Dodaj do ulubionych

Dyson dla osoby bez psa

02.02.22, 14:32
Czy ma sens kupowanie tego odkurzacza, jeżeli nie mam sierści w domu, czy kupić jakiś zwyczajny?
Obserwuj wątek
    • piesiedwa Re: Dyson dla osoby bez psa 02.02.22, 14:52
      Mam dysona a nie mam w domu zwierzat.
    • lauren6 Re: Dyson dla osoby bez psa 02.02.22, 14:55
      Tak
    • lazymouse49 Re: Dyson dla osoby bez psa 02.02.22, 17:31
      Miałam dysona na długo przed pojawieniem sie w domu psow. Nie ma porownania do zwyczajnego odkurzacza.
    • srubokretka Re: Dyson dla osoby bez psa 02.02.22, 17:49
      Nawet nie wiedzialam, ze ten odkurzacz jest tylko do domow obsierscionych.
      To pewnie sugestia reklam?
      • przy.kosci80 Re: Dyson dla osoby bez psa 02.02.22, 19:34
        Mam koleżankę, która kupiła go właśnie ze względu na psa. Stoję przed wyborem odkurzacza i myślę, czy jest mi potrzebny z tyle kasy i czy robi coś szczególnego prócz dokładnego zbierania sierści.
        • srubokretka Re: Dyson dla osoby bez psa 02.02.22, 20:46
          Robi mi dobrze. 😉
          Mialam problem z reka i tylko nim moglam odkurzac, bo tak lekko sie prowadzi. Nie lubie zmywac i odlurzac, wiec na sprzety ulatwiajace mi zycie jestem w stanie wydac. Plusem jest jeszcze to, ze malo miejsca zajmuje.
          Ktory model planujesz kupic?
          • przy.kosci80 Re: Dyson dla osoby bez psa 02.02.22, 20:53
            Nie wiem, ten najdroższy kosztuje ponad 3 tysiące i ma jakiś laser wykrywający kurz, o ile to prawda. Który ty masz? U mnie w media markt stoi na wystawie za 2 z czymś. Mój obecny odkurzacz też zajmuje mało miejsca.
            Dysona trzymasz na ścianie? U mnie ta opcja odpada, nie mam osobnego pomieszania na odkurzacz, a w salonie go na widoku nie postawię.
            • srubokretka Re: Dyson dla osoby bez psa 03.02.22, 19:30
              Mam n5n. Jak go kupowalam to chyba nie bylo z laserami 😄 od poprzedniego rozni sie tym, ze szczotka sprytniej jezdzi i np na schodach ladnie zbiera kurz. Poprzedni potrafil wurzucic go spod szczotki.
              Mojego chowam gdzie popadnie. Najczesciej za sofa sie laduje.
    • e-ness Re: Dyson dla osoby bez psa 02.02.22, 20:51
      To takie samo „trudne” pytanie, czy sprawdza się wam suszarka bębnowa😄
      • lot_w_kosmos Re: Dyson dla osoby bez psa 03.02.22, 19:34
        co nie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka