Dodaj do ulubionych

Zakończenia wątków

13.05.22, 22:24
Trochę obok wspomnieniowego wątku o najtłustszych wątaskach - chciałabym znać zakończenie niektórych wątków, ale chyba przegapiłam:
1) wątek szalonej matematyczki, która odkryła przestępczą działalność męża w jakimś lewym mieszkaniu
2) wątek stalkera ms. piggy
3) barwny wątek forumki, która przeprowadziła się gdzieś w środek doopy (oraz środek remontu) na Podlasie, pod pachą z gromadą dzieci i zwierząt oraz mężem przebywającym w tygodniu w Warszawie
4) wątek trola od kapeluszy z woalką, który okazał się - allegedly - stalkerem żywej osoby
5) wątek forumki, która znalazła drugi telefon męża ukryty gdzieś w piwnicznej ścianie

Jak coś wie o ciągu dalszym, niech pisze, lub wpisuje swoje wątki, których nie doczytał do końca.
Obserwuj wątek
    • kaska_800 Re: Zakończenia wątków 13.05.22, 22:28
      Nr 5 też mnie interesuje najbardziej. Co to była za forumka?
      • ludzikmichelin4245 Re: Zakończenia wątków 13.05.22, 22:30
        Nie przypomnę sobie za cholerę. Ale chyba nie jakaś stała, zalatywało trollingiem chyba.
        • nocnamagia Re: Zakończenia wątków 13.05.22, 22:31
          To była rainbow
          • nocnamagia Re: Zakończenia wątków 13.05.22, 22:33
            Rainbow dash. Kiedyś ją zapytałam w innym wątku ale nie odpisała.
            3- to stwory z mchu
      • kaska_800 Re: Zakończenia wątków 13.05.22, 22:52
        Mnie też zawsze przelatuje przez myśl wuika. Jakoś miała bodajże depresję po porodzie, zniknęła na dobre. Mam nadzieję, że nic się nie stało i to tylko odpuszczenie forum
    • borsuczyca.klusek Re: Zakończenia wątków 13.05.22, 23:06
      5) Mąż dał jakieś przekonujące forumkę wyjaśnienie, ale ona nie napisała o co dokładnie chodziło.
      • borsuczyca.klusek Re: Zakończenia wątków 13.05.22, 23:16
        4) Troll chwilowo zniknął i nic nie piszę. I tu muszę sobie przyznać pewne zasługi w wykurzeni go.
        Dlaczego prześladował tę konkretną kobietę to nie mam pojęcia.
    • eglantine Re: Zakończenia wątków 13.05.22, 23:09
      Ja czekam na zakończenie wątku z ojcem i dwiema córkami, z których jedna odmówiła wyjazdu na wspólne wakacje z nową rodzina taty.
      • jednoraz0w0 Re: Zakończenia wątków 14.05.22, 00:11
        ja tez, ja też!
    • jednoraz0w0 Re: Zakończenia wątków 13.05.22, 23:42
      A ja nadal bym chciała wiedzieć jak się udała akcja z kobietą-szpiegiem przebraną za staruszkę w środku miasta.
      No i black imak i nienażarty zięć in spe który okupuje kuchnię.
      • paola.brunetti Re: Zakończenia wątków 13.05.22, 23:47
        Właśnie, też mnie intryguje zakończenie wątku o zięciu.
      • ludzikmichelin4245 Re: Zakończenia wątków 13.05.22, 23:49
        Cooo? O co chodzi że szpiegostwem?
        • jednoraz0w0 Re: Zakończenia wątków 14.05.22, 00:10
          Laska chciała kogoś szpiegować w środku dnia w miejskim tłumie i postanowiła się przebrać za staruszkę, więc trzeba było naszykować kostium. Uważam, ze za wysiłki stylistyczne należy się forum info czy doszło do akcji i czy poszła pomyślnie.
    • 21mada Re: Zakończenia wątków 13.05.22, 23:47
      I czy kiedykolwiek się wyjaśniło dlaczego jedna forumka nie mogła jeść w Warsie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka