Dodaj do ulubionych

Wędzikowska

• zielonecurry Re: Wędzikowska 30.05.22, 10:15
      Gdyby jakikolwiek mężczyzna powiedział publicznie, że kobieta która ma szerokie biodra i duże piersi jest nieatrajcyjna, to wylałoby mu się na głowę szambo. A jak Wendzikowska
      • zielonecurry Re: Wędzikowska 30.05.22, 10:16
        A jak Wendzikowska mówi bez zastanowienia co jej ślina na język przyniesie to się ją tłumaczy że to niby jej osobista opinia
      • primula.alpicola Re: Wędzikowska 30.05.22, 10:28
        Niedawno się wylało nieco komentarzy na Jana Klimenta; pozwolił sobie na skomentowanie wagi jakiejś celebrytki w TzG. Pojechała mu odwetowo "starym dziadem".
      • lauren6 Re: Wędzikowska 30.05.22, 10:30
        Akurat szerokie biodra i duże piersi to atrybuty, które kręcą większość mężczyzn, więc nic dziwnego, że taka opinia spotkałaby się z krytyką tongue_out
        • zielonecurry Re: Wędzikowska 30.05.22, 12:33
          To zależy, jednym mężczyznom szerokie biodra i duże piersi podobają innym nie. Dla jednych kobiet jest to atut dla innych powód największego kompleksu. Ogólnie chodzi mi o to że krytyka i komentarze ze strony mężczyzn są pożywką do publicznej dyskusji czy nawet hejtu ale kobietom takie rzeczy uchodzą na sucho. Jedna z naszych dalszych znajomych powiedziała mojemu mężowi że ma duży brzuch i powinien się przejść na dietę. Na to mój mąż powiadział że przynajmniej nie ma cellulitu. Na ten komentarz rzeczona znajoma bardzo się oburzyła i nazwała męża niewychowanym chamem.
          • starczy_tego Re: Wędzikowska 30.05.22, 13:01
            Bo z cellulitem możesz nie wygrać obojętnie co byś robiła (kobiece hormony) a tłusty kaban u faceta to zapuszczenie. Tyle wink
            • zielonecurry Re: Wędzikowska 30.05.22, 13:39
              Jak sie ma paskudne cellulitowe uda to może lepiej zamknąć jadaczkę i nie komentować wyglądu innych osób.
              • borsuczyca.klusek Re: Wędzikowska 30.05.22, 13:42
                Nawet jak ma się uda wykute z marmuru można próbować się powstrzymać od takich komentarzy.
              • starczy_tego Re: Wędzikowska 30.05.22, 13:50
                no dokładnie, więc mąż mógł se darować ten komentarz i zająć się czymś, na co ma wpływ, czyli brzuszyskiem wink
                • zielonecurry Re: Wędzikowska 30.05.22, 14:21
                  Od tego czasu minęło 5 lat. Mój mąż chodzi na cross fit 4x w tygodniu + 2x w tygodniu na basen. Zgubił 20 kg i wygląda super a dawna znajoma dalej ma paskudny cellulit. Poza tym własnie o tym jest ten cały post. Jej wolno było powiedzieć że mój mąż ma duży brzuch, w waszych komentarzach tu pada słowo tłusty kaban, brzuszysko ale ostatecznie to mój mąż jest zły bo nie powsprzyał się od komentarza. Widocznie też macie potwornie brzydkie uda i pośladki skoro tak się uniosłyście.
                  • m_incubo Re: Wędzikowska 30.05.22, 14:26
                    Twój mąż ma przede wszystkim koszmarną żonę.
                  • starczy_tego Re: Wędzikowska 30.05.22, 14:43
                    nie no, jej nie wolno tak mówić, tak samo jak nie powinno się hejtować niskich panów. dowalanie się do do cellulitu jak pani zapewne normalnie waży i wyglada to tak, jak hejtowanie lewandowskiej za brak talii - zabawne.
    • bywalec.hoteli Re: Wędzikowska 30.05.22, 10:16
      Kogo obchodzi zdanie jakiejś czwartorzędnej aktorki z Polski? Ja nawet nie potrafię powiedzieć w jakim filmie ona grała ani nie potrafiłbym jej rozpoznać. A Cruise bądź co bądź jest gwiazdą ekranu. I wzrost tu nie ma znaczenia.
      • borsuczyca.klusek Re: Wędzikowska 30.05.22, 10:30
        To dziennikarka nie aktorka.
        • bywalec.hoteli Re: Wędzikowska 30.05.22, 11:25
          borsuczyca.klusek napisała:

> To dziennikarka nie aktorka.
          >

Wiki twierdzi, że to aktorka big_grin
          pl.wikipedia.org/wiki/Anna_Wendzikowska
          Poza tym jaka dobra dziennikarka występuje w tv śniadaniowej? big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka