Dodaj do ulubionych

Ładny zegarek

23.03.22, 20:41
Duża tarcza, bransoleta lub skórzany pasek. Taki bardziej kobiecy, ale nie z "brylancikami". Cena do 500-600 zł.
Jakieś inspiracje? Porządne marki? Gdzieś w necie wyświetliły mi się zegarki Elixa, ładne, ale czy dobre toto?
Zegarka nie używam od wielu, wielu lat, więc się ani trochę nie znam, ale jakoś tak mnie wzięło i nie odpuszcza od dłuższego czasu - nosiłabym jak ozdobę zamiast biżuterii.
Obserwuj wątek
    • extereso Re: Ładny zegarek 23.03.22, 20:47
      Ja mam jakieś takie babskie ozdobne fossil. Nigdy bym nie kupiła takiego biżuteryjnego fiubździu, ale maz mi kupił i rozwesela mnie. Niestety teraz nie pamiętam gdzie go włożyłam, więc zdjęcia nie zrobię, ale polecam 😊
      • lily_evans011 Re: Ładny zegarek 23.03.22, 20:54
        Widzę, że są podobne do zegarków Elixa, które mnie atakują od jakiegoś czasu. Te lepsze? Właśnie przejrzałam. Ładne są takie dość proste, ale w tonacji kolorystycznej Rose Gold. I jest w czym wybierać.
    • lot_w_kosmos Re: Ładny zegarek 23.03.22, 20:55
      Mam dwa od Elixy. Są i piękne i kobiece i niezawodne.
      • lily_evans011 Re: Ładny zegarek 23.03.22, 21:00
        Pokażesz? wink
      • extereso Re: Ładny zegarek 23.03.22, 21:01
        Rzeczywiście bardzo ładne.
    • ivaz Re: Ładny zegarek 23.03.22, 21:50
      Może Zu, można go konfigurować tj paski, bransoletki, tarcze, charmsy zu-watch.pl/pl/c/Zegarek-wg-stylu/15
    • mia_mia Re: Ładny zegarek 23.03.22, 22:05
      Ja jakiś czas kupiłam taki
      Michael Kors MK7106 Jayne
      na jasno różowym (takim trochę nude) pasku, fajnie się sprawdza i w roli biżuterii i z biżuteriąwink
    • cichadziewuszka Re: Ładny zegarek 23.03.22, 23:24
      Mam zegarek Paul Hewitt, z serii Grand Atlantic, produkcji niemieckiej ale z mechanizmem szwajcarskim. Zegarek ma szfirowe szkiełko i po ponad roku użytkowania nie ma ani jednej ryski, a często zdarza mi się stuknąć w coś tarczą. Bardzo go lubię, ma dużą tarczę skórzany pasek, jest kobiecy, ale bez brylancików😊

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka