Dodaj do ulubionych

Ojoj, jacy poszkodowani

24.05.22, 21:43
No serce pęka:
wiadomosci.wp.pl/kaliningrad-mieszkancy-chca-do-rosji-zlosc-na-postepowanie-litwy-6772302029867520a
Obserwuj wątek
    • krwawy.lolo Re: Ojoj, jacy poszkodowani 25.05.22, 13:30
      Mnie poniższe najbardziej wzruszyło.

"Chcąc wyjechać do Rosji, nie można powołać się na cel turystyczny np. zwiedzanie mauzoleum Lenina itp."
    • alpepe Re: Ojoj, jacy poszkodowani 25.05.22, 13:37
      Jak weszłam na stronę, to cały bok i dół strony miałam zawalony reklamami alkoholi, whiskey i rumu. Ani jednego ani drugiego nie piję, nie wiem, może algorytmy przyjęły, że jestem obywatelką Rosji i jedyne, czego pragnę, to się upić, więc mi tu proponują?
    • bigzaganiacz Re: Ojoj, jacy poszkodowani 25.05.22, 13:38
      Tak , poszkodowani, a jak beda im dalej szykany robic to rusek sobie zrobi korytarz ladowy do krolewca
      • iwles Re: Ojoj, jacy poszkodowani 25.05.22, 13:53
        bigzaganiacz napisał(a):

>rusek sobie zrobi korytarz ladowy do krolewca

przez Mińsk i Suwałki? big_grin
        • bigzaganiacz Re: Ojoj, jacy poszkodowani 25.05.22, 13:59
          To jedna z opcji , nie wiem tez co cie tak bawi, polska armia w rozsypce , a czolgisci w tekturowych czolgach jezdza po poligonie bo prawdziwe oddane, moze tez bedzie mozna w praktyce sprawdzic to cale NATO , jaka bedzie odpowuedz , mysle ze beds to wyrazy zaniepokojenia
          • iwles Re: Ojoj, jacy poszkodowani 25.05.22, 14:03

Bawi mnie twoje podejście - nie utrudniajmy ruskom życia sankcjami, bądźmy cicho, pozwalajmy im na wszystko, bo przyjdą i po nas.

• alpepe Re: Ojoj, jacy poszkodowani 25.05.22, 14:06
              Daj spokój, gadasz z półanalfabetą.
              • bigzaganiacz Re: Ojoj, jacy poszkodowani 25.05.22, 14:19
                Hehe , na gazetce sie poznali na tobie w sekunde, zaczelas swoj feministyczny belkot o johnym z miejsca 10 minusow i zero zrozumienia twojej glebokosci
                • bigzaganiacz Re: Ojoj, jacy poszkodowani 25.05.22, 14:34
                  alpepe
                  godzinę temu

Depp to ma mózg tak przeżarty przez różne rypacze, że i tak by nie zapamiętywał swoich kwestii, Amber i jej oskarżenia spadły producentom z nieba, nie muszą się użerać z Deppem.
                  0 17

Idz no se grazynka daj plusa , bo sie wszyscy smieja z twoich "mundrosci"
            • bigzaganiacz Re: Ojoj, jacy poszkodowani 25.05.22, 14:17
              Narazie to sankcje nas zarzynaja , szczaw i mirabelki za togiem no ale idz lyknij troche oficjalnej narracji tvn czy tam gazetki, za pol roku obudzisz sie z rozdziawiona geba zimna i glodna
              • gryzelda71 Re: Ojoj, jacy poszkodowani 25.05.22, 14:30
                Ocho.
              • wkswks Re: Ojoj, jacy poszkodowani 25.05.22, 22:14
                Mój blok jest ogrzewany na gaz. Jeszcze przed wojna spoldzielnia postawila takie ustrojstwo, które podłączone do agregatów (które to zostały odłączone od pieca na gaz i podłączone do ustrojstwa) i produkuje nam ogrzewanie i wodę z oleju.
                Kto chce znaleźć sposób na rosyjskie kopaliny, to znajdzie.
      • woman_in_love Re: Ojoj, jacy poszkodowani 25.05.22, 22:22
        a co?
        boisz się, że cię powołają i zginiesz?
    • laluna82 Re: Ojoj, jacy poszkodowani 25.05.22, 23:19
      Bardzo im tak dobrze. Życzę jeszcze wielu utrudnień.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka