kura17 27.01.22, 17:55 u mnie tak - jedziemy wlasnie na dlugi weekend nad morze - dzieci w ramach przerwy semestralnej maja wolny ... piatek 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
damartyn Re: co u Was TERAZ? 27.01.22, 17:58 U nas 11 stopni i był bardzo słoneczny dzień. Idzie wiosna! Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: co u Was TERAZ? 27.01.22, 17:58 Teraz? Nad jakie to morze jedziesz? Północne? Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: co u Was TERAZ? 27.01.22, 18:09 tak jedziemy do rodzinnego miasta meza. kapieli nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: co u Was TERAZ? 27.01.22, 18:30 Ufff, już myślałam, że u nas koniec świata, bo ciemno od 16,40 Odpowiedz Link Zgłoś
geez_louise Re: co u Was TERAZ? 27.01.22, 18:00 U mnie była mgła, deszcz ze śniegiem… mimo wszystko było pięknie, ale ja mam wyjątkowy talent - robię najbrzydsze zdjęcia na świecie Odpowiedz Link Zgłoś
geez_louise Re: co u Was TERAZ? 27.01.22, 22:04 Może te trochę lepsze. Najpiękniej wyglądały dzisiaj widoki podczas jazdy samochodem, nie do sfotografowania niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: co u Was TERAZ? 27.01.22, 23:12 Cos ty. Maja klimat. Kojarza mi sie z rosyjskimi.basniami Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: co u Was TERAZ? 27.01.22, 18:01 A teraz to jest ciemno jak w nosie. Za widoku było tak: Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: co u Was TERAZ? 27.01.22, 18:02 Fatalna pogoda. Dopiero co przestał sypać śnieg. I chyba musi być bardzo niskie ciśnienie, bo boli mnie głowa. Na szczęście córka podała szklankę wody i tabletkę. A że mam wolne całe popołudnie i wieczór, to sobie w ciszy i samotności pocierpię Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: co u Was TERAZ? 27.01.22, 18:04 U mnie teraz rozchodzi się zapach plackow ziemniaczanych 😃 odebrałam zamówione talerze, przyniosłam z zakupów kombinezon i się obijam. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: co u Was TERAZ? 27.01.22, 18:08 www.reserved.com/pl/pl/9092h-67x/kombinezon-k-re Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: co u Was TERAZ? 27.01.22, 18:16 myslalam o nim! fajny jest?? zmiesci mi sie biust?? Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: co u Was TERAZ? 27.01.22, 18:19 Według mnie bardzo fajny. Myślę, że spokojnie Ci się zmieści. Ma kopertowy dekolt, powinno byc ok. Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: co u Was TERAZ? 27.01.22, 18:21 dla mnie czesto gora jest za krotka - bo sie naciaga na bouscie - i niestety tworzy mi sie camel toe 🙄 ... zboczenstwa! Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: co u Was TERAZ? 27.01.22, 21:01 A nie jest za długi? Modelka na zdjęciu ma 180 cm a i tak nogawki wydają się ciągnąć po ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: co u Was TERAZ? 27.01.22, 21:06 Hmmm..zdaje się, że wszelkie dywagacje straciły sens, bo dostępność jest aktualnie zerowa. A już przez moment rozważałam skuszona kolorem i welurem, ehhhhh.. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: co u Was TERAZ? 27.01.22, 21:07 chlodne_dlonie napisała: > Hmmm..zdaje się, że wszelkie dywagacje straciły sens, bo dostępność jest aktual > nie zerowa. > A już przez moment rozważałam skuszona kolorem i welurem, ehhhhh.. > Ja kupowałam stacjonarnie. Możesz sobie sprawdzić dostępność w okolicy. U mnie w galerii były jeszcze 4 sztuki Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: co u Was TERAZ? 27.01.22, 21:06 O dziwo nie, ale też u mnie dochodzi 12 szpilki 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: co u Was TERAZ? 29.01.22, 09:06 Eee, lipa. Zachęcona przez Daniele kupiłam. Założyłam. W życiu mi d... tak na nartach nie zmarzła i nawialo mi śniegu w dekolt! Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: co u Was TERAZ? 29.01.22, 11:07 No na urodzinach koleżanki (tam planuję inaugurację) na szczęście nie będzie padać ani wiać. Chyba Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: co u Was TERAZ? 27.01.22, 21:28 U mnie tez dzisiaj placki. Pogoda taka plackowa... Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: co u Was TERAZ? 27.01.22, 18:05 Straszna pogoda, pada, wieje, zimno. Mimo wszystko zrobiłam zakupy, ugotowałam, poćwiczyłam, poczytałam, pogadałam z córkami. Powinnam wyciągnąć depilator ale jak mi się nie chce... Może jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
sundace46 Re: co u Was TERAZ? 27.01.22, 18:18 Do 19 siedzę w pracy. Za oknem ciemno, koszmarnie wieje, a ja zasypiam przy biurku Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: co u Was TERAZ? 27.01.22, 22:05 A mnie się dziś dzień kompletnie rozlazł…Mam nadzieję, że chociaż drugiej połowy nie zmarnuję. Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok_102 Re: co u Was TERAZ? 27.01.22, 18:07 W Krakowie sypie gruby, mokry śnieg. A ja wpadłam po pełen cukru napój do Starbunia Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: co u Was TERAZ? 27.01.22, 18:18 piekne te Wasze fotki ze sniegiem!! 🤍 Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: co u Was TERAZ? 27.01.22, 18:23 Kuro, korzystając z z definicji offtopowego wątku chciałam zapytać, czy to prawda że dużo fizyków jest fanami Star Treka? Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: co u Was TERAZ? 27.01.22, 20:45 potwierdzam! moj stary yez jest ... nakupowal sezony na cd i teraz trzeba obejrzec ... 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: co u Was TERAZ? 27.01.22, 21:03 przyjezdzaj, bedziecie sobie ogladac wieczorami 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: co u Was TERAZ? 27.01.22, 22:21 Niedawno obejrzałam WSZYSTKIE Star Treki ciurkiem zaczynając od pierwszej serii. Zajęło mi to rok, tak że bawcie się dobrze 🖖 Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: co u Was TERAZ? 27.01.22, 22:34 Ja tez jestem trekkie. Teraz TNG leci na kanale Warner na kablowce. Mamy nagrane na tym etapie 3 sezony. I plany na całość. Mam nadzieję że potem dadzą Voyagera. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: co u Was TERAZ? 27.01.22, 23:05 Kocham panią kapitan Janeway ❤️ Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: co u Was TERAZ? 27.01.22, 18:28 Teraz to jest glupich -5C (dopiero co bylo -8C, eh ..) ale jutro ma byc znow sympatyczne -12C, podobnie w sobote wiec of course, but of course - narty, narty, narty! Zimo trwaj, trwaj jak najdluzej W miniony poniedzialek (17tego) spadlo nam ponad 60 cm sniegu, wciaz jest zimno wiec wszystko sie pieknie trzyma, teraz tez cos ciut-ciut snowing wiec jest po prostu bosko. Ja bym wolala zeby bylo zimniej ale nie bede zbyt greedy - ciesze sie tym, co mamy. W niedziele moze sobie zrobimy z sasiadami ognisko na backyard - nie ma to jak mulled wine w dobrym towarzystwie Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: co u Was TERAZ? 27.01.22, 18:33 A takie tam 2 photos - spacer few days ago na polnoc od Toronto, gdzie maja surprisingly duzo mniej sniegu niz my - classic lake effect Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: co u Was TERAZ? 27.01.22, 18:30 U mnie dzieci zamiast przerwy semestralnej mają covida. A ja zgubiłam szynkę. Wobec czego jem jajecznicę z żółtym serem. Jest zimno i mokro. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: co u Was TERAZ? 27.01.22, 18:49 andaba napisała: > I spowodowałaś zagrożenie sanitarne? Moją jajecznicą? Szynkę zeżarł mąż jak się okazało. Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: co u Was TERAZ? 27.01.22, 19:16 Nie, zgubioną szynką Jak zeżarł to ok. Mój dzis nakarmił psa jakimś wietnamskim żarciem, które córka dostała przed Nowym Rokiem. Jak psu coś będzie, to resztę tego żarcia mężowi wepchnę. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: co u Was TERAZ? 27.01.22, 21:06 andaba napisała: > Mój dzis nakarmił psa jakimś wietnamskim żarciem, które córka dostała przed Now > ym Rokiem. Jak psu coś będzie, to resztę tego żarcia mężowi wepchnę. Ups. Może warto choć jednego zatrzymać? Tylko musisz zdecydować psa czy męża. Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: co u Was TERAZ? 27.01.22, 21:09 aqua48 napisała: > andaba napisała: > > > I spowodowałaś zagrożenie sanitarne? > > Moją jajecznicą? Szynkę zeżarł mąż jak się okazało. Uffff, odetchnęłam, a już pytać miałam GDZIE doszło do owego zaginięcia - czy w drodze między stoiskiem z wędlinami do kasy, czy może innych tajemniczych jakiś..?? P.s. mnie się tak właśnie, choć z innym produktem, wydarzyło niedawno, stąd pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: co u Was TERAZ? 27.01.22, 22:35 chlodne_dlonie napisała: >a już pytać miałam GDZIE doszło do owego zaginięcia W niezgłębionych czeluściach lodówki.. Odpowiedz Link Zgłoś
eglantine Re: co u Was TERAZ? 27.01.22, 18:40 W Gdańsku leje i wieje, czyli standard. Nie wyściubiłam dziś nawet nosa z domu, a że ślubny upiekł na obiad kaczkę w winie i zużył tylko odrobinę, zatroszczyłam się o resztę butelki. Tak więc zamiast pracować alkoholizuję się od godziny oiętnastej. Odpowiedz Link Zgłoś
klementyna156 Re: co u Was TERAZ? 27.01.22, 19:19 po ponadgodzinnym oczekiwaniu na test w drive trhu zostałam miźnięta w paszczy i w nosie. Mam czekać 70 godzin albo i dłużej na wynik. Poza tym leje, ciemno, d.. blada. Odpowiedz Link Zgłoś
sandy_cheeks Re: co u Was TERAZ? 27.01.22, 19:42 Siedze na kwardacie, dzis tylko wyszlam zaprowadzic corke do szkoly, czyli w sumie pod blok. Konkubin ja odbieral, bo niestety tyralam do pozna. Caly tygiel zylam w stresie, ze mloda zlapie covida, a na jutro zaplanowalam pobranie krwii w przychodni. Tadam! doczekalismy bez kwarantanny 🥳 Jutro o 7 stawiam sie z nia i jej siuskami w przychodni. Jesli u nikogo w klasie sie covid nie objawi, to w niedziele po finale wosp (starsza zbiera kase) wywoze dzieciaki do babci. Jak mnie sily nie opuszcza, bedziemy z konkubinem podrasowywac aneks kuchenny 🙃 Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: co u Was TERAZ? 27.01.22, 21:29 Świniak w domu??? Tzn wiem, ze w domu..ale zdjęcie troche straszne jakbyś mu na dworze cykała... Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: co u Was TERAZ? 27.01.22, 21:58 Na balkonie. Na sekundę z rana. Córka trzymała ona go broni jak lwica. Odpowiedz Link Zgłoś
irisq Re: co u Was TERAZ? 27.01.22, 22:11 to jest mega creepy sytuacja Myślałam, że na pierwszym Twoim zdjęciu jestem ja. Zawołani domownicy potwierdzili podobieństwo! Doppelganger istnieje Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: co u Was TERAZ? 27.01.22, 22:50 Nie wiem, czy płakać, czy się śmiać Odpowiedz Link Zgłoś
irisq Re: co u Was TERAZ? 28.01.22, 23:16 w sumie sympatyczna sytuacja, Ja się śmieję i uśmiecham do Ciebie kkalipso! Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: co u Was TERAZ? 27.01.22, 20:27 Siedzę i patrzę jak Mieciu sprząta i robi kanapki. Całkiem mi to pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: co u Was TERAZ? 27.01.22, 20:36 Teraz to jemy krustenbraten. W dzień było piękne słońce i góry wyglądały bajecznie, a ja w pracy byłam i nie mogłam iść na spacer. Poza tym i tak nie mogę za bardzo chodzić, bo pięty we wtorek poobcierałam i w zimowych butach daję radę dojść tylko do samochodu 🤦🏼♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: co u Was TERAZ? 27.01.22, 20:48 uwielbiam krustenbraten!! ale nie umiem zrobic, zawsze kupuje gotowe Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: co u Was TERAZ? 27.01.22, 20:57 To jest bardzo łatwe do zrobienia, a przynajmniej ta wersja, którą my robimy. Przepis mamy od jednego Niemca z jutuba 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: co u Was TERAZ? 27.01.22, 21:06 przypuszczam, ze glownym problemem jest lenistwo ... moge sie do Was wprosic?? w zamian maz robi puszna fasolowke! zapraszamy 😙 Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: co u Was TERAZ? 27.01.22, 21:11 Spoko, wpadajcie. Twój mąż zrobi fasolową, mój mąż krustenbraten, a my będziemy popijać wino 😄. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: co u Was TERAZ? 27.01.22, 21:35 No widzisz? Przyjeżdżajcie, zrobimy sobie raj! Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: co u Was TERAZ? 27.01.22, 22:36 Ja mogę jajecznicę zrobić. Tyle, że bez szynki.. Odpowiedz Link Zgłoś
damartyn Re: co u Was TERAZ? 28.01.22, 00:44 Dawaj namiar na ten przepis albo na tego Niemca Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: co u Was TERAZ? 28.01.22, 01:44 damartyn napisał(a): > Dawaj namiar na ten przepis albo na tego Niemca Proszę bardzo - Niemiec z przepisem 😄 m.youtube.com/watch?v=whEMrpaSVKo Mąż tnie skórę normalnym nożem do mięsa, ale ja mam wypieszczone noże. Potrzebny jest taki naprawdę ostry. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: co u Was TERAZ? 28.01.22, 01:40 aqua48 napisała: > Ja mogę jajecznicę zrobić. Tyle, że bez szynki.. Dobra jajecznica też nie jest zła 👍🏻 Odpowiedz Link Zgłoś
celandine Re: co u Was TERAZ? 27.01.22, 20:39 U mnie na południu był śnieg w tym tygodniu (nie w mieście oczywiście) było cudnie, Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: co u Was TERAZ? 28.01.22, 09:08 Wow, tyle wam napadało? W okolicach Taranto posypało 10 minut i ludzie w panikę zaczęli wpadać 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
celandine Re: co u Was TERAZ? 28.01.22, 09:31 No nie do końca u mnie, bo to godzinkę w stronę wnętrza, nad morzem tu nigdy prawie nie pada, raz tylko spadł śnieg w mieście typu 3 cm i ludzie w panice latali z parasolami po ulicy i zamknęli od razu szkoły i metro.. Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: co u Was TERAZ? 27.01.22, 20:50 my juz dojechalismy. siedzimy z winem w "oranzerii" ... Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: co u Was TERAZ? 27.01.22, 21:24 > Czy to forum swieci? no a jakze inaczej?? 😈 Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: co u Was TERAZ? 27.01.22, 21:21 eliszka25 napisała: > Miłego wypoczynku w takim razie! No właśnie! Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: co u Was TERAZ? 27.01.22, 21:00 Ja tez nad woda. Jak zwykle. Zaliczylam 2h spacer. 0 stopni. Cieplo, bo slonca nam 2. Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: co u Was TERAZ? 27.01.22, 21:13 U mnie teraz moja nowa rozrywka. Diamond painting. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: co u Was TERAZ? 28.01.22, 02:01 Rety, Beata, co to jest? Wyglada kosmicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: co u Was TERAZ? 29.01.22, 09:55 Przyklejasz te koraliczki na wyznaczone miejsce aż powstanie "obraz". Znajoma z pracy to robi, a potem daje ludziom w prezencie. Dla mnie to czynność absurdalna Siedzisz nieruchomo z pochyloną szyją i garbem i dłubiesz jakieś kiczowate obraziki. No chyba że to kogoś relaksuje, to ewentualnie jest jakaś korzyść. Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: co u Was TERAZ? 27.01.22, 21:51 Byłam w pracy 11 godzin, zaraz po powrocie chodziłam z psem godzinę w błocie i wietrze. A teraz oglądam Ozark. Pogoda w Warszawie jest o brzy dli wa. Odpowiedz Link Zgłoś