cisco1800 25.01.22, 20:00 Czym obdarzyła was matka natura? Jaką wyjątkowością? Ja na przykład dowiedziałam się dziś na badaniu USG, że mam dwie śledziony 🤣 40 lat żyłam w niewiedzy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stephanie.plum Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 20:02 ja też mam dwie śledziony!!! a mój synek - 11 palców u nóg. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Co macie wyjątkowego? 26.01.22, 06:43 Moja córka ma 10,5 :p w jednej stopie ma "syjamskiego" małego palca:p Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Co macie wyjątkowego? 26.01.22, 15:42 to w sumie tak jak u niego - polidaktylia, ale palce złączone, tylko dwa paznokietki są i wiadomo, że paliczki też. fajnie podsumował ortopeda: "będzie mu łatwiej chodzić boso po bagnach". :~) JAK TAM REMONT??? Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Co macie wyjątkowego? 26.01.22, 18:22 Jeszcze nie ma remontu, dopiero w walentynki odbieramy klucze. Ale w końcu doszliśmy do porozumienia w sprawach, gdzie nie mogliśmy się pogodzić:p Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Co macie wyjątkowego? 27.01.22, 13:01 to Ci gratuluję! fajnie. tylko nie pisz, że będziesz mieszkać na takiej nizinie poprzecinanej szerokimi kanałami, których brzegi flankują topole, sadzone w dwóch rzędach, i gdzie można w nieskończoność jeździć na rowerze, o ile lubi się wiatr oraz ciekawskie krowy... Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynta.bukiet123 Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 20:03 Również mam dwie śledziony. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 20:05 No i zepsułyście jej wątek, okazało się, że nie ma nic aż tak wyjątkowego, jak myślała Mnie kiedyś gin podczas usg powiedział rozmarzony: "piękne jajniki! Wyjątkowo piękne jajniki!" Odpowiedz Link Zgłoś
cisco1800 Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 20:14 Nie zepsuły bardzo się cieszę że mam bratnie dusze 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
atoness Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 20:19 Mój syn też ma dwie! Jak był mały, to uznaliśmy, że dzięki temu może śledzić dwie osoby naraz. Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Co macie wyjątkowego? 26.01.22, 02:52 Mi kiedyś lekarz komplementował z zachwytem nerki 😅 Odpowiedz Link Zgłoś
shmu Re: Co macie wyjątkowego? 27.01.22, 09:16 Mi dentysta powiedział, że mam pięknie wyszczotkowaniu zęby Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 20:48 hiacynta.bukiet123 napisała: > Również mam dwie śledziony. I uj strzelił wyjątkowość Odpowiedz Link Zgłoś
milupaa Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 22:19 Kurcze, to w razie co macie zapasową, ale czad.... Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 22:29 hiacynta.bukiet123 napisała: > Również mam dwie śledziony. Zaraz się okaże, że to my z jedną śledzioną jesteśmy wyjątkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
cisco1800 Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 22:40 to samo przyszło mi do głowy w miarę przybywania wpisów Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 20:04 cisco1800 napisał(a): > Czym obdarzyła was matka natura? Jaką wyjątkowością? Ja na przykład dowiedział > am się dziś na badaniu USG, że mam dwie śledziony 🤣 40 lat żyłam w niewiedzy Dziecko mam z dwiema śledzionami, liczy się? Moje własne rodzone naturalne! Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 22:18 Przebijam dwie śledziony! Moja córka ma kilka śledzion, w zależności od USG od 4 do 7 :-p to podobno częste, dwie lub nawet kilka. Ja mam ponoć wyjątkowy kolor oczu, między zielonym a niebieskim i dodatkowo są bardzo jasne, przy ciemnych włosach dość upiornie. Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Co macie wyjątkowego? 27.01.22, 09:14 barbibarbi napisała: > Ja mam ponoć wyjątkowy kolor oczu, między zielonym a niebieskim i dodatkowo są bardzo jasne, przy ciemnych włosach To ładna jesteś. Moja ciemnowłosa Żona ma takie oczy, dodatkowo zmieniające kolor - latem są zielononiebieskie, a zimą niebieskie. Ma też piegi i lekko kręcące się włosy. Jest śliczna! Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Co macie wyjątkowego? 27.01.22, 23:25 Wpis cudowny, bardzo pięknie piszesz o żonie. Najczęściej faceci nie dostrzegają takich szczegółów, a z odróżnieniem odcieni kolorów mają prawdziwy problem Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 20:04 Mam podwójny języczek podniebienny 😎 Odpowiedz Link Zgłoś
elenelda Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 20:05 A nie masz rozszczepu podśluzówkowego? Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Co macie wyjątkowego? 26.01.22, 07:54 Znaczy się Syrenkę Warszawską? Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 20:04 Wyjątkowo wredny charakter i wyjątkowo wąską szczękę, przez co man krzywy zgryz. Wolałabym chyba tę śledzionę Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 21:02 chciałabyś, nie jesteś wredna ani trochę Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 20:04 Migdalek gardłowy, jakoś nie zanikł. 🤷♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 20:06 ten wątek przypomina mi rozmowy emerytów w poczekalni Odpowiedz Link Zgłoś
smoczy_plomien Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 20:07 Też mam dwie śledziony Zatem to chyba nic wyjątkowego Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 20:08 Też mam dwie śledziony, lekarz mówił, że to całkiem częste. Sorry Odpowiedz Link Zgłoś
cisco1800 Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 20:16 10% populacji ma, jak twierdzi wuj google Odpowiedz Link Zgłoś
qwirkle Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 20:09 A ja mam skrzywiony wyrostek mieczykowaty - taki po ciąży został... Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 22:45 A ja nawet nie wiem, co to jest... Odpowiedz Link Zgłoś
qwirkle Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 23:13 Wyrostek mieczykowaty jest na końcu mostka. Przed ciążą był prosty, po ciąży skrzywiony (wypchnięty na zewnątrz)... Odpowiedz Link Zgłoś
anilorak174 Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 20:09 Brak migdałków. Kazdy lekarz pyta czy miałam usunięte i nie dowierza, ze nie. Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynta.bukiet123 Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 20:10 Wiem co będzie wyjątkowe - niezniszczalne zęby. Nigdy w życiu nie miałam ubytku, nawet po ciąży, a do dentysty chodzę tylko na skaling. Mam tylko nadzieję, że nie wypowiedziałam tego w złą godzinę. Odpowiedz Link Zgłoś
cisco1800 Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 20:16 Zazdroszczę. Moje jak papier Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 20:19 serio? nigdy nawet najmniejszego ubytku, malutkiej dziureczki? zadziwiające. Jeśli to prawda to zazdroszczę, ile to kasy w kieszeni zostało, fiu, fiu... Odpowiedz Link Zgłoś
kitty4 Re: Co macie wyjątkowego? 26.01.22, 11:25 o, matko , za to co wydałam na naprawę zębów - to mogłabym jakiś samochodzik kupić - używany, nieduży, ale jednak .... Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 20:38 Ja tak samo, ale chociaż nie jestem przesądna, to boję się to napisać Chodzę tylko na przeglądy. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 20:52 Nasz znajomy tak ma, zero ubytków. A już skończył 47 lat. Kiedyś w jakiejś luźnej rozmowie mój mąż powiedział do niego, że tego dnia nie mogą się spotkać bo idzie do dentysty. Znajomy miał taki zagubiony wyraz twarzy i z ociąganiem zapytał- a po co? Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 21:02 Ja też- zęby jak koń (nie że takie wielkie, a że takie mocne), mogę butelki nimi otwierać Odpowiedz Link Zgłoś
ykke Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 21:16 hiacynta.bukiet123 napisała: > Wiem co będzie wyjątkowe - niezniszczalne zęby. Nigdy w życiu nie miałam ubytku > , nawet po ciąży, a do dentysty chodzę tylko na skaling. > Mam tylko nadzieję, że nie wypowiedziałam tego w złą godzinę. O Jezu, zazdroszczę!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 21:37 No weź, to jest niesprawiedliwe! Odpowiedz Link Zgłoś
koko8 Re: Co macie wyjątkowego? 26.01.22, 00:01 Ja też nie mam jeszcze plomby w zębach. I na dodatek mam 2 śledziony . Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: Co macie wyjątkowego? 26.01.22, 17:02 Moje podobnie, gdyby nie tfu tfu, parodontoza, dziedziczna niestety, to nie miałabym w ogóle do czynienia ze stomatologami, a tak, no cóż.. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 20:12 Mam trzy nerki. I bardzo zgrabną macicę. I arystokratyczne kanaliki uszne. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 20:46 To możecie sprzedać te trzecie! Odpowiedz Link Zgłoś
zurekgirl Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 20:50 Chcialam oddac tacie, ktory potrzebowal przeszczepu, ale cos tam mam pozwezane i za duze ryzyko ☹ Odpowiedz Link Zgłoś
podaje_haslo_okon Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 20:18 Zatyczki uszne. Nie wiem jak to opisać, mam ucho zbudowane tak, że słuchawki douszne z nich nie wypadają. Pech chciał, że ja tych dousznych nie lubię i cała matkę naturę szlag trafił. Odpowiedz Link Zgłoś
elieka Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 21:31 Zazdroszczę!! Ja mam na odwrót i każde słuchawki douszne mi wypadają.... W zimie to mogę je czapką przytrzymać 🤣🤣 a tak poza zimą to porażka, 3 sekundy i lecąąąą Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 21:02 Tak jak mój chłop, dziecko za to tylko leworęczne. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Co macie wyjątkowego? 26.01.22, 10:56 ms.piggy napisała: > Jestem oburęczna Ja też. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 20:30 Lewoskrętną macicę (moja ginekolog nazywa ją "lewicową"). Lewą stopę dłuższą od prawej o centymetr. Krótsza nadrabia giętkością. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Co macie wyjątkowego? 26.01.22, 00:31 No ale co z butami? 😮 Odpowiedz Link Zgłoś
joszka30 Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 20:34 Mam 45 chromosomów, zamiast 46 Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Co macie wyjątkowego? 26.01.22, 06:58 Może ma 47 zamiast 46. To jest raczej b3z większych konsekwencji. Odpowiedz Link Zgłoś
widosna Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 20:34 Ja miałam wszystkie cztery ósemki (zęby), które musiałam wyrwać bo bardzo krzywiły mi się pozostałe. Gdy wyrywałem oczywiście musiałam zrobic zdjęcie pantomograficzne i okazało się, ze mam jeszcze dziewiątkę schowaną w dziąsle. Po wyrwaniu ósemki, pięknie mi wyszła. Poza tym nie mam żadnych darów Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 20:53 Ja też. I też musiałam usunąć niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 21:04 Ósemki to coś nadzwyczajnego? Mi się wydawało, że większość ludzi ma, nie jest tak? Ja też miałam 4, wszystkie 4 usunęłam, ale nie znam nikogo (dorosłego, bo dzieci wiadomo), kto by nie miał żadnej ósemki. Odpowiedz Link Zgłoś
widosna Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 21:24 Ja o dziewiątce pisałam. Ósemki to nic nadzwyczajnego ale już dziewiątka, która wyszła po usunięciu, była dla mnie zaskoczeniem (dentysta tez nie miał takiego przypadku) Odpowiedz Link Zgłoś
jkl13 Re: Co macie wyjątkowego? 26.01.22, 07:08 Zgłaszam się. Nie mam żadnej ósemki, ani jednej. A jestem 40+, więc nic mi już nie wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
eglantine Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 22:25 O, to ja też mam jedną dziewiątkę. Siedzi, skubana, w dziąśle. Pół roku temu usuwałam górne osemki i dentystka ostrzegała mnie, że ta dziewiątką może wyjść, ale na razie się na szczęście nie pokazała. Odpowiedz Link Zgłoś
widosna Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 23:10 Mi wyszła po niecałych 15 latach od wyrwania ósemki Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 20:34 Moja tęczówka jest wielokolorowa. Jasno niebieska z plamkami, które w zależności od światła są mleczne albo żółte. Coś jak na zdjęciu niżej. Do tego mam małe paznokcie. Większość kobiet ma większe od moich. Trochę głupio, bo noszę je krótkie i wyglądają ciut jak u dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
zurekgirl Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 20:48 Tez tak mam i bardzo podobne kolory, zolte przy zrenicy, potem niebieskie, zielonkawe, a na koncu ciemnoszare. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Co macie wyjątkowego? 26.01.22, 11:00 Ja też mam wielokolorowe oczy. Moje są zielone ze złoto-żółtymi plamkami. Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: Co macie wyjątkowego? 26.01.22, 17:06 I ja, i ja też!! Zielone ze złocisto-żółtymi plamkami, ich wybarwienie zmienia się w zależności od światła, pory dnia itp. 'Spadek' po Mamusi Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Co macie wyjątkowego? 26.01.22, 18:29 chlodne_dlonie napisała: > ich wybarwienie zmienia się w zależności od światła, pory dnia itp. 'Spadek' po Mamusi Moja Mamusia miała piękne piwne oczy. A moje dwukolorowe odziedziczyła wnuczka Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 20:48 O, ja też mam heterochromię, właśnie taką z obwódką z żółtego koloru dookoła źrenicy, u mnie reszta tęczówki zielona. To chyba naczęstszy wariant, są jeszcze dwa - heterochromia iridis (jedna tęczówka ma dwa kolory, np., ale takie plamki, a nie obrączka) i heterochromia iridium (jedno oko jest w jednym kolorze, a drugie w innym). Ogólnie heterochromia (wszystkie warianty sumarycznie) występuje u około 1% populacji. Odpowiedz Link Zgłoś
widosna Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 20:58 Ooo moje dziecko tak ma. Nie wiedziałam, ze tylko 1% społeczeństwa tak ma Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 21:09 Benedict Cumberbatch też tak ma. W sumie kolory podobne do mojego, wychodzi w zależności od światła i kontrastu jakoś tak turkusowo- akwatycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 21:02 Moja się nazywa chyba central heterochromia. W obu oczach tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Co macie wyjątkowego? 26.01.22, 10:37 Też mam heterochromię centralną, żółto-pomaranczowy wieniec na zielonym tle. Odpowiedz Link Zgłoś
mamkotanagoracymdachu Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 21:17 Tez to mam, tylko w wersji zielonej. I moje dziecko ma identyczne oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 21:47 Ja też mam taką, ale w wersji piwnozielonej. Przy źrenicy piwne, reszta zielona, zewnętrzna obwódka tęczówki taki ciemny zielononiebieski (?), dziwny kolor. Znam dużo osób z takimi oczami. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 20:55 Też mam heterochromię. Ale u mnie powiązana jest ona z wadą genetyczną, którą przekazałam synowi. I on ma duże szanse na to, że do 30 będzie całkowicie biały (mówię o włosach, nie siwe tylko białe się mogą zrobić). Jest on 5 pokoleniem w mojej rodzinie , które tą wadę otrzymało. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 21:04 To związane jest z jakąś wadą? Ja siwieję bardzo wolno, w wieku lat 54 mam zaledwie kilka siwych włosów. A oczy mam po tacie i nie mamy oprócz tego niczego co byłoby z tym związane. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 21:25 Bywa. Ale rzadko, muszą być jeszcze inne towarzyszące cechy pierwszo- i drugorzędne. To zespół wad wrodzonych, który może być dziedziczony zarówno po ojcu jak i po matce. Albo pojawić się u kogoś samoistnie. Spokojnie już byś o nim wiedziała Mój dziadek szedł do ślubu w czasie wojny i był tak biały , że babcia ufarbowała mu do zdjęcia głowę i brwi Na szczęście ta "odmiana" nie jest ani śmiertelna ani nie powoduje raka itp. Odpowiedz Link Zgłoś
turzyca Re: Co macie wyjątkowego? 26.01.22, 07:43 Znałam takiego faceta! Miał 19 lat, chłopięcą twarz i grzywę długich włosów, właśnie bardzo jasnych wręcz białych, wyglądał jak elf. Myślałam, że on tak wcześnie osiwiał. Rozwiązałaś mi zagadkę. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 22:43 Również mam heterochromię, w postaci "piegów". Zdj. jest z neta, bo ja mam oczy trochę innego koloru- bardzo jasno zielone (kocie) . W sumie, to kolor też bardzo nietypowy, i bardzo, bardzo to często słyszę. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Co macie wyjątkowego? 26.01.22, 00:32 To normalne in snakes Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Co macie wyjątkowego? 26.01.22, 00:58 A popatrz, mój mąż jest zdania, że mam oczy jak husky. Jakiś inny zadurzony we mnie facet mówił, że kocie. Snakes nie mają niebieskich oczu. Snake nie jest więc od oczu, a od "lilith with the snake", obrazu Johna Collier, bo jestem nieco do niej podobna, figurą i kolorem włosów, a nawet trochę twarzą i wymyślając nicka szyłam sobie wężowy kostium do orientalnego tańca szukając inspiracji w necie. Twoje skojarzenie są więc jak zwykle z doopy. Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Co macie wyjątkowego? 26.01.22, 02:56 Przecież taki kolor oczu ma wiele osob, serio to coś nietypowego? 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Co macie wyjątkowego? 26.01.22, 11:06 Nie chodzi o kolor, tylko o rozłożenie barwnika. Ja też mam niebieskie oczy z żółtą obwódką, a o tym, że to nie jest powszechne dowiedziałam się od kolegi na studiach. Odpowiedz Link Zgłoś
kiddy Re: Co macie wyjątkowego? 26.01.22, 13:15 O, to ja tego nie wiedziałam. Ja mam szaroniebieskie oczy z żółtą obwódką wokół źrenicy. Mój mąż na szare z brązową obwódką, syn ma takie jak ja. Dla mnie "dziwne" zawsze były jednolite oczy. I takie ma moja córka i mama, czysty, jasnoszary kolor. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Co macie wyjątkowego? 26.01.22, 11:07 konsta-is-me napisała: > Przecież taki kolor oczu ma wiele osob, serio to coś nietypowego? 🤔 Zmieniający się pod wpływem światła odcień oczu, tak jak ciebie, nie jest niczym nietypowym. Nietypowe jest, gdy tęczówka jest wielokolorowa, czyli są wyraźne granice pomiędzy różnymi kolorami i one się nie zmieniają. Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Co macie wyjątkowego? 26.01.22, 15:32 Ale jak nie pisze o swoich oczach. Twierdzę że jasnoiebieskie oczy z żółtymi/złotymi plamkami widziałam mnóstwo razy. Mój osobisty narzeczony i jego 2 siostry mają takie. Że 4 osoby z mojej klasy w podstawówce miały takie. Mój wuj i jego córka takie mają. Plus wiele przypadkowych osób które widziałam w życiu . I wy też je widzicie, tylko nie zauważacie, bo trzeba się przyjrzeć albo trafić na moment kiedy światło lepiej doświetla tęczówkę, szczególnie z poprofilu Na pierwszy rzut oka wyglądają po prostu jak niebieskie. Ten 1 procent dotyczy , jak sądzę całkowitej heterochromii Iridium, czyli np. jedno oko niebieskie a drugie brązowe. Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Co macie wyjątkowego? 26.01.22, 20:06 Też mam heterochromię. Bardzo wyraźnie oddzielone szary, zielony i żółty. Z tym, że mam wrażenie, że tego żółtego z wiekiem coraz więcej - jak u tych najgorszych z Ludzi Lodu 😉 Chłop twierdzi, że to oczy wiedźmy. I mam perfekcyjnie idealne paznokcie w kształcie i długości. Mogę spokojnie olewać manicure. I tak tego nie widać, jeśli nie chce mi się malować (hybryd nie uznaje). Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Co macie wyjątkowego? 26.01.22, 20:21 gulcia77 napisała: > Też mam heterochromię. Bardzo wyraźnie oddzielone szary, zielony i żółty. Mam wrażenie, że to częstsze u osób z zielonymi oczami. Przynajmniej w tym wątku. Co samo w sobie jest chyba wyjątkowe, bo zielone oczy wcale nie są takie częste. Moja heterochromia dotyczy tych banalniejszych niebieskich. Odpowiedz Link Zgłoś
spirit_of_africa Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 20:38 Ja z TK jamy brzusznej dowiedziałam się, ze mam obustronna przepuklinę Bohdaleka i podobno monstrualną jak na kobietę śledzionę. W RM głowy wyszło,ze mam tez jakieś dziwne Tetnice szyjne, które powinny na zdjęciu isc prosto, a wyglądają jak skłębione węże. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 20:40 Cała jestem wyjątkowa😉. Za tę dziwność i inność jestem kochana przez partnera. Odpowiedz Link Zgłoś
magda.z.bagien Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 20:45 Chwytne palce u stóp. Mogę się podpisać stopą, a także pokazać środkowy palec w razie potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 20:47 magda.z.bagien napisała: pokazać środkowy palec w razie potrzeby. Zdjęcie! Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 21:01 Możesz pokazać 4 fucki? Zazdro! Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 21:05 magda.z.bagien napisała: > a także pokazać środkowy palec w > razie potrzeby. a to bardzo praktyczne Odpowiedz Link Zgłoś
reinadelafiesta Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 20:50 Skoro tyle ematek ma dwie śledziony, to ja jako coś wyjątkowego zgłaszam moją jedną. Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 20:52 Wynik eeg taki, ze siedzac i piszac ten post powinnam miec napad padaczkowy a nigdy nie mialam zadnego. Odpowiedz Link Zgłoś
czarne-jagody Re: Co macie wyjątkowego? 25.01.22, 21:57 Jestem oburęczna ale nie wiem czy to takie wyjątkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Co macie wyjątkowego? 26.01.22, 00:33 Nie. Ja tez i jest tu jedna wyzej tez Odpowiedz Link Zgłoś
czarne-jagody Re: Co macie wyjątkowego? 26.01.22, 10:20 Pewnie nie wyjątkowe ale też nie powszechne Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Co macie wyjątkowego? 26.01.22, 11:18 Tak ja, ale ja z zasady jestem leworęczna, oburęczność właściwie wykształciłam sobie sama na własne potrzeby. Co ciekawe moich synów to przeskoczyło, a teraz z wnuczek jedna na pewno, a druga prawdopodobnie jest leworęczna. Odpowiedz Link Zgłoś
czarne-jagody Re: Co macie wyjątkowego? 26.01.22, 12:07 Fajnie mieć wnuczki, ja jeszcze muszę poczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Co macie wyjątkowego? 26.01.22, 16:30 czarne-jagody napisała: > Fajnie mieć wnuczki, ja jeszcze muszę poczekać. Ja się nie mogłam doczekać. Najstarsza (4 lata) jest fajna, zwłaszcza jak mówi o nas - "my dziewczyny" Odpowiedz Link Zgłoś