Dodaj do ulubionych

Ruchard trafił do MLH

09.03.22, 19:13
🤢
Obserwuj wątek
    • alicia033 Re: Ruchard trafił do MLH 09.03.22, 19:18
      czy ten darek to józek?

Poza tym sorry, not sorrysmile Ukrainki, zwłaszcza teraz, wolą twardychsmile a nie józkopodobne miękkiszony.
    • daniela34 Re: Ruchard trafił do MLH 09.03.22, 19:19
      Raczej Józef

Będę rzygać. Jak nic.
      • mid.week Re: Ruchard trafił do MLH 09.03.22, 19:21
        możliwe, mi sie te oszołomy zlewają w jedna masę
        • gama2003 Re: Ruchard trafił do MLH 09.03.22, 19:30
          Zdziwią się te Józki.
          Jak znam Ukrainki to nawet nie zaszczycą spojrzeniem.
          Normalne kobiety. No może ,, z nadprzeciętnymi jajami '' i łaski od nikogo brać nie będą.
          • kloi0505 Re: Ruchard trafił do MLH 10.03.22, 10:19
            <Jak znam Ukrainki to nawet nie zaszczycą spojrzeniem.>

Nie wszystkie Ukrainki są święte. Mój sąsiad w zeszłym roku się mocno na jednej przejechał. Szkoda faceta bo uczciwy i dobry (taka jedna zrobiła mu z domu melinę i ledwie się jej pozbył razem z jej meliniarskim towarzystwem). Zacznij w końcu myśleć logicznie, bo uchodźcy i wojna ewidentnie źle na ciebie wpływają. Tak samo jak Polki są różne, tak samo Ukrainki. Wkrótce pikające serduszka się o tym przekonają. W sklepie spożywczym, w którym czasem robię zakupy sprzedają od kilku lat Ukraińcy. Niektórzy są grzeczni, jeden to prawdziwy cham, a jeden taki sobie zależy jaki ma humor. Kiedyś mnie zrugał, bo nie domyśliłam się, że terminal nie działa i chciałam zapłacić kartą. Poinformowałam go, że dobrze gdyby napisał kartkę z informacją, że płatność tylko gotówką. Zmierzył mnie takim wzrokiem, że się skuliłam. Dobrze że przybiegł inny i zaczął łagodzić sytuację. Już tam więcej nie poszłam, bo do dzisiaj czuję niesmak.
            • triismegistos Re: Ruchard trafił do MLH 10.03.22, 10:23
              😆
            • mid.week Re: Ruchard trafił do MLH 10.03.22, 10:55
              skoro "Tak samo jak Polki są różne, tak samo Ukrainki" to ani dla pikających, ani dla reszty nic sie nie zmieni
            • morekac Re: Ruchard trafił do MLH 10.03.22, 16:56
              No widzisz, wobec Rosjan są jeszcze mniej uprzejmi. Chcą takie do miasta, na zakupy, a ci rozwalają ich jak kaczki...
              • morekac Re: Ruchard trafił do MLH 10.03.22, 16:57
                To do Kloi było...
    • bistian Re: Ruchard trafił do MLH 09.03.22, 19:22
      Józek walczy cały czas big_grin
    • krwawy.lolo Re: Ruchard trafił do MLH 09.03.22, 19:22
      Co to jest MLH i skąd wygrzebałaś takie gówno?
      • znana.jako.ggigus Re: Ruchard trafił do MLH 10.03.22, 13:40
        Make Life Harder.
    • ewka.n Re: Ruchard trafił do MLH 09.03.22, 19:26
      W pierszej chwili pomyślałam, że jak nie jestem za kasowaniem postów i wątków (zwłaszcza po ostatnich dziwnych tu akcjach), tak ten wysryw nadaje się tylko do usunięcia. Jednak po chwili zreflektowałam się, że jednak nie, nie należy go usuwać.

Powinien zostać, bo może nie wszyscy przejawiają takie zboczone guilty pleasure jak ja i nie uprawiają swoistego safari „z kamerą wśród zwierząt”, czyli nie wchodzą na prawackie/incelskie/wielodzietne inne oszołomskie strony, więc nie mają pojęcia jak bardzo co niektórzy mogą być poyebani. A jednak powinniśmy mieć świadomość co się we łbie suwerenowi lgnie uncertain
    • annaboleyn Re: Ruchard trafił do MLH 09.03.22, 19:26
      On, jak żywy. (gdzie dywan, będę rzigoł)
      • daniela34 Re: Ruchard trafił do MLH 09.03.22, 19:46
        Najlepiej na dywan typu shaggy
        • annaboleyn Re: Ruchard trafił do MLH 09.03.22, 19:48
          Tak! Z wcierką! (Shabby chic big_grin)
          • daniela34 Re: Ruchard trafił do MLH 09.03.22, 19:54
            😃
          • agonyaunt Re: Ruchard trafił do MLH 09.03.22, 20:46
            Shabby rzig smile
            • daniela34 Re: Ruchard trafił do MLH 09.03.22, 21:03
              😁😁😁
    • lauren6 Re: Ruchard trafił do MLH 09.03.22, 19:32
      Już 2 tygodnie temu widziałam wpisy w tym tonie. Inceloza zaciera ręce, że kobiety uciekające przed wojną będą miały bardzo niskie wymagania w stosunku do partnera.
    • g.r.uu Re: Ruchard trafił do MLH 09.03.22, 19:52
      Na jakiej podstawie oni uznali, że Ukrainki są dziewicami? Ich zdaniem tam młodzież nie tworzy par i nie uprawia seksu?
      • daniela34 Re: Ruchard trafił do MLH 09.03.22, 19:55
        Na tej samej podstawie co zwykle - nazywa się wydajemisizm
      • pani_tau Re: Ruchard trafił do MLH 09.03.22, 20:07
        Też nie wiem. Wygląda jakby byli przekonani, że Ukrainki dziewictwo na sztandarze niosą czy jak...
        • g.r.uu Re: Ruchard trafił do MLH 09.03.22, 20:10
          Mieszkałam w ukraińskim akademiku i moj jedyny komentarz do tych rojeń to: 😁😆😂
          • umi Re: Ruchard trafił do MLH 09.03.22, 20:51
            Oni sa jacys glupi, jesli dobrze pamietam, to na wschodzie ssredni wiek inicjacji jest nizszy niz w pl. I tam chyba kulturowo nie ma kultu Panienki Dziewicy i chyba az tak tam na to nie patrza,
            Juz nie mowiac o tym, ze chyba z 70% spoleczenstwa Ukrainy ma HIV. Takze tego.... natura sama wykosi tych najglupszych z pl.
            BTW, o tym tez by trzeba bylo pomyslec i zapewnic im leczenie (tzn. tym, co do nas przyjezdzaja). Lwica chyba tylko na powaznie pisala o ich problemach zdrowotnych, z tego, co pamietam.
            • manon.lescaut4 Re: Ruchard trafił do MLH 09.03.22, 21:03
              Co ty pieprzysz? Jakie 70%???
              • konsta-is-me Re: Ruchard trafił do MLH 09.03.22, 21:09
                aids.gov.pl/wspolpraca_miedzynarodowa/724-2-2/?cn-reloaded=1

Nie 75 proc jest zarażonych, tylko 75 wyższy procent nowych zakażeń w Europie i 92 w regionie wschodnim ...
                Ale rzeczywiście, piszą, że to duży problem na Ukrainie i w Rosji ☹️
            • ichi51e Re: Ruchard trafił do MLH 10.03.22, 00:26
              nijak nie 70% bo Ukraine ma 45mln a obecnie wszystkich zakazonych jest
              Liczba osób żyjących z HIV – 37.9 mln wychodziłoby ze wszyscy dzierżą na Ukrainie...
            • 35wcieniu Re: Ruchard trafił do MLH 10.03.22, 11:34
              Dlaczego te bzdury jeszcze wiszą a ta odrażająca kreatura nie ma bana?
    • fornita111 Re: Ruchard trafił do MLH 09.03.22, 20:03
      Tja. Poki co, to tylko slysze jak sie kolezanki (Polki i nie tylko) Zelenskim zachwycaja. W czasach bohaterow (a takie teraz mamy, niestety) jojczace prawackie meduzy sa jeszcze bardziej nie do tkniecia chocby kijem. Na zasadzie kontrastu smile Aha, czy nasi polscy chlopcy narodowcy juz sie bija na Ukrainie? Czy bicie strajkujacych kobiet wyczerpalo ich energie?
      • mid.week Re: Ruchard trafił do MLH 09.03.22, 20:08
        spocili się w bitwie pod Empikiem i do dziś są na rekonwalescencji
        • milva24 Re: Ruchard trafił do MLH 09.03.22, 20:58
          big_grin
      • arwena_11 Re: Ruchard trafił do MLH 09.03.22, 20:51
        Nasi chłopcy muszą mieć zgodę, żeby walczyć w obcym wojsku.

Myślę jednak, że lepiej by sobie poradzili niż tęczowi chłoptasie w rurkach i sojowym latte.
        • mid.week Re: Ruchard trafił do MLH 09.03.22, 21:09
          Ci co chcieli już tam pojechali, niektórym bliżej było do tęczy niż do karkówki 🤷‍♀️
        • g.r.uu Re: Ruchard trafił do MLH 09.03.22, 21:15
          Nie wiem czy zauważyłaś, ale na czele Ukrainy jest właśnie chłoptaś w rurkach a nie nakoksowany kibol. A swojej ojczyzny bronią tam wszyscy: brunatni i tęczowi, pijący latte i pijący bimber.
          • turzyca Re: Ruchard trafił do MLH 09.03.22, 21:45
            Żeby tam tylko w rurkach. W lateksowych rurkach i na wysokich obcasach. Tańczący. E sposób mocno erotyczny.

Swoją drogą wydaje mi się, że dlatego Rosjanie są na niego tak cięci, bo jego nie da się ośmieszyć i pozbawić zdolności honorowej przez spreparowanie jakiejś fałszywki. Żeleński zmienił kompletnie nawet nie zasady gry, co w ogóle całą grę. A Rosjanie nie ogarniają zasad tej nowej gry, nie są w stanie zmienić sposobu myślenia tak szybko. Żeleński może sobie np. pozwolić na słabość, na płacz, na wzruszenie, nie musi być twardym facetem, bo nikt go jako twardego faceta nie wybierał. Z perspektywy faceta, który uważa, że nie może okazać słabości, bo "słabych biją", to jest w ogóle nie do zrozumienia.
        • turzyca Re: Ruchard trafił do MLH 09.03.22, 21:29
          >Myślę jednak, że lepiej by sobie poradzili niż tęczowi chłoptasie w rurkach i sojowym latte.

Czy my nadal mówimy o tej wojnie, w trakcie której, jakoś tak mniej więcej tydzień temu, aktywiści LGBTQ+ rozbroili grupę rosyjskich wojskowych, którzy im weszli do biura?
          • g.r.uu Re: Ruchard trafił do MLH 09.03.22, 21:44
            Ostrożnie, bo kurze móżdżki powtarzające jak mantrę tekst o sojowym latte, który był śmieszny może 5 minut po wymyśleniu się przegrzeją.
          • fornita111 Re: Ruchard trafił do MLH 09.03.22, 21:47
            Arwenkaaaa, gdzie zes zwiala? big_grin tlumacz sie teraz big_grin
            • arwena_11 Re: Ruchard trafił do MLH 09.03.22, 21:49
              jakiś link?
              • triismegistos Re: Ruchard trafił do MLH 09.03.22, 22:49
                Ma szybko, w linku jest źródło. Widziałam tego niusa też na innych portalach.Tekst linku
                • arwena_11 Re: Ruchard trafił do MLH 10.03.22, 09:15
                  a coś normalnego?
                  • mid.week Re: Ruchard trafił do MLH 10.03.22, 09:25
                    arwena_11 napisała:

> a coś normalnego?

Może być Onet czy tylko bbc cie zadowoli?
                    • kira02 Re: Ruchard trafił do MLH 10.03.22, 13:21
                      😀
        • anorektycznazdzira Re: Ruchard trafił do MLH 10.03.22, 07:23
          "Nasi chłopcy muszą mieć zgodę, żeby walczyć w obcym wojsku."
          ta bzdura została już zdementowana przez przedstawicieli Armii PL.
          Muszą to zgłosić, że gdzieś pojadą, żadnej zgody nie muszą otrzymywać.
          • fornita111 Re: Ruchard trafił do MLH 10.03.22, 08:10
            Ciiicho, "nasi chlopcy" sa bohaterscy, kiedy ubiora na tlusta pryszczata dupe majty z orzelkiem. Wiecej naprawde nie trzeba. Bo zawsze sie znajdzie jakas arwenka co ich podziwiac bedzie wink
          • triss_merigold6 Re: Ruchard trafił do MLH 10.03.22, 08:29
            Właśnie wyjechało trochę weteranów świeżo na emeryturze, w tym z GROM, zgody dostali błyskawicznie i bez problemu.
            • fornita111 Re: Ruchard trafił do MLH 10.03.22, 08:31
              A co ze zwyklym obywatelem? Takim, ktory do zadnych sluzb nie nalezy. Moze sie zaciagnac i walczyc na Ukrainie, czy nie moze?
              • triss_merigold6 Re: Ruchard trafił do MLH 10.03.22, 08:50
                Może pod warunkiem, że ma uregulowany stosunek do służby wojskowej, nie był karany i wystąpi do MON o zgodę (wydają zgody).
                • fornita111 Re: Ruchard trafił do MLH 10.03.22, 09:19
                  Merci. No to: arwenka pisz do bakiewicza i reszty, ze maja szanse walczyc z prawdziwym wrogiem. A nie z witryna empiku, albo strajkujacymi dziewczynami tongue_out na pewno poleca w te pedy!
                  • arwena_11 Re: Ruchard trafił do MLH 10.03.22, 09:21
                    A co ja mam do bąkiewicza?
                    • mid.week Re: Ruchard trafił do MLH 10.03.22, 09:22
                      arwena_11 napisała:

> A co ja mam do bąkiewicza?

mentalność?
                    • fornita111 Re: Ruchard trafił do MLH 10.03.22, 09:29
                      Ach, to juz nie "nasi chlopcy"? szczur ucieka z tonacego okretu Prawdziwej Polskiej Meskosci Bez Rurek i Latte? Nieladnie.
                      • g.r.uu Re: Ruchard trafił do MLH 10.03.22, 10:00
                        Arwena najwyraźniej łączy zdolność bojową z orientacją seksualną, a o naszych chłopcach narodowcach to różne plotki chodzą
                        • fornita111 Re: Ruchard trafił do MLH 10.03.22, 10:02
                          No i to sie przyjamniej jakos klei wink
                        • triismegistos Re: Ruchard trafił do MLH 10.03.22, 10:15
                          Najwyższą zdolność bojową powinni mieć ci, którzy się identyfikowali jako helikoptery bojowe, aż się nie mogę doczekać aż zobaczę ich w akcji innej niż bicie swoich rodaczek na demonstracjach 🙄
                          • woman_in_love Re: Ruchard trafił do MLH 10.03.22, 14:42
                            opowiadaj, terfy dostały w po ryjach? big_grinbig_grinbig_grin
                            a gdzie?
                      • arwena_11 Re: Ruchard trafił do MLH 10.03.22, 10:09
                        Ja pisałam ogólnie - to ty pisałaś o narodowcach. Margotek już ustalił kim jest i zgłosił sie? Takie to bojowe było big_grin.
                        • g.r.uu Re: Ruchard trafił do MLH 10.03.22, 10:14
                          Tak, razem z żołnierzami Chrystusa i legionem Maryi czy jak im tam. A Najman jedzie bronic Kijowa? Mógłby bronić soboru tak jak Jasnej Góry big_grin
                          • jednoraz0w0 Re: Ruchard trafił do MLH 10.03.22, 14:53
                            a no fakt, przecież oni mają te heavy duty różańce bojowe na linkach spadochronowych, będą jak znalazł. Nawet czołg pewnie można na tym pociągnąć.
                          • morekac Re: Ruchard trafił do MLH 11.03.22, 00:54
                            Daj spokój. Nie trzeba im takiego nieogara.
                        • fornita111 Re: Ruchard trafił do MLH 10.03.22, 10:14
                          Ty pisalas ogolnie- w odpowiedzi na moj post o narodowcach? Okeeej. A na wojnie (teraz) walcza i gina i kobiety i mezczyzni i twoje debilne zarciki z nieustalonej plci margot sa w tej sytuacji naprawde slabe. Teczowi na Ukrainie rozbroili ruskich zolnierzy. Nie cieszy cie to, bo to lgiebety, czyli gorszy wrog od putina w twojej glowinie? Wiesz, ze cala narracja antyhomofobiczna w Polsce jest wzorowana na tej rosyjskiej? Powinno ci byc glupio, ale to bys najpierw musiala kilka klockow zlozyc... Wiec nie lcze, ze tak sie stanie smile
                          • fornita111 Re: Ruchard trafił do MLH 10.03.22, 10:17
                            *homofobiczna
                            Mialo byc anty lgbt, albo homofobiczna i mi sie zmiksowalo wink
                        • sumire Re: Ruchard trafił do MLH 10.03.22, 11:20
                          Arwena, weź daj już spokój ze swoimi homofobicznymi wysrywami, bo ani to zabawne, ani mądre. Wszyscy tu wiemy, że masz duży problem z gejami, ale musisz przyjąć do wiadomości, że tęczowi w rurkach też tłuką agresora.
                          • g.r.uu Re: Ruchard trafił do MLH 10.03.22, 11:55
                            A potem może przeskoczyć na wyższy level: model noszonych spodni nie ma związku z orientacją seksualną: są faceci hetero w rurkach, są geje w bojówkach.
                            • fornita111 Re: Ruchard trafił do MLH 10.03.22, 12:03
                              Nie wymagaj za duzo tongue_out
                            • borsuczyca.klusek Re: Ruchard trafił do MLH 10.03.22, 13:39
                              Jezusmaryja gruu musisz tak brutalnie burzyć niektórym obraz świata 🙄
                              • kira02 Re: Ruchard trafił do MLH 10.03.22, 13:43
                                Daj spokój, Arwena i tak nie połączy kropek. Gdyby byla to tego zdolna, to juz dawno zorientowałaby sie, ze antyhomofobiczna retoryke napedzal w Polsce Putin. A ta dalej powtarza jak papuga.
                                • fornita111 Re: Ruchard trafił do MLH 10.03.22, 13:56
                                  No ona chyba nawet z lepenka i orbanem i kaczynskim kropek nie polaczyla. Wyborca pis to stan chorobowy wink
                              • g.r.uu Re: Ruchard trafił do MLH 10.03.22, 13:54
                                Nie prowokuj, bo jak przejdę do nazigays to zostaną zgliszcza big_grin
                            • annaboleyn Re: Ruchard trafił do MLH 10.03.22, 14:17
                              g.r.uu napisała:

> A potem może przeskoczyć na wyższy level: model noszonych spodni nie ma związku
                              > z orientacją seksualną: są faceci hetero w rurkach, są geje w bojówkach.

Przestań, mózg jej wybuchnie.
                            • fragile_f Re: Ruchard trafił do MLH 10.03.22, 18:34
                              Powiem Ci lepszą rzecz - obok mnie jest zaglebie gejowskich barów. Tylu wikingów i innych ultra-turbo-meskich facetow nigdy w zyciu nie widzialam.
                    • morekac Re: Ruchard trafił do MLH 10.03.22, 19:57
                      arwena_11 napisała:

> A co ja mam do bąkiewicza?

Masz pisać.
                  • triss_merigold6 Re: Ruchard trafił do MLH 10.03.22, 09:22
                    Mogą też zaciągać się bez żadnego trybu jako najemnicy. BTW, jak była wojna w byłej Jugosławii, to rekruterzy ustawiali stoliki i werbowali na zlotach motocyklowych, a nie w środowiskach kibicowskich, bo tam nie było materiału.
      • morekac Re: Ruchard trafił do MLH 10.03.22, 00:37
        Cóż, tam do terytorialsów zaciągnął się nawet ich najlepszy tancerz baletowy, a jeden ze znanych piosenkarzy przerwał zagraniczna trasę i wrócił do kraju - i również się zaciągnął.
        Ukrainki zresztą stanowią 15-20% ukraińskiej armii i prędzej by Józia śmiechem zabiły.
        Prezydent swego czasu wykonał taniec w lateksowym wdzianku i szpilkach... A ci nasi wszyscy obrońcy wartości nie są mu godni butów czyścić.

No właśnie - gdzież Bąkiewicz?
        • triismegistos Re: Ruchard trafił do MLH 10.03.22, 08:57
          O, tutaj porównanie 😉
    • borsuczyca.klusek Re: Ruchard trafił do MLH 09.03.22, 20:18
      Mnie to pachnie trollingiem. No nie wierzę, że można takie pierdy pisać na poważnie 🙄
    • krwawy.lolo Re: Ruchard trafił do MLH 09.03.22, 20:31
      Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć skrót MLH? Internaty milczą, jeśli chodzi o polskie znaczenia.
      • borsuczyca.klusek Re: Ruchard trafił do MLH 09.03.22, 20:33
        Make life harder taka satyryczna stronka na FB i IG 😉
      • fornita111 Re: Ruchard trafił do MLH 09.03.22, 20:34
        Make life harder sobie wpisz w wyszukiwarke.
        • krwawy.lolo Re: Ruchard trafił do MLH 09.03.22, 20:35
          To znam, ale nie skrót. Dzięki.
      • angazetka Re: Ruchard trafił do MLH 09.03.22, 20:38
        Ciekawe, bo pierwsze wyszukiwanie w guglu to Make life harder. I wszystkie kolejne na pierwszej stronie też.
        • krwawy.lolo Re: Ruchard trafił do MLH 09.03.22, 20:41
          Mieszkam w Niemczech.
          • angazetka Re: Ruchard trafił do MLH 09.03.22, 20:43
            Still widzę Make life harder...
            • krwawy.lolo Re: Ruchard trafił do MLH 09.03.22, 20:49
              a ja to
              • krwawy.lolo Re: Ruchard trafił do MLH 09.03.22, 20:51
                Musiałbym jakoś przekonfigurować wyszukiwarkę. Ale nie chce mi się szukać, jak.
                • krwawy.lolo Re: Ruchard trafił do MLH 09.03.22, 20:51
                  Albo vpn ...
            • swinka-morska Re: Ruchard trafił do MLH 10.03.22, 09:54
              angazetka napisała:

> Still widzę Make life harder

Google pokaże każdemu inne wyniki wyszukiwania w zależności do tego skąd się łączysz, czego szukałaś wcześniej i jakie ciasteczka zostawiłaś w historii przeglądania itd.
    • folivora Re: Ruchard trafił do MLH 09.03.22, 20:43
      Widziałam gorszego screena. Z forum misiaczków polecających sobie gdzie najlepiej kupić seks za pieniądze, pan się zachwycał, że tyle samotnych, zdesperowanych kobiet wjeżdża do kraju, że na pewno to świetnie wpłynie na rynek sex work i będzie obniżka cen.
      To dopiero było 🤢
      • umi Re: Ruchard trafił do MLH 09.03.22, 20:53
        Ale smiec z niego. Brak slow
    • agonyaunt Re: Ruchard trafił do MLH 09.03.22, 20:50
      A ci polscy katolicy patrzą tylko na wianek czy na wyznanie też? Bo na Ukrainie katolików to jest raptem jakieś 2%, więc może być ciężko...

Obśmiałabym, ale paru takich co to się z nich inne dzieci śmiały właśnie rozpierdziela świat, tak że ten...
    • bib24 Re: Ruchard trafił do MLH 09.03.22, 21:33
      wlaśnie dawno józka nie bylo na ematce.
      • manon.lescaut4 Re: Ruchard trafił do MLH 10.03.22, 10:19
        Chyba przetwarza to, co się dzieje, wróci, jak stworzy „spójna” teorie łącząca wojnę, Putina, Żeleńskiego i odwagę walczących Ukraińców z własnymi fobiami, tchórzostwem, lenistwem, norwoodem i obsesja dziewic.
        • arthwen Re: Ruchard trafił do MLH 10.03.22, 14:32
          Czyli mówisz, że wróci, jak mu mózg wybuchnie?
          • g.r.uu Re: Ruchard trafił do MLH 10.03.22, 14:46
            I będzie snuł opowieści o męskich, spoconych żołnierzach, którzy wyrywają panny na ons w czołgu 😆
          • manon.lescaut4 Re: Ruchard trafił do MLH 10.03.22, 15:51
            smile Na pewno spodziewam się silnej reakcji na seksapil i pełna włosów głowę prezydenta Ukrainy, jego dość niski wzrost tez zostanie zauważony. Ukrainki i ich prowadzenie się to kolejna para kaloszy… Ogólnie to tak, jak nie wróci za jakiś czas to na serio będzie można się martwić, ze zwoje nie wytrzymały, przegrzały się i buum.
            • morekac Re: Ruchard trafił do MLH 10.03.22, 19:59
              Bez przesady, jemu to nie zaszkodzi.
    • arthwen Re: Ruchard trafił do MLH 09.03.22, 22:28
      Ale serio? 2-3 partnerów i w tym samym zdaniu, że "puszczała się kolejno w każdym chłopakiem po zaledwie kilku miesiącach związku"? Oni myślą, że te Ukrainki to w piwnicach żyją, tak jak bracia samcy?
    • mmoni Re: Ruchard trafił do MLH 10.03.22, 00:15
      spidersweb.pl/rozrywka/2022/03/09/jas-kapela-twitter-tinder-ukraina
      • mid.week Re: Ruchard trafił do MLH 10.03.22, 08:37
        mmoni napisała:

> spidersweb.pl/rozrywka/2022/03/09/jas-kapela-twitter-tinder-ukraina

niestety głupota nie wybiera sobie ludzi o określonych pogladach, może dopasc każdego
      • fornita111 Re: Ruchard trafił do MLH 10.03.22, 08:44
        Kapela cpie. I niestety, wypowiadajac sie publicznie, robi narkotykom bardzo zly PR
    • tanebo001 Re: Ruchard trafił do MLH 10.03.22, 00:41
      braciasamcy.pl/index.php?/topic/38171-nowość-na-rynku-dla-mężczyzn/#comments
      • ichi51e Re: Ruchard trafił do MLH 10.03.22, 07:22
        należy przewinąć do:

"Żenad, żenada, żenada. A temat nadaje się na ścianę hańby.

Oto polski mężczyzna - za miedzą ludzi rozrywają pociski, stepowi buchaje palą ruskie tanki, wojna globalna wisi na włosku, narasta kryzys humanitarny, a oni pytają: "myślicie, że zarucham"?

Tfu! Cytując klasyka - pluję takim na ryj!"

a potem kłótnia 🤣🤣🤣
    • cichadziewuszka Re: Ruchard trafił do MLH 10.03.22, 08:19
      🤮🤮🤮
    • pierwszychleb Re: Ruchard trafił do MLH 10.03.22, 14:23
      Dzieki ematce wiem ze takie ofermy istnieja i odnalezli sie w internecie. Wsrod znajomych mie znam takich gosci. Nawet niscy, lysiejacy, krepawi koledzy znalezli partnerki/zony i jakos im sie kreci. Zeby cos takiego napisac to trzeba miec nasrranne we lbie.
    • ichi51e Re: Ruchard trafił do MLH 10.03.22, 15:17
      nóż się w kieszeni otwiera - na gazecie jest ze jakiś dziad zgwałcił 19 łatkę która miał przenocować uncertain
    • angazetka Re: Ruchard trafił do MLH 10.03.22, 22:08
      Co ciekawe, radość w temacie wielu młodych ładnych Ukrainek teraz na Tinderze wyraził także jakże lewicowy Jaś Kapela. Wpis szybko usunął, ale w internecie nic nie ginie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka