przy.kosci80 02.02.22, 14:32 Czy ma sens kupowanie tego odkurzacza, jeżeli nie mam sierści w domu, czy kupić jakiś zwyczajny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piesiedwa Re: Dyson dla osoby bez psa 02.02.22, 14:52 Mam dysona a nie mam w domu zwierzat. Odpowiedz Link Zgłoś
lazymouse49 Re: Dyson dla osoby bez psa 02.02.22, 17:31 Miałam dysona na długo przed pojawieniem sie w domu psow. Nie ma porownania do zwyczajnego odkurzacza. Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Dyson dla osoby bez psa 02.02.22, 17:49 Nawet nie wiedzialam, ze ten odkurzacz jest tylko do domow obsierscionych. To pewnie sugestia reklam? Odpowiedz Link Zgłoś
przy.kosci80 Re: Dyson dla osoby bez psa 02.02.22, 19:34 Mam koleżankę, która kupiła go właśnie ze względu na psa. Stoję przed wyborem odkurzacza i myślę, czy jest mi potrzebny z tyle kasy i czy robi coś szczególnego prócz dokładnego zbierania sierści. Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Dyson dla osoby bez psa 02.02.22, 20:46 Robi mi dobrze. 😉 Mialam problem z reka i tylko nim moglam odkurzac, bo tak lekko sie prowadzi. Nie lubie zmywac i odlurzac, wiec na sprzety ulatwiajace mi zycie jestem w stanie wydac. Plusem jest jeszcze to, ze malo miejsca zajmuje. Ktory model planujesz kupic? Odpowiedz Link Zgłoś
przy.kosci80 Re: Dyson dla osoby bez psa 02.02.22, 20:53 Nie wiem, ten najdroższy kosztuje ponad 3 tysiące i ma jakiś laser wykrywający kurz, o ile to prawda. Który ty masz? U mnie w media markt stoi na wystawie za 2 z czymś. Mój obecny odkurzacz też zajmuje mało miejsca. Dysona trzymasz na ścianie? U mnie ta opcja odpada, nie mam osobnego pomieszania na odkurzacz, a w salonie go na widoku nie postawię. Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Dyson dla osoby bez psa 03.02.22, 19:30 Mam n5n. Jak go kupowalam to chyba nie bylo z laserami 😄 od poprzedniego rozni sie tym, ze szczotka sprytniej jezdzi i np na schodach ladnie zbiera kurz. Poprzedni potrafil wurzucic go spod szczotki. Mojego chowam gdzie popadnie. Najczesciej za sofa sie laduje. Odpowiedz Link Zgłoś
e-ness Re: Dyson dla osoby bez psa 02.02.22, 20:51 To takie samo „trudne” pytanie, czy sprawdza się wam suszarka bębnowa😄 Odpowiedz Link Zgłoś