kkalipso Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 17:04 Piękne wszystkie te nasze e-mamy. Mnie przerasta zrobienie zdjęcia swojej cery Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 17:13 no i co? Potwierdza się wielokrotnie tu obśmiewana teza, że ematki wszystkie przecudnej urody i każda wygląda dekadę mniej niż wskazania licznika. Teraz już wiadomo, że historie z pytaniem o dowód w monopolowym nie były wyssane z palca. Trzeba tu siedzieć jak najdłużej, choćby dla zachowania urody Odpowiedz Link Zgłoś
quilte Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 17:40 Prosz. Całkiem bez tynku, cera naczynkowa, wiek: 40++. Odpowiedz Link Zgłoś
pogodzona_1234 Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 18:44 Wrzucam dół . Chomiki już widać powoli. Włosy dłuższe od czasu zrobienia foty. Za 2 tygodnie kończę 47 wiosen Odpowiedz Link Zgłoś
pampelune Re: Pokażcie swoje cery 23.01.22, 15:26 pogodzona_1234 napisał(a): > Wrzucam dół . Chomiki już widać powoli. Boskie usta. Na chomikach się nie znam, niech się wypowie ewa-i-chomik Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 21:36 Moja, nigdy nie tynkowana😉. I włosy, w Afryce żyją swoim życiem i robią co chcą🙃 Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Pokażcie swoje cery 22.01.22, 15:06 Cery tu nie widać, ale figura piękna. Odpowiedz Link Zgłoś
zaspasniegowa Re: Pokażcie swoje cery 21.01.22, 22:05 Moja taka sobie. Rocznik 77. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Pokażcie swoje cery 22.01.22, 15:06 Moim zdaniem, nie ma się do czego przyczepić. Odpowiedz Link Zgłoś
ajr27 Re: Pokażcie swoje cery 25.01.22, 11:07 Brawo! Nie masz ani jednej zmarszczki, wow Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Pokażcie swoje cery 22.01.22, 08:16 Proponuję pokazać cery na skarpetkach... Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Pokażcie swoje cery 22.01.22, 08:32 Rocznik 75, cera pokąpielowa🙈 Odpowiedz Link Zgłoś
elenelda Re: Pokażcie swoje cery 22.01.22, 12:58 Sasza, w mojej wyobraźni byłaś blondynką! Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Pokażcie swoje cery 22.01.22, 13:33 elenelda napisała: > Sasza, w mojej wyobraźni byłaś blondynką! Po wysuszeniu mam jasniejsze wlosy. Wedlug kanonow fryzjerskich jestem blendynka choc wedlug mnie to raczej szatynka😉 Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Pokażcie swoje cery 23.01.22, 16:43 Rocznik 78, tutaj no make up. Mam dobrą cerę, ale naczyńkowa i często bywam różowa. Zmarszczki mimiczne robią mi się konkretne przy uśmiechu, więc 95% czasu na wszelki wypadek mam bitch face. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Pokażcie swoje cery 23.01.22, 16:45 Inaczej sobie ciebie wyobrażałam. Całkiem sympatycznie wyglądasz 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Pokażcie swoje cery 23.01.22, 21:52 Wszelki duch pana Boga chwali!! Incubo się pokazała😀. Tak sobie właśnie Ciebie wyobrażałam tylko włosy miały być kręcone i ciemniejsze. Mówiłam, że 78 to dobry rocznik! Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 08:55 Nienienie, robię co mogę, żeby NIE wydobywać skrętu! Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 08:27 Pasujesz mi do siebie - jesteś spójna I nieprzyzwoicie wręcz gładka. Wyrób sobie dowód Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 13:29 No zmarszczki to juz masz konkretne m_incubo a bitch face nawet przy usmiechu Ten twoj charakterek jest wypisany na twarzy. Rodzina Adamsow jak nic. Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 13:40 No, Tobie berga zmarszczki nie grożą, za dużo tłuszczu na pysiu. Na reszcie ciałka zresztą też. Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 14:31 No nie groza. Zazdroscisz?: D Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 15:27 bergamotka77 napisała: > Zazdroscisz?: D tak, najbardziej tego, że łatwiej cię przeskoczyć niż obejść Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 15:31 Spojrz na siebie gwiazdo wybiegów! Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 15:36 bergamotka77 napisała: > Spojrz na siebie gwiazdo wybiegów! spoglądam. jest dobrze. u każdej z nas Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 13:57 bergamotka77 napisała: > No zmarszczki to juz masz konkretne m_incubo a bitch face nawet przy usmiechu > Ten twoj charakterek jest wypisany na twarzy. Rodzina Adamsow jak nic. > Za ten uśmiech dostaje we współpracy od Amazona dużo więcej niż ty za firmowanie paszczą fabryki globusów. Rodzina Addamsów? Odezwało się ze znawstwem skrzyżowanie wuja Festera i kuzyna To... Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 14:35 Haha bredzisz ze malo sie nie oplulas m_incubo potrzebuje adwokatki...diabla? Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 15:18 bergamotka77 napisała: > Haha bredzisz ze malo sie nie oplulas m_incubo potrzebuje adwokatki...diabla > ? czy pani mnie szpieguje za pomocą Pegasusa, że widzi jak się opluwam? nie trzeba być niczyim adwokatem, żeby dołączyć się do dyskusji, również jesteś tego przykładem, puciu Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 15:35 Ty i dyskusja to dwie sprzeczności królowo hejtu. Jestes kompletnie niewiarygodna na tym forum, kazdy to wie. Masz czarną listę i jedziesz ... Twoja opinia obchodzi wszystkich tyle co zeszłoroczny śnieg albo mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 15:37 bergamotka77 napisała: > Ty i dyskusja to dwie sprzeczności królowo hejtu. Jestes kompletnie niewiarygod > na na tym forum, kazdy to wie. Masz czarną listę i jedziesz ... Twoja opinia ob > chodzi wszystkich tyle co zeszłoroczny śnieg albo mniej. > a jednak odpisujesz w pocie czoła swoje jakże cięte ripostki Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 14:11 bergamotka77 napisała: > No zmarszczki to juz masz konkretne m_incubo a bitch face nawet przy usmiechu > Ten twoj charakterek jest wypisany na twarzy. Rodzina Adamsow jak nic. > jakie zmarszczki ? ma jędrną naciągnięta skórę- widac jak sie układa przy uśmiechu-wyraźne, proste, młode linie nic tylko znienawidzić Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 14:32 Przy usmiechu ma wyrazne zmarszczki. I ten usmiech taki diaboliczny Odpowiedz Link Zgłoś
elenelda Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 14:38 bergamotka77 napisała: > Przy usmiechu ma wyrazne zmarszczki. I ten usmiech taki diaboliczny > Nie widzę tam wyraźnych zmarszczek. Ładna twarz i ładny uśmiech (taki zadziorny). Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 14:50 Fakt. To nie zmarszczki to bruzdy. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 15:00 A skąd. Jędrna buzia. Taka troszkę podobna do Joanny Jedrzejczak. Charakterna. Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 15:04 O, wiedziałam że z kimś mi się kojarzy. Zgadzam się, żadne zmarszczki czy bruzdy, młoda skóra też się przecież zagina przy uśmiechu U mnie się np. robią dołki w policzkach, bynajmniej nie ze starości - taki układ twarzy i tyle... Ale Bergamotka pisze wyraźnie ze złośliwości a nie że tak myśli Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 15:15 Mnie też Jędrzejczak przyszła do glowy! I jedna taka pani informatyk. Zmarchow nie dostrzegam, buzia in_cubo jest prawie tak gładka jak Bergamotki mózg Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 15:22 > Zmarchow nie dostrzegam, buzia in_cubo jest prawie tak gładka jak Bergamotki mó > zg 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Pokażcie swoje cery 25.01.22, 08:06 Ogólnie to raczej nie, ale sam kształt twarzy mam podobny, to prawda Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 15:26 bergamotka77 napisała: > Przy usmiechu ma wyrazne zmarszczki. I ten usmiech taki diaboliczny > Serio ? Tu też skrytykujesz zmarszczki ? Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 15:32 Tu nie ma zmarszczek. Incubo ma bardzo mocne bruzdy nosowo-wargowe. Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 15:35 No to w takim razie to dziecko wyżej też ma straszne bruzdy 🤭 Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 15:41 A widziałaś bruzdy u płaczącego noworodka ? To dopiero bruzdy a nie jakieś popierdółki. Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 15:46 Jezu sztab ludzi broni biednej incubo a sama napisala ze sie nie uśmiecha bo ma mocne zmarszczki. Jezu wykorzystajcie ta energię gdzie indziej. Incubo ma prawo jedzic po innych ale bron boze powiedziec cos na jej temat. Obraza majestatu calego grona wyznawczyn Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 15:49 Czemu zaraz stado wyznawczyń? Piszesz bzdury, to aż się prosi sprostować Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 15:54 Jak to bzdury., to moje zdanie. To jakas odgornie ustalona opinia na temat twarzy incubo obowiązuje? Sadziłąm, ze to kwestia gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 16:00 Bzdury, bo piszesz o jakichś bruzdach i zmarszczkach, nie dlatego, że ci się twarz M_Incubo nie podoba, bo to jest faktycznie kwestia gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 21:51 nuclearwinter napisała: > Czemu zaraz stado wyznawczyń? Piszesz bzdury, to aż się prosi sprostować tkanie iluzji, tej się zawsze wydaje że albo ją goni stado suk i hien, albo ktoś ma stada wyznawczyń. żal tyłek ściska, że nikt nie zaprasza do przynależności Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 16:01 bergamotka77 napisała: > Jezu sztab ludzi broni biednej incubo a sama napisala ze sie nie uśmiecha bo > ma mocne zmarszczki. Jezu wykorzystajcie ta energię gdzie indziej. Incubo ma pr > awo jedzic po innych ale bron boze powiedziec cos na jej temat. Obraza majestat > u calego grona wyznawczyn > Nawet dopieprzyc nie umiesz na poziomie. Napisałabys chociaż, że fizis pasuje do loginu i byłoby choć odrobinę z polotem, blysnelabys znajomością języków, zasygnalizowałabys istnienie jakichkolwiek procesów myślowych. Dopierducha w podtekście, jakaś zabawa słowem, możliwość interpretacji. A ty bierzesz uwalony krowim nawozem szpadel i walisz w pysk. Przemysl jednak modeling Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 16:02 Podobnie jak ty walisz w pysk. Jest akcja jest reakcja! Zapamiętaj sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 16:14 bergamotka77 napisała: > Podobnie jak ty walisz w pysk. Jest akcja jest reakcja! Zapamiętaj sobie. > No już, już. Zrób teraz wdech świeżego powietrza aż do samego źródła twojego jestestwa, głęboki i pooowooolny, zatrzymaj na kilka sekund i wyyyydech, powolutku przez czakrę głupich tekstów i słabych ripost. Czujesz jak się oczyszcza, jak przelatujące przez nią powietrze udrażnia stare zatory, wyyyyyydyyychaaaj.... I jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 15:42 Nie ma , ma zarysowany policzek a incubo ma takie głębokie bruzdy jak zaorana. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 15:42 Bo ma szczupła twarz i w usmiechu je widać. Schudnij do wagi Incubo to też swoje zobaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 15:43 Nie mam zamiaru, nie planuję straszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 15:43 bergamotka77 napisała: > Tu nie ma zmarszczek. Incubo ma bardzo mocne bruzdy nosowo-wargowe. > Nie ma mocnych ma normalne bruzdy- takie jakie mają szczupłe kobiety Te które mają podściółkę tłuszczową mają takie : Przyebałaś sie bezsensu i głupio i jeszcze brniesz Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 15:44 Wolę mieć zatem podściólkę tłuszczowa bo twarz incubo mi się nie podoba. Mam prawo? Mam, wolny kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 15:48 bergamotka77 napisała: > Wolę mieć zatem podściólkę tłuszczowa bo twarz incubo mi się nie podoba. Mam pr > awo? Mam, wolny kraj. > A se miej. Ktoś ci broni ? I ma prawo ci sie nie podobać co tylko zechcesz - ale qrwa wyrażasz to w sposób ohydny jak z rynsztoka - mimo że bez przekleństw W dodatku pisząc nieprawdę. Dżizas Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 15:58 Ha, rynsztoka to ty chyba nie widziałaś. W kazdej jatce ze mną jest rynsztok na moj temat i mojego wygladu. Szkoda, ze to ci nie przeszkadza... Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 16:37 bergamotka77 napisała: > Ha, rynsztoka to ty chyba nie widziałaś. W kazdej jatce ze mną jest rynsztok na > moj temat i mojego wygladu. Szkoda, ze to ci nie przeszkadza... > Nie za darmo - usilnie sobie na to pracujesz Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 18:51 bergamotka77 napisała: > Szkoda, ze to ci nie przeszkadza... > oj już nie dramatyzuj, taka jesteś przecież ponad to! Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 16:53 "Podściółkę" 😂 podsciolke to ty mialas 15 kilo temu. Jak tam kolana? Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 16:52 O ! pani z twarzą bez zmarszczek. Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 14:47 To ciebie bym mogla juz predzej .Masz fajniejszą urodę. No i jestem zdania, ze charakter kazdy ma wypisany na twarzy U incubo to widać szczególnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 15:03 bergamotka77 napisała: > No zmarszczki to juz masz konkretne m_incubo a bitch face nawet przy usmiechu > Ten twoj charakterek jest wypisany na twarzy. Rodzina Adamsow jak nic. > O kuźwa, już piątek.....????? Odpowiedz Link Zgłoś
mamkotanagoracymdachu Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 15:04 Ehh, byłoby fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 15:28 Chyba komuś przyspieszył czas. Albo w potrzebie jest. Tak się podkładać z tym charakterkiem wypisanym na twarzy ? Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 15:32 gama2003 napisała: > Chyba komuś przyspieszył czas. > Albo w potrzebie jest. > > Tak się podkładać z tym charakterkiem wypisanym na twarzy ? Czasami Berżi musi, inaczej się udusi... Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 15:04 Berga, ale serio ? Pół forum wie jak wyglądasz a teraz krytykujesz z wyższością skończonej piękności ? Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 15:41 Haha nigdy nie zgrywałam piękności, uważam, ze wyglądam dość młodo i tyle. Poza tym podobałam się bardzo w młodości i nie muszę do tego wygladać jak modelka. Typ "Dziewczyny z sąsiedztwa" ma wieksze branie. Forum nie może tego wybaczyć i krytykuje jakby tu co najmniej same modelki były i królowe piekności A takie można na palcach jednej ręki policzyć na te tysiące piszących. Poza tym pracuję mózgiem a nie wyglądem, a zatem to, jak wyglądam to moja prywatna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 15:49 bergamotka77 napisała: > Poza tym pr > acuję mózgiem a nie wyglądem, a zatem to, jak wyglądam to moja prywatna sprawa. > Wytwory twojego mózgu sugerują, że mimo słabych warunków, mogłabyś być jednak lepsza w wyglądaniu Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 15:52 mid.week napisała: > bergamotka77 napisała: > > > Poza tym pr > > acuję mózgiem a nie wyglądem, a zatem to, jak wyglądam to moja prywatna s > prawa. > > > > Wytwory twojego mózgu sugerują, że mimo słabych warunków, mogłabyś być jednak l > epsza w wyglądaniu A ty w zawodowym dosrywaniu. Zrób z tego zawód! Moze i chłopa znajdziesz bo ten, co cię rzucił miał ewidentnie dosc wykwitów twojego mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 16:05 > > > bergamotka77 napisała: > > > > A ty w zawodowym dosrywaniu. Zrób z tego zawód! Moze i chłopa znajdziesz bo ten > , co cię rzucił miał ewidentnie dosc wykwitów twojego mózgu. > Wszyscy od dawna już wiedzą, jakie są Twoje priorytety zyciowe, nie musisz się pogrążać tym ciągle od nowa Wpis wcześniej dałam Ci darmowe demo korków z dosrywania, nie ma za co Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 15:51 To czemu tak innych wyglądu się czepiasz ? Prywatna to sprawa jak piszesz. I mózgiem to każdy prawie pracuje, żaden wyczyn. Niektórzy nawet szybują na nim wysoko, uwierz. Na forum mniemam 100% zarabia mózgiem, modelek tu chyba nie ma, aktorek pewnie jeszcze mniej. W młodości podobać się też żaden wyczyn. Raczej wyczynowe jest jechanie na tym wspomnieniu przez resztę życia. I wybacz, ale w to powodzenie niespotykane nie wierzę. Raczej zwykła norma, którą jarasz się licho wie czemu aż tak. I typ dziewczyny z sasiedztwa to czasem...jedyny w zasięgu wielu panów. Bez szans na te ładniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 15:56 Powiedział krasnal gama 150 cm w kapeluszu i zarazem naczelna modelka forum - ta ładniejsza of kors! Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 16:37 W życiu nie napisałam, ze jestem ładna ! Nie tylko na forum. Nie imputuj mi ! Mogę być tylko ładniejsza od kogoś brzydszego, nic więcej. I w kapeluszu mam ponad 170, od stóp do głów mam 160 cm 😄, co bardzo mi pasuje, szkód i kompleksów nie czyniąc. A jak założę szpilki i kapelusz to juz jest 180, prawie jak Berga ? Ile masz wzrostu Bergo ? Bo z objętości nie umiem policzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
marion.marion Re: Pokażcie swoje cery 05.08.22, 19:06 Ty to musisz mieć kompleksy. Masakra... Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Pokażcie swoje cery 25.01.22, 19:46 gama2003 napisała: > Pół forum wie jak wyglądasz Ech, ja to zawsze wszystko przegapię. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 15:15 bergamotka77 napisała: > No zmarszczki to juz masz konkretne m_incubo a bitch face nawet przy usmiechu > Ten twoj charakterek jest wypisany na twarzy. Rodzina Adamsow jak nic. > Berga nie pogrążaj się kobieto Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 20:21 Oj berżi, na pewno nie stać cię na nic więcej? Nie chciałabyś pączusiu, żebym ci pokazała, jak bardzo bitch jestem Odpowiedz Link Zgłoś
marion.marion Re: Pokażcie swoje cery 05.08.22, 19:05 Dobrze się czujesz? Jakie zmarszczki? Super laska. Czemu jesteś taka wredna? Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 16:22 słuchaj, a mogłabyś pokazać swój bitch face? bo obawiam się, że jak mój mózg połączy na stałe to zdjęcie z twoim nikiem, to już nie będę w stanie ci jechać Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 16:34 🤣 Swoją drogą to ja bym chętnie się zamieniła . Oddam pućkę ( która jest bez względu czy jestem aktualnie gruba, czy chuda:p) za głębokie, wyorane bruzdy i bitch face:p Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 16:41 Nie oddawaj, jesteś sto razy ładniejsza od bohaterki tych dysput. Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 20:30 bergamotka77 napisała: > Nie oddawaj, jesteś sto razy ładniejsza od bohaterki tych dysput. > Och jak chętnie by się forumki skłóciło, a tu nie idzie. Smuteczek! Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Pokażcie swoje cery 25.01.22, 08:18 W sumie mogłabym Ostatnio (przed wątkiem) dwie forumki do mnie napisały z pytaniem czy m_incubo to ja, XY, jedna trafiła (pozdrawiam), jedna nie Stąd też moje lekkie podejście do anonimowości w tym wątku. Tylko że jak pokażę bitch face to już konkretnie wzrośnie szansa na rozpoznanie Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Pokażcie swoje cery 25.01.22, 20:45 m_incubo napisała: > Rocznik 78, tutaj no make up. Kurde jakbym Cie gdzies widział. Jestes z/spod Poznania? Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Pokażcie swoje cery 05.08.22, 17:15 Bardzo interesująca uroda Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 08:28 enigma81 napisała: > Rocznik 81 piekne spręzynki Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Pokażcie swoje cery 23.01.22, 23:54 Kurde, to ja na tym forum chyba najstarzej wygladam 😭 Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 01:21 Weź przestań! Przyjedź do mnie i sobie zrobimy krioterapię. Wynurzysz się 10 lat młodsza! Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 20:31 magdallenac napisała: > Weź przestań! Przyjedź do mnie i sobie zrobimy krioterapię. Wynurzysz się 10 la > t młodsza! Będziecie się nacierać lodówkami? Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 21:09 Nie. Będziemy na golasa wskakiwać w zaspy śnieżne i wynurzać się z nich odmłodzone o dekady. Tak jak niejaka generałowa Zajączkowa, tylko ta się chyba w zimnej wodzie kąpała, czy jakoś tak. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 21:20 I chyba pod łóżkiem michę z lodem miała czy cuś ? Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 22:29 Ponoć miała. Staram się jak mogę brać z niej przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Pokażcie swoje cery 25.01.22, 06:10 gama2003 napisała: > I chyba pod łóżkiem michę z lodem miała czy cuś ? U mnie odpada, zaraz kot by gmyrał łapą i po spaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
elenelda Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 14:39 Chyba jednak nie Jesteś bardzo atrakcyjną blondynką z tego, co pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 15:22 Też mi tak się kojarzy. Długowłosa blondyna z nieco odjechanym stylem, fajnymi psami i jeszcze lubiąca hardbassy. Chyba że mylę osoby Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 17:37 Nie mylisz siė, to ja z hardbassami 🤪🤟🏻 Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Pokażcie swoje cery 24.01.22, 17:41 Nooo czyli dobrze cię zapamiętałam 🤟 Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Pokażcie swoje cery 05.08.22, 16:55 1972 rocznik bez makijazu i bez retuszu. Skore akurat w domu mamy rewelacyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
grazyny Re: Pokażcie swoje cery 05.08.22, 18:47 princesswhitewolf napisała: > 1972 rocznik bez makijazu i bez retuszu. > Skore akurat w domu mamy rewelacyjna. Tylko na kanapach czy na fotelach też? Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Pokażcie swoje cery 05.08.22, 22:33 Wylacznie na foletach bujanych. Wiec bujaj sie Odpowiedz Link Zgłoś
grazyny Re: Pokażcie swoje cery 06.08.22, 00:03 Uuu, cięta riposta, przemyślana, finezyjna, w pięty mi poszło. Wiem, wiem, to lincz i mobbing! Ale co z tą skórą rewelacyjną w domu, opowiadaj. Bo że nie masz jej na twarzy, to już wszyscy widzimy. Odpowiedz Link Zgłoś
grazyny Re: Pokażcie swoje cery 05.08.22, 19:26 Princeska, robisz coś z tymi kaszakami podskórnymi? Czy tak puszczasz na żywioł? Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Pokażcie swoje cery 05.08.22, 22:33 Nie mam kaszakow podskornych. Masz problemy ze wzrokiem. Grazynka co cie zabolalo? Odpowiedz Link Zgłoś
grazyny Re: Pokażcie swoje cery 06.08.22, 00:01 No niestety, masz, przebijają nawet spod tej tapety. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Pokażcie swoje cery 06.08.22, 00:16 Tapety hahaa a to juz ostre urojenia. Nie mam a ty masz zaburzenia widzenia i umyslowe. Odpowiedz Link Zgłoś
grazyny Re: Pokażcie swoje cery 06.08.22, 00:22 Nie no, jeżeli chcesz udawać sama przed sobą, że masz "rewelacyjną skórę", to proszę Odpowiedz Link Zgłoś