznie 14 lat , a wiecie,wyglądam troszkę starzej
(ok.15,16) .
No i mam mały problem ... zakochało się we mnie dwóch chłopaków z 1 liceum,a...a oni są
przekonani,że chodzę do 3 gimnazjum / 1 liceum (jakby co,to oni przyjechali na wymianę
z francji,tak więc,nie znają dobrze wszystkich ludzi)
Wiecie,gadają,podchodzą do mnie na przerwie (oczywiście osobno) , a za kazdym
razem,kiedy chce im to powiedzieć , no...nie wychodzi mi ...
Nie chcę tego psuć,bo bardzo ich polubiłam,jednego bardziej na przyjaciela ,a drugiego ...
no wiecie . Chce im to wyjaśnić od początku , ale po prostu nie mam jak .
Kiedy zaczynam,oni zawsze wyskakują z takim tekstem,po którym nie miałabym siły się
przynać,a teraz powiedzieć,że chodzę do 1 gimn jest jeszcze gorzej,już nawet nie chodzi o
chłopaka,który również mi się podoba ,ale nie chcę stracić gościa,którego uważam,za
przyjaciela . Pomocy sciana
Obserwuj wątek
    • camellote Re: Niby normalny,ale jednak problem 25.04.10, 12:50
      no to masz przerąbane tzw. smile. poważnie - musisz stawić czoło problemu. Jeżeli
      się tego od ciebie nie dowiedzą, a od innych osób trzecich koniec przyjaźni (
      tak jest w 70%). Po proś o szczerą rozmowę. a jeżeli podwinie ci się noga - nie
      informuj ich sms'em, na gg prawdą. jeszcze bardziej cię znienawidzą .. szczera
      rozmowa, ale by tak by ci się ciągle nie wcinał. shock
    • werka197 Rada . :) KliCk . 25.04.10, 12:56
      yyy . No maly problem maszz ale jesli cie lubia #naprawde"# to wiek nie powinien miec
      zadnego znaczenia !!. powiec im to jak najszybciej iobruc to w zart . Taka moja rada .
      ODwiedz moj profillek ;*
      • kama.xd dziwna rada . ;d 25.04.10, 13:02
        dziwna , ale może być skuteczna . ; d napisz do nich liściki. bd ci łatwiej. !
    • dacey Re: Niby normalny,ale jednak problem 25.04.10, 13:01
      eh ; d. nie wiem co CI poradzić . weź to powiedz tak impulsywnie i już ;d

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka