Dodaj do ulubionych

Emama ateistka

• arthwen Re: Emama ateistka 17.04.22, 23:15
      Sonda mi się nie wyświetla, wiec nie wiem jakie pytania konkretnie - jestem ateistką, nie obchodzę świąt, nie mam choinki, nawet prezentów z okazji 24 grudnia sobie nie dajemy wink
      A i jeszcze dziecko nieochrzczone tongue_out
    • klaramara33 Re: Emama ateistka 17.04.22, 23:28
      Mojej opcji nie ma.
      • heca7 Re: Emama ateistka 17.04.22, 23:48
        klaramara33 napisała:

> Mojej opcji nie ma.

Mojej też nie. A opcja z cegłą pasuje do egzaltowanej nastolatki.
      • panna.nasturcja Re: Emama ateistka 17.04.22, 23:53
        Bo autorka chciała uzyskać określony wynik, dlatego opcji najpopultrniejszej na ematce zwyczajnie nie ma.
    • panna.nasturcja Re: Emama ateistka 17.04.22, 23:44
      Ankieta jest tendencyjna. Nie ma opcji: niewierząca. Nie każdy, kto nie wierzy, zaraz wojuje z kościołem.
    • zlota-klamka Re: Emama ateistka 18.04.22, 04:39
      Brakuje "Katolicyzm/chrześcijaństwo kompletnie mnie nie interesuje"
    • jan.kran Re: Emama ateistka 18.04.22, 04:50
      Nic nie pasuje. Jestem agnostyczką czyli ewentualnie punkt trzy ale ani niebo ani jajko mi w nim nie pasuje.
    • attiya Re: Emama ateistka 18.04.22, 07:06
      Jestem niewojującą ateistką. Nic nie pasuje.
      Tendencyjna ankieta
    • mid.week Re: Emama ateistka 18.04.22, 10:26
      Ludziom wierzącym ciężko przyjąć, że ktoś może być na religie zupełnie obojętny i w ogóle się nad nią nie pochylać. Tak najczęściej wygląda ateizm - zycie bez kościoła, boga i myślenia o witrażach.
    • asia_i_p Re: Emama ateistka 18.04.22, 10:35
      Agnostyczka/ deistka (w zależności od nastroju danego dnia), kiedyś praktykująca w ramach KK katolickiego, obecnie niepraktykująca. Nie uważam jednak, żeby informowanie każdego katolika, że popiera pedofilię i napaść Rosji na Ukrainę miało więcej sensu niż wmawianie każdemu muzułmaninowi, że popiera Państwo Islamskie.
    • jasnozielona_roslinka Re: Emama ateistka 18.04.22, 13:50
      czyli ateisci mogą albo w tej ankiecie udawac wierzących i odbębniać rytuał albo wojować?
      Dziwne, bo większosć niewierzących osób jakie znam kościół nie interesuje. Nie uczestniczą i tez sprawami kościoła się nie interesują
      Ankieta kompletnie bez sensu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka