sandy_cheeks 17.04.22, 16:14 Garsc dzisiejszych fotek znad Biebrzy 1. Czarny bocian 2. Zuraw 3. Czysciuchna woda (co prawda zalewowa) 4. Kaczence 5. Ogolny look Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sandy_cheeks Re: Wiosennie z Polski 17.04.22, 16:16 I jeszcze Biebrzanski Park Narodowy Odpowiedz Link Zgłoś
cysorz-bez-poczty Re: Wiosennie z Polski 17.04.22, 16:34 sandy_cheeks napisała: Wiosennie z Polski To dlaczego nie masz polskiego nicka? Odpowiedz Link Zgłoś
sandy_cheeks Re: Wiosennie z Polski 17.04.22, 16:38 Bo Polacy nie robia bajek, ktore lubie lukac 😁 Btw, Polska jest piekna, ale ludzie niestety qrwy... Odpowiedz Link Zgłoś
cysorz-bez-poczty Re: Wiosennie z Polski 17.04.22, 16:42 sandy_cheeks napisała: > Bo Polacy nie robia bajek, ktore lubie lukac 😁 > > Btw, Polska jest piekna, ale ludzie niestety qrwy... No ale dlaczego nie masz polskiego nicka? Myślisz że zagranicznie brzmiący nick czyni cię fajniejszą? Odpowiedz Link Zgłoś
sandy_cheeks Re: Wiosennie z Polski 17.04.22, 16:56 Przyglupi jakis jestes 🤦🏻♀️ To jest nick postaci zenskiej z amerykanskiej bajki, ktora lubie. Powiedzmy, ze sie z nia utozsamiam 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Wiosennie z Polski 17.04.22, 17:11 Mój miał być sto lat temu tigger z bajki syna ale dwie literki musiałam wyrzucić bo zajęty był. Nick cysorz lubi się czepiać. Odpowiedz Link Zgłoś
umi Re: Wiosennie z Polski 17.04.22, 20:50 Co to po polsku znaczy "cysorz"? Jest takie slowo? Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: Wiosennie z Polski 17.04.22, 20:55 Cysorz to ma klawe życie Odpowiedz Link Zgłoś
cysorz-bez-poczty Re: Wiosennie z Polski 17.04.22, 23:36 nickbezznaczenia napisał(a): > Cysorz to ma klawe życie I jest nawet cysorzowa. A jak już podeżre zdrowo To przynoszą mu w lektyce Bardzo fajną cysorzową Odpowiedz Link Zgłoś
lannnnntana Re: Wiosennie z Polski 17.04.22, 17:12 cysorz-bez-poczty napisał: > To dlaczego nie masz polskiego nicka? Weź ty się zajmij wreszcie czymś, zamiast produkować kretyńskie posty i rozpierdalać fajny wątek. Zatkaj się jajami albo co. Odpowiedz Link Zgłoś
cysorz-bez-poczty Re: Wiosennie z Polski 17.04.22, 19:02 lannnnntana napisała: > Weź ty się zajmij wreszcie czymś, zamiast produkować kretyńskie posty i rozpier > dalać fajny wątek. Zatkaj się jajami albo co. Sama się zatkaj, wulgarna istoto o nicku lannnnntana. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Wiosennie z Polski 17.04.22, 17:06 Kaczeńce😍 Bociany😍 Biebrza😍 Nigdy nie byłam/ nie płynęłam Biebrzą wiosną. Musi być mega świergot ptasi...zazdraszczam Odpowiedz Link Zgłoś
celandine Re: Wiosennie z Polski 17.04.22, 18:05 Strasznie mi brakuje takich widoków. Zazdroszczę. Mieszkasz tam, czy tylko urlop? Odpowiedz Link Zgłoś
sandy_cheeks Re: Wiosennie z Polski 17.04.22, 19:17 Akurat Biebrza pierwszy raz w zyciu, swiatecznie wakacjujemy w rodzinnych stronach konkubina. Naprawde kocham ten kraj, jest tu pieknie, szczegolnie jak odjezdza sie od zamieszkanych terenow... Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Wiosennie z Polski 17.04.22, 20:52 Nawet bez odjeżdżania ( i na zamieszkanych terenach ) są nie kaczeńce co prawda ale takie liczne białe polanki zawilców teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Wiosennie z Polski 19.04.22, 11:01 O takie łany zawilców między jeszcze niewiosennymi drzewami to moje dzieciństwo i moja młodość. Te spacery wiosenne, jeszcze chłodno, a tak pięknie Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Wiosennie z Polski 20.04.22, 12:46 Ładne. Twoje takie już otworzone wszystkie, w pełnym rozkwicie🙂 i do słońca główki wystawiają. Te moje bardziej jak dzwonki wyglądały stulone i pączków dopiero masa. Może to kwestia temperatury, zimna. Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: Wiosennie z Polski 17.04.22, 20:56 Nigdy nie dotarłam. Już chyba czas. Odpowiedz Link Zgłoś
sandy_cheeks Re: Wiosennie z Polski 18.04.22, 08:09 Nie zaprzecze, nawet temu bocianu sie dlugo przygladalismy, czy to to 😉 cienka jestem w te klocki. Przy okazji polecam apke plantnet, super rozpoznaje rozne rosliny, przydaje sie dla takiego laika przyrodniczego jak ja... Odpowiedz Link Zgłoś
kachaa17 Re: Wiosennie z Polski 18.04.22, 08:55 Tego bociana czarnego to zazdroszczę. Też bym chciała zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Wiosennie z Polski 18.04.22, 09:52 Biebrza jest przepiękna, jak jeszcze jesteś koniecznie wybierzcie się na Czerwone Bagno i Grzędy, niezapomniane przeżycie. A tu moje biebrzańskie spotkania Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Wiosennie z Polski 18.04.22, 23:40 Piękne foty. Łoś. I widoki. Kiedyś przepłynęliśmy z mężem canoe Biebrzę od Kanału Augustowskiego do ujścia do Narwii. Z psem. Chciałabym wiosną pojechać nad Biebrzę. Odpowiedz Link Zgłoś
milupaa Re: Wiosennie z Polski 19.04.22, 09:48 Piekne zdjęcia robicie, i sprzęt widzę porządny, zwierzaki chyba z ukrycia mega obiektywem. Odpowiedz Link Zgłoś