Dodaj do ulubionych

Salcoseryl z ebay

03.02.22, 23:01
Potrzebuje salcoseryl dla babci. Nie ma nigdzie. I znalazłam na ebay- z Łotwy by szło.
E-matka kupowała leki na e-bay?? Troche sie gryzę. Babcia ma paskudną ranę od protezy, ma cukrzycę wiec rany sie goją słabo. Miała juz kiedyś podobnie, wtedy udało mi sie upolować tą maść (wtedy kupiłam druga tubkę dla siebie i uważam, ze nie ma nic lepszego na niegojące się rany).
Obserwuj wątek
    • 35wcieniu Re: Salcoseryl z ebay 03.02.22, 23:05
      Nie kupowałam ale gdyby mi był bardzo potrzebny lek niedostępny w Polsce to na pewno bym się nawet nie zastanawiała tylko kupiła.
    • mysiulek08 Re: Salcoseryl z ebay 03.02.22, 23:18
      kupowalam, glownie ze stanow ale i rosja i litwa i bulgaria sie trafialy

ebay ma swietna obsluge klienta (kupujacych) wiec jakby cos nie pasowalo, reklamuj
    • moze_sprobowac_inaczej Re: Salcoseryl z ebay 03.02.22, 23:28
      Kupowałam na eBay z Wielkoej Brytanii
    • rozaliaolaboga Re: Salcoseryl z ebay 04.02.22, 06:21
      Tak, wiele razy, mieszkam w UK i często polskie leki kupowalam na ebay. Bez problemu.

Ale szukałaś tego w necie i nie zorientowałaś się po drodze, że maść nazywa się solcoseryl? 🤔
    • lot_w_kosmos Re: Salcoseryl z ebay 04.02.22, 06:31
      Kupiłam jedynie Neostratę _ krem na przebarwienia, niedostępny w Polsce, od dziewczyny na OLX. Przywiozła ze Stanów 6 opakowań.
      Ten lek bym na Twoim miejscu kupiła.
      • milupaa Re: Salcoseryl z ebay 04.02.22, 10:26
        A ten krem na przebarwienia dobry jest??
    • ichi51e Re: Salcoseryl z ebay 04.02.22, 07:16
      aptekapomocna24.pl/product-pol-841-SOLCOSERYL-4-15-mg-g-zel-20-g.html tu maja
      • ichi51e Re: Salcoseryl z ebay 04.02.22, 07:20
        patrzę czemu nie ma i z info w necie wynika ze produkcja została wstrzymana do końca roku 2021. Z tego co pamietam jakiejś długiej ważności to nie miało więc zanim kupię na ebayu sprawdziłaby dokładnie ważność.
        • ichi51e Re: Salcoseryl z ebay 04.02.22, 08:39
          dobra znalazłam ze 5lat od daty produkcji wiec jeszcze powinno styknac.
      • alpepe Re: Salcoseryl z ebay 04.02.22, 07:35
        Powiadom mnie o dostępności produktu, nie nie mają. Nigdzie nie mają.
    • andace Re: Salcoseryl z ebay 04.02.22, 08:39
      Z tego co znalazłam to lek został wycofany bo w trakcie testów jakości okazało się że nie jest sterylny i jest zanieczyszczony bakteriami. Można znaleźć w sieci numery seryjne wycofanych produktów i informacje związane z produkcją.
    • dariamax Re: Salcoseryl z ebay 04.02.22, 08:44
      Ja kupowałam w czeskiej aptece z wysyłką do polski, wyszło taniej niż na amazonie i ebay. Szukałam apteki z opcją wysyłki za granicę.
      • hanusinamama Re: Salcoseryl z ebay 04.02.22, 10:17
        W Czechach nie ma. Sprawdzałam w necie. Klient z Czech poszedł wybadać sprawe w aptece i tam też od jakiegoś czasu nie ma...
        • andace Re: Salcoseryl z ebay 04.02.22, 11:01
          Wycofali na wszystkich rynkach na których produkt był dostępny, nie tylko w Europie.
          • ichi51e Re: Salcoseryl z ebay 04.02.22, 13:45
            przestali produkować dokładnie rzecz biorąc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka